Maisteriohjelma Elintarvikealan johtaminenssa Malesiassa

Selaa Maisteriohjelmia Elintarvikealan johtaminenssa Malesiassa 2018

Elintarvikealan johtaminen

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Yksi on jo astetta hakea master 's ohjelma. Useimmat master 's koulutusohjelman vaatisi opiskelija suorittaa master ' s opinnäytetyön tai tutkimuksen paperi.

Jos tarvitset paras opiskeluympäristön Aasiassa, ilmoittautua asteen koulutuksen Malesiassa.Tämä on maa, jossa rikas kulttuuri ja laaja toiminta jättää sinut viihdyttivät ja rentoutuvasi opiskella maassa

Parhaat Maisteriohjelmat Elintarvikealan johtaminenssa Malesiassa 2018

Näytä lisää

Filosofian Maisteri (elintarviketutkimus)

Taylor’s University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 30 kuukautta July 2018 Malesia Subang Jaya + 1 lisää

Filosofian maisteri (Food Studies) pyrkii pitämään ylioppilastutkinnon korkeasti koulutetuista ammattilaisista, jotka ovat elintarviketieteen alan asiantuntijoita. Tämän saavuttamiseksi Taylor's University ja yliopisto Toulouse Jean Jaurès (UT2J) ovat suunnitelleet kattavan opetussuunnitelman, joka kattaa osatekijät, kuten tutkimustyöt, antropologian ja ruoka-sosiologian, erilaisten ruokakulttuurien ymmärtämisen, elintarvikkeiden suuntaukset ja liiketoiminnan näkymät, sosiaalipoliittiset kysymykset elintarvikkeiden ravitsemus ja kansanterveys sekä monet muut. [+]

Kaksinkertainen tunnustaminen ja sertifiointi

Viimeisten 20 vuoden aikana elintarvikkeiden tila on muuttunut dramaattisesti. Rippling elintarvikekriisit, kasvava lihavuus ongelma ja enemmän, ovat toistuvasti laittaa ruokaa valokeilassa. Taloudellisella tasolla väestön kasvu ja viime vuosikymmenen nopea talouskasvu ovat lisänneet ruoan kulutusta räjähdysmäisesti. Cushmanin mukaan Filosofian maisteri (Food Studies) pyrkii pitämään ylioppilastutkinnon korkeasti koulutetuista ammattilaisista, jotka ovat elintarviketieteen alan asiantuntijoita. Tämän saavuttamiseksi Taylor's University ja yliopisto Toulouse Jean Jaurès (UT2J) ovat suunnitelleet kattavan opetussuunnitelman, joka kattaa osatekijät, kuten tutkimustyöt, antropologian ja ruoka-sosiologian, erilaisten ruokakulttuurien ymmärtämisen, elintarvikkeiden suuntaukset ja liiketoiminnan näkymät, sosiaalipoliittiset kysymykset elintarvikkeiden ravitsemus ja kansanterveys sekä monet muut.Taylorin ruokatutkimuksen etunaAinoa Malesian yliopisto, jossa on "Ruoka-opintojen puheenjohtaja: Elintarvikkeet, kulttuurit ja terveys" - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Hän pitää painopisteenä ruokatutkimuksissa, edistää akateemisia ohjelmia ja antaa neuvoja opiskelijoille ja tiedekunnan jäsenille. Ranskalainen sosiotalouden tutkija, professori Dr. Poulainilla on pitkä ja menestyksekäs ura elintarviketieteiden ja vieraanvaraisuuden koulutuksessa sekä akateemisessa että kansainvälisessä elämässä. Hän on julkaissut lukuisia kirjoja, kirjan lukuja ja artikkeleita sekä esitteli aktiivisesti keynote- ja konferenssinäytöksiä ympäri maailmaa mm. Elintarvike-sosiologiasta, elintarvikeperinnöstä ja matkailukäytännöistä.Ainoa Food Studies -ohjelma, joka tarjoaa maailmanlaajuista tutkimusohjelmaa (GRP), joka tarjoaa mahdollisuuden harjoittaa kenttätyötä ulkomailla. Opiskelijoilla on jännittävä tilaisuus tehdä tutkimustyötä ulkomaille, jos se keskittyy tiettyyn maahan 3-6 kuukauteen liittyvään ruokaan liittyvään aiheeseen. Valitse kumppanuusyliopistojen kansainvälisestä verkostosta tutkimukseen esimerkiksi Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Hongkongissa ja Japanissa. Tämä antaa opiskelijoille entistä kattavamman tutkimuskokemuksen, kun he ovat vuorovaikutuksessa toisen kulttuurin kanssa, muodostavat eri näkökulmat globaaleista asioista ja sitoutuvat aktiivisesti globaalin yhteisön kanssa.Kansainvälistetty opetussuunnitelma. Globaali immersio-ohjelma ruoassaErikoistuneet tutkimusmäärärahat. Näitä ovat RRKokeellinen ravintola: Tämä ravintola toimii observatoriona, jossa... [-]