Maisteriohjelmat Elintarvikealan johtaminenssa

Täältä löydät 12 Maisteriohjelmaa Elintarvikealan johtaminenssa

Elintarvikealan johtaminen

Edut Masters ulottuvat parantaa tuottopotentiaalin. He voivat tarjota sinulle henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia valmiuksia nopeuttaa kehitystä. Ne ovat myös mahdollisuus erottautua oman ikäisensä, joista monet ovat samanlaiset tason ja perustutkintoa pätevyys.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin - Vertaa 12 maisterin tutkintoa Elintarvikealan johtaminenssa 2018

Näytä lisää

Master Ruoka Ja Juoma Hallinta

College de Paris
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Ranska Paris

Ylempi Ruoka ja juoma hallinta on osa kansainvälistä tarjoamia ohjelmia College of Paris, jossa koulutus kokonaan Englanti. [+]

Collège de Paris kokoaa yhteen korkea-asteen keskukset työskentelevät eri aloilla Ranskan huippuosaamista. Kaikki nämä koulut on kolme perusarvot yhteistä: - korkeasta - kansainvälinen näkökulma - Räätälöity opiskelijaohjauksessa ylempi Ruoka ja juoma hallinta on osa kansainvälistä tarjoamia ohjelmia College of Paris, jossa koulutus kokonaan Englanti.

opetus yksiköt ammattimaisessa ympäristössä Ravintolat ja Viestintä - Viestintä - FineWine ja Champagne - Merchandising in Ruoka ja juoma - Applied Communication Sector - Halpa Brands: Ruoka ja juomat - Trends ja Innovations - WSET (Wine and Spirit Education Trust) Tentti - Rungis Markkina: Johtava eurooppalainen Food Market Professional työharjoittelu Pääsy Academic tasoisesti: 180 op tai BA Level tutkinto - Englanti tasoisesti: IELTS (5,5), TOEFL (70), TOEIC (750) Kansainväliset opiskelijat ... [-]

Master Of Management In Ruoka & Juoma (MFB)

SDA Bocconi School of Management
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta January 2019 Italia Milan Altavilla Vicentina + 1 lisää

Hän Master of Management in Ruoka & Juoma (MFB) on kokopäiväistä, kansainvälinen, yhden vuoden ohjelma, joka on opettanut kokonaan Englanti ja houkuttelee opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Ohjelma keskittyy hallintaan F & B: n ja siihen liittyvien yhtiöiden, kuten ravintoloita, hotelleja, lomakohteet ja kehittyneet vähittäismyyjät, mistä innovatiivisia ja tehokkaita näkökulmasta. MFB on monitieteistä lähestymistapaa ja hyväksyy kokemuksellisen menetelmällä. [+]

Master of Management in Ruoka & Juoma (MFB) on kokopäiväistä, kansainvälinen, yhden vuoden ohjelma, joka on opettanut kokonaan Englanti ja houkuttelee opiskelijoita eri puolilta maailmaa.

Ohjelma keskittyy hallintaan F & B: n ja siihen liittyvien yhtiöiden, kuten ravintoloita, hotelleja, lomakohteet ja kehittyneet vähittäismyyjät, mistä innovatiivisia ja tehokkaita näkökulmasta. MFB on monitieteistä lähestymistapaa ja hyväksyy kokemuksellisen menetelmällä.

Luentoja professorit ja vierailevat puhujat vuorottelevat ryhmän harjoitukset, tiimi ja yksittäisiä hankkeita, simulaatioita, roolipelejä ja tapaustutkimuksen analyysi. Sinulla on monia kyselytilaisuuksia ajankohtaisista kysymyksistä alalla on edessään nyt ja koettu tulevaisuudessa.... [-]


Kansainvälinen Maisterin Tutkinto Keittiössä Ammattitaitoinen Kokin Kokki - Kolminkertainen Tutkinto (Euroopan Notaarin Hyväksymät Tutkintotodistukset)

ESNECA
Opetus kampuksella Osa-aikainen 600 tuntia Avoin ilmoittautuminen Espanja Spain Online

Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille ja kaikille, jotka haluavat hankkia tarvittavat tekniset ja hallinnolliset tiedot keittiöstä. [+]

vastaanottajat

Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille ja kaikille, jotka haluavat hankkia tarvittavat tekniset ja hallinnolliset tiedot keittiöstä.

liikennemuotojen

Pääohjauskytkimen on online- ja Tutorizada

Kun ilmoittautunut, opiskelija saa ovikoodin 24 työtuntia.Tiimimme opettajien ja ottaa yhteyttä opiskelija jopa 48 tuntia rekisteröinnin jälkeen ohjata opiskelijaa hänen mukanaan alussa ja matkan varrella, ja vastata kaikkiin kysymyksiin, joita saattaa syntyä.kesto

Kurssi pituus on 600 tuntia.

määräAlkuperäisestä määrästä $ 2976Todellinen määrä: $ 744

* Määrä ilmaistaan ​​Yhdysvaltain dollareina

Sertifikaatti saatiin... [-]

Kansainväliset Master-ammattitutkinnot (Euroopan Notaarin Vahvistama Tutkintotodistus)

ESNECA
Opetus kampuksella Osa-aikainen 300 tuntia Avoin ilmoittautuminen Espanja Spain Online

Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille vieraanvaraisuuden alalla, matkailu ja catering sekä kuka tahansa, joka aikoo hankkia tarvittavat tekniset tiedot ammattitaitoinen kokki. [+]

vastaanottajat

Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille vieraanvaraisuuden alalla, matkailu ja catering sekä kuka tahansa, joka aikoo hankkia tarvittavat tekniset tiedot ammattitaitoinen kokki.

liikennemuotojen

Pääohjauskytkimen on online- ja Tutorizada

Kun ilmoittautunut, opiskelija saa ovikoodin 24 työtuntia.Tiimimme opettajien ja ottaa yhteyttä opiskelija jopa 48 tuntia rekisteröinnin jälkeen ohjata opiskelijaa hänen mukanaan alussa ja matkan varrella, ja vastata kaikkiin kysymyksiin, joita saattaa syntyä.kesto

Kurssi kestää 300 tuntia.

määräAlkuperäinen summa: 1900 dollariaTodellinen määrä: $ 475

* Määrä ilmaistaan ​​Yhdysvaltain dollareina... [-]


Master Gastronomian Ja Kulinaarisia Hallinta

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 5 kuukautta September 2018 Espanja Castellón de la Plana

Tämä Master tarjoaa uppoutua ruokia päivä tehdä laadullista urasi. Pystyn luomaan luova ja kannattava ehdotus, paitsi ruoanlaitossa myös makeisissa ja leipomo. [+]

TOTAL upottamalla CUISINE

Tämä Master tarjoaa uppoutua ruokia päivä tehdä laadullista urasi. Pystyn luomaan luova ja kannattava ehdotus, paitsi ruoanlaitossa myös makeisissa ja leipomo.

Ohjelma on 5 kuukautta ja on täydennetty 530 tuntia harjoittelupaikkoja mm parhaissa ravintoloissa meidän Culinary Team.

Oppilas tähti

Meillä on paras tuote asiantuntijat, tekniset, huippuluokan innovointia ja suuntaukset keittiössä. Voit oppia rinnalla useita kansainvälisiä viite kokit ovat osa Kokkimaajoukkueen.

pitkälle erikoistuneet ammattilaiset, jotka tekevät opetushenkilöstö yksi tuntomerkeistä.

TIIMIMME ... paras tae

Opi paras tuote asiantuntijoiden ja ammattilaisten aloilla, kuten vastakkaisia ​​kulinaarisia hallinta tai R & D + Hain gastronomiaan. Tietoa ja kokemusta palveluksessanne.... [-]


Master In Ruoka Ja Juoma Hallinta

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 8 - 14 kuukautta September 2018 Espanja Barcelona

Master in Ruoka ja juoma Management, jonka EUHT StPOL ja Erikoistunut tutkinto Ruoka & Juoma Management kanssa yliopiston Gerona Foundation: innovaatio ja koulutus [+]

Key Facts

Sen lisäksi, että se tarjoaa 60 opitason vieraanvaraisuus-liiketoiminta-suuntautunutta akateemista ohjelmaa, se tarjoaa ainutlaatuisen ammatillisen induktiomoduulin, jossa opiskelijat viettävät 4 viikon ajan käytännön ohjelmaan kouluhotellissa.

Harjoittelumme avulla opiskelijat osallistuvat sekä henkilökohtaiseen, tekniseen että ammatilliseen ongelmanratkaisuun. Valmistamme heidät dynaamiselle johtajuudelle, jonka he joutuvat käyttämään yritysten johtajina.

Meillä he oppivat tekemään päätöksiä itsenäisesti, objektiivisesti ja systemaattisesti. Tämä heijastuu kunkin yrityksen lopullisiin sosiaalisiin ja taloudellisiin tuloksiin yrityksessä, jossa he työskentelevät.... [-]


Kansainvälisen Ruoan Maisteri

ESCP Europe Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ranska Paris

IFBMin maisteri ESCP Europe , yksi maailman huippu-kauppakorkeakouluista, on 1 vuoden täysipäiväinen jatko-ohjelma yli 2 maissa niille, jotka haluavat menestyä uran elintarviketuotannossa [+]

ESCP Europe Business School ensimmäinen IFBM-maisteri

IFBMin maisteri ESCP Europe , yksi maailman huippu-kauppakorkeakouluista, on 1 vuoden täysipäiväinen jatko-ohjelma yli 2 maissa niille, jotka haluavat menestyä uran elintarviketuotannossa

Se opetetaan englanniksi ja se tapahtuu Torinon ja Pariisin kampuksilla, jotka ovat täydelliset lähtökohdat kokemaan huippuosaamista Italiasta ja Ranskasta, maailman kärkipaikoista elintarvike- ja juomakulttuurin ja innovaation ytimessä.

Ohjelma alkaa vuosittain syyskuussa. Aloita hakemuksesi nyt!

Valitse "Master - Master of Sciences" -valikko "Pääsy" -osiossa luodun tilisi luona.

IFBM-maisteriohjelma on ainoa kansainvälisen kappaleen ohjelma kahdessa maassa ja aidosti kansainvälinen ja kansainvälinen henki, joka on maailmanlaajuinen tiedekunta, jossa on monikulttuurinen luokkaympäristö ja kansainvälinen yritysverkosto.... [-]


Filosofian Maisteri (elintarviketutkimus)

Taylor’s University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 30 kuukautta July 2018 Malesia Subang Jaya + 1 lisää

Filosofian maisteri (Food Studies) pyrkii pitämään ylioppilastutkinnon korkeasti koulutetuista ammattilaisista, jotka ovat elintarviketieteen alan asiantuntijoita. Tämän saavuttamiseksi Taylor's University ja yliopisto Toulouse Jean Jaurès (UT2J) ovat suunnitelleet kattavan opetussuunnitelman, joka kattaa osatekijät, kuten tutkimustyöt, antropologian ja ruoka-sosiologian, erilaisten ruokakulttuurien ymmärtämisen, elintarvikkeiden suuntaukset ja liiketoiminnan näkymät, sosiaalipoliittiset kysymykset elintarvikkeiden ravitsemus ja kansanterveys sekä monet muut. [+]

Kaksinkertainen tunnustaminen ja sertifiointi

Viimeisten 20 vuoden aikana elintarvikkeiden tila on muuttunut dramaattisesti. Rippling elintarvikekriisit, kasvava lihavuus ongelma ja enemmän, ovat toistuvasti laittaa ruokaa valokeilassa. Taloudellisella tasolla väestön kasvu ja viime vuosikymmenen nopea talouskasvu ovat lisänneet ruoan kulutusta räjähdysmäisesti. Cushmanin mukaan Filosofian maisteri (Food Studies) pyrkii pitämään ylioppilastutkinnon korkeasti koulutetuista ammattilaisista, jotka ovat elintarviketieteen alan asiantuntijoita. Tämän saavuttamiseksi Taylor's University ja yliopisto Toulouse Jean Jaurès (UT2J) ovat suunnitelleet kattavan opetussuunnitelman, joka kattaa osatekijät, kuten tutkimustyöt, antropologian ja ruoka-sosiologian, erilaisten ruokakulttuurien ymmärtämisen, elintarvikkeiden suuntaukset ja liiketoiminnan näkymät, sosiaalipoliittiset kysymykset elintarvikkeiden ravitsemus ja kansanterveys sekä monet muut.Taylorin ruokatutkimuksen etunaAinoa Malesian yliopisto, jossa on "Ruoka-opintojen puheenjohtaja: Elintarvikkeet, kulttuurit ja terveys" - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Hän pitää painopisteenä ruokatutkimuksissa, edistää akateemisia ohjelmia ja antaa neuvoja opiskelijoille ja tiedekunnan jäsenille. Ranskalainen sosiotalouden tutkija, professori Dr. Poulainilla on pitkä ja menestyksekäs ura elintarviketieteiden ja vieraanvaraisuuden koulutuksessa sekä akateemisessa että kansainvälisessä elämässä. Hän on julkaissut lukuisia kirjoja, kirjan lukuja ja artikkeleita sekä esitteli aktiivisesti keynote- ja konferenssinäytöksiä ympäri maailmaa mm. Elintarvike-sosiologiasta, elintarvikeperinnöstä ja matkailukäytännöistä.Ainoa Food Studies -ohjelma, joka tarjoaa maailmanlaajuista tutkimusohjelmaa (GRP), joka tarjoaa mahdollisuuden harjoittaa kenttätyötä ulkomailla. Opiskelijoilla on jännittävä tilaisuus tehdä tutkimustyötä ulkomaille, jos se keskittyy tiettyyn maahan 3-6 kuukauteen liittyvään ruokaan liittyvään aiheeseen. Valitse kumppanuusyliopistojen kansainvälisestä verkostosta tutkimukseen esimerkiksi Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Hongkongissa ja Japanissa. Tämä antaa opiskelijoille entistä kattavamman tutkimuskokemuksen, kun he ovat vuorovaikutuksessa toisen kulttuurin kanssa, muodostavat eri näkökulmat globaaleista asioista ja sitoutuvat aktiivisesti globaalin yhteisön kanssa.Kansainvälistetty opetussuunnitelma. Globaali immersio-ohjelma ruoassaErikoistuneet tutkimusmäärärahat. Näitä ovat RRKokeellinen ravintola: Tämä ravintola toimii observatoriona, jossa... [-]

Mestari Ruoan Ja Juomien Liikkeenjohdossa

Rome Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Italia Rome

Rome Business School elintarvike- ja juomien liikkeenjohdon maisteri tarjoaa yleistä johtamiskoulutusta yhdistettynä tuotantoketjuskohtaisiin kompetensseihin erikoistuneiden ammattilaisten tuottamiseksi, jotka pystyvät vastaamaan elintarvike- ja juomateollisuuden haasteisiin kansainvälisessä ja monikulttuurisessa kontekstissa. [+]

Erinomaisen harjoittelun harjoittelu, urakehitys, kansainvälinen verkostoituminen ja monet muut hyötyvät ammatillisesta ja henkilökohtaisesta kehityksestä. Opetuskaavat jokaiselle kyselylle.

Alkamispäivä: joka vuosi, maaliskuussa ja lokakuussa

Rome Business School maisteriohjelma tarjoaa yleistä johtamiskoulutusta yhdistettynä tuotantoketjuskohtaisiin osaamisalueisiin, jotka tuottavat asiantuntijaammattilaisia, jotka pystyvät vastaamaan elintarvike- ja juomateollisuuden haasteisiin kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä.

Italian elintarvike- ja juomateollisuus kasvaa sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Italialaiset tuotteet ovat laatumerkki laadun tasolle, joka tunnetaan ja arvostetaan kaikkialla maailmassa sekä raaka-aineiden että maantieteellisen alkuperän osalta.... [-]


Online-maisteriohjelma Elintarvike- Ja Juomien Hallinnassa

Rome Business School
Online Osa-aikainen 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Italia Rome

Rome Business School [+]

Alkamispäivä: joka vuosi, maaliskuussa ja lokakuussa

Huippuosaamisen palkkausharjoittelu, urapalvelu, kansainvälinen verkostoituminen ja monet muut edut ammatillisesta ja henkilökohtaisesta kehityksestä. Opetuskaavat jokaiselle kyselylle.

Rome Business School maisteriohjelma tarjoaa yleistä johtamiskoulutusta yhdistettynä tuotantoketjuskohtaisiin osaamisalueisiin, jotka tuottavat asiantuntijaammattilaisia, jotka pystyvät vastaamaan elintarvike- ja juomateollisuuden haasteisiin kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä.

Italian elintarvike- ja juomateollisuus kasvaa sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Italialaiset tuotteet ovat laatumerkki laadun tasolle, joka tunnetaan ja arvostetaan kaikkialla maailmassa sekä raaka-aineiden että maantieteellisen alkuperän osalta.... [-]


Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta February 2019 Italia Florence

[+]

Osallistujat saavat asiantuntemusta brändin ja hallinnan aloilla useille erilaisille kilpailuille.

barcelona

[-]

Maisteri Elintarvikkeiden Suunnitteluohjelman Kokemus

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta January 2019 Italia Rome

Kurssin tavoitteena on kouluttaa suunnittelijoita, joilla on kriittinen suunnittelun taitoja voidakseen itsenäisesti hoitaa Ylempien suhteita, kehittää taipumusta innovaation tekijä määriteltäessä eri visioita, järjestelmissä, joissa toimimme. Tätä lukua suunnittelija jatkuvassa evoluution, elintarvike- Designer on hankittava tietoa, jonka avulla hänet joustavuutta käsitellä eri suunnittelu alojen vaan peräkkäisiä, jossa soveltaa suunnittelun taitoja, keskittyen erityisesti liittyy käyttäjien määrittelyssä polkuja tarpeita ja odotuksia. [+]

Tämä ohjelma "opetetaan Italian

Kenen tulisi osallistua:

Kurssi on avoin niille, jotka ovat hallussa otsikko Academic Study ensimmäisen tason, joka kestää vähintään kolme vuotta liittyvillä aloilla arkkitehtuuri, suunnittelu, sisustukseen, visuaalisen viestinnän, elintarvike- Science tai muiden siihen liittyvien alojen käsitellään kurssin. Se tarkistaa kykyä käsitellä itsenäisesti sekä keinotteluun että johtoon.

Kurssi sisältää teoreettisia ja käytännön kurssi, johon opiskelijat käytännön tutkimus ja suunnittelu. Master tarjoaa simulaatiot ja erityisiä hankkeita yhteistyössä virastojen ja yksityisten yritysten, jossa soveltaa teoreettisia periaatteita, tekniikoita, välineitä ja menetelmiä hankitut aikana.... [-]