Osa-aikainen Maisteriohjelmat Elintarviketeknologiassa Maisteri

Etsi 5 maisterin tutkintoa Elintarviketeknologiassa Osa-aikainen Maisterin tutkinto

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Maisteri Elintarviketeknologiassa Osa-aikainen

Näytä lisää

Master Fysiologiset Ja Psykologiset Elintarvikkeiden Valinta Päättäjät

AgroSup Dijon
Opetus kampuksella 2 vuotta September 2018 Ranska Dijon

Elintarvikevalinnan tekijät vaihtelevat elämänvaiheen mukaan, ja globalisaation lisääntyvä vaikutus ja teknologioiden edistäminen ovat tärkeitä, jotta teollisuus ja tutkimus ymmärtävät, miksi ihmiset syövät syötävää. [+]

Elintarvikevalinnan tekijät vaihtelevat elämänvaiheen mukaan, ja globalisaation lisääntyvä vaikutus ja teknologioiden edistäminen ovat tärkeitä, jotta teollisuus ja tutkimus ymmärtävät, miksi ihmiset syövät syötävää.

Tule ja tutustu kanssamme tähän kysymykseen: Mitkä tekijät vaikuttavat ihmisten ruokavalintoihin?

P²food on 2 vuotta kestävä, jatko-opiskelija, päätoiminen kansainvälinen tutkimus maisteriohjelmassa, joka keskittyy Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijon ehdottamiin ruokavalion fysiologisiin ja psykologisiin tekijöihin.

Master-ohjelman opiskelijana saat syvällistä tietoa elintarvikkeiden ominaisuuksista ja perustavanlaatuisista näkemyksistä ihmisen ruoan käyttäytymisestä. Tulet ymmärtämään nälän, kylläisyyden ja kylläisyyden mekanismeja sekä ravitsevuuteen vaikuttavia tekijöitä.... [-]


Erikoistunut Master Yhteisen Hallinnan Elintarvikkeiden Innovaatioita

ID4FOOD
Opetus kampuksella September 2018 Ranska Nantes

Innovaatioyhteistyötä tarjoaa uuden vastauksen ongelmat täytäntöönpanossa innovaatiostrategioitaan [+]

Miksi maisteriksi ruokaa innovaatio?

Taustaa:

Innovaatioyhteistyötä tarjoaa uuden vastauksen ongelmat sekä innovaatioiden strategioiden maatalouskaupan.

Tässä yhteydessä elintarviketeollisuus tarvitsee poikkitieteellistä johtajia koulutetaan avoimessa yhteistyössä innovaatioita ja featuring avain kehittämään strategioita vastaamaan talouden, yhteiskunnan ja ympäristön haasteisiin maailman tänään ja huomenna.

Tavoitteet:

Master Management Collaborative Innovation Ruoka kuljetetaan viisi korkeakoulujen ja tutkimuksen - Audencia - Ecole de Management - suunnittelu Nantes Atlantique School - Ecole Superieure d'Maatalous d'Angers, - Oniris, Eläinlääkintä- Koulu, Ruoka ja elintarvikkeiden Nantes-Atlantique - Nantes University Master tavoitteena on tuoda sinulle kaksi välttämätöntä arvostamat tänään: avoimuus ja erikoistuminen.... [-]


Master Elintarvikkeiden Tekniikan Ja Bioprosessitekniikan (febt)

Asian Institute of Technology School of Environment, Resources and Development (SERD)
Opetus kampuksella 4 lukukautta June 2019 Thaimaa Rangsit

FEBT keskittyy kahteen erikoisaloilla: Food Process Engineering ja bioprosessitekniikan. [+]

Master Food Engineering ja bioprosessitekniikan (FEBT)

&nbsp

FEBT keskittyy kahteen erikoisaloilla: Food Process Engineering ja bioprosessitekniikan. Food Process Engineering keskittyy soveltamisesta tekniikan periaatteita suunnittelu postharvest ja elintarvikkeiden jalostus laitteet; muutokset saattavat esiintyä tuotteiden käsittelyn aikana, käsittely ja varastointi, mitata ja valvoa laatua elintarvikkeiden raaka-aineiden, elintarvikkeiden toimitusketjun turvallisuutta; käsittely ja hyödyntäminen jätteiden syntyvät tilalla käsittelyä. Bioprosessitekniikan omistettu biotekniikan kehitys ja sen sovellukset maatalouteen / ruoka, terveysvaikutteiset elintarvikkeet, biopolymeerit, maito ja liha tieteen, kosmetiikka-ja lääketeollisuudessa. Teollisuuden bioprosessitekniikan muunnettaessa raaka maataloustuotteiden hyödyllisiä elintarvikkeiden, biomateriaalien erityisiä kasvua edistäviä ominaisuuksia kehitetään sovellettavaksi luonnonmukaisen viljelyn.Vahvistaa soveltuvuutta mikrobien erityistarkoituksiin, kursseja annetaan geenitekniikan mikro-organismeja. DNA mielenkiintoisia ominaisuuksia siirretään tuottaa kantoja teollisiin sovelluksiin. ... [-]


Mtech Elintarviketeknologian

University of Johannesburg
Opetus kampuksella Osa-aikainen 1 - 4 vuotta February 2019 Etelä-Afrikka Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena MTech Food Technology on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio, päätöksenteko, strategista ajattelua ja organisointikykyä. [+]

Ensisijaisena tarkoituksena MTech Food Technology on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio, päätöksenteko, strategista ajattelua ja organisointikykyä.

Väitöskirja-pohjainen MTech Food Technology koostuu laajan tutkimuksen erikoistunut alue alalla erikoistuminen, raportoi ja esitti muodossa väitöskirja lopussa ohjelman. Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]


Maisteriksi Elintarvikkeiden Tieteen Ja Teknologian

Mediterranea University of Reggio Calabria
Opetus kampuksella 2 vuotta October 2018 Italia Reggio Calabria

Tutkintoa of Science in Food Science and Technology pyrkii tarjoamaan, perusteella kiinteän valmisteen teoreettista ja tieteelliset näkökohdat hankittu kandidaatin tutkinnon luokan L-26, kehittynyttä osaamista alalla teknisen hallinnan järjestelmien ja elintarvikeketjut . [+]

Tutkintoa of Science in Food Science and Technology pyrkii tarjoamaan, perusteella kiinteän valmisteen teoreettista ja tieteelliset näkökohdat hankittu kandidaatin tutkinnon luokan L-26, kehittynyttä osaamista alalla teknisen hallinnan järjestelmien ja elintarvikeketjut . Lisäksi kurssilla muodossa korkean profiilin ammattilaisia ​​pystyy käyttämään erilaisia ​​tiedon tulkita, kuvata ja ratkaista, innovatiivisella tavalla, liittyviä ongelmia elintarviketeollisuuden ketjut. Sisällä kandidaatin, opiskelijalla on mahdollisuus hankkia erityistä tietämystä tieteen ja elintarviketeknologian.

Opetussuunnitelma Master of Science in Food Science and Technology on nivelletty läpi sarjan koulutustoimintaa joiden tarkoituksena on tarjota: - tieteellinen ja tekninen valmistelu suunnitella ja hallita innovaatioita maatalouden elintarviketuotannossa; - Tieto syventämisen asioista arvioinnista annetun kemialliset, fysikaaliset, ravitsemuksellisia, mikrobiologiset ja sensori elintarvikkeita ja tarvittavat raaka-aineet; - Taidot tehdä järkevä valinta prosessien ja sopivimman käsittelyn vaiheita nykyaikaisen elintarviketuotannon ja / tai hallinnon elintarvikkeita.... [-]