Maisteriohjelma Elintarviketiedessa Italiassa

Selaa Maisteriohjelmia Elintarviketiedessa Italiassa 2018/2019

Elintarviketiede

Masters tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden joko edistää ymmärrystä tietyn kysymyksen tai ottaa pois täysin eri tavalla käyttäen taitoja olet saanut edellisestä astetta.

Elintarviketieteet keskittyy tutkimukseen ruokaa, jossa painotetaan luomiseen luotettava, kestävä ja turvallinen elintarvikkeiden lähteistä. Ymmärtäminen elintarviketieteet voi johtaa merkittäviin löytöihin elintarviketeknologian sekä tuotantoa ja ylläpitoa terveen ravinnosta.

Virallisesti kutsutaan Italian tasavalta, maa löytyy Etelä-Euroopassa. Maan virallinen kieli on italia ja kulttuurin rikas pääkaupunki on Rooma. Monet maailman 's vanhimmista yliopistoista sijaitsevat Italiassa, erityisesti Bolognan yliopisto (perustettu vuonna 1088). On kolme Superior tutkijakoulujen kanssa "yliopiston status ", kolme tutkimuslaitosten kanssa tilan Jatko Colleges, joka toiminto jatko-ja jatko-tasolla.

Parhaat Maisteriohjelmat Elintarviketiedessa Italiassa 2018/2019

Näytä lisää

Kansainvälinen elintarviketieteiden maisteri innovaatiolle ja aitoudelle

Free University of Bozen - Bolzano
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Bolzano

Tämä kahden vuoden mestari antaa sinulle hyvät tiedot elintarvike-alan nykyisistä ja tulevista haasteista yhdistämällä innovaatiot ja aitouden sekä tarjoamalla sinulle mahdollisuuden toimia läheisessä vuorovaikutuksessa elintarviketeollisuuden kanssa. [+]

Kansainvälinen elintarviketieteiden maisteri innovaatiolle ja aitoudelle

Tämä kahden vuoden mestari antaa sinulle hyvät tiedot elintarvike-alan nykyisistä ja tulevista haasteista yhdistämällä innovaatiot ja aitouden sekä tarjoamalla sinulle mahdollisuuden toimia läheisessä vuorovaikutuksessa elintarviketeollisuuden kanssa. Ohjelma on yhteinen aloite yliopistojen Parma ja Udine, tunnetaan maailmanlaajuisesti niiden huippuosaamista korkea-asteen koulutuksen alalla elintarviketieteiden alalla.

Kurssikuvaus

Kurssi pyrkii kouluttamaan ammattilaisia, jotka pystyvät työskentelemään itsenäisesti elintarviketieteiden aloilla , kuten tekniikan, tekniikan, mikrobiologian, kemian ja kestävyyden aloilla.... [-]


Maisteriksi elintarvikkeiden tieteen ja teknologian

Mediterranea University of Reggio Calabria
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Reggio Calabria

Tutkintoa of Science in Food Science and Technology pyrkii tarjoamaan, perusteella kiinteän valmisteen teoreettista ja tieteelliset näkökohdat hankittu kandidaatin tutkinnon luokan L-26, kehittynyttä osaamista alalla teknisen hallinnan järjestelmien ja elintarvikeketjut . [+]

Tutkintoa of Science in Food Science and Technology pyrkii tarjoamaan, perusteella kiinteän valmisteen teoreettista ja tieteelliset näkökohdat hankittu kandidaatin tutkinnon luokan L-26, kehittynyttä osaamista alalla teknisen hallinnan järjestelmien ja elintarvikeketjut . Lisäksi kurssilla muodossa korkean profiilin ammattilaisia ​​pystyy käyttämään erilaisia ​​tiedon tulkita, kuvata ja ratkaista, innovatiivisella tavalla, liittyviä ongelmia elintarviketeollisuuden ketjut. Sisällä kandidaatin, opiskelijalla on mahdollisuus hankkia erityistä tietämystä tieteen ja elintarviketeknologian.

Opetussuunnitelma Master of Science in Food Science and Technology on nivelletty läpi sarjan koulutustoimintaa joiden tarkoituksena on tarjota: - tieteellinen ja tekninen valmistelu suunnitella ja hallita innovaatioita maatalouden elintarviketuotannossa; - Tieto syventämisen asioista arvioinnista annetun kemialliset, fysikaaliset, ravitsemuksellisia, mikrobiologiset ja sensori elintarvikkeita ja tarvittavat raaka-aineet; - Taidot tehdä järkevä valinta prosessien ja sopivimman käsittelyn vaiheita nykyaikaisen elintarviketuotannon ja / tai hallinnon elintarvikkeita.... [-]


Maisteriksi elintarvikkeiden tieteen ja ravitsemus

University of Cagliari
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Cagliari

Tärkeimmät uramahdollisuuksia valmistuneiden Food Science and Nutrition tarjoavat elintarvikealan yritykset, ruokavalion ja lääke-, pitopalveluyritysten yritysten ja sairaaloiden catering, julkiset ja yksityiset elimet elintarvikevalvonnan, toimielimet, jotka käsittelevät dell ' teho funktiona terveysvaikutuksia ... [+]

Tärkeimmät uramahdollisuuksia valmistuneiden Food Science and Nutrition tarjoavat elintarvikealan yritykset, ruokavalion ja lääke-, pitopalveluyritysten yritysten ja sairaaloiden catering, julkiset ja yksityiset elimet elintarvikevalvonnan, toimielimet, jotka käsittelevät dell ' teho funktiona vaikutuksesta terveyteen ja hyvinvointiin yksilön.

Viitaten omaisuuden luokiteltuna ISTATin voidaan tunnistaa osana työmahdollisuuksia: ammatillinen toiminta sekä yrittäjyyteen vapaasti sisällä Life Sciences (2.3.1.1 Biologit ja vastaavat); ammattitaitoinen että ASL toimintaan (5,4) osana terveyspalvelujen, elintarvikkeet ja ravitsemus (SIAN). Kurssi mahdollistaa myös pääsyä tutkimuksen ja tutkijakoulujen tohtorin kursseja ja tarjoaa ulostulon myös tutkimuksessa (2.6.2 Tutkijat ja teknisen alan tutkintoja). ... [-]


Master in ruokakulttuuria & viestintä

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Italia Bra

Jokainen Master-ohjelman Food Culture ja viestintäministeriö on erillinen ja täydellinen maisteriohjelman tietyn temaattisen virta. Eri virrat Master on yhteinen ydin työselostus, täydentää erikoislisämateriaalia yksilöllinen tälle stream. Jokainen on kuitenkin suunniteltu kansainvälisille opiskelijoille etsivät innovatiivinen lähestymistapa tutkia elintarvikkeiden ja foodways ja miten ne käsitellään ja edustettuina tänään. [+]

kukin Master-ohjelman Food Culture ja viestintäministeriö on erillinen ja täydellinen maisteriohjelman tietyn temaattisen virta. Eri virrat Master on yhteinen ydin työselostus, täydentää erikoislisämateriaalia yksilöllinen tälle stream. Jokainen on kuitenkin suunniteltu kansainvälisille opiskelijoille etsivät innovatiivinen lähestymistapa tutkia elintarvikkeiden ja foodways ja miten ne käsitellään ja edustettuina tänään.

Ohjelma tarjoaa laajan yhdistelmän luokkansa luennot, harjoitukset, ohjattu maistaa, projekteja ja opintomatkoja Italiassa ja ulkomailla tarjota monen kokemuksellista näkemystä sekä laadukasta pienimuotoista ja teollista elintarvikkeiden, ekologian, agronomia, teknologia , historia, antropologia, sosiologia, sekä tarvittavan tiedon ja osaamisen kommunikoida heille.... [-]


Master of gastronomia: ruoka maailmassa

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Italia Bra

Master of Gastronomia: Food in the World-ohjelma tarjoaa työselostus joka on poikkitieteellinen ja monialaisten, vierailevien tutkijoiden ympäri maailmaa opettaen ympäri vuoden. Lukuisat makuista Työpajoissa ruokaa itse, jolloin kaikki aistit osaksi oppimisprosessia. Ja kolme field-opintomatkoja, Italiassa ja ulkomailla, auttaa opiskelijat koota ja contextualize mitä tapahtuu luokkahuoneessa. Lopullinen, neljän kuukauden harjoittelujakson jälkeen opiskelija voi työskennellä tai tutkimusta tietyllä alueella kohteisiin, kudonta nämä langat yhteen käytännön kokemusta. [+]

Master of Gastronomia: Food World ohjelmassa tarjoaa työselostus joka on poikkitieteellinen ja monialaisten, vierailevien tutkijoiden ympäri maailmaa opetuksen ympäri vuoden. Lukuisat makuista Työpajoissa ruokaa itse, jolloin kaikki aistit osaksi oppimisprosessia. Ja kolme field-opintomatkoja, Italiassa ja ulkomailla, auttaa opiskelijat koota ja contextualize mitä tapahtuu luokkahuoneessa. Lopullinen, neljän kuukauden harjoittelujakson jälkeen opiskelija voi työskennellä tai tutkimusta tietyllä alueella kohteisiin, kudonta nämä langat yhteen käytännön kokemusta.

Mikä on gastronomia?

Huolimatta lyhyt historia, gastronomia on käsite, joka on usein keskusteltu, keskusteltu, ja huomiotta. Tällä UNISG, gastronomia on lähestymistapa opiskeluun elintarvikkeiden kautta monimuotoisuutta. On ymmärtämisestä, että tieto on olemassa mielen ja kehon, ja että identiteetti, tunteita, ja aistit ovat myös välineitä oppia ruokaa. Gastronomia myöntää, että ruoka on samanaikaisesti symbolinen ja fyysisiä, poliittisia ja runollinen, ympäristö- ja poliittisia.... [-]