Maisteriohjelma Elintarviketeknologiassa Eurooppa

Täältä löydät Maisteriohjelmat Elintarviketeknologiassa Eurooppa 2018/2019

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Eurooppa on kuudenneksi suurin maanosa ja sisältää 47 maassa ja valikoituja riippuvuuksia, saaret ja alueet. Se rajoittuu Välimereen etelässä, Aasiassa itään, ja Atlantin valtameri lännessä.

Täältä löydät Maisteriohjelmat Elintarviketeknologiassa Eurooppa 2018/2019

Näytä lisää

Maisteriksi elintarvikkeiden tieteen ja teknologian

Mediterranea University of Reggio Calabria
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Reggio Calabria

Tutkintoa of Science in Food Science and Technology pyrkii tarjoamaan, perusteella kiinteän valmisteen teoreettista ja tieteelliset näkökohdat hankittu kandidaatin tutkinnon luokan L-26, kehittynyttä osaamista alalla teknisen hallinnan järjestelmien ja elintarvikeketjut . [+]

Tutkintoa of Science in Food Science and Technology pyrkii tarjoamaan, perusteella kiinteän valmisteen teoreettista ja tieteelliset näkökohdat hankittu kandidaatin tutkinnon luokan L-26, kehittynyttä osaamista alalla teknisen hallinnan järjestelmien ja elintarvikeketjut . Lisäksi kurssilla muodossa korkean profiilin ammattilaisia ​​pystyy käyttämään erilaisia ​​tiedon tulkita, kuvata ja ratkaista, innovatiivisella tavalla, liittyviä ongelmia elintarviketeollisuuden ketjut. Sisällä kandidaatin, opiskelijalla on mahdollisuus hankkia erityistä tietämystä tieteen ja elintarviketeknologian.

Opetussuunnitelma Master of Science in Food Science and Technology on nivelletty läpi sarjan koulutustoimintaa joiden tarkoituksena on tarjota: - tieteellinen ja tekninen valmistelu suunnitella ja hallita innovaatioita maatalouden elintarviketuotannossa; - Tieto syventämisen asioista arvioinnista annetun kemialliset, fysikaaliset, ravitsemuksellisia, mikrobiologiset ja sensori elintarvikkeita ja tarvittavat raaka-aineet; - Taidot tehdä järkevä valinta prosessien ja sopivimman käsittelyn vaiheita nykyaikaisen elintarviketuotannon ja / tai hallinnon elintarvikkeita.... [-]


Master fysiologiset ja psykologiset elintarvikkeiden valinta päättäjät

AgroSup Dijon
Opetus kampuksella 2 vuotta September 2019 Ranska Dijon

Elintarvikevalinnan tekijät vaihtelevat elämänvaiheen mukaan, ja globalisaation lisääntyvä vaikutus ja teknologioiden edistäminen ovat tärkeitä, jotta teollisuus ja tutkimus ymmärtävät, miksi ihmiset syövät syötävää. [+]

Elintarvikevalinnan tekijät vaihtelevat elämänvaiheen mukaan, ja globalisaation lisääntyvä vaikutus ja teknologioiden edistäminen ovat tärkeitä, jotta teollisuus ja tutkimus ymmärtävät, miksi ihmiset syövät syötävää.

Tule ja tutustu kanssamme tähän kysymykseen: Mitkä tekijät vaikuttavat ihmisten ruokavalintoihin?

P²food on 2 vuotta kestävä, jatko-opiskelija, päätoiminen kansainvälinen tutkimus maisteriohjelmassa, joka keskittyy Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijon ehdottamiin ruokavalion fysiologisiin ja psykologisiin tekijöihin.

Master-ohjelman opiskelijana saat syvällistä tietoa elintarvikkeiden ominaisuuksista ja perustavanlaatuisista näkemyksistä ihmisen ruoan käyttäytymisestä. Tulet ymmärtämään nälän, kylläisyyden ja kylläisyyden mekanismeja sekä ravitsevuuteen vaikuttavia tekijöitä.... [-]


Erikoistunut Master yhteisen hallinnan elintarvikkeiden innovaatioita

ID4FOOD
Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Ranska Nantes

Innovaatioyhteistyötä tarjoaa uuden vastauksen ongelmat täytäntöönpanossa innovaatiostrategioitaan [+]

Miksi maisteriksi ruokaa innovaatio?

Taustaa:

Innovaatioyhteistyötä tarjoaa uuden vastauksen ongelmat sekä innovaatioiden strategioiden maatalouskaupan.

Tässä yhteydessä elintarviketeollisuus tarvitsee poikkitieteellistä johtajia koulutetaan avoimessa yhteistyössä innovaatioita ja featuring avain kehittämään strategioita vastaamaan talouden, yhteiskunnan ja ympäristön haasteisiin maailman tänään ja huomenna.

Tavoitteet:

Master Management Collaborative Innovation Ruoka kuljetetaan viisi korkeakoulujen ja tutkimuksen - Audencia - Ecole de Management - suunnittelu Nantes Atlantique School - Ecole Superieure d'Maatalous d'Angers, - Oniris, Eläinlääkintä- Koulu, Ruoka ja elintarvikkeiden Nantes-Atlantique - Nantes University Master tavoitteena on tuoda sinulle kaksi välttämätöntä arvostamat tänään: avoimuus ja erikoistuminen.... [-]