Filter
Maisterin tutkinnot

Täältä löydät 27 Maisteriohjelmaa Elintarviketiedessa

Ammattilaisten parissa sanotaan, että elintarviketiede on tiede, joka tutkii ruokaa koko matkan "pellosta pöytään". Elintarviketiede todella tarkastelee ruuan kaikkia puolia, keräämisestä ja tuottamisesta valmistamiseen ja käyttöön. 

Elintarviketiede on kehittynyt valtavasti viime vuosien aikana, ja nykyään elintarviketiede on monititeteinen soveltava tiede, joka käyttää hyväkseen eri alojen saavutuksia. Näitä aloja ovat muun muassa kemiantekniikka, mikrobiologia ja biokemia. Tämän monitieteisyyden ansiosta tieteenalalla onkin paljon alahaaroja. Elintarviketieteen kiinnostavimpiin ja edistyneimpiin alahaaroihin kuuluvat muun muassa elintarvikekemia ja -analyysi, elintarvikkeiden säilytys ja pakkaus ja elintarviketeknologia. Kaikkien näiden alojen tavoitteena on elintarvikkeiden laadun parantaminen. Ala myös tarjoaa tietoa elintarviketurvallisuudesta ja tavoista tuottaa ruokaa niin, että se täyttäisi ylikansoitetun ja ylistimuloidun nykymaailman tarpeet. Elintarvitetieteessä ei ole kyse vain ruuanlaitosta, vaan myös korkealaatuisesta tieteellisestä tutkimuksesta, todellisista haasteista ja arvoitusten ratkaisemisesta. 


Sinulle sopiva maisterin tutkinto elintarviketieteessä voi löytyä tältä sivulta. Lue lisää elintarviketieteen maisterin tutkinnoista alla olevien linkkien kautta!

Read More Read less

27 tulosta kohteessa Elintarviketiede

University of Oulu

MSc koulutusohjelma täyttää selkeät tarpeet akateemisen maailman ja teollisuuden post genomista aikakauden. Tämä tutkinto on suunnattu erityisesti antaa opiskelijoille sy ... [+]

Master in Protein Science and Biotechnology

Katso video kansainvälisen maisteriohjelman proteiinia Science and Biotechnology , missä opiskelijat kertovat ohjelmasta, ja opiskelu ja asuu Oulussa.

MSc koulutusohjelma täyttää selkeät tarpeet akateemisen maailman ja teollisuuden post genomista aikakauden. Tämä tutkinto on suunnattu erityisesti antaa opiskelijoille syvällinen ymmärrys rakenteen ja toiminnan suhde proteiinien ja tuottamiseen käytetyt tekniikat ja luonnehtia niitä.

Opiskelija, joka valitaan aste sitoutuu 120 op opintopistettä (vastaa kahta vuotta) tutkimuksia. Nämä tutkimukset maksimoida kädet yksittäisten valmentautumista nykyaikaisessa uusinta tekniikkaa ja menetelmiä samalla vankka pohjatyö teoreettisia näkökohtia kenttään. Noin puolet aste liittyy oppilaiden integrointi osaksi eri tutkimusryhmien lopulta kasaamalla vuonna 6 kuukautta tutkimushankkeessa.... [-]

Suomi Oulu
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Latvia University of Life Sciences and Technologies

Elintarviketeollisuus on jatkuvasti kehitys: uusien tuotteiden ja tuotantoprosessien kulkevat käsi kädessä yhä vaara nykymaailmassa. Erikoistumalla elintarvikkeiden turva ... [+]

Elintarviketeollisuus on jatkuvasti kehitys: uusien tuotteiden ja tuotantoprosessien kulkevat käsi kädessä yhä vaara nykymaailmassa. Erikoistumalla elintarvikkeiden turvallisuuden, et voi olla tärkeä rooli edistettäessä kansanterveyden parantamiseen.

Academic profiili

Tutkimuksen Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa korkeasti koulutettuja ja luovia asiantuntijoita - Professional Masters erikoistuminen elintarvikehygieniaa valmiudet työskennellä laitoksissa elintarvikeketjun sekä valtion palvelut. Master Tutkimus Ohjelma tarjoaa taitoa turvallisuudesta ja vaarattomuudesta elintarvikeketjun, laatukriteerit elintarvikkeiden, tiedon laadintaan ja ylläpitoon turvajärjestelmien elintarvikkeen laitosten sekä kykyä tieteelliseen tutkimukseen elintarvikkeiden turvallisuuteen. Ohjelma on täydennetty laadintaan ja puolustus Master thesis.... [-]

Latvia Jelgava
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
14 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Free University of Bozen-Bolzano

Tämä kahden vuoden mestari antaa sinulle hyvät tiedot elintarvike-alan nykyisistä ja tulevista haasteista yhdistämällä innovaatiot ja aitouden sekä tarjoamalla sinulle ma ... [+]

Tämä kahden vuoden mestari antaa sinulle hyvät tiedot elintarvike-alan nykyisistä ja tulevista haasteista yhdistämällä innovaatiot ja aitouden sekä tarjoamalla sinulle mahdollisuuden toimia läheisessä vuorovaikutuksessa elintarviketeollisuuden kanssa. Ohjelma on yhteinen aloite yliopistojen Parma ja Udine, tunnetaan maailmanlaajuisesti niiden huippuosaamista korkea-asteen koulutuksen alalla elintarviketieteiden alalla.

Kurssikuvaus

Kurssi pyrkii kouluttamaan ammattilaisia, jotka pystyvät työskentelemään itsenäisesti elintarviketieteiden aloilla , kuten tekniikan, tekniikan, mikrobiologian, kemian ja kestävyyden aloilla.

Ensimmäisen vuoden jälkeen voit valita viiden eri profiilin välillä :... [-]

Italia Bolzano
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
London South Bank University

Työntekijä, valitun alan asiantuntija, on suoraan vastuussa tutkimusohjelman ohjaamisesta ja tukemisesta. Tarjotaan kokoaikaisia ja osa-aikaisia. ... [+]

Lähes kolme neljäsosaa London South Bank University (LSBU) tutkimushankkeista sai kaksi suurinta mahdollista luokitusta "vaikutukselle" viimeisimmän korkeakoulututkimuksen huippuosaamisen ( Research Excellence Framework, REF) 2014 avulla .

Ammattikorkeakoulun tutkijat työskentelevät monitieteisissä tiimeissä, jotta voidaan kohdistaa suuria yhteiskunnallisia haasteita ihmisten terveyden, hyvinvoinnin, suorituskyvyn ja käyttäytymisen aloilla. Sovellamme teoriaa näillä aloilla nykyaikaisiin reaalimaailman kysymyksiin tekemällä innovatiivista ja tiukkaa tiedettä.

Keskitymme globaalisti pidettyihin, teoreettisiin ja soveltaviin tutkimuksiin, joilla on todellinen vaikutus. Opetuksemme on täysin ajan tasalla nykyajan tutkimuksesta, ja huippuosaamistamme vahvistavat erinomaiset tutkimuslaitokset, joiden avulla sekä henkilökunta että opiskelijat voivat tehdä huippututkimuksia uusimpien laitteiden ja laitteiden kanssa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UniLaSalle

Tämä insinööri on kaksi erikoisuus elintarvike- ja terveysosaston. Tämä koulutus korostetaan myös monissa suhteissa ne ovat keskenään, kuten ihmisillä. ... [+]

Insinööri Ruoka ja terveys

Huomaa, että tämä ohjelma on täysin opetetaan ranskaksi

Tämä insinööri on kaksi erikoisuus elintarvike- ja terveysosaston. Tämä koulutus korostetaan myös monissa suhteissa ne ovat keskenään, kuten ihmisillä.

Hänen koulutus avaa monia mahdollisuuksia aloilla elintarvike-, lääke- ja kosmetiikkateollisuuden, catering, kansanterveys, markkinointi ja viestintä ...

Ennaltaehkäisy asiantuntija, ravitsemus ja terveyshyödyt

Insinööri erikoisuus muodostuu vastaamaan uusiin haasteisiin elintarvikkeiden kautta hallintaa työkaluja, aina enemmän ja enemmän innovatiivisia. On esimerkiksi pystyä toteuttamaan laajamittaisia ​​toimia houkutella kuluttajien käyttäytymisen muutos ympäristössä kansanterveyden tai todentaa terveysväittämät uusia elintarvikkeita, toimijoiden kanssa maailman maatalousbisneksen.... [-]

Ranska Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris
Request Info
Ranskalainen
Full-time
1 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Milan - Department of Environmental Science and Policy

Ympäristö- ja elintarviketalouden maisteri (EFE) on kansainvälisesti suunnattu laadukas ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille sekä erinomainen akateemine ... [+]

Ympäristö- ja elintarviketalouden maisteri (EFE) on kansainvälisesti suunnattu laadukas ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille sekä erinomainen akateeminen tausta että käytännön asenne. Tutkinto takaa lupaavat näkymät tulevaisuuden ammatilliseen uraan nykypäivän haastavilla aloilla kestävän kehityksen taloudessa ja maatalouden elintarvikejärjestelmän hallinnassa.

Ympäristön, luonnonvarojen ja maatalouden elintarvikejärjestelmän välinen suhde on keskeisessä asemassa nykyaikaisen yhteiskunnan kehityksessä.

Kestävän taloudellisen kehityksen, luonnon- ja energiavarojen hallinnoinnin sekä maatalouden elintarvikejärjestelmän kestävyyden kysymykset ovat uusia taloudellisia ja poliittisia haasteita.... [-]

Italia Milan
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Norwegian University of Life Sciences NMBU

AQFood keskittyy vesiviljelytuotteiden tuotantoon koko tuotantoketjussa ja elintarvikeketjussa, joka yhdistää alkutuotannon, vesiviljelyn ja luonnonvaraisen saaliin jalos ... [+]

AQFood keskittyy vesiviljelytuotteiden tuotantoon koko tuotantoketjussa ja elintarvikeketjussa, joka yhdistää alkutuotannon, vesiviljelyn ja luonnonvaraisen saaliin jalostukseen ja jakeluun kuluttajille laadun ja turvallisuuden osalta.

Mitä voit käyttää tätä pätevyyttä varten?Maailman vesivarojen kasvava kysyntä vaatii erittäin päteviä hakijoita koko elintarvikeketjussa. Kasvava vesieliöteollisuus on entistä yhtenäisempi, joten yksittäiset yritykset kattavat useita osia koko arvoketjusta.Mitä opit?

Ohjelma antaa sinulle kokonaisvaltaisen käsityksen vesieliöiden tuotannosta. Opit koko vesikemian arvoketjusta, kalastuksesta ja vesiviljelystä koko käsittelyn, jakelun ajan, kunnes tuote saavuttaa kuluttajan. Ohjelma keskittyy turvallisuuteen ja laatuun merestä pöydälle.... [-]

Norja As
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Université de Nantes

Opettajana on yli 80 asiantuntijan muodostama pedagoginen tiimi: eri alojen tutkimusprofessorit (agronomia, lääketiede, eläinlääketiede, biologia, apteekki, laki, taloust ... [+]

Opettajana on yli 80 asiantuntijan muodostama pedagoginen tiimi: eri alojen tutkimusprofessorit (agronomia, lääketiede, eläinlääketiede, biologia, apteekki, laki, taloustiede) ja lukuisat ammattilaiset samoista aloista. kumppanin tutkimusyksiköt.

Opetussuunnitelmassa painotetaan voimakkaasti ICTE *: n pedagogista käyttöä, joka mahdollistaa yksilöllisen edistymisen yksittäisissä ohjelmissa ja oppimisprosesseissa. MAN-IMALin kansainvälisen painopisteen ansiosta kaikki kurssit opetetaan englanniksi ja opiskelijat sekä professorit ympäri maailmaa ovat tervetulleita.

Tällöin ohjelma tarjoaa runsaasti vaihtoa eri kulttuurien välillä ja kansainvälisen näkökulman kansanterveysaiheisiin.... [-]

Ranska Nantes
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Parma

Elintarviketieteen ja -teknologian koulutuskurssi on suunniteltu tuottamaan tutkinnon suorittaneille, joilla on hyvät perus- ja käytännön tietämykset elintarviketeollisuu ... [+]

Tyyppi: Ensimmäisen asteen tutkintoValmistumisluokka: L-26Kesto: 3 vuottaLaajuus: 180Access: Limited: ilmoittautuminen lopullisen kronologisen järjestyksen mukaan

Elintarviketieteen ja -teknologian koulutuskurssi on suunniteltu tuottamaan tutkinnon suorittaneille, joilla on hyvät perus- ja käytännön tietämykset elintarviketeollisuuden ja -teknologian pääaloilla. Valmistuneet hankkivat teknisiä ja johtotehtäviin liittyviä toimintakykyjä sekä tukitoimia elintarvikkeiden jalostuksen ja tuotannon valvonnassa teollisuuden, laboratorioiden ja elintarviketeollisuuden palveluissa.

Kurssin päätteeksi elintarvike- ja teknologia-alan tutkinnon suorittaneet saavat:

hyvät peru... [-]
Italia Parma
Syyskuu 2019
Englanti,Italialainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

MP2 on 2-vuotinen, kurssipohjainen, kokopäiväinen kansainvälinen tutkimus, joka keskittyy mikrobiologiaan ja fysikaalis-kemialliseen käyttöön elintarvike- ja viiniprosess ... [+]

MP2 on 2-vuotinen, kurssipohjainen, kokopäiväinen kansainvälinen tutkimus, joka keskittyy mikrobiologiaan ja fysikaalis-kemialliseen käyttöön elintarvike- ja viiniprosesseissa. Tämän päällikön tavoitteena on kouluttaa tulevia tutkijoita ja elintarvikkeiden ja viinin tieteen ja teollisuuden johtajia.

Ohjelman kuvaus

Sinulla on vahva kansainvälinen liikkuvuus. Yksi lukukausi tulee Ranskasta ensimmäisenä vuonna ja toinen on mahdollista toisen vuoden aikana. Alla olevat moduulit osoittavat tässä ohjelmassa tarjottuja moduuleja. Tämä luettelo perustuu nykyiseen organisaatioon ja voi muuttua vuosittain vastauksena elintarviketeollisuuden uusiin tarpeisiin.

opetussuunnitelma... [-]
Ranska Besançon
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

MTech Food Technology -yrityksen päätarkoitus on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelij ... [+]

MTech Food Technology -yrityksen päätarkoitus on tarjota opiskelijoille erikoistunut syventävä koulutus ja täyttää tietyn tutkimuskomponentin vaatimukset, jotta opiskelijat pystyvät hallitsemaan vaadittavat kokeelliset ja teknologiset taidot ja tarvittavat kenttätyön taidot, kuten innovaatiot, päätöksenteko, strateginen ajattelu ja organisaatiotaidot.

Väitöskirjapohjainen MTech Food Technology koostuu kattavasta tutkimuksesta erikoistumisalueelta, joka raportoidaan ja toimitetaan väitöskirjan muodossa ohjelman lopussa. Tutkinto vaatii korkeaa henkistä ja teoreettista tietämystä sekä opiskelualan ongelmiin liittyvää tietoa ja kriittisen päättelyn perustelua, muotoilua, analysointia ja erityisen ongelman arviointia tutkimusalalla.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IMF Business School

Elintarviketurvallisuuden ja -laadun maisterin tutkinto antaa mahdollisuuden sopeutua elintarvikealan tieteelliseen tietoon, jatkuvasti muuttuviin lainsäädäntösäännöksiin ... [+]

Elintarviketurvallisuuden ja -laadun maisterin tutkinto antaa mahdollisuuden sopeutua elintarvikealan tieteelliseen tietoon, jatkuvasti muuttuviin lainsäädäntösäännöksiin ja päivittää elintarvikkeiden turvallisuuteen sovellettavat laatuvaatimukset. Elintarviketurvan ja IMF laadun maisterin tutkiminen antaa meille myös mahdollisuuden keskittyä laajasti markkinoilla vallitseviin elintarviketeollisuuteen ja niihin sovellettavien prosessien tuntemukseen.

Elintarviketeollisuuden liiketoiminnan kehittäminen, Euroopan unionin asetukset ja lainsäädäntö antavat tuottajille ja toimittajille vastuuta kuluttajien turvallisen ja terveellisen ruoan tarjoamisesta. Tässä yhteydessä ammattilaiset vaativat yhä enemmän organisaatioissa, laatu- ja elintarviketurvallisuusasiantuntijoissa, jotka vastaavat tuotteiden ja prosessien laadun varmistamisesta ja varmistamisesta ja siten asiakkaiden ja kuluttajien tyytyväisyydestä. Hygienia- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmien suunnittelusta, kehittämisestä, toteutuksesta ja tarkastuksista vastaava elintarviketurvallisuus- ja laadunvalvontatarkastajan luku on tarpeen.... [-]

Espanja Madrid
Avoin ilmoittautuminen
Espanjalainen
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Universidad de Sonora

Yleistavoite: Tarjota erityisopetusta biotieteiden, kemiallisten biologien, kemian tekniikan, maataloustieteilijöiden ja niihin liittyvän uran tutkinnon suorittaneille, m ... [+]

Maisterit Elintarviketiedessa.

Ohjelman nimi: Master of Science and Food Technology DGP-koodi: 506509 Normaali aika valmistua: 4 lukukautta Laajuus: 122 Tutkintotodistus: Master of Science ja Food Technology Campus, jossa sitä tarjotaan: Hermosillo

Ohjelman kuvausYleinen tavoite

Tarjoa erikoistuneiden akateemisten oppilaitosten kehys biotieteiden, kemiallisten biologien, kemian tekniikan, agronomisen ja vastaavien kilpailujen tutkijoille, jotka muodostavat erinomaisen tason inhimillisiä voimavaroja, joilla on vankka valmistelu tieteen eri aloilla, jotka pystyvät toteuttamaan alkuperäisen tutkimuksen ja riippumaton, joka edustaa merkittävää edistystä elintarviketeollisuuden ja -teknologian alalla, ja jossa korostetaan enemmän viljojen ja vesiviljelytuotteiden aloja. Anna heille myös perusteellinen ja kattava yleiskatsaus, jotta he pystyvät tunnistamaan työalueensa ongelmat ja tuottamaan soveltuvia tietoja.... [-]

Meksiko Hermosillo
Request Info
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Cagliari

Elintarvike- ja ravitsemustieteiden (SAN) Laurea-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaksivuotisen koulutusohjelman, jonka tavoitteena on ruokavalion ja terveyden välisen suhteen ... [+]

Elintarvike- ja ravitsemustieteiden (SAN) Laurea-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaksivuotisen koulutusohjelman, jonka tavoitteena on ruokavalion ja terveyden välisen suhteen fysiologinen, patologinen ja hygieeninen ja terveellinen tutkimus, joka lisää ja syventää osaamista ja elintarvikkeisiin tai ravitsemukseen liittyvät taidot.

Opintojakson tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka kykenevät yhdistämään elintarvikkeiden tuottamiseen ja muuntamiseen tarvittavat tiedot ravitsemukselliseen ja toiminnalliseen arvoonsa, jotta:

hallita monimuotoisia suhteita ruokavalion ja terveydentilan välillä;analysoida ja arvioida elintarviketuotteen kemiallisia, fysikaalisia ja mikrobiologisia ominaisuuksia soveltamalla tavanomaisia ja edistyneitä analyysi- ja tietojenkäsittelymenetelmiä ravitsemuksellisen laadun ja elintarvikkeiden turvallisuuden parantamiseksi;hallita yrityksiä ja konsultteja ihmisen elintarvikealalla;osallistua koulutustoimiin, tiedotukseen ja koulutustoimiin, jotka ovat institutionaalisille toimijoille ja kansalaisille suunnattuja elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta koskevista kysymyksistä.... [-]
Italia Cagliari
Lokakuu 2019
Italialainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sida Group Management Academy

Laatujärjestelmien ja maatalouden elintarvikkeiden turvallisuuden johtaja on erikoistumiskurssi, joka on suunnattu niille, jotka haluavat ammattitaitoa ja / tai erikoistu ... [+]

konteksti

Master in Quality ja Agri-Food Safety Systems kouluttaa ammattilaisia, joilla on taitoa työskennellä alueellisissa, maakuntien ja kuntien rakenteissa, jotka käsittelevät laadunvalvontaa ja elintarvikkeiden turvallisuutta sekä yksityisissä tuotantolaitoksissa maatalouden elintarvikealalla.

Elintarvikealan yritysten kehittäminen, EU: n säädökset ja lainsäädäntö antavat valmistajille ja toimittajille mahdollisuuden tarjota kuluttajille turvallista ja terveellistä ruokaa. Suunnittelusta, kehittämisestä, toteutuksesta ja hygieniasta vastaavasta auditointijärjestelmästä ja elintarviketurvallisuudesta vastaava elintarviketurvallisuusauditoija ja laadunvalvonta ovat yhä keskeisempiä.... [-]

Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan  + 3 More
Lokakuu 2019
Italialainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi