Filter
Maisterin tutkinnot
Eurooppa

Täältä löydät Maisteriohjelmat Elintarviketiedessa Eurooppa 2019

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Elintarviketieteet keskittyy tutkimukseen ruokaa, jossa painotetaan luomiseen luotettava, kestävä ja turvallinen elintarvikkeiden lähteistä. Ymmärtäminen elintarviketieteet voi johtaa merkittäviin löytöihin elintarviketeknologian sekä tuotantoa ja ylläpitoa terveen ravinnosta.

Eurooppa on kuudenneksi suurin maanosa ja sisältää 47 maassa ja valikoituja riippuvuuksia, saaret ja alueet. Se rajoittuu Välimereen etelässä, Aasiassa itään, ja Atlantin valtameri lännessä.

Täältä löydät Maisteriohjelmat Elintarviketiedessa Eurooppa 2019

Read More Read Less

22 tulosta kohteessa Elintarviketiede, Eurooppa

Norwegian University of Life Sciences NMBU

AQFood keskittyy vesiviljelytuotteiden tuotantoon koko tuotantoketjussa ja elintarvikeketjussa, joka yhdistää alkutuotannon, vesiviljelyn ja luonnonvaraisen saaliin jalos ... [+]

AQFood keskittyy vesiviljelytuotteiden tuotantoon koko tuotantoketjussa ja elintarvikeketjussa, joka yhdistää alkutuotannon, vesiviljelyn ja luonnonvaraisen saaliin jalostukseen ja jakeluun kuluttajille laadun ja turvallisuuden osalta.

Mitä voit käyttää tätä pätevyyttä varten?Maailman vesivarojen kasvava kysyntä vaatii erittäin päteviä hakijoita koko elintarvikeketjussa. Kasvava vesieliöteollisuus on entistä yhtenäisempi, joten yksittäiset yritykset kattavat useita osia koko arvoketjusta.Mitä opit?

Ohjelma antaa sinulle kokonaisvaltaisen käsityksen vesieliöiden tuotannosta. Opit koko vesikemian arvoketjusta, kalastuksesta ja vesiviljelystä koko käsittelyn, jakelun ajan, kunnes tuote saavuttaa kuluttajan. Ohjelma keskittyy turvallisuuteen ja laatuun merestä pöydälle.... [-]

Norja As
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Free University of Bozen-Bolzano

Tämä kahden vuoden mestari antaa sinulle hyvät tiedot elintarvike-alan nykyisistä ja tulevista haasteista yhdistämällä innovaatiot ja aitouden sekä tarjoamalla sinulle ma ... [+]

Tämä kahden vuoden mestari antaa sinulle hyvät tiedot elintarvike-alan nykyisistä ja tulevista haasteista yhdistämällä innovaatiot ja aitouden sekä tarjoamalla sinulle mahdollisuuden toimia läheisessä vuorovaikutuksessa elintarviketeollisuuden kanssa. Ohjelma on yhteinen aloite yliopistojen Parma ja Udine, tunnetaan maailmanlaajuisesti niiden huippuosaamista korkea-asteen koulutuksen alalla elintarviketieteiden alalla.

Kurssikuvaus

Kurssi pyrkii kouluttamaan ammattilaisia, jotka pystyvät työskentelemään itsenäisesti elintarviketieteiden aloilla , kuten tekniikan, tekniikan, mikrobiologian, kemian ja kestävyyden aloilla.

Ensimmäisen vuoden jälkeen voit valita viiden eri profiilin välillä :... [-]

Italia Bolzano
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Latvia University of Life Sciences and Technologies

Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa akateemisesti koulutettuja asiantuntijoita ja uusien tutkijoiden luovia ajatuksia ja osaamista tehdä päätöksiä edistämiseksi tulevan k ... [+]

Maisterit Elintarviketiedessa Eurooppa 2019.

Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa akateemisesti koulutettuja asiantuntijoita ja uusien tutkijoiden luovia ajatuksia ja osaamista tehdä päätöksiä edistämiseksi tulevan kehityksen ravitsemustiede ja elintarvikkeiden tuotanto Euroopassa, kilpailukyky kansainvälisillä markkinoilla. Master Tutkimus kattaa ruokatuotteen rakenteen mekaaniset ominaisuudet, elintarvikkeiden aistinvarainen arviointi, aistinvarainen ja kuluttajien tiede, sääntely biokemiallisten prosessien ihmiskehossa, toiminnallisia ominaisuuksia ruokaa, luonnollisia aineita elintarvikkeissa järjestelmässä elintarvikkeiden säilyvyys analyysi, kehitystendenssien ravitsemuksessa tiede, muuntogeenisistä elintarvikkeista, fyysinen-ja-kemialliset ominaisuudet ja metrologian, elintarvikkeiden lisäaineena sovellus, elintarviketurvallisuuteen ja mikro-organismien identifioimiseksi, laatujärjestelmät elintarvikkeiden liikkeessä, ruoka järjestelmä innovatiivinen kehittäminen, yrittäjyys ja markkinointi, näkökulma ratkaisut elintarvikkeiden pakkaamisessa.... [-]

Latvia Jelgava
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Milan - Department of Environmental Science and Policy

Ympäristö- ja elintarviketalouden maisteri (EFE) on kansainvälisesti suunnattu laadukas ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille sekä erinomainen akateemine ... [+]

Ympäristö- ja elintarviketalouden maisteri (EFE) on kansainvälisesti suunnattu laadukas ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille sekä erinomainen akateeminen tausta että käytännön asenne. Tutkinto takaa lupaavat näkymät tulevaisuuden ammatilliseen uraan nykypäivän haastavilla aloilla kestävän kehityksen taloudessa ja maatalouden elintarvikejärjestelmän hallinnassa.

Ympäristön, luonnonvarojen ja maatalouden elintarvikejärjestelmän välinen suhde on keskeisessä asemassa nykyaikaisen yhteiskunnan kehityksessä.

Kestävän taloudellisen kehityksen, luonnon- ja energiavarojen hallinnoinnin sekä maatalouden elintarvikejärjestelmän kestävyyden kysymykset ovat uusia taloudellisia ja poliittisia haasteita.... [-]

Italia Milan
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UniLaSalle

Tämä insinööri on kaksi erikoisuus elintarvike- ja terveysosaston. Tämä koulutus korostetaan myös monissa suhteissa ne ovat keskenään, kuten ihmisillä. ... [+]

Insinööri Ruoka ja terveys

Huomaa, että tämä ohjelma on täysin opetetaan ranskaksi

Tämä insinööri on kaksi erikoisuus elintarvike- ja terveysosaston. Tämä koulutus korostetaan myös monissa suhteissa ne ovat keskenään, kuten ihmisillä.

Hänen koulutus avaa monia mahdollisuuksia aloilla elintarvike-, lääke- ja kosmetiikkateollisuuden, catering, kansanterveys, markkinointi ja viestintä ...

Ennaltaehkäisy asiantuntija, ravitsemus ja terveyshyödyt

Insinööri erikoisuus muodostuu vastaamaan uusiin haasteisiin elintarvikkeiden kautta hallintaa työkaluja, aina enemmän ja enemmän innovatiivisia. On esimerkiksi pystyä toteuttamaan laajamittaisia ​​toimia houkutella kuluttajien käyttäytymisen muutos ympäristössä kansanterveyden tai todentaa terveysväittämät uusia elintarvikkeita, toimijoiden kanssa maailman maatalousbisneksen.... [-]

Ranska Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris
Request Info
Ranskalainen
Full-time
1 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
London South Bank University

Työntekijä, valitun alan asiantuntija, on suoraan vastuussa tutkimusohjelman ohjaamisesta ja tukemisesta. Tarjotaan kokoaikaisia ja osa-aikaisia. ... [+]

Lähes kolme neljäsosaa London South Bank University (LSBU) tutkimushankkeista sai kaksi suurinta mahdollista luokitusta "vaikutukselle" viimeisimmän korkeakoulututkimuksen huippuosaamisen ( Research Excellence Framework, REF) 2014 avulla .

Ammattikorkeakoulun tutkijat työskentelevät monitieteisissä tiimeissä, jotta voidaan kohdistaa suuria yhteiskunnallisia haasteita ihmisten terveyden, hyvinvoinnin, suorituskyvyn ja käyttäytymisen aloilla. Sovellamme teoriaa näillä aloilla nykyaikaisiin reaalimaailman kysymyksiin tekemällä innovatiivista ja tiukkaa tiedettä.

Keskitymme globaalisti pidettyihin, teoreettisiin ja soveltaviin tutkimuksiin, joilla on todellinen vaikutus. Opetuksemme on täysin ajan tasalla nykyajan tutkimuksesta, ja huippuosaamistamme vahvistavat erinomaiset tutkimuslaitokset, joiden avulla sekä henkilökunta että opiskelijat voivat tehdä huippututkimuksia uusimpien laitteiden ja laitteiden kanssa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Oulu

MSc koulutusohjelma täyttää selkeät tarpeet akateemisen maailman ja teollisuuden post genomista aikakauden. Tämä tutkinto on suunnattu erityisesti antaa opiskelijoille sy ... [+]

Master in Protein Science and Biotechnology

Katso video kansainvälisen maisteriohjelman proteiinia Science and Biotechnology , missä opiskelijat kertovat ohjelmasta, ja opiskelu ja asuu Oulussa.

MSc koulutusohjelma täyttää selkeät tarpeet akateemisen maailman ja teollisuuden post genomista aikakauden. Tämä tutkinto on suunnattu erityisesti antaa opiskelijoille syvällinen ymmärrys rakenteen ja toiminnan suhde proteiinien ja tuottamiseen käytetyt tekniikat ja luonnehtia niitä.

Opiskelija, joka valitaan aste sitoutuu 120 op opintopistettä (vastaa kahta vuotta) tutkimuksia. Nämä tutkimukset maksimoida kädet yksittäisten valmentautumista nykyaikaisessa uusinta tekniikkaa ja menetelmiä samalla vankka pohjatyö teoreettisia näkökohtia kenttään. Noin puolet aste liittyy oppilaiden integrointi osaksi eri tutkimusryhmien lopulta kasaamalla vuonna 6 kuukautta tutkimushankkeessa.... [-]

Suomi Oulu
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Université de Nantes

Opettajana on yli 80 asiantuntijan muodostama pedagoginen tiimi: eri alojen tutkimusprofessorit (agronomia, lääketiede, eläinlääketiede, biologia, apteekki, laki, taloust ... [+]

Opettajana on yli 80 asiantuntijan muodostama pedagoginen tiimi: eri alojen tutkimusprofessorit (agronomia, lääketiede, eläinlääketiede, biologia, apteekki, laki, taloustiede) ja lukuisat ammattilaiset samoista aloista. kumppanin tutkimusyksiköt.

Opetussuunnitelmassa painotetaan voimakkaasti ICTE *: n pedagogista käyttöä, joka mahdollistaa yksilöllisen edistymisen yksittäisissä ohjelmissa ja oppimisprosesseissa. MAN-IMALin kansainvälisen painopisteen ansiosta kaikki kurssit opetetaan englanniksi ja opiskelijat sekä professorit ympäri maailmaa ovat tervetulleita.

Tällöin ohjelma tarjoaa runsaasti vaihtoa eri kulttuurien välillä ja kansainvälisen näkökulman kansanterveysaiheisiin.... [-]

Ranska Nantes
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Parma

Elintarviketieteen ja -teknologian koulutuskurssi on suunniteltu tuottamaan tutkinnon suorittaneille, joilla on hyvät perus- ja käytännön tietämykset elintarviketeollisuu ... [+]

Tyyppi: Ensimmäisen asteen tutkintoValmistumisluokka: L-26Kesto: 3 vuottaLaajuus: 180Access: Limited: ilmoittautuminen lopullisen kronologisen järjestyksen mukaan

Elintarviketieteen ja -teknologian koulutuskurssi on suunniteltu tuottamaan tutkinnon suorittaneille, joilla on hyvät perus- ja käytännön tietämykset elintarviketeollisuuden ja -teknologian pääaloilla. Valmistuneet hankkivat teknisiä ja johtotehtäviin liittyviä toimintakykyjä sekä tukitoimia elintarvikkeiden jalostuksen ja tuotannon valvonnassa teollisuuden, laboratorioiden ja elintarviketeollisuuden palveluissa.

Kurssin päätteeksi elintarvike- ja teknologia-alan tutkinnon suorittaneet saavat:

hyvät peru... [-]
Italia Parma Altavilla Vicentina
Syyskuu 2019
Englanti,Italialainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

MP2 on 2-vuotinen, kurssipohjainen, kokopäiväinen kansainvälinen tutkimus, joka keskittyy mikrobiologiaan ja fysikaalis-kemialliseen käyttöön elintarvike- ja viiniprosess ... [+]

MP2 on 2-vuotinen, kurssipohjainen, kokopäiväinen kansainvälinen tutkimus, joka keskittyy mikrobiologiaan ja fysikaalis-kemialliseen käyttöön elintarvike- ja viiniprosesseissa. Tämän päällikön tavoitteena on kouluttaa tulevia tutkijoita ja elintarvikkeiden ja viinin tieteen ja teollisuuden johtajia.

Ohjelman kuvaus

Sinulla on vahva kansainvälinen liikkuvuus. Yksi lukukausi tulee Ranskasta ensimmäisenä vuonna ja toinen on mahdollista toisen vuoden aikana. Alla olevat moduulit osoittavat tässä ohjelmassa tarjottuja moduuleja. Tämä luettelo perustuu nykyiseen organisaatioon ja voi muuttua vuosittain vastauksena elintarviketeollisuuden uusiin tarpeisiin.

opetussuunnitelma... [-]
Ranska Dijon
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Cagliari

Elintarvike- ja ravitsemustieteiden (SAN) Laurea-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaksivuotisen koulutusohjelman, jonka tavoitteena on ruokavalion ja terveyden välisen suhteen ... [+]

Elintarvike- ja ravitsemustieteiden (SAN) Laurea-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaksivuotisen koulutusohjelman, jonka tavoitteena on ruokavalion ja terveyden välisen suhteen fysiologinen, patologinen ja hygieeninen ja terveellinen tutkimus, joka lisää ja syventää osaamista ja elintarvikkeisiin tai ravitsemukseen liittyvät taidot.

Opintojakson tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka kykenevät yhdistämään elintarvikkeiden tuottamiseen ja muuntamiseen tarvittavat tiedot ravitsemukselliseen ja toiminnalliseen arvoonsa, jotta:

hallita monimuotoisia suhteita ruokavalion ja terveydentilan välillä;analysoida ja arvioida elintarviketuotteen kemiallisia, fysikaalisia ja mikrobiologisia ominaisuuksia soveltamalla tavanomaisia ja edistyneitä analyysi- ja tietojenkäsittelymenetelmiä ravitsemuksellisen laadun ja elintarvikkeiden turvallisuuden parantamiseksi;hallita yrityksiä ja konsultteja ihmisen elintarvikealalla;osallistua koulutustoimiin, tiedotukseen ja koulutustoimiin, jotka ovat institutionaalisille toimijoille ja kansalaisille suunnattuja elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta koskevista kysymyksistä.... [-]
Italia Cagliari
Lokakuu 2019
Italialainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IMF Business School

Elintarviketurvallisuuden ja -laadun maisterin tutkinto antaa mahdollisuuden sopeutua elintarvikealan tieteelliseen tietoon, jatkuvasti muuttuviin lainsäädäntösäännöksiin ... [+]

Elintarviketurvallisuuden ja -laadun maisterin tutkinto antaa mahdollisuuden sopeutua elintarvikealan tieteelliseen tietoon, jatkuvasti muuttuviin lainsäädäntösäännöksiin ja päivittää elintarvikkeiden turvallisuuteen sovellettavat laatuvaatimukset. Elintarviketurvan ja IMF laadun maisterin tutkiminen antaa meille myös mahdollisuuden keskittyä laajasti markkinoilla vallitseviin elintarviketeollisuuteen ja niihin sovellettavien prosessien tuntemukseen.

Elintarviketeollisuuden liiketoiminnan kehittäminen, Euroopan unionin asetukset ja lainsäädäntö antavat tuottajille ja toimittajille vastuuta kuluttajien turvallisen ja terveellisen ruoan tarjoamisesta. Tässä yhteydessä ammattilaiset vaativat yhä enemmän organisaatioissa, laatu- ja elintarviketurvallisuusasiantuntijoissa, jotka vastaavat tuotteiden ja prosessien laadun varmistamisesta ja varmistamisesta ja siten asiakkaiden ja kuluttajien tyytyväisyydestä. Hygienia- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmien suunnittelusta, kehittämisestä, toteutuksesta ja tarkastuksista vastaava elintarviketurvallisuus- ja laadunvalvontatarkastajan luku on tarpeen.... [-]

Espanja Madrid
Avoin ilmoittautuminen
Espanjalainen
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Sida Group Management Academy

Laatujärjestelmien ja maatalouden elintarvikkeiden turvallisuuden johtaja on erikoistumiskurssi, joka on suunnattu niille, jotka haluavat ammattitaitoa ja / tai erikoistu ... [+]

konteksti

Laatu tarkoittaa kykyä vastata moraalisiin ja aineellisiin, sosiaalisiin ja taloudellisiin tarpeisiin, jotka ovat tyypillisiä siviili- ja tuottavaan elämään. Elintarvikealan laatuvaatimukset kuuluvat ensisijaisten tarpeiden ryhmään, ja niille on ominaista myös vahva sosiaalinen arvo. Sellaisenaan ne on suojattu ensisijaisesti kansallisella ja / tai kansallisella lainsäädännöllä. Elintarviketurvallisuus on perusedellytys, joka on aina ja joka tapauksessa täytettävä, muodostaen sellaisenaan alan toimijoiden kilpailua edeltävän tekijän.

Markkinoiden laadunvarmistus, jota tarvitaan kaikilla yhteiskunnallis-taloudellisilla toimialoilla asiakkaiden ja kuluttajien luottamuksen edellytyksenä, on erittäin tärkeä maatalouden elintarvikealalla turvallisuuden, aitoutta, mutta myös tyypillisyyttä, perinteitä noudattaen. , ympäristönsuojelu ja kestävä kehitys, joita vastaavien tuotteiden on täytettävä. Siksi on olennaisen tärkeää, että yrityksillä on päteviä henkilöitä, jotka kykenevät hallitsemaan sovellettavia ja täydentäviä sertifiointimuotoja (tuote, prosessi, järjestelmä), erityisesti elintarvikkeiden turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä sekä yleisempiin ongelmiin. taloudellinen ja sosiaalinen laatu.... [-]

Italia Ancona Bologna Rome Verona  + 1 More
Lokakuu 2019
Italialainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
CESIF

Tämä maisteriksi on suunnattu tutkinnon kemian, biologian, farmasian, eläinlääketieteen, elintarviketeknologian, agronomeja tai yliopistotutkinto alaan liittyvää ruokaa. ... [+]

WHO olisi

Tämä maisteriksi on suunnattu tutkinnon kemian, biologian, farmasian, eläinlääketieteen, elintarviketeknologian, agronomeja tai yliopistotutkinto alaan liittyvää ruokaa.

TAVOITTEET

Tavoitteena Master Elintarviketurvallisuusvirasto On antaa opiskelijalle syvä, nykyinen ja täydellisen kuvan kaikki näkökohdat turvallisuuden ja laadun elintarviketeollisuudessa.

KESTO

1500 tuntia. 90 tuntia virtuaalisia luokkia, 20 tuntia virtuaalisia opetusohjelmia, 950 tuntia henkilökohtaista työtä ja 440 tuntia omistettu valmisteluun Insinöörityö.

DOKUMENTOINTI

Ajaksi kurssin jokainen opiskelija saa käyttöönsä läpi Virtuaalikampus, kaikki asiaan liittyvät asiakirjat alueille aikataulun. Kaikki sisältö tutkimuksen ja tukimateriaalia moitteettoman kulun kehittymisessä on mukana.... [-]

Espanja Spain Online
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
Mediterranea University of Reggio Calabria

Tutkintoa of Science in Food Science and Technology pyrkii tarjoamaan, perusteella kiinteän valmisteen teoreettista ja tieteelliset näkökohdat hankittu kandidaatin tutkin ... [+]

Tutkintoa of Science in Food Science and Technology pyrkii tarjoamaan, perusteella kiinteän valmisteen teoreettista ja tieteelliset näkökohdat hankittu kandidaatin tutkinnon luokan L-26, kehittynyttä osaamista alalla teknisen hallinnan järjestelmien ja elintarvikeketjut . Lisäksi kurssilla muodossa korkean profiilin ammattilaisia ​​pystyy käyttämään erilaisia ​​tiedon tulkita, kuvata ja ratkaista, innovatiivisella tavalla, liittyviä ongelmia elintarviketeollisuuden ketjut. Sisällä kandidaatin, opiskelijalla on mahdollisuus hankkia erityistä tietämystä tieteen ja elintarviketeknologian.

Opetussuunnitelma Master of Science in Food Science and Technology on nivelletty läpi sarjan koulutustoimintaa joiden tarkoituksena on tarjota: - tieteellinen ja tekninen valmistelu suunnitella ja hallita innovaatioita maatalouden elintarviketuotannossa; - Tieto syventämisen asioista arvioinnista annetun kemialliset, fysikaaliset, ravitsemuksellisia, mikrobiologiset ja sensori elintarvikkeita ja tarvittavat raaka-aineet; - Taidot tehdä järkevä valinta prosessien ja sopivimman käsittelyn vaiheita nykyaikaisen elintarviketuotannon ja / tai hallinnon elintarvikkeita.... [-]

Italia Reggio Calabria
Lokakuu 2019
Italialainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi