Maisteriohjelma Elintarviketiedessa Iso-Britanniassa

Selaa Maisteriohjelmia Elintarviketiedessa Iso-Britanniassa 2018/2019

Elintarviketiede

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Elintarviketieteet on haara soveltavan tieteen että keskittyy fyysisen meikki elintarvikkeiden ja biologisen kehityksen, joiden on tapahduttava, jotta ruokaa voidaan tuottaa. Opiskelu elintarviketieteet voi auttaa kehittämään elintarviketeollisuuden sekä turvallinen elintarvikkeiden pakkausten ja jakelussa.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

Parhaat Maisteriohjelmat Elintarviketiedessa Iso-Britanniassa 2018/2019

Näytä lisää

MRes elintarviketieteissä

London South Bank University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta November 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London + 1 lisää

Ammattikorkeakoulututkintomme työskentelevät moniammatillisissa ryhmissä kohdistamaan suuria yhteiskunnallisia haasteita ihmisen terveyden, hyvinvoinnin, suorituskyvyn ja käyttäytymisen aloilla. Soveltavat teoriaa näillä aloilla nykyisiin todellisiin kysymyksiin tekemällä innovatiivisia ja tiukkoja tieteitä. [+]

Lähes kolme neljäsosaa London South Bank University (LSBU) tutkimushankkeista sai kaksi korkeinta mahdollista luokitusta "vaikutuksesta" viimeisimmän yliopistotutkimuksen huippuyksikön, Research Excellence Frameworkin (REF) 2014 kautta.

Ammattikorkeakoulututkintomme työskentelevät moniammatillisissa ryhmissä kohdistamaan suuria yhteiskunnallisia haasteita ihmisen terveyden, hyvinvoinnin, suorituskyvyn ja käyttäytymisen aloilla. Soveltavat teoriaa näillä aloilla nykyisiin todellisiin kysymyksiin tekemällä innovatiivisia ja tiukkoja tieteitä.

Keskitymme maailmanlaajuisesti arvostettuun, teoreettiseen ja soveltavaan tutkimukseen, jossa on "todellinen maailma" -vaikutus. Nykypäivän tutkimuksemme antavat meille täydellisen tiedon, ja huippuosaamistamme vahvistavat erinomaiset tutkimuslaitokset, joiden avulla sekä henkilökunta että opiskelijat voivat tehdä huippututkimuksia uusimmilla laitteilla ja välineillä.... [-]


Elintarviketurvallisuus (Online Distance Learning)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Online Osa-aikainen 3 - 6 vuotta September 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Tämä on verkko-oppimissuunnitelma, jonka tavoitteena on saada opiskelijat, joilla on merkityksellisiä maatalous- ja elintarvikealan taitoja, jotka haluavat syventää elintarvikkeiden turvallisuutta. MSc on suunniteltu erityisesti tarjoamaan aidosti kokonaisvaltainen elintarviketurvallisuusnäkökulma elintarvikeketjuun, joka sisältää elintarviketuotannon, ravinteiden turvallisuuden, eläinten hyvinvoinnin ja talouden toimitusketjun ennen ja jälkeen sadonkorjuun vaiheita. Tämä ohjelma soveltuu niille, joilla on maatalouden, biotieteiden, elintarvikejärjestelmien, eläinlääketieteen ja inhimillisen lääketieteen sekä maatalouden, maaseutuelinkeinojen, elintarviketeollisuuden, valtion virkamiesten, kansainvälisten järjestöjen, elintarvikealan tutkijoiden turvallisuus ja kolmas sektori. [+]

Ohjelman kuvaus

Elintarvikkeita aiheuttavat taudit ovat kasvava kansanterveysongelma maailmanlaajuisesti. Ruoan mikro-organismien tai kemikaalien saastuminen voi tapahtua prosessin missä tahansa vaiheessa elintarviketuotannosta kulutukseen ("farm to fork") ja ympäristön saastumisen seurauksena, mukaan lukien veden, maaperän tai ilman pilaantuminen. Maailmanlaajuinen elintarvikevälitteisten tautien taakka on erittäin suuri, ja se vaikuttaa vuosittain noin 600 miljoonalla ihmisellä 420 000 kuolemalla. Siksi Maailman terveysjärjestö (WHO) korosti, että on tärkeää tuottaa turvallista ruokaa, joka säästää ihmishenkiä, säästää resursseja ja vaikuttaa myönteisesti kunkin maan talouteen.... [-]