Filter
Maisterin tutkinnot

Täältä löydät 29 Maisteriohjelmaa Elintarviketiedessa

Ammattilaisten parissa sanotaan, että elintarviketiede on tiede, joka tutkii ruokaa koko matkan "pellosta pöytään". Elintarviketiede todella tarkastelee ruuan kaikkia puolia, keräämisestä ja tuottamisesta valmistamiseen ja käyttöön. 

Elintarviketiede on kehittynyt valtavasti viime vuosien aikana, ja nykyään elintarviketiede on monititeteinen soveltava tiede, joka käyttää hyväkseen eri alojen saavutuksia. Näitä aloja ovat muun muassa kemiantekniikka, mikrobiologia ja biokemia. Tämän monitieteisyyden ansiosta tieteenalalla onkin paljon alahaaroja. Elintarviketieteen kiinnostavimpiin ja edistyneimpiin alahaaroihin kuuluvat muun muassa elintarvikekemia ja -analyysi, elintarvikkeiden säilytys ja pakkaus ja elintarviketeknologia. Kaikkien näiden alojen tavoitteena on elintarvikkeiden laadun parantaminen. Ala myös tarjoaa tietoa elintarviketurvallisuudesta ja tavoista tuottaa ruokaa niin, että se täyttäisi ylikansoitetun ja ylistimuloidun nykymaailman tarpeet. Elintarvitetieteessä ei ole kyse vain ruuanlaitosta, vaan myös korkealaatuisesta tieteellisestä tutkimuksesta, todellisista haasteista ja arvoitusten ratkaisemisesta. 


Sinulle sopiva maisterin tutkinto elintarviketieteessä voi löytyä tältä sivulta. Lue lisää elintarviketieteen maisterin tutkinnoista alla olevien linkkien kautta!

Read More Read Less

29 tulosta kohteessa Elintarviketiede

Norwegian University of Life Sciences NMBU

AQFood keskittyy vesiviljelytuotteiden tuotantoon koko tuotantoketjussa ja elintarvikeketjussa, joka yhdistää alkutuotannon, vesiviljelyn ja luonnonvaraisen saaliin jalos ... [+]

AQFood keskittyy vesiviljelytuotteiden tuotantoon koko tuotantoketjussa ja elintarvikeketjussa, joka yhdistää alkutuotannon, vesiviljelyn ja luonnonvaraisen saaliin jalostukseen ja jakeluun kuluttajille laadun ja turvallisuuden osalta.

Mitä voit käyttää tätä pätevyyttä varten?Maailman vesivarojen kasvava kysyntä vaatii erittäin päteviä hakijoita koko elintarvikeketjussa. Kasvava vesieliöteollisuus on entistä yhtenäisempi, joten yksittäiset yritykset kattavat useita osia koko arvoketjusta.Mitä opit?

Ohjelma antaa sinulle kokonaisvaltaisen käsityksen vesieliöiden tuotannosta. Opit koko vesikemian arvoketjusta, kalastuksesta ja vesiviljelystä koko käsittelyn, jakelun ajan, kunnes tuote saavuttaa kuluttajan. Ohjelma keskittyy turvallisuuteen ja laatuun merestä pöydälle.... [-]

Norja As
Elokuu 2020
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
California Polytechnic State University, San Luis Obispo

Master of Professional Studies in Dairy Products Technology ohjelma kouluttaa opiskelijoiden tieteellisiä, suunnittelu, ruokaa, ja maatalouden taustoja johtamisen roolit ... [+]

Tietoja Program

Master of Professional Studies in Dairy Products Technology ohjelma kouluttaa opiskelijoiden tieteellisiä, suunnittelu, ruokaa, ja maatalouden taustoja johtamisen roolit maitotuotteita teollisuudessa. Tämä innovatiivinen, yhden vuoden maisterin tutkintoon kuuluu kurssitöitä dairy kemian, meijeri- mikrobiologian, kasvi, projektinhallinta, johtajuus, kestävyys, ja muut alueet kriittisiä tehokkaan meijeriin hallintaa. Avulla kokemusperäinen ja projektioppiminen, opiskelija kehittää olennaisia ​​tietoja ja taitoja tarvitaan menestyä kansainvälisessä maitotuotteita teollisuudelle.

Koulutusohjelman

Jatko-opiskelijoille MPS maitotuotteissa Teknologiaohjelma on täytettävä määrätyn opinto suunniteltu antamaan heille ymmärrystä meijeri tieteen ja valmistus, teollisuuden rakenne, yksikkö toiminnot, puhtaanapito, laadunvalvonta, ja lainsäädännölliset vaatimukset. Lisäksi opiskelija kehittää johtamistaitoja ja kokemusta tarvitaan hallita ja ohjata joukkueet meijerissä käsittely ympäristössä. Kolme neljäsosaa kampuksella kurssin työ seuraa yhden neljänneksen työharjoittelu liittyvät maitotuotteita valmistukseen. Voit siirtyä kanssa MPS Dairy Products Technology, opiskelijoiden on sitten siirtää kattavan tutkimuksen.... [-]

Yhdysvallat San Luis Obispo
Syyskuu 2019
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Free University of Bozen-Bolzano

Tämä kahden vuoden mestari antaa sinulle hyvät tiedot elintarvike-alan nykyisistä ja tulevista haasteista yhdistämällä innovaatiot ja aitouden sekä tarjoamalla sinulle ma ... [+]

Tämä kahden vuoden mestari antaa sinulle hyvät tiedot elintarvike-alan nykyisistä ja tulevista haasteista yhdistämällä innovaatiot ja aitouden sekä tarjoamalla sinulle mahdollisuuden toimia läheisessä vuorovaikutuksessa elintarviketeollisuuden kanssa. Ohjelma on yhteinen aloite yliopistojen Parma ja Udine, tunnetaan maailmanlaajuisesti niiden huippuosaamista korkea-asteen koulutuksen alalla elintarviketieteiden alalla.

Kurssikuvaus

Kurssi pyrkii kouluttamaan ammattilaisia, jotka pystyvät työskentelemään itsenäisesti elintarviketieteiden aloilla , kuten tekniikan, tekniikan, mikrobiologian, kemian ja kestävyyden aloilla.

Ensimmäisen vuoden jälkeen voit valita viiden eri profiilin välillä :... [-]

Italia Bolzano
Lokakuu 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Latvia University of Life Sciences and Technologies

Elintarviketeollisuus on jatkuvasti kehitys: uusien tuotteiden ja tuotantoprosessien kulkevat käsi kädessä yhä vaara nykymaailmassa. Erikoistumalla elintarvikkeiden turva ... [+]

Elintarviketeollisuus on jatkuvasti kehitys: uusien tuotteiden ja tuotantoprosessien kulkevat käsi kädessä yhä vaara nykymaailmassa. Erikoistumalla elintarvikkeiden turvallisuuden, et voi olla tärkeä rooli edistettäessä kansanterveyden parantamiseen.

Academic profiili

Tutkimuksen Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa korkeasti koulutettuja ja luovia asiantuntijoita - Professional Masters erikoistuminen elintarvikehygieniaa valmiudet työskennellä laitoksissa elintarvikeketjun sekä valtion palvelut. Master Tutkimus Ohjelma tarjoaa taitoa turvallisuudesta ja vaarattomuudesta elintarvikeketjun, laatukriteerit elintarvikkeiden, tiedon laadintaan ja ylläpitoon turvajärjestelmien elintarvikkeen laitosten sekä kykyä tieteelliseen tutkimukseen elintarvikkeiden turvallisuuteen. Ohjelma on täydennetty laadintaan ja puolustus Master thesis.... [-]

Latvia Jelgava
Syyskuu 2019
Full-time
14 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UniLaSalle

Tämä insinööri on kaksi erikoisuus elintarvike- ja terveysosaston. Tämä koulutus korostetaan myös monissa suhteissa ne ovat keskenään, kuten ihmisillä. ... [+]

Insinööri Ruoka ja terveys

Huomaa, että tämä ohjelma on täysin opetetaan ranskaksi

Tämä insinööri on kaksi erikoisuus elintarvike- ja terveysosaston. Tämä koulutus korostetaan myös monissa suhteissa ne ovat keskenään, kuten ihmisillä.

Hänen koulutus avaa monia mahdollisuuksia aloilla elintarvike-, lääke- ja kosmetiikkateollisuuden, catering, kansanterveys, markkinointi ja viestintä ...

Ennaltaehkäisy asiantuntija, ravitsemus ja terveyshyödyt

Insinööri erikoisuus muodostuu vastaamaan uusiin haasteisiin elintarvikkeiden kautta hallintaa työkaluja, aina enemmän ja enemmän innovatiivisia. On esimerkiksi pystyä toteuttamaan laajamittaisia ​​toimia houkutella kuluttajien käyttäytymisen muutos ympäristössä kansanterveyden tai todentaa terveysväittämät uusia elintarvikkeita, toimijoiden kanssa maailman maatalousbisneksen.... [-]

Ranska Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris
Tammikuu 2020
Full-time
1 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Milan - Department of Environmental Science and Policy

Ympäristö- ja elintarviketalouden maisteri (EFE) on kansainvälisesti suunnattu laadukas ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille sekä erinomainen akateemine ... [+]

Ympäristö- ja elintarviketalouden maisteri (EFE) on kansainvälisesti suunnattu laadukas ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille sekä erinomainen akateeminen tausta että käytännön asenne. Tutkinto takaa lupaavat näkymät tulevaisuuden ammatilliseen uraan nykypäivän haastavilla aloilla kestävän kehityksen taloudessa ja maatalouden elintarvikejärjestelmän hallinnassa.

Ympäristön, luonnonvarojen ja maatalouden elintarvikejärjestelmän välinen suhde on keskeisessä asemassa nykyaikaisen yhteiskunnan kehityksessä.

Kestävän taloudellisen kehityksen, luonnon- ja energiavarojen hallinnoinnin sekä maatalouden elintarvikejärjestelmän kestävyyden kysymykset ovat uusia taloudellisia ja poliittisia haasteita.... [-]

Italia Milan
Lokakuu 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Oulu

MSc koulutusohjelma täyttää selkeät tarpeet akateemisen maailman ja teollisuuden post genomista aikakauden. Tämä tutkinto on suunnattu erityisesti antaa opiskelijoille sy ... [+]

Master in Protein Science and Biotechnology

Katso video kansainvälisen maisteriohjelman proteiinia Science and Biotechnology , missä opiskelijat kertovat ohjelmasta, ja opiskelu ja asuu Oulussa.

MSc koulutusohjelma täyttää selkeät tarpeet akateemisen maailman ja teollisuuden post genomista aikakauden. Tämä tutkinto on suunnattu erityisesti antaa opiskelijoille syvällinen ymmärrys rakenteen ja toiminnan suhde proteiinien ja tuottamiseen käytetyt tekniikat ja luonnehtia niitä.

Opiskelija, joka valitaan aste sitoutuu 120 op opintopistettä (vastaa kahta vuotta) tutkimuksia. Nämä tutkimukset maksimoida kädet yksittäisten valmentautumista nykyaikaisessa uusinta tekniikkaa ja menetelmiä samalla vankka pohjatyö teoreettisia näkökohtia kenttään. Noin puolet aste liittyy oppilaiden integrointi osaksi eri tutkimusryhmien lopulta kasaamalla vuonna 6 kuukautta tutkimushankkeessa.... [-]

Suomi Oulu
Elokuu 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Université de Nantes

Opettajana on yli 80 asiantuntijan muodostama pedagoginen tiimi: eri alojen tutkimusprofessorit (agronomia, lääketiede, eläinlääketiede, biologia, apteekki, laki, taloust ... [+]

Opettajana on yli 80 asiantuntijan muodostama pedagoginen tiimi: eri alojen tutkimusprofessorit (agronomia, lääketiede, eläinlääketiede, biologia, apteekki, laki, taloustiede) ja lukuisat ammattilaiset samoista aloista. kumppanin tutkimusyksiköt.

Opetussuunnitelmassa painotetaan voimakkaasti ICTE *: n pedagogista käyttöä, joka mahdollistaa yksilöllisen edistymisen yksittäisissä ohjelmissa ja oppimisprosesseissa. MAN-IMALin kansainvälisen painopisteen ansiosta kaikki kurssit opetetaan englanniksi ja opiskelijat sekä professorit ympäri maailmaa ovat tervetulleita.

Tällöin ohjelma tarjoaa runsaasti vaihtoa eri kulttuurien välillä ja kansainvälisen näkökulman kansanterveysaiheisiin.... [-]

Ranska Nantes
Syyskuu 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Parma

Elintarviketieteen ja -teknologian koulutuskurssi on suunniteltu tuottamaan tutkinnon suorittaneille, joilla on hyvät perus- ja käytännön tietämykset elintarviketeollisuu ... [+]

Tyyppi: Ensimmäisen asteen tutkintoValmistumisluokka: L-26Kesto: 3 vuottaLaajuus: 180Access: Limited: ilmoittautuminen lopullisen kronologisen järjestyksen mukaan

Elintarviketieteen ja -teknologian koulutuskurssi on suunniteltu tuottamaan tutkinnon suorittaneille, joilla on hyvät perus- ja käytännön tietämykset elintarviketeollisuuden ja -teknologian pääaloilla. Valmistuneet hankkivat teknisiä ja johtotehtäviin liittyviä toimintakykyjä sekä tukitoimia elintarvikkeiden jalostuksen ja tuotannon valvonnassa teollisuuden, laboratorioiden ja elintarviketeollisuuden palveluissa.

Kurssin päätteeksi elintarvike- ja teknologia-alan tutkinnon suorittaneet saavat:

hyvät peru... [-]
Italia Parma Altavilla Vicentina
Syyskuu 2019
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
London South Bank University

Työntekijä, valitun alan asiantuntija, on suoraan vastuussa tutkimusohjelman ohjaamisesta ja tukemisesta. Tarjotaan kokoaikaisia ja osa-aikaisia. ... [+]

Lähes kolme neljäsosaa London South Bank University (LSBU) tutkimushankkeista sai kaksi suurinta mahdollista luokitusta "vaikutukselle" viimeisimmän korkeakoulututkimuksen huippuosaamisen ( Research Excellence Framework, REF) 2014 avulla .

Ammattikorkeakoulun tutkijat työskentelevät monitieteisissä tiimeissä, jotta voidaan kohdistaa suuria yhteiskunnallisia haasteita ihmisten terveyden, hyvinvoinnin, suorituskyvyn ja käyttäytymisen aloilla. Sovellamme teoriaa näillä aloilla nykyaikaisiin reaalimaailman kysymyksiin tekemällä innovatiivista ja tiukkaa tiedettä.

Keskitymme globaalisti pidettyihin, teoreettisiin ja soveltaviin tutkimuksiin, joilla on todellinen vaikutus. Opetuksemme on täysin ajan tasalla nykyajan tutkimuksesta, ja huippuosaamistamme vahvistavat erinomaiset tutkimuslaitokset, joiden avulla sekä henkilökunta että opiskelijat voivat tehdä huippututkimuksia uusimpien laitteiden ja laitteiden kanssa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Kesäkuu 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

P²food on 2-vuotinen, kurssipohjainen, kokopäiväinen kansainvälinen tutkija, joka keskittyy Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijonin - tarjoamiin fysiolog ... [+]

P²food on 2-vuotinen, kurssipohjainen, kokopäiväinen kansainvälinen tutkija, joka keskittyy Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijonin - tarjoamiin fysiologisiin ja psykologisiin tekijöihin.

Elintarvikkeilla on paljon suurempi rooli kuluttajien elämässä kuin vain ruokinta. Joka päivä ihmiset tekevät useita ruokavalintoja. Niiden ruokavalio vaikuttaa merkittävästi niiden ravitsemustilaan ja terveyteen, mutta myös ympäristöön.

Kuluttajien elintarvikkeiden valinnan syiden ymmärtäminen on tarpeen, jotta voidaan luoda tehokkaita ohjelmia ja kehittää uusia tuotteita, parantaa ruokailumalleja suositusten mukaisesti ja lisätä elintarvikkeiden kestävyyttä. Vaikka näennäisesti yksinkertainen, elintarvikevalinnat ovat monimutkaisia käyttäytymismalleja, jotka riippuvat monista tekijöistä ja niiden vuorovaikutuksista. Tässä maisterin tutkinnassa keskitytään ruoan valinnan fysiologisiin ja psykologisiin tekijöihin.... [-]

Ranska Dijon
Syyskuu 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidad de Sonora

Yleistavoite: Tarjota erityisopetusta biotieteiden, kemiallisten biologien, kemian tekniikan, maataloustieteilijöiden ja niihin liittyvän uran tutkinnon suorittaneille, m ... [+]

Ohjelman nimi: Master of Science and Food Technology DGP-koodi: 506509 Normaali aika valmistua: 4 lukukautta Laajuus: 122 Tutkintotodistus: Master of Science ja Food Technology Campus, jossa sitä tarjotaan: Hermosillo

Ohjelman kuvausYleinen tavoite

Tarjoa erikoistuneiden akateemisten oppilaitosten kehys biotieteiden, kemiallisten biologien, kemian tekniikan, agronomisen ja vastaavien kilpailujen tutkijoille, jotka muodostavat erinomaisen tason inhimillisiä voimavaroja, joilla on vankka valmistelu tieteen eri aloilla, jotka pystyvät toteuttamaan alkuperäisen tutkimuksen ja riippumaton, joka edustaa merkittävää edistystä elintarviketeollisuuden ja -teknologian alalla, ja jossa korostetaan enemmän viljojen ja vesiviljelytuotteiden aloja. Anna heille myös perusteellinen ja kattava yleiskatsaus, jotta he pystyvät tunnistamaan työalueensa ongelmat ja tuottamaan soveltuvia tietoja.... [-]

Meksiko Hermosillo
Elokuu 2019
Full-time
4 lukukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Cagliari

Elintarvike- ja ravitsemustieteiden (SAN) Laurea-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaksivuotisen koulutusohjelman, jonka tavoitteena on ruokavalion ja terveyden välisen suhteen ... [+]

Elintarvike- ja ravitsemustieteiden (SAN) Laurea-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaksivuotisen koulutusohjelman, jonka tavoitteena on ruokavalion ja terveyden välisen suhteen fysiologinen, patologinen ja hygieeninen ja terveellinen tutkimus, joka lisää ja syventää osaamista ja elintarvikkeisiin tai ravitsemukseen liittyvät taidot.

Opintojakson tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka kykenevät yhdistämään elintarvikkeiden tuottamiseen ja muuntamiseen tarvittavat tiedot ravitsemukselliseen ja toiminnalliseen arvoonsa, jotta:

hallita monimuotoisia suhteita ruokavalion ja terveydentilan välillä;analysoida ja arvioida elintarviketuotteen kemiallisia, fysikaalisia ja mikrobiologisia ominaisuuksia soveltamalla tavanomaisia ja edistyneitä analyysi- ja tietojenkäsittelymenetelmiä ravitsemuksellisen laadun ja elintarvikkeiden turvallisuuden parantamiseksi;hallita yrityksiä ja konsultteja ihmisen elintarvikealalla;osallistua koulutustoimiin, tiedotukseen ja koulutustoimiin, jotka ovat institutionaalisille toimijoille ja kansalaisille suunnattuja elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta koskevista kysymyksistä.... [-]
Italia Cagliari
Lokakuu 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena MTech Food Technology on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opis ... [+]

Ensisijaisena tarkoituksena MTech Food Technology on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio, päätöksenteko, strategista ajattelua ja organisointikykyä.

Väitöskirja-pohjainen MTech Food Technology koostuu laajan tutkimuksen erikoistunut alue alalla erikoistuminen, raportoi ja esitti muodossa väitöskirja lopussa ohjelman. Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Helmikuu 2020
Full-time
Part-time
1 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Lopussa Master (MBA) Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management) opinto-ohjelmaan suorittaneiden yhdistää teoriaopetusta ja työhönsä experiance ja näyttää vankka ... [+]

3 huippuyliopistoihin = 1 Euroopan laatua Kaikki opiskelijat ovat lisäksi ABMS Diploma yhteinen Diploma yliopiston kanssa Dąbrowa Górnicza (WSB) ja Taras Shevchenko National University. 3 Top Euroopan yliopistojen = Best Virtual / Etäisyys Program = 1 Yläosa Euroopan Diploma SVEITSI + EU + sijoilla 500

Advance tutkimustaan ​​ABMS

Yhdistä oppijoiden ja johtajien kuten sinäkin meidän online maisterin ohjelmia. Voit mennä niin pitkälle kuin mielesi vie sinut maisterin opiskelija ABMS.

Ammattilaisille

Mestarin of Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management, MBA) merkitsee seuraavalle tasolle saavutus tahansa koulutusalaan.

Lopussa Master (MBA) Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management) opinto-ohjelmaan suorittaneiden yhdistää teoriaopetusta ja työhönsä experiance ja näyttää vankka ravitsemus ja Culinary Arts (Food Service Management). Opiskelijat ovat varustettu hyödyllisiä terveydelle konsultti työkaluja työmarkkinoille ja edistää tehokkaasti ja tehokkaasti järjestöjen tällä alalla.... [-]

Sveitsi Zürich
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
16 - 20 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi