Maisterin tutkinto Elintarvike- ja virvoitusjuomateknologiassa Dundee Iso-Britanniassa

Täältä löydät Maisteriohjelmat Elintarvike- ja virvoitusjuomateknologiassa 2018 Dundee Iso-Britanniassa

Elintarvike- ja virvoitusjuomateknologia

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Yksi on jo astetta hakea master 's ohjelma. Useimmat master 's koulutusohjelman vaatisi opiskelija suorittaa master ' s opinnäytetyön tai tutkimuksen paperi.

Koulutus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on siirretty asian kunkin maan Yhdistyneen kuningaskunnan, joilla on erilliset järjestelmät eri hallitukset: Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on vastuussa Englannin ja Skotlannin hallitus, Walesin hallituksen ja Pohjois-Irlannin Executive vastaavat Skotlannissa , Walesin ja Pohjois-Irlannin osalta.

Dundee, yksi suurten kaupunkien Skotlannissa, on opiskelee vuosittain noin 17000. On olemassa kolme yliopistoa ja college, ja ne tunnetaan tutkimus biolääketieteen aloilla, syöpä-ja tietokonepelejä.

Pyydä lisätietoa maisterin tutkinnoista Elintarvike- ja virvoitusjuomateknologiassa Dundee Iso-Britanniassa 2018

Näytä lisää

MSC Ruoka Ja Juoma Innovaatio

Abertay University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Dundee

MSc Food & Drink Innovation tarjoaa ainutlaatuisen jatko kokemus, erityisesti suunniteltu keskustelemaan alan elinten (Skotlanti Ruoka ja juoma, taidot Development Skotlanti, Interface Food ... [+]

MSc Food & Drink Innovation

Scottish Rahoitus neuvosto maksu rahoittamat paikat ovat käytettävissä täyttävien opiskelijoille ja jaetaan kilpailun perusteella hakemuksesta.

Käytä omaa erikoistumista ja kehittää uusia alan erityisasiantuntemusta kautta asiantuntija koulutuksen ja yhteistyöhön mixed-tiimille alan sidottu innovaatiohankkeisiin Lisätietoja teollisuus odotuksia, kun tuetaan ja ohjasivat kokeneet alan ammattilaisten ja akateemisia asiantuntijoita Seuraa opetussuunnitelma suunniteltu yhteistyössä Skotlannissa ruoka ja juoma taidot Development Skotlannissa ja Interface Food & Drink vaatimuksiin elintarvike- ja juoma-alalla Hyödynnä erittäin menestyksekkään kaupallisen käsivarren Food Innovation @ Abertay ja monitieteistä tutkijoiden poikki yliopistosta ... [-]