Filter
Maisterin tutkinnot
Eurooppa

Täältä löydät Maisteriohjelmat Elintarviketiedessa Eurooppa 2019

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Elintarviketieteet keskittyy tutkimukseen ruokaa, jossa painotetaan luomiseen luotettava, kestävä ja turvallinen elintarvikkeiden lähteistä. Ymmärtäminen elintarviketieteet voi johtaa merkittäviin löytöihin elintarviketeknologian sekä tuotantoa ja ylläpitoa terveen ravinnosta.

Eurooppa on kuudenneksi suurin maanosa ja sisältää 47 maassa ja valikoituja riippuvuuksia, saaret ja alueet. Se rajoittuu Välimereen etelässä, Aasiassa itään, ja Atlantin valtameri lännessä.

Täältä löydät Maisteriohjelmat Elintarviketiedessa Eurooppa 2019

Read More Read Less

23 tulosta kohteessa Elintarviketiede, Eurooppa

Norwegian University of Life Sciences NMBU

AQFood keskittyy vesiviljelytuotteiden tuotantoon koko tuotantoketjussa ja elintarvikeketjussa, joka yhdistää alkutuotannon, vesiviljelyn ja luonnonvaraisen saaliin jalos ... [+]

AQFood keskittyy vesiviljelytuotteiden tuotantoon koko tuotantoketjussa ja elintarvikeketjussa, joka yhdistää alkutuotannon, vesiviljelyn ja luonnonvaraisen saaliin jalostukseen ja jakeluun kuluttajille laadun ja turvallisuuden osalta.

Mitä voit käyttää tätä pätevyyttä varten?Maailman vesivarojen kasvava kysyntä vaatii erittäin päteviä hakijoita koko elintarvikeketjussa. Kasvava vesieliöteollisuus on entistä yhtenäisempi, joten yksittäiset yritykset kattavat useita osia koko arvoketjusta.Mitä opit?

Ohjelma antaa sinulle kokonaisvaltaisen käsityksen vesieliöiden tuotannosta. Opit koko vesikemian arvoketjusta, kalastuksesta ja vesiviljelystä koko käsittelyn, jakelun ajan, kunnes tuote saavuttaa kuluttajan. Ohjelma keskittyy turvallisuuteen ja laatuun merestä pöydälle.... [-]

Norja As
August 2020
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Latvia University of Life Sciences and Technologies

Elintarviketeollisuus on jatkuvasti kehitys: uusien tuotteiden ja tuotantoprosessien kulkevat käsi kädessä yhä vaara nykymaailmassa. Erikoistumalla elintarvikkeiden turva ... [+]

Elintarviketeollisuus on jatkuvasti kehitys: uusien tuotteiden ja tuotantoprosessien kulkevat käsi kädessä yhä vaara nykymaailmassa. Erikoistumalla elintarvikkeiden turvallisuuden, et voi olla tärkeä rooli edistettäessä kansanterveyden parantamiseen.

Academic profiili

Tutkimuksen Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa korkeasti koulutettuja ja luovia asiantuntijoita - Professional Masters erikoistuminen elintarvikehygieniaa valmiudet työskennellä laitoksissa elintarvikeketjun sekä valtion palvelut. Master Tutkimus Ohjelma tarjoaa taitoa turvallisuudesta ja vaarattomuudesta elintarvikeketjun, laatukriteerit elintarvikkeiden, tiedon laadintaan ja ylläpitoon turvajärjestelmien elintarvikkeen laitosten sekä kykyä tieteelliseen tutkimukseen elintarvikkeiden turvallisuuteen. Ohjelma on täydennetty laadintaan ja puolustus Master thesis.... [-]

Latvia Jelgava
September 2019
Full-time
14 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Free University of Bozen-Bolzano

Tämä kahden vuoden mestari antaa sinulle hyvät tiedot elintarvike-alan nykyisistä ja tulevista haasteista yhdistämällä innovaatiot ja aitouden sekä tarjoamalla sinulle ma ... [+]

Tämä kahden vuoden mestari antaa sinulle hyvät tiedot elintarvike-alan nykyisistä ja tulevista haasteista yhdistämällä innovaatiot ja aitouden sekä tarjoamalla sinulle mahdollisuuden toimia läheisessä vuorovaikutuksessa elintarviketeollisuuden kanssa. Ohjelma on yhteinen aloite yliopistojen Parma ja Udine, tunnetaan maailmanlaajuisesti niiden huippuosaamista korkea-asteen koulutuksen alalla elintarviketieteiden alalla.

Kurssikuvaus

Kurssi pyrkii kouluttamaan ammattilaisia, jotka pystyvät työskentelemään itsenäisesti elintarviketieteiden aloilla , kuten tekniikan, tekniikan, mikrobiologian, kemian ja kestävyyden aloilla.

Ensimmäisen vuoden jälkeen voit valita viiden eri profiilin välillä :... [-]

Italia Bolzano
October 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UniLaSalle

Tämä insinööri on kaksi erikoisuus elintarvike- ja terveysosaston. Tämä koulutus korostetaan myös monissa suhteissa ne ovat keskenään, kuten ihmisillä. ... [+]

Insinööri Ruoka ja terveys

Huomaa, että tämä ohjelma on täysin opetetaan ranskaksi

Tämä insinööri on kaksi erikoisuus elintarvike- ja terveysosaston. Tämä koulutus korostetaan myös monissa suhteissa ne ovat keskenään, kuten ihmisillä.

Hänen koulutus avaa monia mahdollisuuksia aloilla elintarvike-, lääke- ja kosmetiikkateollisuuden, catering, kansanterveys, markkinointi ja viestintä ...

Ennaltaehkäisy asiantuntija, ravitsemus ja terveyshyödyt

Insinööri erikoisuus muodostuu vastaamaan uusiin haasteisiin elintarvikkeiden kautta hallintaa työkaluja, aina enemmän ja enemmän innovatiivisia. On esimerkiksi pystyä toteuttamaan laajamittaisia ​​toimia houkutella kuluttajien käyttäytymisen muutos ympäristössä kansanterveyden tai todentaa terveysväittämät uusia elintarvikkeita, toimijoiden kanssa maailman maatalousbisneksen.... [-]

Ranska Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris
January 2020
Full-time
1 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Milan - Department of Environmental Science and Policy

Ympäristö- ja elintarviketalouden maisteri (EFE) on kansainvälisesti suunnattu laadukas ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille sekä erinomainen akateemine ... [+]

Ympäristö- ja elintarviketalouden maisteri (EFE) on kansainvälisesti suunnattu laadukas ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille sekä erinomainen akateeminen tausta että käytännön asenne. Tutkinto takaa lupaavat näkymät tulevaisuuden ammatilliseen uraan nykypäivän haastavilla aloilla kestävän kehityksen taloudessa ja maatalouden elintarvikejärjestelmän hallinnassa.

Ympäristön, luonnonvarojen ja maatalouden elintarvikejärjestelmän välinen suhde on keskeisessä asemassa nykyaikaisen yhteiskunnan kehityksessä.

Kestävän taloudellisen kehityksen, luonnon- ja energiavarojen hallinnoinnin sekä maatalouden elintarvikejärjestelmän kestävyyden kysymykset ovat uusia taloudellisia ja poliittisia haasteita.... [-]

Italia Milan
October 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Oulu

MSc koulutusohjelma täyttää selkeät tarpeet akateemisen maailman ja teollisuuden post genomista aikakauden. Tämä tutkinto on suunnattu erityisesti antaa opiskelijoille sy ... [+]

Master in Protein Science and Biotechnology

Katso video kansainvälisen maisteriohjelman proteiinia Science and Biotechnology , missä opiskelijat kertovat ohjelmasta, ja opiskelu ja asuu Oulussa.

MSc koulutusohjelma täyttää selkeät tarpeet akateemisen maailman ja teollisuuden post genomista aikakauden. Tämä tutkinto on suunnattu erityisesti antaa opiskelijoille syvällinen ymmärrys rakenteen ja toiminnan suhde proteiinien ja tuottamiseen käytetyt tekniikat ja luonnehtia niitä.

Opiskelija, joka valitaan aste sitoutuu 120 op opintopistettä (vastaa kahta vuotta) tutkimuksia. Nämä tutkimukset maksimoida kädet yksittäisten valmentautumista nykyaikaisessa uusinta tekniikkaa ja menetelmiä samalla vankka pohjatyö teoreettisia näkökohtia kenttään. Noin puolet aste liittyy oppilaiden integrointi osaksi eri tutkimusryhmien lopulta kasaamalla vuonna 6 kuukautta tutkimushankkeessa.... [-]

Suomi Oulu
August 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
London South Bank University

Työntekijä, valitun alan asiantuntija, on suoraan vastuussa tutkimusohjelman ohjaamisesta ja tukemisesta. Tarjotaan kokoaikaisia ja osa-aikaisia. ... [+]

Lähes kolme neljäsosaa London South Bank University (LSBU) tutkimushankkeista sai kaksi suurinta mahdollista luokitusta "vaikutukselle" viimeisimmän korkeakoulututkimuksen huippuosaamisen ( Research Excellence Framework, REF) 2014 avulla .

Ammattikorkeakoulun tutkijat työskentelevät monitieteisissä tiimeissä, jotta voidaan kohdistaa suuria yhteiskunnallisia haasteita ihmisten terveyden, hyvinvoinnin, suorituskyvyn ja käyttäytymisen aloilla. Sovellamme teoriaa näillä aloilla nykyaikaisiin reaalimaailman kysymyksiin tekemällä innovatiivista ja tiukkaa tiedettä.

Keskitymme globaalisti pidettyihin, teoreettisiin ja soveltaviin tutkimuksiin, joilla on todellinen vaikutus. Opetuksemme on täysin ajan tasalla nykyajan tutkimuksesta, ja huippuosaamistamme vahvistavat erinomaiset tutkimuslaitokset, joiden avulla sekä henkilökunta että opiskelijat voivat tehdä huippututkimuksia uusimpien laitteiden ja laitteiden kanssa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
June 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Université de Nantes

Opettajana on yli 80 asiantuntijan muodostama pedagoginen tiimi: eri alojen tutkimusprofessorit (agronomia, lääketiede, eläinlääketiede, biologia, apteekki, laki, taloust ... [+]

Opettajana on yli 80 asiantuntijan muodostama pedagoginen tiimi: eri alojen tutkimusprofessorit (agronomia, lääketiede, eläinlääketiede, biologia, apteekki, laki, taloustiede) ja lukuisat ammattilaiset samoista aloista. kumppanin tutkimusyksiköt.

Opetussuunnitelmassa painotetaan voimakkaasti ICTE *: n pedagogista käyttöä, joka mahdollistaa yksilöllisen edistymisen yksittäisissä ohjelmissa ja oppimisprosesseissa. MAN-IMALin kansainvälisen painopisteen ansiosta kaikki kurssit opetetaan englanniksi ja opiskelijat sekä professorit ympäri maailmaa ovat tervetulleita.

Tällöin ohjelma tarjoaa runsaasti vaihtoa eri kulttuurien välillä ja kansainvälisen näkökulman kansanterveysaiheisiin.... [-]

Ranska Nantes
September 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Parma

Elintarviketieteen ja -teknologian koulutuskurssi on suunniteltu tuottamaan tutkinnon suorittaneille, joilla on hyvät perus- ja käytännön tietämykset elintarviketeollisuu ... [+]

Tyyppi: Ensimmäisen asteen tutkintoValmistumisluokka: L-26Kesto: 3 vuottaLaajuus: 180Access: Limited: ilmoittautuminen lopullisen kronologisen järjestyksen mukaan

Elintarviketieteen ja -teknologian koulutuskurssi on suunniteltu tuottamaan tutkinnon suorittaneille, joilla on hyvät perus- ja käytännön tietämykset elintarviketeollisuuden ja -teknologian pääaloilla. Valmistuneet hankkivat teknisiä ja johtotehtäviin liittyviä toimintakykyjä sekä tukitoimia elintarvikkeiden jalostuksen ja tuotannon valvonnassa teollisuuden, laboratorioiden ja elintarviketeollisuuden palveluissa.

Kurssin päätteeksi elintarvike- ja teknologia-alan tutkinnon suorittaneet saavat:

hyvät peru... [-]
Italia Parma Altavilla Vicentina
September 2019
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

MP2 on 2-vuotinen, kurssipohjainen, kokopäiväinen kansainvälinen tutkimus, joka keskittyy mikrobiologiaan ja fysikaalis-kemialliseen käyttöön elintarvike- ja viiniprosess ... [+]

MP2 on 2-vuotinen, kurssipohjainen, kokopäiväinen kansainvälinen tutkimus, joka keskittyy mikrobiologiaan ja fysikaalis-kemialliseen käyttöön elintarvike- ja viiniprosesseissa. Tämän päällikön tavoitteena on kouluttaa tulevia tutkijoita ja elintarvikkeiden ja viinin tieteen ja teollisuuden johtajia.

Ohjelman kuvaus

Sinulla on vahva kansainvälinen liikkuvuus. Yksi lukukausi tulee Ranskasta ensimmäisenä vuonna ja toinen on mahdollista toisen vuoden aikana. Alla olevat moduulit osoittavat tässä ohjelmassa tarjottuja moduuleja. Tämä luettelo perustuu nykyiseen organisaatioon ja voi muuttua vuosittain vastauksena elintarviketeollisuuden uusiin tarpeisiin.

opetussuunnitelma... [-]
Ranska Dijon
September 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Lopussa Master (MBA) Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management) opinto-ohjelmaan suorittaneiden yhdistää teoriaopetusta ja työhönsä experiance ja näyttää vankka ... [+]

3 huippuyliopistoihin = 1 Euroopan laatua Kaikki opiskelijat ovat lisäksi ABMS Diploma yhteinen Diploma yliopiston kanssa Dąbrowa Górnicza (WSB) ja Taras Shevchenko National University. 3 Top Euroopan yliopistojen = Best Virtual / Etäisyys Program = 1 Yläosa Euroopan Diploma SVEITSI + EU + sijoilla 500

Advance tutkimustaan ​​ABMS

Yhdistä oppijoiden ja johtajien kuten sinäkin meidän online maisterin ohjelmia. Voit mennä niin pitkälle kuin mielesi vie sinut maisterin opiskelija ABMS.

Ammattilaisille

Mestarin of Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management, MBA) merkitsee seuraavalle tasolle saavutus tahansa koulutusalaan.

Lopussa Master (MBA) Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management) opinto-ohjelmaan suorittaneiden yhdistää teoriaopetusta ja työhönsä experiance ja näyttää vankka ravitsemus ja Culinary Arts (Food Service Management). Opiskelijat ovat varustettu hyödyllisiä terveydelle konsultti työkaluja työmarkkinoille ja edistää tehokkaasti ja tehokkaasti järjestöjen tällä alalla.... [-]

Sveitsi Zürich
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
16 - 20 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
University of Cagliari

Elintarvike- ja ravitsemustieteiden (SAN) Laurea-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaksivuotisen koulutusohjelman, jonka tavoitteena on ruokavalion ja terveyden välisen suhteen ... [+]

Elintarvike- ja ravitsemustieteiden (SAN) Laurea-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaksivuotisen koulutusohjelman, jonka tavoitteena on ruokavalion ja terveyden välisen suhteen fysiologinen, patologinen ja hygieeninen ja terveellinen tutkimus, joka lisää ja syventää osaamista ja elintarvikkeisiin tai ravitsemukseen liittyvät taidot.

Opintojakson tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka kykenevät yhdistämään elintarvikkeiden tuottamiseen ja muuntamiseen tarvittavat tiedot ravitsemukselliseen ja toiminnalliseen arvoonsa, jotta:

hallita monimuotoisia suhteita ruokavalion ja terveydentilan välillä;analysoida ja arvioida elintarviketuotteen kemiallisia, fysikaalisia ja mikrobiologisia ominaisuuksia soveltamalla tavanomaisia ja edistyneitä analyysi- ja tietojenkäsittelymenetelmiä ravitsemuksellisen laadun ja elintarvikkeiden turvallisuuden parantamiseksi;hallita yrityksiä ja konsultteja ihmisen elintarvikealalla;osallistua koulutustoimiin, tiedotukseen ja koulutustoimiin, jotka ovat institutionaalisille toimijoille ja kansalaisille suunnattuja elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta koskevista kysymyksistä.... [-]
Italia Cagliari
October 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IMF Business School

Master elintarvikkeiden turvallisuudesta ja laadusta, voi sopeutua tieteellisen tietämyksen elintarvikkeiden, sen jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö ja päivittää laatustand ... [+]

Master elintarvikkeiden turvallisuudesta ja laadusta, voi sopeutua tieteellisen tietämyksen elintarvikkeiden, sen jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö ja päivittää laatustandardit elintarvikkeiden turvallisuutta. Tutki mestareita elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun rahalaitosten mahdollistaa myös kokonaisvaltaista lähestymistapaa erilaisia ​​elintarviketeollisuudessa, joita esiintyy markkinoilla ja tiedon prosessien niihin sovellettavat.

Liiketoiminnan kehittäminen elintarviketeollisuuden, asetusten ja lainsäädäntö Euroopan unionin, tuottajat ja toimittajat vastuulla ovat kuluttajille turvallisia ja terveellisiä elintarvikkeita. Tässä yhteydessä yhä ammattialajärjestöt vastaaja herää, tekninen laatu sekä elintarvikkeiden turvallisuus johtaja on taata ja varmistaa tuotteiden laadun ja prosessien ja siten tyytyväisyyttä asiakkaille ja kuluttajille. Kuva tilintarkastajan elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun valvonta vastaa suunnitteluun, kehittämiseen, toteuttamiseen ja järjestelmän tarkastuksia ja ruoan turvallisuuteen tarvitaan.... [-]

Espanja Madrid
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Sida Group Management Academy

Laatujärjestelmien ja maatalouden elintarvikkeiden turvallisuuden johtaja on erikoistumiskurssi, joka on suunnattu niille, jotka haluavat ammattitaitoa ja / tai erikoistu ... [+]

konteksti

Laatu tarkoittaa kykyä vastata moraalisiin ja aineellisiin, sosiaalisiin ja taloudellisiin tarpeisiin, jotka ovat tyypillisiä siviili- ja tuottavaan elämään. Elintarvikealan laatuvaatimukset kuuluvat ensisijaisten tarpeiden ryhmään, ja niille on ominaista myös vahva sosiaalinen arvo. Sellaisenaan ne on suojattu ensisijaisesti kansallisella ja / tai kansallisella lainsäädännöllä. Elintarviketurvallisuus on perusedellytys, joka on aina ja joka tapauksessa täytettävä, muodostaen sellaisenaan alan toimijoiden kilpailua edeltävän tekijän.

Markkinoiden laadunvarmistus, jota tarvitaan kaikilla yhteiskunnallis-taloudellisilla toimialoilla asiakkaiden ja kuluttajien luottamuksen edellytyksenä, on erittäin tärkeä maatalouden elintarvikealalla turvallisuuden, aitoutta, mutta myös tyypillisyyttä, perinteitä noudattaen. , ympäristönsuojelu ja kestävä kehitys, joita vastaavien tuotteiden on täytettävä. Siksi on olennaisen tärkeää, että yrityksillä on päteviä henkilöitä, jotka kykenevät hallitsemaan sovellettavia ja täydentäviä sertifiointimuotoja (tuote, prosessi, järjestelmä), erityisesti elintarvikkeiden turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä sekä yleisempiin ongelmiin. taloudellinen ja sosiaalinen laatu.... [-]

Italia Ancona Bologna Rome Verona  + 1 More
June 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)

Yleiset tavoitteet aikana Master Elintarvikkeiden laatu ja teknologia, hankinta ja kehittämistä tieteellisen ja teknisen tietämyksen Elintarvikkeiden laatu ja tekniikka. ... [+]

Tavoitteet ja osaaminen

Yleiset tavoitteet Kurssin Master Elintarvikkeiden laatu ja teknologiaHankinta ja syventävät tieteellistä ja teknistä tietoa elintarvikkeiden laatua ja teknologia.

Erityisiä tavoitteita opintojen johtavan aste Master Elintarvikkeiden laatu ja tekniikka:

Lisätä tietoa toimintojen ja prosessien elintarviketeollisuudessa, valvomiseksi reaktioita elintarvikkeiden prosessoinnin ja varastoinnin aikana sen; Ymmärtää ja on kyky toteuttaa ja toteuttaa moderni analyysimenetelmiä liittyy ruoka sekä osoittaa asiantuntemusta nykyaikaisen laboratoriotekniikoiden analyysin; Mahdollisuus valita sopiva analyyttinen tekniikka erityinen ongelma liittyy ... [-]
Portugali Viseu
October 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi