Maisteriohjelmat Elintarvike- ja virvoitusjuomateollisuusssa

Täältä löydät Maisteriohjelmaa Elintarvike- ja virvoitusjuomateollisuusssa

Masters tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden joko edistää ymmärrystä tietyn kysymyksen tai ottaa pois täysin eri tavalla käyttäen taitoja olet saanut edellisestä astetta.

Ravintolateollisuuden ammattilaiset tai elintarvike- ja juomateollisuuden uraa etsivät opiskelijat saattavat haluta ottaa ruokaa ja juomaa käsitteleviä kursseja. Elintarvike- ja juomateollisuudelle on useita erikoistumisohjelmia, mutta kaikki käsittelevät todennäköisesti asianmukaista elintarvikkeiden käsittelyä, valmistusta ja varastointia.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin - Vertaa maisterin tutkintoa Elintarvike- ja virvoitusjuomateollisuusssa 2018/2019

Näytä lisää

Elintarvike- ja viiniprosessien mikrobiologia ja fysikaalinen kemia

AgroSup Dijon
Opetus kampuksella 2 vuotta September 2019 Ranska Dijon

MP2 on kaksi vuotta kestävä, jatko-opiskelija, kokopäiväinen kansainvälinen tutkimus maisterin tutkinto, joka keskittyy mikrobiologiaan ja siihen liittyviin prosesseihin sekä fysikaaliseen AgroSup Dijon , jota sovelletaan Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijon ja AgroSup Dijon . Tämä päällikkö pyrkii kouluttamaan elintarvike- ja viinieteollisuuden ja -teollisuuden tulevia tutkijoita ja johtajia. [+]

Maisterit Elintarvike- ja virvoitusjuomateollisuusssa. Tietoa maisterin tutkinnoista

MP2 on kaksi vuotta kestävä, jatko-opiskelija, kokopäiväinen kansainvälinen tutkimus maisterin tutkinto, joka keskittyy mikrobiologiaan ja siihen liittyviin prosesseihin sekä fysikaaliseen AgroSup Dijon , jota sovelletaan Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijon ja AgroSup Dijon . Tämä päällikkö pyrkii kouluttamaan elintarvike- ja viinieteollisuuden ja -teollisuuden tulevia tutkijoita ja johtajia.

Nykyisin monet tekijät vaikuttavat ja selittävät tutkijoiden ja johtajien työllisyyden dynaamisuutta elintarviketieteiden ja elintarviketeollisuuden alalla:

sääntelyn lisääminen ja maatalouden hallinnan valvonta,käytön ja teknologian muutokset elintarvikkeiden tuotannossa ja kehittämisessä,energian siirtymäKiireellinen tarve innovaatioihin vastaamaan haasteeseen ruokkia koko planeetta hyvin läheisessä tulevaisuudessa.Kurssin sisältö... [-]