Osa-aikainen Maisterin tutkinto Elintarviketiedessa Afrikka

Tutustu Osa-aikainen Maisteriohjelmat Elintarviketiedessa Afrikka 2018

Elintarviketiede

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Elintarviketieteet on haara soveltavan tieteen että keskittyy fyysisen meikki elintarvikkeiden ja biologisen kehityksen, joiden on tapahduttava, jotta ruokaa voidaan tuottaa. Opiskelu elintarviketieteet voi auttaa kehittämään elintarviketeollisuuden sekä turvallinen elintarvikkeiden pakkausten ja jakelussa.

Vaikka valitset Itä-Afrikan mytologisia, lumoava Tansania, Senegal, maa Teranga tai Etelä-Afrikassa, jossa on laajat mahdollisuudet liota ja palvella, tutkimus Afrikassa on ylivoimainen.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Elintarviketiedessa Afrikka 2018

Näytä lisää

Mestari Ravinto, Ravitsemus Ja Hyvinvointi

University of Pretoria
Opetus kampuksella February 2019 Etelä-Afrikka Pretoria

Institutionaaliset tutkimusaihe (IRT) "Ravinto, ravitsemus ja hyvinvointi" pyritään käsittelemään uusia yhteiskunnallisia haasteita, jotka liittyvät elintarviketurvaa, ravitsemus puutteita ja nälkä, [+]

Mestari Ravinto, ravitsemus ja hyvinvointi

&nbsp

Institutionaaliset tutkimusaihe (IRT) "Ravinto, ravitsemus ja hyvinvointi" pyritään käsittelemään uusia yhteiskunnallisia haasteita, jotka liittyvät elintarviketurvaa, ravitsemus puutteita ja nälkä, erityisesti Afrikassa. Se nähdään keinona luoda keskipitkällä aikavälillä, Institute of Food, Nutrition ja hyvinvointi tuoda yhteen kaikki yliopiston jatko-opetuksen ja tutkimuksen osaamista ja toimintaa tällä alalla, jotta voidaan lopulta luoda huippuyksikkö.

&nbsp

Vuonna tarttua edellä mainittuihin haasteisiin, visio Tämä instituutti on tulla johtava kansainvälinen huippuyksikkö alalla monialaisen tutkimus-ja jatkokoulutus joilla pyritään löytämään innovatiivisia ja kattavia tapoja käsitellä nykyisten rajoitusten saavuttamiseksi vuosituhannen kehitystavoitteet osalta Ravinto, ravitsemus ja hyvinvointi Saharan eteläpuolisessa Afrikassa vuonna 2020.Tehtävänä uuden laitoksen on strategisesti asema UP kuin kansainvälisesti tunnustettu osaamiskeskus, jossa kriittinen massa tutkijoita keskittyy poikkitieteellinen tutkimus ja jatkokoulutus, joka vastaa osapuolten tarpeet ja edistää pitkän aikavälin terveyttä ja hyvinvointia ihmisille, tukea ääni päätöksenteossa suhteessa ruokaan, ravitsemukseen ja hyvinvointiin ja yhdessä strategisten kansallisten, alueellisten ja kansainvälisten kumppaneiden merkittävästi mittakaavassa kapasiteettia tällä alalla kehittämällä johtavien ammattilaisten ja tutkijoiden. ... [-]


Mtech Elintarviketeknologian

University of Johannesburg
Opetus kampuksella Osa-aikainen 1 - 4 vuotta February 2019 Etelä-Afrikka Johannesburg

Ensisijaisena tarkoituksena MTech Food Technology on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio, päätöksenteko, strategista ajattelua ja organisointikykyä. [+]

Ensisijaisena tarkoituksena MTech Food Technology on antaa opiskelijalle erikoistunutta kehittyneen koulutuksen samalla vastata tietyn tutkimuksen komponentti, jotta opiskelijat voivat hallita tarvittavan kokeellisen ja tekniset taidot sekä tarvittavat kenttätyötä valmiudet, kuten innovaatio, päätöksenteko, strategista ajattelua ja organisointikykyä.

Väitöskirja-pohjainen MTech Food Technology koostuu laajan tutkimuksen erikoistunut alue alalla erikoistuminen, raportoi ja esitti muodossa väitöskirja lopussa ohjelman. Aste vaativat korkeatasoista henkisen ja teoreettisen tiedon ja käsityksen liittyvät ongelmat koulutusalasta ja kriittisen päättelyn, muotoilu, analysointi ja arviointi erityinen ongelma koulutusaloittain.... [-]