Filter
Maisterin tutkinnot

Täältä löydät 24 Maisteriohjelmaa Elintarviketiedessa

Ammattilaisten parissa sanotaan, että elintarviketiede on tiede, joka tutkii ruokaa koko matkan "pellosta pöytään". Elintarviketiede todella tarkastelee ruuan kaikkia puolia, keräämisestä ja tuottamisesta valmistamiseen ja käyttöön. 

Elintarviketiede on kehittynyt valtavasti viime vuosien aikana, ja nykyään elintarviketiede on monititeteinen soveltava tiede, joka käyttää hyväkseen eri alojen saavutuksia. Näitä aloja ovat muun muassa kemiantekniikka, mikrobiologia ja biokemia. Tämän monitieteisyyden ansiosta tieteenalalla onkin paljon alahaaroja. Elintarviketieteen kiinnostavimpiin ja edistyneimpiin alahaaroihin kuuluvat muun muassa elintarvikekemia ja -analyysi, elintarvikkeiden säilytys ja pakkaus ja elintarviketeknologia. Kaikkien näiden alojen tavoitteena on elintarvikkeiden laadun parantaminen. Ala myös tarjoaa tietoa elintarviketurvallisuudesta ja tavoista tuottaa ruokaa niin, että se täyttäisi ylikansoitetun ja ylistimuloidun nykymaailman tarpeet. Elintarvitetieteessä ei ole kyse vain ruuanlaitosta, vaan myös korkealaatuisesta tieteellisestä tutkimuksesta, todellisista haasteista ja arvoitusten ratkaisemisesta. 


Sinulle sopiva maisterin tutkinto elintarviketieteessä voi löytyä tältä sivulta. Lue lisää elintarviketieteen maisterin tutkinnoista alla olevien linkkien kautta!

Read More Read Less

24 Results in Elintarviketiede

Norwegian University of Life Sciences NMBU

AQFood keskittyy vesiviljelytuotteiden tuotantoon koko tuotantoketjussa ja elintarvikeketjussa, joka yhdistää alkutuotannon, vesiviljelyn ja luonnonvaraisen saaliin jalos ... [+]

AQFood keskittyy vesiviljelytuotteiden tuotantoon koko tuotantoketjussa ja elintarvikeketjussa, joka yhdistää alkutuotannon, vesiviljelyn ja luonnonvaraisen saaliin jalostukseen ja jakeluun kuluttajille laadun ja turvallisuuden osalta.

Mitä voit käyttää tätä pätevyyttä varten?Maailman vesivarojen kasvava kysyntä vaatii erittäin päteviä hakijoita koko elintarvikeketjussa. Kasvava vesieliöteollisuus on entistä yhtenäisempi, joten yksittäiset yritykset kattavat useita osia koko arvoketjusta.Mitä opit?

Ohjelma antaa sinulle kokonaisvaltaisen käsityksen vesieliöiden tuotannosta. Opit koko vesikemian arvoketjusta, kalastuksesta ja vesiviljelystä koko käsittelyn, jakelun ajan, kunnes tuote saavuttaa kuluttajan. Ohjelma keskittyy turvallisuuteen ja laatuun merestä pöydälle.... [-]

Norja As
August 2020
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
California Polytechnic State University, San Luis Obispo

Master of Professional Studies in Dairy Products Technology ohjelma kouluttaa opiskelijoiden tieteellisiä, suunnittelu, ruokaa, ja maatalouden taustoja johtamisen roolit ... [+]

Tietoja Program

Master of Professional Studies in Dairy Products Technology ohjelma kouluttaa opiskelijoiden tieteellisiä, suunnittelu, ruokaa, ja maatalouden taustoja johtamisen roolit maitotuotteita teollisuudessa. Tämä innovatiivinen, yhden vuoden maisterin tutkintoon kuuluu kurssitöitä dairy kemian, meijeri- mikrobiologian, kasvi, projektinhallinta, johtajuus, kestävyys, ja muut alueet kriittisiä tehokkaan meijeriin hallintaa. Avulla kokemusperäinen ja projektioppiminen, opiskelija kehittää olennaisia ​​tietoja ja taitoja tarvitaan menestyä kansainvälisessä maitotuotteita teollisuudelle.

Koulutusohjelman

Jatko-opiskelijoille MPS maitotuotteissa Teknologiaohjelma on täytettävä määrätyn opinto suunniteltu antamaan heille ymmärrystä meijeri tieteen ja valmistus, teollisuuden rakenne, yksikkö toiminnot, puhtaanapito, laadunvalvonta, ja lainsäädännölliset vaatimukset. Lisäksi opiskelija kehittää johtamistaitoja ja kokemusta tarvitaan hallita ja ohjata joukkueet meijerissä käsittely ympäristössä. Kolme neljäsosaa kampuksella kurssin työ seuraa yhden neljänneksen työharjoittelu liittyvät maitotuotteita valmistukseen. Voit siirtyä kanssa MPS Dairy Products Technology, opiskelijoiden on sitten siirtää kattavan tutkimuksen.... [-]

Yhdysvallat San Luis Obispo
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Free University of Bozen - Bolzano

Tämä kahden vuoden mestari antaa sinulle hyvät tiedot elintarvike-alan nykyisistä ja tulevista haasteista yhdistämällä innovaatiot ja aitouden sekä tarjoamalla sinulle ma ... [+]

Kansainvälinen elintarviketieteiden maisteri innovaatiolle ja aitoudelle

Tämä kahden vuoden mestari antaa sinulle hyvät tiedot elintarvike-alan nykyisistä ja tulevista haasteista yhdistämällä innovaatiot ja aitouden sekä tarjoamalla sinulle mahdollisuuden toimia läheisessä vuorovaikutuksessa elintarviketeollisuuden kanssa. Ohjelma on yhteinen aloite yliopistojen Parma ja Udine, tunnetaan maailmanlaajuisesti niiden huippuosaamista korkea-asteen koulutuksen alalla elintarviketieteiden alalla.

Kurssikuvaus

Kurssi pyrkii kouluttamaan ammattilaisia, jotka pystyvät työskentelemään itsenäisesti elintarviketieteiden aloilla , kuten tekniikan, tekniikan, mikrobiologian, kemian ja kestävyyden aloilla.... [-]

Italia Bolzano
October 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Szent István University, Faculty of Food Science

Tavoite maisteriohjelmaan, ammattipätevyytensä hankittavien: tavoitteena maisterin tutkinto-ohjelma on kouluttaa ruoka insinöörejä, jotka tietävät, ja niitä sovelletaan ... [+]

Suurten yhtiöiden aste: - Ruoka Biotekniikka - prosessitekniikka Elintarviketeollisuus - postharvest ja Logistiikka Food Trade - Teknologia ja tuotekehitys Elintarviketeollisuus - Vintage Master pituus ohjelma: - termien lukumäärä: 4 ehdot - opintopistemäärä saamiseen vaaditut tutkinto: 120 Koulutusohjelmat hyväksytty edellytyksinä ottamista maisteriohjelman: Koulutusohjelmat, jotka voidaan hyväksyä täysi luotto: - maatalousalan: BSc Food Engineering; - Tekniikan alalla: BSc biotekniikka, BSc Chemical Engineering.

Ohjelman tavoitteena

Tavoite maisteriohjelmaan, ammattipätevyytensä hankittavien: tavoitteena maisterin tutkinto-ohjelma on kouluttaa ruoka insinöörejä, jotka tietävät ja soveltaa uusinta tieteellistä tietoa erikoisalalla, ja ovat myös tuttuja eri kenttiä luonnon ja teknisten tieteet. Valmistuneet pystyy soveltamaan hankittua ammatillista osaamista luovasti eri haarojen elintarviketeollisuudessa. Ottaa hankittuja tietoja maisteriohjelmaan, he voivat osallistua tärkeimpien koulutusohjelmiin, tai jatkaa opintojaan jatko (PhD) ohjelma.... [-]

Unkari Budapest
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
CESIF

Tämä maisteriksi on suunnattu tutkinnon kemian, biologian, farmasian, eläinlääketieteen, elintarviketeknologian, agronomeja tai yliopistotutkinto alaan liittyvää ruokaa. ... [+]

WHO olisi

Tämä maisteriksi on suunnattu tutkinnon kemian, biologian, farmasian, eläinlääketieteen, elintarviketeknologian, agronomeja tai yliopistotutkinto alaan liittyvää ruokaa.

TAVOITTEET

Tavoitteena Master Elintarviketurvallisuusvirasto On antaa opiskelijalle syvä, nykyinen ja täydellisen kuvan kaikki näkökohdat turvallisuuden ja laadun elintarviketeollisuudessa.

KESTO

1500 tuntia. 90 tuntia virtuaalisia luokkia, 20 tuntia virtuaalisia opetusohjelmia, 950 tuntia henkilökohtaista työtä ja 440 tuntia omistettu valmisteluun Insinöörityö.

DOKUMENTOINTI

Ajaksi kurssin jokainen opiskelija saa käyttöönsä läpi Virtuaalikampus, kaikki asiaan liittyvät asiakirjat alueille aikataulun. Kaikki sisältö tutkimuksen ja tukimateriaalia moitteettoman kulun kehittymisessä on mukana.... [-]

Espanja Spain Online
April 2019
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
European School of Political and Social Sciences

Elintarvikkeet ja maatalous ovat aloja, joilla syntyy suuria maailmanlaajuisia haasteita. Vuonna 2050 maailman väestön ennustetaan nousevan 10 miljardiin ihmiseen; ja hei ... [+]

Master in Food Policy

Syöminen ja elintarvikkeiden tuotanto

Elintarvikkeet ja maatalous ovat aloja, joilla syntyy suuria maailmanlaajuisia haasteita. Vuonna 2050 maailman väestön ennustetaan nousevan 10 miljardiin ihmiseen; ja heidän kaikkien täytyy syödä. Elintarvikejärjestelmän organisointiin ja sääntelyyn liittyvät kysymykset ovat luonnostaan poliittisia. Niihin kuuluvat elintarvikkeiden tuotanto, jakelu, saatavuus ja kulutus sekä kansanterveyteen, kestävyyteen, eläinten hyvinvointiin, köyhyyteen, tieteeseen ja teknologiaan sekä kauppaan liittyvät kysymykset.

Elintarvikepolitiikan maisteri tutkii tapoja, joilla viranomaiset (alueelliset elimet, kansalliset valtiot, EU: n toimielimet, YK: n virastot) ja yksityiset toimijat (yksityishenkilöt, maatalousyhteisöt ja -järjestöt, kansainväliset yritykset, tutkijat, kansalaisjärjestöt jne.) Muodostavat ja muuntamaan maatalouden elintarvikejärjestelmää. Vaikka elintarvikkeiden tuotanto aloitetaan paikallisella tasolla, sen jakelu ja kulutus vaikuttavat usein maailmanlaajuisesti. Näiden vaikutusten ymmärtäminen, analysointi ja toiminta on avainasemassa ruokajärjestelmän ohjaamiseksi, hallitsemiseksi ja muuttamiseksi tulevaisuudessa.... [-]

Ranska Lille
September 2019
Full-time
4 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Latvia University of Life Sciences and Technologies

Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa akateemisesti koulutettuja asiantuntijoita ja uusien tutkijoiden luovia ajatuksia ja osaamista tehdä päätöksiä edistämiseksi tulevan k ... [+]

Maisterit Elintarviketiedessa.

Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa akateemisesti koulutettuja asiantuntijoita ja uusien tutkijoiden luovia ajatuksia ja osaamista tehdä päätöksiä edistämiseksi tulevan kehityksen ravitsemustiede ja elintarvikkeiden tuotanto Euroopassa, kilpailukyky kansainvälisillä markkinoilla. Master Tutkimus kattaa ruokatuotteen rakenteen mekaaniset ominaisuudet, elintarvikkeiden aistinvarainen arviointi, aistinvarainen ja kuluttajien tiede, sääntely biokemiallisten prosessien ihmiskehossa, toiminnallisia ominaisuuksia ruokaa, luonnollisia aineita elintarvikkeissa järjestelmässä elintarvikkeiden säilyvyys analyysi, kehitystendenssien ravitsemuksessa tiede, muuntogeenisistä elintarvikkeista, fyysinen-ja-kemialliset ominaisuudet ja metrologian, elintarvikkeiden lisäaineena sovellus, elintarviketurvallisuuteen ja mikro-organismien identifioimiseksi, laatujärjestelmät elintarvikkeiden liikkeessä, ruoka järjestelmä innovatiivinen kehittäminen, yrittäjyys ja markkinointi, näkökulma ratkaisut elintarvikkeiden pakkaamisessa.... [-]

Latvia Jelgava
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Oulu

MSc koulutusohjelma täyttää selkeät tarpeet akateemisen maailman ja teollisuuden post genomista aikakauden. Tämä tutkinto on suunnattu erityisesti antaa opiskelijoille sy ... [+]

Master in Protein Science and Biotechnology

Katso video kansainvälisen maisteriohjelman proteiinia Science and Biotechnology , missä opiskelijat kertovat ohjelmasta, ja opiskelu ja asuu Oulussa.

MSc koulutusohjelma täyttää selkeät tarpeet akateemisen maailman ja teollisuuden post genomista aikakauden. Tämä tutkinto on suunnattu erityisesti antaa opiskelijoille syvällinen ymmärrys rakenteen ja toiminnan suhde proteiinien ja tuottamiseen käytetyt tekniikat ja luonnehtia niitä.

Opiskelija, joka valitaan aste sitoutuu 120 op opintopistettä (vastaa kahta vuotta) tutkimuksia. Nämä tutkimukset maksimoida kädet yksittäisten valmentautumista nykyaikaisessa uusinta tekniikkaa ja menetelmiä samalla vankka pohjatyö teoreettisia näkökohtia kenttään. Noin puolet aste liittyy oppilaiden integrointi osaksi eri tutkimusryhmien lopulta kasaamalla vuonna 6 kuukautta tutkimushankkeessa.... [-]

Suomi Oulu
August 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Université de Nantes

Opettajana on yli 80 asiantuntijan muodostama pedagoginen tiimi: eri alojen tutkimusprofessorit (agronomia, lääketiede, eläinlääketiede, biologia, apteekki, laki, taloust ... [+]

Opettajana on yli 80 asiantuntijan muodostama pedagoginen tiimi: eri alojen tutkimusprofessorit (agronomia, lääketiede, eläinlääketiede, biologia, apteekki, laki, taloustiede) ja lukuisat ammattilaiset samoista aloista. kumppanin tutkimusyksiköt.

Opetussuunnitelmassa painotetaan voimakkaasti ICTE *: n pedagogista käyttöä, joka mahdollistaa yksilöllisen edistymisen yksittäisissä ohjelmissa ja oppimisprosesseissa. MAN-IMALin kansainvälisen painopisteen ansiosta kaikki kurssit opetetaan englanniksi ja opiskelijat sekä professorit ympäri maailmaa ovat tervetulleita.

Tällöin ohjelma tarjoaa runsaasti vaihtoa eri kulttuurien välillä ja kansainvälisen näkökulman kansanterveysaiheisiin.... [-]

Ranska Nantes
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
UniLaSalle

Tämä insinööri on kaksi erikoisuus elintarvike- ja terveysosaston. Tämä koulutus korostetaan myös monissa suhteissa ne ovat keskenään, kuten ihmisillä. ... [+]

Insinööri Ruoka ja terveys

Huomaa, että tämä ohjelma on täysin opetetaan ranskaksi

Tämä insinööri on kaksi erikoisuus elintarvike- ja terveysosaston. Tämä koulutus korostetaan myös monissa suhteissa ne ovat keskenään, kuten ihmisillä.

Hänen koulutus avaa monia mahdollisuuksia aloilla elintarvike-, lääke- ja kosmetiikkateollisuuden, catering, kansanterveys, markkinointi ja viestintä ...

Ennaltaehkäisy asiantuntija, ravitsemus ja terveyshyödyt

Insinööri erikoisuus muodostuu vastaamaan uusiin haasteisiin elintarvikkeiden kautta hallintaa työkaluja, aina enemmän ja enemmän innovatiivisia. On esimerkiksi pystyä toteuttamaan laajamittaisia ​​toimia houkutella kuluttajien käyttäytymisen muutos ympäristössä kansanterveyden tai todentaa terveysväittämät uusia elintarvikkeita, toimijoiden kanssa maailman maatalousbisneksen.... [-]

Ranska Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris
January 2020
Full-time
1 - 5 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Mediterranea University of Reggio Calabria

Tutkintoa of Science in Food Science and Technology pyrkii tarjoamaan, perusteella kiinteän valmisteen teoreettista ja tieteelliset näkökohdat hankittu kandidaatin tutkin ... [+]

Tutkintoa of Science in Food Science and Technology pyrkii tarjoamaan, perusteella kiinteän valmisteen teoreettista ja tieteelliset näkökohdat hankittu kandidaatin tutkinnon luokan L-26, kehittynyttä osaamista alalla teknisen hallinnan järjestelmien ja elintarvikeketjut . Lisäksi kurssilla muodossa korkean profiilin ammattilaisia ​​pystyy käyttämään erilaisia ​​tiedon tulkita, kuvata ja ratkaista, innovatiivisella tavalla, liittyviä ongelmia elintarviketeollisuuden ketjut. Sisällä kandidaatin, opiskelijalla on mahdollisuus hankkia erityistä tietämystä tieteen ja elintarviketeknologian.

Opetussuunnitelma Master of Science in Food Science and Technology on nivelletty läpi sarjan koulutustoimintaa joiden tarkoituksena on tarjota: - tieteellinen ja tekninen valmistelu suunnitella ja hallita innovaatioita maatalouden elintarviketuotannossa; - Tieto syventämisen asioista arvioinnista annetun kemialliset, fysikaaliset, ravitsemuksellisia, mikrobiologiset ja sensori elintarvikkeita ja tarvittavat raaka-aineet; - Taidot tehdä järkevä valinta prosessien ja sopivimman käsittelyn vaiheita nykyaikaisen elintarviketuotannon ja / tai hallinnon elintarvikkeita.... [-]

Italia Reggio Calabria
October 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Cagliari

Elintarvike- ja ravitsemustieteiden (SAN) Laurea-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaksivuotisen koulutusohjelman, jonka tavoitteena on ruokavalion ja terveyden välisen suhteen ... [+]

Elintarvike- ja ravitsemustieteiden (SAN) Laurea-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaksivuotisen koulutusohjelman, jonka tavoitteena on ruokavalion ja terveyden välisen suhteen fysiologinen, patologinen ja hygieeninen ja terveellinen tutkimus, joka lisää ja syventää osaamista ja elintarvikkeisiin tai ravitsemukseen liittyvät taidot.

Opintojakson tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka kykenevät yhdistämään elintarvikkeiden tuottamiseen ja muuntamiseen tarvittavat tiedot ravitsemukselliseen ja toiminnalliseen arvoonsa, jotta:

hallita monimuotoisia suhteita ruokavalion ja terveydentilan välillä;analysoida ja arvioida elintarviketuotteen kemiallisia, fysikaalisia ja mikrobiologisia ominaisuuksia soveltamalla tavanomaisia ja edistyneitä analyysi- ja tietojenkäsittelymenetelmiä ravitsemuksellisen laadun ja elintarvikkeiden turvallisuuden parantamiseksi;hallita yrityksiä ja konsultteja ihmisen elintarvikealalla;osallistua koulutustoimiin, tiedotukseen ja koulutustoimiin, jotka ovat institutionaalisille toimijoille ja kansalaisille suunnattuja elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta koskevista kysymyksistä.... [-]
Italia Cagliari
October 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Universidad Autónoma de Barcelona

Ruokaturva on yksi mielenkiintoisimmista ja monimutkaisiksi niistä luvuista, joihin olemme kiinnostuneita tutkimus ruokaa, sen ominaisuudet, eli niiden ulkonäköä, niiden ... [+]

Ruokaturva on yksi mielenkiintoisimmista ja monimutkaisiksi niistä luvuista, joihin olemme kiinnostuneita tutkimus ruokaa, sen ominaisuudet, eli niiden ulkonäköä, niiden turvallisuutta ja ravintoarvoa.

Kun puhumme elintarvikkeiden turvallisuuden uskomme, että vain viitataan mahdollisuuteen, että jotain voi saavuttaa ruokaa ja aiheuttavan tai myrkyllisten prosessityypille. Sen sijaan se on laajempi käsite, koska on olemassa tilanteita ruoanvalmistukseen tai koostumusta, jotka voivat koskea tapauksia tai puhkeamisen ruokamyrkytysepidemioiden.

Lisäksi lähestymistapa lyhytaikaiseksi kuin laatua, turvallisuutta ja tuotteiden jäljitettävyys läpi analyysin oikeudellisesta näkökulmasta kaikkein tärkeitä näkökohtia prosessien ja tuotteet, joita on myös tarpeen.... [-]

Espanja Barcelona
November 2019
Full-time
3 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
London South Bank University

Ammattikorkeakoulututkintomme työskentelevät moniammatillisissa ryhmissä kohdistamaan suuria yhteiskunnallisia haasteita ihmisen terveyden, hyvinvoinnin, suorituskyvyn ja ... [+]

Lähes kolme neljäsosaa London South Bank University (LSBU) tutkimushankkeista sai kaksi korkeinta mahdollista luokitusta "vaikutuksesta" viimeisimmän yliopistotutkimuksen huippuyksikön, Research Excellence Frameworkin (REF) 2014 kautta.

Ammattikorkeakoulututkintomme työskentelevät moniammatillisissa ryhmissä kohdistamaan suuria yhteiskunnallisia haasteita ihmisen terveyden, hyvinvoinnin, suorituskyvyn ja käyttäytymisen aloilla. Soveltavat teoriaa näillä aloilla nykyisiin todellisiin kysymyksiin tekemällä innovatiivisia ja tiukkoja tieteitä.

Keskitymme maailmanlaajuisesti arvostettuun, teoreettiseen ja soveltavaan tutkimukseen, jossa on "todellinen maailma" -vaikutus. Nykypäivän tutkimuksemme antavat meille täydellisen tiedon, ja huippuosaamistamme vahvistavat erinomaiset tutkimuslaitokset, joiden avulla sekä henkilökunta että opiskelijat voivat tehdä huippututkimuksia uusimmilla laitteilla ja välineillä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
March 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Lopussa Master (MBA) Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management) opinto-ohjelmaan suorittaneiden yhdistää teoriaopetusta ja työhönsä experiance ja näyttää vankka ... [+]

3 huippuyliopistoihin = 1 Euroopan laatua Kaikki opiskelijat ovat lisäksi ABMS Diploma yhteinen Diploma yliopiston kanssa Dąbrowa Górnicza (WSB) ja Taras Shevchenko National University. 3 Top Euroopan yliopistojen = Best Virtual / Etäisyys Program = 1 Yläosa Euroopan Diploma SVEITSI + EU + sijoilla 500

Advance tutkimustaan ​​ABMS

Yhdistä oppijoiden ja johtajien kuten sinäkin meidän online maisterin ohjelmia. Voit mennä niin pitkälle kuin mielesi vie sinut maisterin opiskelija ABMS.

Ammattilaisille

Mestarin of Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management, MBA) merkitsee seuraavalle tasolle saavutus tahansa koulutusalaan.

Lopussa Master (MBA) Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management) opinto-ohjelmaan suorittaneiden yhdistää teoriaopetusta ja työhönsä experiance ja näyttää vankka ravitsemus ja Culinary Arts (Food Service Management). Opiskelijat ovat varustettu hyödyllisiä terveydelle konsultti työkaluja työmarkkinoille ja edistää tehokkaasti ja tehokkaasti järjestöjen tällä alalla.... [-]

Sveitsi Zürich
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
16 - 20 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi