Maisteriohjelma Elintarviketiedessa Eurooppa

Täältä löydät Maisteriohjelmat Elintarviketiedessa Eurooppa 2019

Elintarviketiede

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Elintarviketieteet keskittyy tutkimukseen ruokaa, jossa painotetaan luomiseen luotettava, kestävä ja turvallinen elintarvikkeiden lähteistä. Ymmärtäminen elintarviketieteet voi johtaa merkittäviin löytöihin elintarviketeknologian sekä tuotantoa ja ylläpitoa terveen ravinnosta.

Eurooppa on kuudenneksi suurin maanosa ja sisältää 47 maassa ja valikoituja riippuvuuksia, saaret ja alueet. Se rajoittuu Välimereen etelässä, Aasiassa itään, ja Atlantin valtameri lännessä.

Täältä löydät Maisteriohjelmat Elintarviketiedessa Eurooppa 2019

Näytä lisää

Akateemisen elintarviketuotannon päällikkö - Turvallisuus ja laatu (AQFood)

Norwegian University of Life Sciences NMBU
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Norja As

AQFood keskittyy vesiviljelytuotteiden tuotantoon koko tuotantoketjussa ja elintarvikeketjussa, joka yhdistää alkutuotannon, vesiviljelyn ja luonnonvaraisen saaliin jalostukseen ja jakeluun kuluttajille laadun ja turvallisuuden osalta. [+]

AQFood keskittyy vesiviljelytuotteiden tuotantoon koko tuotantoketjussa ja elintarvikeketjussa, joka yhdistää alkutuotannon, vesiviljelyn ja luonnonvaraisen saaliin jalostukseen ja jakeluun kuluttajille laadun ja turvallisuuden osalta.

Mitä voit käyttää tätä pätevyyttä varten?Maailman vesivarojen kasvava kysyntä vaatii erittäin päteviä hakijoita koko elintarvikeketjussa. Kasvava vesieliöteollisuus on entistä yhtenäisempi, joten yksittäiset yritykset kattavat useita osia koko arvoketjusta.Mitä opit?

Ohjelma antaa sinulle kokonaisvaltaisen käsityksen vesieliöiden tuotannosta. Opit koko vesikemian arvoketjusta, kalastuksesta ja vesiviljelystä koko käsittelyn, jakelun ajan, kunnes tuote saavuttaa kuluttajan. Ohjelma keskittyy turvallisuuteen ja laatuun merestä pöydälle.... [-]


Kansainvälinen elintarviketieteiden maisteri innovaatiolle ja aitoudelle

Free University of Bozen - Bolzano
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2019 Italia Bolzano

Tämä kahden vuoden mestari antaa sinulle hyvät tiedot elintarvike-alan nykyisistä ja tulevista haasteista yhdistämällä innovaatiot ja aitouden sekä tarjoamalla sinulle mahdollisuuden toimia läheisessä vuorovaikutuksessa elintarviketeollisuuden kanssa. [+]

Kansainvälinen elintarviketieteiden maisteri innovaatiolle ja aitoudelle

Tämä kahden vuoden mestari antaa sinulle hyvät tiedot elintarvike-alan nykyisistä ja tulevista haasteista yhdistämällä innovaatiot ja aitouden sekä tarjoamalla sinulle mahdollisuuden toimia läheisessä vuorovaikutuksessa elintarviketeollisuuden kanssa. Ohjelma on yhteinen aloite yliopistojen Parma ja Udine, tunnetaan maailmanlaajuisesti niiden huippuosaamista korkea-asteen koulutuksen alalla elintarviketieteiden alalla.

Kurssikuvaus

Kurssi pyrkii kouluttamaan ammattilaisia, jotka pystyvät työskentelemään itsenäisesti elintarviketieteiden aloilla , kuten tekniikan, tekniikan, mikrobiologian, kemian ja kestävyyden aloilla.... [-]


Master of Engineering in Food Science

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Latvia Jelgava

Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa akateemisesti koulutettuja asiantuntijoita ja uusien tutkijoiden luovia ajatuksia ja osaamista tehdä päätöksiä edistämiseksi tulevan kehityksen ravitsemustiede ja elintarvikkeiden tuotanto Euroopassa, kilpailukyky kansainvälisillä markkinoilla. [+]

Maisterit Elintarviketiedessa Eurooppa 2019.

Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa akateemisesti koulutettuja asiantuntijoita ja uusien tutkijoiden luovia ajatuksia ja osaamista tehdä päätöksiä edistämiseksi tulevan kehityksen ravitsemustiede ja elintarvikkeiden tuotanto Euroopassa, kilpailukyky kansainvälisillä markkinoilla. Master Tutkimus kattaa ruokatuotteen rakenteen mekaaniset ominaisuudet, elintarvikkeiden aistinvarainen arviointi, aistinvarainen ja kuluttajien tiede, sääntely biokemiallisten prosessien ihmiskehossa, toiminnallisia ominaisuuksia ruokaa, luonnollisia aineita elintarvikkeissa järjestelmässä elintarvikkeiden säilyvyys analyysi, kehitystendenssien ravitsemuksessa tiede, muuntogeenisistä elintarvikkeista, fyysinen-ja-kemialliset ominaisuudet ja metrologian, elintarvikkeiden lisäaineena sovellus, elintarviketurvallisuuteen ja mikro-organismien identifioimiseksi, laatujärjestelmät elintarvikkeiden liikkeessä, ruoka järjestelmä innovatiivinen kehittäminen, yrittäjyys ja markkinointi, näkökulma ratkaisut elintarvikkeiden pakkaamisessa.... [-]


MSc Food Engineering

Szent István University, Faculty of Food Science
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Unkari Budapest

Tavoite maisteriohjelmaan, ammattipätevyytensä hankittavien: tavoitteena maisterin tutkinto-ohjelma on kouluttaa ruoka insinöörejä, jotka tietävät, ja niitä sovelletaan [+]

Suurten yhtiöiden aste: - Ruoka Biotekniikka - prosessitekniikka Elintarviketeollisuus - postharvest ja Logistiikka Food Trade - Teknologia ja tuotekehitys Elintarviketeollisuus - Vintage Master pituus ohjelma: - termien lukumäärä: 4 ehdot - opintopistemäärä saamiseen vaaditut tutkinto: 120 Koulutusohjelmat hyväksytty edellytyksinä ottamista maisteriohjelman: Koulutusohjelmat, jotka voidaan hyväksyä täysi luotto: - maatalousalan: BSc Food Engineering; - Tekniikan alalla: BSc biotekniikka, BSc Chemical Engineering.

Ohjelman tavoitteena

Tavoite maisteriohjelmaan, ammattipätevyytensä hankittavien: tavoitteena maisterin tutkinto-ohjelma on kouluttaa ruoka insinöörejä, jotka tietävät ja soveltaa uusinta tieteellistä tietoa erikoisalalla, ja ovat myös tuttuja eri kenttiä luonnon ja teknisten tieteet. Valmistuneet pystyy soveltamaan hankittua ammatillista osaamista luovasti eri haarojen elintarviketeollisuudessa. Ottaa hankittuja tietoja maisteriohjelmaan, he voivat osallistua tärkeimpien koulutusohjelmiin, tai jatkaa opintojaan jatko (PhD) ohjelma.... [-]


Master verkossa elintarviketurvallisuus

CESIF
Online Osa-aikainen 1 vuosi April 2019 Espanja Spain Online

Tämä maisteriksi on suunnattu tutkinnon kemian, biologian, farmasian, eläinlääketieteen, elintarviketeknologian, agronomeja tai yliopistotutkinto alaan liittyvää ruokaa. [+]

WHO olisi

Tämä maisteriksi on suunnattu tutkinnon kemian, biologian, farmasian, eläinlääketieteen, elintarviketeknologian, agronomeja tai yliopistotutkinto alaan liittyvää ruokaa.

TAVOITTEET

Tavoitteena Master Elintarviketurvallisuusvirasto On antaa opiskelijalle syvä, nykyinen ja täydellisen kuvan kaikki näkökohdat turvallisuuden ja laadun elintarviketeollisuudessa.

KESTO

1500 tuntia. 90 tuntia virtuaalisia luokkia, 20 tuntia virtuaalisia opetusohjelmia, 950 tuntia henkilökohtaista työtä ja 440 tuntia omistettu valmisteluun Insinöörityö.

DOKUMENTOINTI

Ajaksi kurssin jokainen opiskelija saa käyttöönsä läpi Virtuaalikampus, kaikki asiaan liittyvät asiakirjat alueille aikataulun. Kaikki sisältö tutkimuksen ja tukimateriaalia moitteettoman kulun kehittymisessä on mukana.... [-]


Master in Food Policy

European School of Political and Social Sciences
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2019 Ranska Lille

Elintarvikkeet ja maatalous ovat aloja, joilla syntyy suuria globaaleja haasteita. Vuonna 2050 maailman väkiluvun arvioidaan nousevan 10 miljardiin ihmiseen. ja he kaikki tarvitsevat syödä. Elintarviketeollisuuden järjestämiseen ja sääntelyyn liittyvät kysymykset ovat luonnostaan ​​poliittisia. Niihin kuuluvat elintarvikkeiden tuotanto, jakelu, saatavuus ja kulutus sekä kansanterveyteen, kestävyyteen, eläinten hyvinvointiin, köyhyyteen, tieteen ja teknologian sekä kaupan alan kysymykset. [+]

Master in Food Policy

Syöminen ja elintarvikkeiden tuotanto

Elintarvikkeet ja maatalous ovat aloja, joilla syntyy suuria globaaleja haasteita. Vuonna 2050 maailman väkiluvun arvioidaan nousevan 10 miljardiin ihmiseen. ja he kaikki tarvitsevat syödä. Elintarviketeollisuuden järjestämiseen ja sääntelyyn liittyvät kysymykset ovat luonnostaan ​​poliittisia. Niihin kuuluvat elintarvikkeiden tuotanto, jakelu, saatavuus ja kulutus sekä kansanterveyteen, kestävyyteen, eläinten hyvinvointiin, köyhyyteen, tieteen ja teknologian sekä kaupan alan kysymykset.

Elintarvikepolitiikan maisterin tutkinto tutkii tapoja, joilla julkiset viranomaiset (alueelliset elimet, kansalliset valtiot, EU: n toimielimet, YK: n virastot) ja yksityiset toimijat (yksilöt, maatalousyhteisöt ja -järjestöt, kansainväliset yritykset, tutkijat, kansalaisjärjestöt jne.) Muokkaavat ja muuttaa maatalouden elintarvikejärjestelmää. Elintarvikkeiden tuottaminen aloitetaan paikallistasolla, ja sen jakelu ja kulutus ovat usein globaaleja. Näiden vaikutusten ymmärtäminen, analysointi ja vaikuttaminen ovat avainasemassa elintarvikejärjestelmän hallitsemisessa, ohjaamisessa ja muuttamisessa tulevaisuudessa.... [-]


Mestari proteiinia tiede ja biotekniikka

University of Oulu
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Suomi Oulu

MSc koulutusohjelma täyttää selkeät tarpeet akateemisen maailman ja teollisuuden post genomista aikakauden. Tämä tutkinto on suunnattu erityisesti antaa opiskelijoille syvällinen ymmärrys rakenteen ja toiminnan suhde proteiinien ja tuottamiseen käytetyt tekniikat ja luonnehtia niitä. [+]

Master in Protein Science and Biotechnology

Katso video kansainvälisen maisteriohjelman proteiinia Science and Biotechnology , missä opiskelijat kertovat ohjelmasta, ja opiskelu ja asuu Oulussa.

MSc koulutusohjelma täyttää selkeät tarpeet akateemisen maailman ja teollisuuden post genomista aikakauden. Tämä tutkinto on suunnattu erityisesti antaa opiskelijoille syvällinen ymmärrys rakenteen ja toiminnan suhde proteiinien ja tuottamiseen käytetyt tekniikat ja luonnehtia niitä.

Opiskelija, joka valitaan aste sitoutuu 120 op opintopistettä (vastaa kahta vuotta) tutkimuksia. Nämä tutkimukset maksimoida kädet yksittäisten valmentautumista nykyaikaisessa uusinta tekniikkaa ja menetelmiä samalla vankka pohjatyö teoreettisia näkökohtia kenttään. Noin puolet aste liittyy oppilaiden integrointi osaksi eri tutkimusryhmien lopulta kasaamalla vuonna 6 kuukautta tutkimushankkeessa.... [-]


Insinööri ruoka ja terveys

UniLaSalle
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 5 vuotta January 2019 Ranska Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 lisää

Tämä insinööri on kaksi erikoisuus elintarvike- ja terveysosaston. Tämä koulutus korostetaan myös monissa suhteissa ne ovat keskenään, kuten ihmisillä. [+]

Insinööri Ruoka ja terveys

Huomaa, että tämä ohjelma on täysin opetetaan ranskaksi

Tämä insinööri on kaksi erikoisuus elintarvike- ja terveysosaston. Tämä koulutus korostetaan myös monissa suhteissa ne ovat keskenään, kuten ihmisillä.

Hänen koulutus avaa monia mahdollisuuksia aloilla elintarvike-, lääke- ja kosmetiikkateollisuuden, catering, kansanterveys, markkinointi ja viestintä ...

Ennaltaehkäisy asiantuntija, ravitsemus ja terveyshyödyt

Insinööri erikoisuus muodostuu vastaamaan uusiin haasteisiin elintarvikkeiden kautta hallintaa työkaluja, aina enemmän ja enemmän innovatiivisia. On esimerkiksi pystyä toteuttamaan laajamittaisia ​​toimia houkutella kuluttajien käyttäytymisen muutos ympäristössä kansanterveyden tai todentaa terveysväittämät uusia elintarvikkeita, toimijoiden kanssa maailman maatalousbisneksen.... [-]


Insinööritieteen maisteri elintarviketeollisuudessa

UCD College of Engineering and Architecture
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Irlanti Dublin

Master of Engineering Science in Food Engineering tarjoaa kattavasti bioprosessi ja elintarvikkeiden valmistuksessa järjestelmien suunnittelu. [+]

mengsc ruokaa engineering ft Graduate Opetetaan (taso 9 nfq hyvittää 90)

Master of Engineering Science in Food Engineering tarjoaa kattavasti bioprosessi ja elintarvikkeiden valmistuksessa järjestelmien suunnittelu. Tältä Masters voit kehittää uusia teknisiä osaamista ruokaa ja Bioprosessitekniikan, oppia miten kehittää ja toteuttaa tutkimussuunnitelman ja hankkia taitoja soveltamisessa etureunan teknologian elintarviketeollisuuden ja biotekniikan, kuten uuselintarvikkeita teknologiaan, elintarvike- prosessiautomaatio, riskinarviointi, konenäkö elintarvikkeiden laadun ja elintarviketurvallisuuden. Lisäksi:

Tämä Masters on toimitetaan erittäin tutkimusintensiivisille School, joka käsittää Euroopan tutkimusneuvoston Fellow ja kuusi Marie Curie. Kaksi professorit, Sun ja O'Donnell, ovat maailman top yksi prosentti siteeratuimmista tutkijat alallaan. Kuka olisi sovellettava? ... [-]

Maisteriksi elintarvikkeiden tieteen ja teknologian

Mediterranea University of Reggio Calabria
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2019 Italia Reggio Calabria

Tutkintoa of Science in Food Science and Technology pyrkii tarjoamaan, perusteella kiinteän valmisteen teoreettista ja tieteelliset näkökohdat hankittu kandidaatin tutkinnon luokan L-26, kehittynyttä osaamista alalla teknisen hallinnan järjestelmien ja elintarvikeketjut . [+]

Tutkintoa of Science in Food Science and Technology pyrkii tarjoamaan, perusteella kiinteän valmisteen teoreettista ja tieteelliset näkökohdat hankittu kandidaatin tutkinnon luokan L-26, kehittynyttä osaamista alalla teknisen hallinnan järjestelmien ja elintarvikeketjut . Lisäksi kurssilla muodossa korkean profiilin ammattilaisia ​​pystyy käyttämään erilaisia ​​tiedon tulkita, kuvata ja ratkaista, innovatiivisella tavalla, liittyviä ongelmia elintarviketeollisuuden ketjut. Sisällä kandidaatin, opiskelijalla on mahdollisuus hankkia erityistä tietämystä tieteen ja elintarviketeknologian.

Opetussuunnitelma Master of Science in Food Science and Technology on nivelletty läpi sarjan koulutustoimintaa joiden tarkoituksena on tarjota: - tieteellinen ja tekninen valmistelu suunnitella ja hallita innovaatioita maatalouden elintarviketuotannossa; - Tieto syventämisen asioista arvioinnista annetun kemialliset, fysikaaliset, ravitsemuksellisia, mikrobiologiset ja sensori elintarvikkeita ja tarvittavat raaka-aineet; - Taidot tehdä järkevä valinta prosessien ja sopivimman käsittelyn vaiheita nykyaikaisen elintarviketuotannon ja / tai hallinnon elintarvikkeita.... [-]


MRes elintarviketieteissä

London South Bank University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta January 2019 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Ammattikorkeakoulututkintomme työskentelevät moniammatillisissa ryhmissä kohdistamaan suuria yhteiskunnallisia haasteita ihmisen terveyden, hyvinvoinnin, suorituskyvyn ja käyttäytymisen aloilla. Soveltavat teoriaa näillä aloilla nykyisiin todellisiin kysymyksiin tekemällä innovatiivisia ja tiukkoja tieteitä. [+]

Lähes kolme neljäsosaa London South Bank University (LSBU) tutkimushankkeista sai kaksi korkeinta mahdollista luokitusta "vaikutuksesta" viimeisimmän yliopistotutkimuksen huippuyksikön, Research Excellence Frameworkin (REF) 2014 kautta.

Ammattikorkeakoulututkintomme työskentelevät moniammatillisissa ryhmissä kohdistamaan suuria yhteiskunnallisia haasteita ihmisen terveyden, hyvinvoinnin, suorituskyvyn ja käyttäytymisen aloilla. Soveltavat teoriaa näillä aloilla nykyisiin todellisiin kysymyksiin tekemällä innovatiivisia ja tiukkoja tieteitä.

Keskitymme maailmanlaajuisesti arvostettuun, teoreettiseen ja soveltavaan tutkimukseen, jossa on "todellinen maailma" -vaikutus. Nykypäivän tutkimuksemme antavat meille täydellisen tiedon, ja huippuosaamistamme vahvistavat erinomaiset tutkimuslaitokset, joiden avulla sekä henkilökunta että opiskelijat voivat tehdä huippututkimuksia uusimmilla laitteilla ja välineillä.... [-]


Maisteri ravitsemuksen ja ruokakulttuurin

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Kokopäiväinen Osa-aikainen 16 - 20 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Sveitsi Zürich + 1 lisää

Lopussa Master (MBA) Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management) opinto-ohjelmaan suorittaneiden yhdistää teoriaopetusta ja työhönsä experiance ja näyttää vankka ravitsemus ja Culinary Arts (Food Service Management). [+]

3 huippuyliopistoihin = 1 Euroopan laatua Kaikki opiskelijat ovat lisäksi ABMS Diploma yhteinen Diploma yliopiston kanssa Dąbrowa Górnicza (WSB) ja Taras Shevchenko National University. 3 Top Euroopan yliopistojen = Best Virtual / Etäisyys Program = 1 Yläosa Euroopan Diploma SVEITSI + EU + sijoilla 500

Advance tutkimustaan ​​ABMS

Yhdistä oppijoiden ja johtajien kuten sinäkin meidän online maisterin ohjelmia. Voit mennä niin pitkälle kuin mielesi vie sinut maisterin opiskelija ABMS.

Ammattilaisille

Mestarin of Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management, MBA) merkitsee seuraavalle tasolle saavutus tahansa koulutusalaan.

Lopussa Master (MBA) Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management) opinto-ohjelmaan suorittaneiden yhdistää teoriaopetusta ja työhönsä experiance ja näyttää vankka ravitsemus ja Culinary Arts (Food Service Management). Opiskelijat ovat varustettu hyödyllisiä terveydelle konsultti työkaluja työmarkkinoille ja edistää tehokkaasti ja tehokkaasti järjestöjen tällä alalla.... [-]


Maisteri turvallisuuden hallinnan ja elintarvikkeiden laadun

Universidad Autónoma de Barcelona
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta November 2019 Espanja Barcelona

Ruokaturva on yksi mielenkiintoisimmista ja monimutkaisiksi niistä luvuista, joihin olemme kiinnostuneita tutkimus ruokaa, sen ominaisuudet, eli niiden ulkonäköä, niiden turvallisuutta ja ravintoarvoa. [+]

Ruokaturva on yksi mielenkiintoisimmista ja monimutkaisiksi niistä luvuista, joihin olemme kiinnostuneita tutkimus ruokaa, sen ominaisuudet, eli niiden ulkonäköä, niiden turvallisuutta ja ravintoarvoa.

Kun puhumme elintarvikkeiden turvallisuuden uskomme, että vain viitataan mahdollisuuteen, että jotain voi saavuttaa ruokaa ja aiheuttavan tai myrkyllisten prosessityypille. Sen sijaan se on laajempi käsite, koska on olemassa tilanteita ruoanvalmistukseen tai koostumusta, jotka voivat koskea tapauksia tai puhkeamisen ruokamyrkytysepidemioiden.

Lisäksi lähestymistapa lyhytaikaiseksi kuin laatua, turvallisuutta ja tuotteiden jäljitettävyys läpi analyysin oikeudellisesta näkökulmasta kaikkein tärkeitä näkökohtia prosessien ja tuotteet, joita on myös tarpeen.... [-]


Maisteriksi elintarvikkeiden tieteen ja ravitsemus

University of Cagliari
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2019 Italia Cagliari

Tärkeimmät uramahdollisuuksia valmistuneiden Food Science and Nutrition tarjoavat elintarvikealan yritykset, ruokavalion ja lääke-, pitopalveluyritysten yritysten ja sairaaloiden catering, julkiset ja yksityiset elimet elintarvikevalvonnan, toimielimet, jotka käsittelevät dell ' teho funktiona terveysvaikutuksia ... [+]

Tärkeimmät uramahdollisuuksia valmistuneiden Food Science and Nutrition tarjoavat elintarvikealan yritykset, ruokavalion ja lääke-, pitopalveluyritysten yritysten ja sairaaloiden catering, julkiset ja yksityiset elimet elintarvikevalvonnan, toimielimet, jotka käsittelevät dell ' teho funktiona vaikutuksesta terveyteen ja hyvinvointiin yksilön.

Viitaten omaisuuden luokiteltuna ISTATin voidaan tunnistaa osana työmahdollisuuksia: ammatillinen toiminta sekä yrittäjyyteen vapaasti sisällä Life Sciences (2.3.1.1 Biologit ja vastaavat); ammattitaitoinen että ASL toimintaan (5,4) osana terveyspalvelujen, elintarvikkeet ja ravitsemus (SIAN). Kurssi mahdollistaa myös pääsyä tutkimuksen ja tutkijakoulujen tohtorin kursseja ja tarjoaa ulostulon myös tutkimuksessa (2.6.2 Tutkijat ja teknisen alan tutkintoja). ... [-]


Maisteri turvallisuus- ja elintarvikkeiden laadun

Universidad de La Laguna
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Espanja Santa Cruz de Tenerife

Master Turvallisuus ja elintarvikkeiden laatu on tavoitteeksi junan korkeakoulututkinnon suorittaneet terveystieteiden ja tiede, valvonta ja sertifiointi elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta linjassa kansallisten ja ylikansallisten lainsäädäntöä, jotta he voivat suunnitella kehittää, toteuttaa ja todistaa tekniikoita ja menettelyjä bromatológico, ravitsemuksellisiin, toksikologisiin ja biologisen torjunnan elintarvikkeiden, lopputuotteena, sekä laadunvarmistuksen ja hygienia. [+]

Master turvallisuus ja laatu on tavoitteiksi kouluttaa korkeakoulututkinnon suorittaneiden terveystieteiden ja tiede, valvonta ja sertifiointi elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta linjassa kansallisten ja ylikansallisten oikeudessa, jotta ne voivat suunnitella, kehittää, toteuttaa ja sertifioida tekniikoita ja menettelyjä for bromatológico, ravitsemuksellisiin, toksikologisiin ja biologinen ruokaa, lopputuotteena, sekä laadunvarmistuksen ja hygienian valvontaa.

Tämä tutkinto yhdistää tiedekunta, jonka opetus- ja tutkimustoiminta liittyy eri alojen turvallisuuden ja laadun ruokaa. Se on myös yhteistyössä ammattilaisten terveyden hallinnon Kanariansaarten sekä edustajia elinkeinoelämän kanssa vastuu tarkastus ja laadunvalvonta ruokaa. Yhteistyösopimukset eri julkisten laitosten ja elintarvikeyrityksiä opiskelijat voivat oppia omakohtaisesti menettelyjä, sääntöjä ja tekniikoita käsitellään koulutusohjelman ja täydentää koulutusta.... [-]