Filter
Maisterin tutkinnot

Täältä löydät 4 Maisteriohjelmaa Elintarviketeknologiassa

Ylempi korkeakoulututkinto on ensimmäisen asteen tutkintoon johtavan kandidaatin tutkinnon jälkeen. Tämän tutkinnon suorittaminen sertifioi opiskelijoiden osaamista opintoalallaan ja tekee siitä akateemisen tavoitteen monille. Ansaittamalla maisterin tutkinto, voi avata runsaasti uramahdollisuuksia.

Mikä on maisteri elintarviketeknologiassa? Tämä tutkinto antaa ymmärtää elintarviketuotannon tutkimusta ja kehitystä. Piirustus kemian ja mikrobiologian opiskelijat voivat oppia perusteet elintarvikkeiden ominaisuuksia ja tekniikkaa hyödyntää ja täydentää niitä, sitten siirtyä suunnitteluun ja innovointiin elintarvikkeiden ratkaisuja. Tähän sisältyy elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden varmistaminen sekä ympäristö- ja sosiaalisten kysymysten ymmärtäminen.

Elintarviketeknologian maisteriin johtavat opiskelijat voivat rakentaa suunnittelu- ja ongelmanratkaisutaitoja, joita voidaan soveltaa muualla elämässä. Ne kehittävät myös tyypillisesti tutkimus- ja kehitysprosessien ymmärtämistä sekä laajempaa näkemystä elintarviketeollisuuden vaikutuksista ja siitä, miten näiden vaikutusten arvioiminen on järkevää.

Elintarviketeknologian maisteriohjelman opetusmaksut vaihtelevat toimielimittäin, ja ohjelma kestää yleensä kaksi vuotta. Opiskelijoiden on tutkittava mahdollisia kouluja saadakseen lisätietoja näistä kustannuksista.

Elintarviketeknikot ovat aina kysyttyjä, joten elintarviketeknologian maisteri antaa tunnustusta eri potentiaalisille uranäkymille. Monet valmistuneet löytävät työtä elintarvikkeiden valmistajilta, kehittävät ja valvoo valmistusprosesseja toimimaan laadunvalvontarkastajina ja tuotteiden turvallisuustarkastajina. Tutkinnon suorittaneet voivat myös toimia elintarvikealan tiedemiehiä tutkimuslaitoksissa, jotka ovat sitoutuneet tekemään tutkimuksia ja testaamaan uusia teknologioita elintarvikkeiden jalostamiseen ja säilyttämiseen.

Eri ohjelmia maisterin hankkimiseksi elintarviketekniikassa löytyvät maailmanlaajuisesti. Online-ohjelmat tarjoavat etua opiskelijoille, jotka tarvitsevat joustavan aikataulun tai elää syrjäisillä alueilla. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

4 Results in Elintarviketeknologia

ID4FOOD

Innovaatioyhteistyötä tarjoaa uuden vastauksen ongelmat täytäntöönpanossa innovaatiostrategioitaan ... [+]

Miksi maisteriksi ruokaa innovaatio?

Taustaa:

Innovaatioyhteistyötä tarjoaa uuden vastauksen ongelmat sekä innovaatioiden strategioiden maatalouskaupan.

Tässä yhteydessä elintarviketeollisuus tarvitsee poikkitieteellistä johtajia koulutetaan avoimessa yhteistyössä innovaatioita ja featuring avain kehittämään strategioita vastaamaan talouden, yhteiskunnan ja ympäristön haasteisiin maailman tänään ja huomenna.

Tavoitteet:

Master Management Collaborative Innovation Ruoka kuljetetaan viisi korkeakoulujen ja tutkimuksen - Audencia - Ecole de Management - suunnittelu Nantes Atlantique School - Ecole Superieure d'Maatalous d'Angers, - Oniris, Eläinlääkintä- Koulu, Ruoka ja elintarvikkeiden Nantes-Atlantique - Nantes University Master tavoitteena on tuoda sinulle kaksi välttämätöntä arvostamat tänään: avoimuus ja erikoistuminen.... [-]

Ranska Nantes
September 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Asian Institute of Technology School of Environment, Resources and Development (SERD)

FEBT keskittyy kahteen erikoisaloilla: Food Process Engineering ja bioprosessitekniikan. ... [+]

Master Food Engineering ja bioprosessitekniikan (FEBT)

&nbsp

FEBT keskittyy kahteen erikoisaloilla: Food Process Engineering ja bioprosessitekniikan. Food Process Engineering keskittyy soveltamisesta tekniikan periaatteita suunnittelu postharvest ja elintarvikkeiden jalostus laitteet; muutokset saattavat esiintyä tuotteiden käsittelyn aikana, käsittely ja varastointi, mitata ja valvoa laatua elintarvikkeiden raaka-aineiden, elintarvikkeiden toimitusketjun turvallisuutta; käsittely ja hyödyntäminen jätteiden syntyvät tilalla käsittelyä. Bioprosessitekniikan omistettu biotekniikan kehitys ja sen sovellukset maatalouteen / ruoka, terveysvaikutteiset elintarvikkeet, biopolymeerit, maito ja liha tieteen, kosmetiikka-ja lääketeollisuudessa. Teollisuuden bioprosessitekniikan muunnettaessa raaka maataloustuotteiden hyödyllisiä elintarvikkeiden, biomateriaalien erityisiä kasvua edistäviä ominaisuuksia kehitetään sovellettavaksi luonnonmukaisen viljelyn.Vahvistaa soveltuvuutta mikrobien erityistarkoituksiin, kursseja annetaan geenitekniikan mikro-organismeja. DNA mielenkiintoisia ominaisuuksia siirretään tuottaa kantoja teollisiin sovelluksiin. ... [-]

Thaimaa Rangsit
June 2019
Full-time
4 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena MTech Food Technology on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opis ... [+]

Ensisijaisena tarkoituksena MTech Food Technology on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio, päätöksenteko, strategista ajattelua ja organisointikykyä.

Väitöskirja-pohjainen MTech Food Technology koostuu laajan tutkimuksen erikoistunut alue alalla erikoistuminen, raportoi ja esitti muodossa väitöskirja lopussa ohjelman. Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
February 2019
Full-time
Part-time
1 - 4 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Mediterranea University of Reggio Calabria

Tutkintoa of Science in Food Science and Technology pyrkii tarjoamaan, perusteella kiinteän valmisteen teoreettista ja tieteelliset näkökohdat hankittu kandidaatin tutkin ... [+]

Tutkintoa of Science in Food Science and Technology pyrkii tarjoamaan, perusteella kiinteän valmisteen teoreettista ja tieteelliset näkökohdat hankittu kandidaatin tutkinnon luokan L-26, kehittynyttä osaamista alalla teknisen hallinnan järjestelmien ja elintarvikeketjut . Lisäksi kurssilla muodossa korkean profiilin ammattilaisia ​​pystyy käyttämään erilaisia ​​tiedon tulkita, kuvata ja ratkaista, innovatiivisella tavalla, liittyviä ongelmia elintarviketeollisuuden ketjut. Sisällä kandidaatin, opiskelijalla on mahdollisuus hankkia erityistä tietämystä tieteen ja elintarviketeknologian.

Opetussuunnitelma Master of Science in Food Science and Technology on nivelletty läpi sarjan koulutustoimintaa joiden tarkoituksena on tarjota: - tieteellinen ja tekninen valmistelu suunnitella ja hallita innovaatioita maatalouden elintarviketuotannossa; - Tieto syventämisen asioista arvioinnista annetun kemialliset, fysikaaliset, ravitsemuksellisia, mikrobiologiset ja sensori elintarvikkeita ja tarvittavat raaka-aineet; - Taidot tehdä järkevä valinta prosessien ja sopivimman käsittelyn vaiheita nykyaikaisen elintarviketuotannon ja / tai hallinnon elintarvikkeita.... [-]

Italia Reggio Calabria
October 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi