Maisteriohjelmat Elintarvikealan johtaminenssa

Täältä löydät 13 Maisteriohjelmaa Elintarvikealan johtaminenssa

Elintarvikealan johtaminen

Ylempää on tarkoitus ansaita päätyttyä perustutkintoa ohjelmaa. Ilmoittautumalla, voit jatkaa oman koulutuksen ja valmistautua aloittamaan menestyksekkään uran. Maisteriohjelmat tarjoavat opiskelijoille syvällisempää ymmärrystä alansa ja mestareiksi taitojaan.

Mikä on Master Ruoka ja juoma Management? Tutkimalla ruoka ja juoma hallinta, opiskelijat valmistautuvat uran ravintolan johtamista ja toimintaa. Kurssit sisältävät työtarvikkeille, kuten kirjanpito, budjetointi, resurssien ja ajankäytön, ja markkinointi. Elintarvikkeiden ja juomien hallintaa sanottuna on enemmän huomiota saatetaan viestintä asiakkaiden ja erityisiä haasteita, jotka tulevat käynnissä ruokapaikka. Harvemmin, opiskelijat tällä alalla voi opiskella terveyteen, turvallisuuteen ja puhtaanapito.

Opiskelijat, jotka ansaitsevat maisteriksi voi tulla kehittyneempiä kantoja ja ansaita korkeampaa palkkaa kuin muutoin olisi mahdollista. Opiskelijat ovat myös ainutlaatuisesti valmis ryhtymään yrittäjiksi ja hallita tai käyttää omaa ravintolaa.

Lukukausimaksuista ja palkkiot ilmoittautumalla maisteriksi ohjelma ruoka ja juoma hallinta vaihtelee koulun ja ohjelma valitsit. Maan ja pituus tutkimus vaikuttavat myös kustannuksia. Ennen kuin valitset ohjelman, varmista, että tutkimus kaikki vaihtoehdot perusteellisesti.

Yleisimpiä ura että ruoka ja juoma hallinta valmistuneet voivat harjoittaa on ravintola ja hallinnon. Nämä kannat sisältyvät operaattori, shift johtaja, markkinointijohtaja, asiakaspalvelupäällikkö, ja henkilöstöhallinnon johtaja. Vaikka on harvinaisempaa, on myös mahdollista syöttää uran puhtaanapito tai turvallisuuteen, kuten terveystarkastaja tai puhdistetaan kuulemiseen.Jos valitset tämän tarkennuksen, voit myös työskennellä politiikan luomiseen.

Jos olet kiinnostunut toimii ravintolassa tai ravintola-, ilmoittautua ruoka ja juoma hallintaohjelma. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä lisää

Master ruoka ja juoma hallinta

College de Paris
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2019 Ranska Paris

Ylempi Ruoka ja juoma hallinta on osa kansainvälistä tarjoamia ohjelmia College of Paris, jossa koulutus kokonaan Englanti. [+]

Collège de Paris kokoaa yhteen korkea-asteen keskukset työskentelevät eri aloilla Ranskan huippuosaamista. Kaikki nämä koulut on kolme perusarvot yhteistä: - korkeasta - kansainvälinen näkökulma - Räätälöity opiskelijaohjauksessa ylempi Ruoka ja juoma hallinta on osa kansainvälistä tarjoamia ohjelmia College of Paris, jossa koulutus kokonaan Englanti.

opetus yksiköt ammattimaisessa ympäristössä Ravintolat ja Viestintä - Viestintä - FineWine ja Champagne - Merchandising in Ruoka ja juoma - Applied Communication Sector - Halpa Brands: Ruoka ja juomat - Trends ja Innovations - WSET (Wine and Spirit Education Trust) Tentti - Rungis Markkina: Johtava eurooppalainen Food Market Professional työharjoittelu Pääsy Academic tasoisesti: 180 op tai BA Level tutkinto - Englanti tasoisesti: IELTS (5,5), TOEFL (70), TOEIC (750) Kansainväliset opiskelijat ... [-]

Master gastronomian ja kulinaarisia hallinta

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 5 kuukautta September 2019 Espanja Castellón de la Plana

Tämä Master tarjoaa uppoutua ruokia päivä tehdä laadullista urasi. Pystyn luomaan luova ja kannattava ehdotus, paitsi ruoanlaitossa myös makeisissa ja leipomo. [+]

TOTAL upottamalla CUISINE

Tämä Master tarjoaa uppoutua ruokia päivä tehdä laadullista urasi. Pystyn luomaan luova ja kannattava ehdotus, paitsi ruoanlaitossa myös makeisissa ja leipomo.

Ohjelma on 5 kuukautta ja on täydennetty 530 tuntia harjoittelupaikkoja mm parhaissa ravintoloissa meidän Culinary Team.

Oppilas tähti

Meillä on paras tuote asiantuntijat, tekniset, huippuluokan innovointia ja suuntaukset keittiössä. Voit oppia rinnalla useita kansainvälisiä viite kokit ovat osa Kokkimaajoukkueen.

pitkälle erikoistuneet ammattilaiset, jotka tekevät opetushenkilöstö yksi tuntomerkeistä.

TIIMIMME ... paras tae

Opi paras tuote asiantuntijoiden ja ammattilaisten aloilla, kuten vastakkaisia ​​kulinaarisia hallinta tai R & D + Hain gastronomiaan. Tietoa ja kokemusta palveluksessanne.... [-]


Kansainvälinen maisterin tutkinto keittiössä Ammattitaitoinen kokin kokki - kolminkertainen tutkinto (Euroopan notaarin hyväksymät tutkintotodistukset)

ESNECA
Opetus kampuksella Osa-aikainen 600 tuntia Avoin ilmoittautuminen Espanja Spain Online

Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille ja kaikille, jotka haluavat hankkia tarvittavat tekniset ja hallinnolliset tiedot keittiöstä. [+]

vastaanottajat

Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille ja kaikille, jotka haluavat hankkia tarvittavat tekniset ja hallinnolliset tiedot keittiöstä.

liikennemuotojen

Pääohjauskytkimen on online- ja Tutorizada

Kun ilmoittautunut, opiskelija saa ovikoodin 24 työtuntia.Tiimimme opettajien ja ottaa yhteyttä opiskelija jopa 48 tuntia rekisteröinnin jälkeen ohjata opiskelijaa hänen mukanaan alussa ja matkan varrella, ja vastata kaikkiin kysymyksiin, joita saattaa syntyä.kesto

Kurssi pituus on 600 tuntia.

määräAlkuperäisestä määrästä $ 2976Todellinen määrä: $ 744

* Määrä ilmaistaan ​​Yhdysvaltain dollareina

Sertifikaatti saatiin... [-]

Kansainväliset master-ammattitutkinnot (Euroopan notaarin vahvistama tutkintotodistus)

ESNECA
Opetus kampuksella Osa-aikainen 300 tuntia Avoin ilmoittautuminen Espanja Spain Online

Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille vieraanvaraisuuden alalla, matkailu ja catering sekä kuka tahansa, joka aikoo hankkia tarvittavat tekniset tiedot ammattitaitoinen kokki. [+]

vastaanottajat

Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille vieraanvaraisuuden alalla, matkailu ja catering sekä kuka tahansa, joka aikoo hankkia tarvittavat tekniset tiedot ammattitaitoinen kokki.

liikennemuotojen

Pääohjauskytkimen on online- ja Tutorizada

Kun ilmoittautunut, opiskelija saa ovikoodin 24 työtuntia.Tiimimme opettajien ja ottaa yhteyttä opiskelija jopa 48 tuntia rekisteröinnin jälkeen ohjata opiskelijaa hänen mukanaan alussa ja matkan varrella, ja vastata kaikkiin kysymyksiin, joita saattaa syntyä.kesto

Kurssi kestää 300 tuntia.

määräAlkuperäinen summa: 1900 dollariaTodellinen määrä: $ 475

* Määrä ilmaistaan ​​Yhdysvaltain dollareina... [-]


Executive Master in Hotel Management, Ravintolat ja elintarvikeyritykset

OSTELEA | Distancia
Online Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2019 Espanja Madrid Barcelona + 2 lisää

Master of Hotel Management and Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia johtamaan globaaleja yrityshankkeita vieraanvaraisuuden hallintaan, vaikka liiketoiminnan näkökulmasta, joka on välttämätöntä tehdä päätöksiä tehokkaasti alalla niin globalisoituneita ja dynaamisia, eivätkä estä uuden teknologian vaikutuksia. [+]

Matkailuala on ollut jo vuosikymmenten ajan yksi maan sosiaalisen ja taloudellisen kehityksen keskeisistä aloista. Näin ollen viime vuonna toimiala kasvoi 3 prosenttia, mikä tuotti yli 53 000 työpaikkaa. Ja sisällä, hotellialalla, on keskeinen osa matkailua ja yksi niistä, jotka ovat kasvaneet viime vuosina.

Tässä yhteydessä kasvava sektori, joka vaatii pysyvästi koulutettuja ammattilaisia ​​toimimaan jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla, syntyy Ostelean kauppakorkeakoulun opettama Hotel Management and Restoration

Maantiede, joka on kehitetty online-etämetodologian avulla, voidaan saattaa päätökseen 12 kuukauden kuluessa joustavan oppimismallin ansiosta, joka mukautuu osallistujien tarpeisiin.... [-]


Taloustieteen maisterin tutkinto: Elintarvikejärjestelmän hallinta

University of Bologna
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Italia Forli

Elintarvikejärjestelmän hallinta (FoodSys) on 2-vuotinen toisen syklin tutkinto-ohjelma, joka on täysin englannin kielen taito, joka on suunniteltu monitieteisesti ja kansainvälisesti. [+]

Elintarvikejärjestelmän hallinta (FoodSys) on 2-vuotinen toisen syklin tutkinto-ohjelma, joka on täysin englannin kielen taito, joka on suunniteltu monitieteisesti ja kansainvälisesti. Ohjelma perustuu eri osaamisalueiden ja todellisten elämänhallintatilanteiden välisiin suhteisiin kehittääkseen aktiivisia päättäjiä ja johtajia, joilla on edistykselliset kvantitatiiviset ja analyyttiset taidot, jotka ovat välttämättömiä agro-elintarvikejärjestelmissä toimivissa organisaatioissa. Erityisosaamista ovat elintarvike-, ympäristö-, liike-elämän logistiikka ja elintarvikeketjun hallinta, elintarvikkeiden laadunhallinta, kansainvälinen elintarvikemarkkinointi, elintarvike- ja maatalouden talous, politiikka, kansainväliset suhteet ja hankkeiden hallinta.... [-]


Kansainvälisen ruoan maisteri

ESCP Europe Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 15 kuukautta September 2019 Italia Turin Ranska Paris + 2 lisää

Ohjelma on kaikille avoin kaikille F: lle [+]

Ohjelman tavoitteet

Ohjelma on kaikille avoin kaikille F: lle

Kun olet suorittanut ohjelman, useita skenaarioita avautuu monikansallisessa yrityksessä tai pk-yrityksessä, käynnistysvaiheessa tai konsolidoidussa liiketoiminnassa Euroopassa tai ympäri maailmaa.

Innovatiivinen ja operatiivinen

Tämä MSc tarjoaa kaikki elementit korkean tason Master-ohjelma innovatiivisella lähestymistavalla tarjoaa ensikäden kokemus yli 20 päivää yritysvierailuja, kokouksia johtavien elintarvikkeiden

Tunnettujen kansainvälisten elintarvike- ja juomayhtiöiden kannattajat antavat vihjeitä ja vinkkejä uusien tuotteiden ja ideoiden menestyksekkääseen kehittämiseen sekä henkilökohtaisen verkon kehittämiseen.... [-]


Master in Food

Rome Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi March 2019 Italia Rome Italy Online + 1 lisää

Rome Business School ruoka- ja juomahallinnon maisteri on ihanteellinen akateeminen kurssi ammattilaisille, jotka etsivät maailmanluokan tutkinto-ohjelmaa näillä aloilla. [+]

Alkamispäivä: joka vuosi, maaliskuussa ja lokakuussa

Rome Business School ruoka- ja juomahallinnon maisteri on ihanteellinen akateeminen kurssi ammattilaisille, jotka etsivät maailmanluokan tutkinto-ohjelmaa näillä aloilla.

Rome Business School kansainvälisen näkökulman ansiosta ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen oppimiskokemuksen ja maailmanlaajuisen ammatillisen altistumisen, jonka avulla osallistujat voivat opiskella yhdessä maailman parhaista kaupungeista tai verkossa. Ohjelman laadukkaat opetus- ja verkostoitumispalvelut edistävät sen täydellistä soveltamista kaikille, jotka haluavat nousta huipulle ruoka- ja juomateollisuuden maailmassa.... [-]


Online Master in Food

Rome Business School
Online Osa-aikainen 1 vuosi March 2019 Italia Rome Italy Online + 1 lisää

Rome Business School Online-ruokaa [+]

Alkamispäivä: joka vuosi, maaliskuussa ja lokakuussa

Huippuosaamisen palkkausharjoittelu, urapalvelu, kansainvälinen verkostoituminen ja monet muut edut ammatillisesta ja henkilökohtaisesta kehityksestä. Opetuskaavat jokaiselle kyselylle.

Rome Business School Online-ruokaa

Italian elintarvike- ja juomateollisuus kasvaa sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Italialaiset tuotteet ovat laatumerkki laadun tasolle, joka tunnetaan ja arvostetaan kaikkialla maailmassa sekä raaka-aineiden että maantieteellisen alkuperän osalta.

Italialaisten tuotteiden rooli on myös kasvava määräävä asema vieraanvaraisuudessa, mikä on tärkeä osa uutta italialaista identiteettiä. Vahva panos tähän "liikkumiseen" oli annettu hotelliketjuilla, jotka ovat herkkyys ja markkinatuntemuksensa ansiosta aloittaneet kansainvälisissä ravintoloissaan, italialaisissa tuotteissaan ja kokkeissaan sekä kotitalouksien nimet että tulevat ne, jotka pistävät henkilökohtaisen sitoutumisensa, kulttuurinsa ja kokeilunsa tarjontaan. Tämä on mahdollistanut hotelliravintoloiden - jotka jo pitkään katsottiin tarjoavan toisen asteen ruoka- ja juomatarjonnan - ottamaan jälleen keskipisteen.... [-]


Master in ruoka ja juoma hallinta

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 8 - 14 kuukautta September 2019 Espanja Barcelona

Master in Ruoka ja juoma Management, jonka EUHT StPOL ja Erikoistunut tutkinto Ruoka & Juoma Management kanssa yliopiston Gerona Foundation: innovaatio ja koulutus [+]

Key Facts

Sen lisäksi, että se tarjoaa 60 opitason vieraanvaraisuus-liiketoiminta-suuntautunutta akateemista ohjelmaa, se tarjoaa ainutlaatuisen ammatillisen induktiomoduulin, jossa opiskelijat viettävät 4 viikon ajan käytännön ohjelmaan kouluhotellissa.

Harjoittelumme avulla opiskelijat osallistuvat sekä henkilökohtaiseen, tekniseen että ammatilliseen ongelmanratkaisuun. Valmistamme heidät dynaamiselle johtajuudelle, jonka he joutuvat käyttämään yritysten johtajina.

Meillä he oppivat tekemään päätöksiä itsenäisesti, objektiivisesti ja systemaattisesti. Tämä heijastuu kunkin yrityksen lopullisiin sosiaalisiin ja taloudellisiin tuloksiin yrityksessä, jossa he työskentelevät.... [-]


Filosofian maisteri (elintarviketutkimus)

Taylor’s University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 30 kuukautta July 2019 Malesia Subang Jaya + 1 lisää

Filosofian maisteri (Food Studies) pyrkii pitämään ylioppilastutkinnon korkeasti koulutetuista ammattilaisista, jotka ovat elintarviketieteen alan asiantuntijoita. Tämän saavuttamiseksi Taylor's University ja yliopisto Toulouse Jean Jaurès (UT2J) ovat suunnitelleet kattavan opetussuunnitelman, joka kattaa osatekijät, kuten tutkimustyöt, antropologian ja ruoka-sosiologian, erilaisten ruokakulttuurien ymmärtämisen, elintarvikkeiden suuntaukset ja liiketoiminnan näkymät, sosiaalipoliittiset kysymykset elintarvikkeiden ravitsemus ja kansanterveys sekä monet muut. [+]

Kaksinkertainen tunnustaminen ja sertifiointi

Viimeisten 20 vuoden aikana elintarvikkeiden tila on muuttunut dramaattisesti. Rippling elintarvikekriisit, kasvava lihavuus ongelma ja enemmän, ovat toistuvasti laittaa ruokaa valokeilassa. Taloudellisella tasolla väestön kasvu ja viime vuosikymmenen nopea talouskasvu ovat lisänneet ruoan kulutusta räjähdysmäisesti. Cushmanin mukaan Filosofian maisteri (Food Studies) pyrkii pitämään ylioppilastutkinnon korkeasti koulutetuista ammattilaisista, jotka ovat elintarviketieteen alan asiantuntijoita. Tämän saavuttamiseksi Taylor's University ja yliopisto Toulouse Jean Jaurès (UT2J) ovat suunnitelleet kattavan opetussuunnitelman, joka kattaa osatekijät, kuten tutkimustyöt, antropologian ja ruoka-sosiologian, erilaisten ruokakulttuurien ymmärtämisen, elintarvikkeiden suuntaukset ja liiketoiminnan näkymät, sosiaalipoliittiset kysymykset elintarvikkeiden ravitsemus ja kansanterveys sekä monet muut.Taylorin ruokatutkimuksen etunaAinoa Malesian yliopisto, jossa on "Ruoka-opintojen puheenjohtaja: Elintarvikkeet, kulttuurit ja terveys" - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Hän pitää painopisteenä ruokatutkimuksissa, edistää akateemisia ohjelmia ja antaa neuvoja opiskelijoille ja tiedekunnan jäsenille. Ranskalainen sosiotalouden tutkija, professori Dr. Poulainilla on pitkä ja menestyksekäs ura elintarviketieteiden ja vieraanvaraisuuden koulutuksessa sekä akateemisessa että kansainvälisessä elämässä. Hän on julkaissut lukuisia kirjoja, kirjan lukuja ja artikkeleita sekä esitteli aktiivisesti keynote- ja konferenssinäytöksiä ympäri maailmaa mm. Elintarvike-sosiologiasta, elintarvikeperinnöstä ja matkailukäytännöistä.Ainoa Food Studies -ohjelma, joka tarjoaa maailmanlaajuista tutkimusohjelmaa (GRP), joka tarjoaa mahdollisuuden harjoittaa kenttätyötä ulkomailla. Opiskelijoilla on jännittävä tilaisuus tehdä tutkimustyötä ulkomaille, jos se keskittyy tiettyyn maahan 3-6 kuukauteen liittyvään ruokaan liittyvään aiheeseen. Valitse kumppanuusyliopistojen kansainvälisestä verkostosta tutkimukseen esimerkiksi Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Hongkongissa ja Japanissa. Tämä antaa opiskelijoille entistä kattavamman tutkimuskokemuksen, kun he ovat vuorovaikutuksessa toisen kulttuurin kanssa, muodostavat eri näkökulmat globaaleista asioista ja sitoutuvat aktiivisesti globaalin yhteisön kanssa.Kansainvälistetty opetussuunnitelma. Globaali immersio-ohjelma ruoassaErikoistuneet tutkimusmäärärahat. Näitä ovat RRKokeellinen ravintola: Tämä ravintola toimii observatoriona, jossa... [-]

Tuotemerkin suunnittelu ja johtaminen: Ruoka, viini ja matkailu

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta February 2019 Italia Florence

Brändäystekniikoista ja palvelumallin suunnittelusta Brand Design and Management -ohjelman maisteriohjelma: ruoka, viini ja matkailu auttaa opiskelijoita ja nuoria ammattilaisia ​​kehittämään taitojaan tulevien Horeca-teollisuuden johtajien kanssa yhdistämällä ruokaviini ja matkailu elämäntapaan tarjoaa. Firenzessä ja Barcelonassa järjestetty kurssi tarjoaa laaja-alaisia ​​taitoja vieraanvaraisuuden ja matkailun palvelumallissa, keskittyen erityisesti Barcelonan ravintolaan ja Firenzen viinialan vertikaaliseen tutkimiseen. Catalunya ja Toscana rakensivat brändäysstrategioitansa alueellisuusarvoon maailmanlaajuisen erottuvuuden avaimena. Tämän päällikön ansiosta opiskelijoilla on mahdollisuus kokeilla erilaisia ​​brändäys- ja projektinhallintatapoja, joita kaksi Euroopan tärkeintä matkailukohtaa käyttää menestyksekkäästi. [+]

TÄMÄ KURSSI MAHDOLLISESTI SUOMALAINEN KIELI.

Mitä tarkoittaa tuotemerkin luominen ja hallinta elintarviketeollisuudessa? Miten markkinoida viiniyritystä ja työskennellä sen identiteetin? Miten matkailun sisällyttäminen siihen kaikesta?

Brändäystekniikoista ja palvelumallin suunnittelusta Brand Design and Management -ohjelman maisteriohjelma: ruoka, viini ja matkailu auttaa opiskelijoita ja nuoria ammattilaisia ​​kehittämään taitojaan tulevien Horeca-teollisuuden johtajien kanssa yhdistämällä ruokaviini ja matkailu elämäntapaan tarjoaa.

Firenzessä ja Barcelonassa järjestetty kurssi tarjoaa laaja-alaisia ​​taitoja vieraanvaraisuuden ja matkailun palvelumallissa, keskittyen erityisesti Barcelonan ravintolaan ja Firenzen viinialan vertikaaliseen tutkimiseen.... [-]


Master in Food Design -projektin kokemus

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta March 2019 Italia Rome

Master in Food Design -projektin kokemus kouluttaa suunnittelijoita, joilla on kriittisiä taitoja kehittää jatkuvasti innovaatioita. Elintarvikevalmistajat saavat tarvittavan joustavuuden eri alojen käsittelemiseksi - missä he voivat soveltaa suunnittelutaitoaan - kiinnittäen erityistä huomiota käyttäjien osallistumiseen tarpeiden ja odotusten määrittämiseen. Ammatilliset mahdollisuudet - tutkinnon suorittaneet voivat aloittaa polun kaikkiin tuotantoon, viestintään ja ruoan tuottamiseen liittyviin aloihin. Kiinnostuneiden kriittisten taitojen ansiosta he voivat kohdata johtamis- ja kulttuuritoiminnan. [+]

TÄMÄ KURSSI MAHDOLLISSA ITALIAN KIELEN.

Master in Food Design -projektin kokemus kouluttaa suunnittelijoita, joilla on kriittisiä taitoja kehittää jatkuvasti innovaatioita. Elintarvikevalmistajat saavat tarvittavan joustavuuden eri alojen käsittelemiseksi - missä he voivat soveltaa suunnittelutaitoaan - kiinnittäen erityistä huomiota käyttäjien osallistumiseen tarpeiden ja odotusten määrittämiseen.

Ammatilliset mahdollisuudet - tutkinnon suorittaneet voivat aloittaa polun kaikkiin tuotantoon, viestintään ja ruoan tuottamiseen liittyviin aloihin. Kiinnostuneiden kriittisten taitojen ansiosta he voivat kohdata johtamis- ja kulttuuritoiminnan.

Tavoite - Mestari on osoitettu BA-tutkinnon suorittaneille arkkitehtuurille, suunnittelulle, visuaaliselle viestinnälle, ravitsemustieteille ja muille aloille.... [-]