Filter
Maisterin tutkinnot
Italia

Selaa Maisteriohjelmia Elintarviketiedessa Italiassa 2019

Masters tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden joko edistää ymmärrystä tietyn kysymyksen tai ottaa pois täysin eri tavalla käyttäen taitoja olet saanut edellisestä astetta.

Elintarviketieteet on koulutusaloittain joka keskittyy biologinen koostumus elintarvikkeiden sekä kemiallisten prosessien tarvitse luoda elintarvikkeisiin. Tutustumalla elintarviketieteet, yksilöt voidaan valmistaa luoda turvallista ja ravitsevaa ruokaa tuotteita, jotka voidaan toimittaa turvallisesti ympäri maailmaa.

Virallisesti kutsutaan Italian tasavalta, maa löytyy Etelä-Euroopassa. Maan virallinen kieli on italia ja kulttuurin rikas pääkaupunki on Rooma. Monet maailman 's vanhimmista yliopistoista sijaitsevat Italiassa, erityisesti Bolognan yliopisto (perustettu vuonna 1088). On kolme Superior tutkijakoulujen kanssa "yliopiston status ", kolme tutkimuslaitosten kanssa tilan Jatko Colleges, joka toiminto jatko-ja jatko-tasolla.

Parhaat Maisteriohjelmat Elintarviketiedessa Italiassa 2019

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

6 tulosta kohteessa Elintarviketiede, Italia

Mediterranea University of Reggio Calabria

Tutkintoa of Science in Food Science and Technology pyrkii tarjoamaan, perusteella kiinteän valmisteen teoreettista ja tieteelliset näkökohdat hankittu kandidaatin tutkin ... [+]

Tutkintoa of Science in Food Science and Technology pyrkii tarjoamaan, perusteella kiinteän valmisteen teoreettista ja tieteelliset näkökohdat hankittu kandidaatin tutkinnon luokan L-26, kehittynyttä osaamista alalla teknisen hallinnan järjestelmien ja elintarvikeketjut . Lisäksi kurssilla muodossa korkean profiilin ammattilaisia ​​pystyy käyttämään erilaisia ​​tiedon tulkita, kuvata ja ratkaista, innovatiivisella tavalla, liittyviä ongelmia elintarviketeollisuuden ketjut. Sisällä kandidaatin, opiskelijalla on mahdollisuus hankkia erityistä tietämystä tieteen ja elintarviketeknologian.

Opetussuunnitelma Master of Science in Food Science and Technology on nivelletty läpi sarjan koulutustoimintaa joiden tarkoituksena on tarjota: - tieteellinen ja tekninen valmistelu suunnitella ja hallita innovaatioita maatalouden elintarviketuotannossa; - Tieto syventämisen asioista arvioinnista annetun kemialliset, fysikaaliset, ravitsemuksellisia, mikrobiologiset ja sensori elintarvikkeita ja tarvittavat raaka-aineet; - Taidot tehdä järkevä valinta prosessien ja sopivimman käsittelyn vaiheita nykyaikaisen elintarviketuotannon ja / tai hallinnon elintarvikkeita.... [-]

Italia Reggio Calabria
Lokakuu 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sida Group Management Academy

Laatujärjestelmien ja maatalouden elintarvikkeiden turvallisuuden johtaja on erikoistumiskurssi, joka on suunnattu niille, jotka haluavat ammattitaitoa ja / tai erikoistu ... [+]

konteksti

Laatu tarkoittaa kykyä vastata moraalisiin ja aineellisiin, sosiaalisiin ja taloudellisiin tarpeisiin, jotka ovat tyypillisiä siviili- ja tuottavaan elämään. Elintarvikealan laatuvaatimukset kuuluvat ensisijaisten tarpeiden ryhmään, ja niille on ominaista myös vahva sosiaalinen arvo. Sellaisenaan ne on suojattu ensisijaisesti kansallisella ja / tai kansallisella lainsäädännöllä. Elintarviketurvallisuus on perusedellytys, joka on aina ja joka tapauksessa täytettävä, muodostaen sellaisenaan alan toimijoiden kilpailua edeltävän tekijän.

Markkinoiden laadunvarmistus, jota tarvitaan kaikilla yhteiskunnallis-taloudellisilla toimialoilla asiakkaiden ja kuluttajien luottamuksen edellytyksenä, on erittäin tärkeä maatalouden elintarvikealalla turvallisuuden, aitoutta, mutta myös tyypillisyyttä, perinteitä noudattaen. , ympäristönsuojelu ja kestävä kehitys, joita vastaavien tuotteiden on täytettävä. Siksi on olennaisen tärkeää, että yrityksillä on päteviä henkilöitä, jotka kykenevät hallitsemaan sovellettavia ja täydentäviä sertifiointimuotoja (tuote, prosessi, järjestelmä), erityisesti elintarvikkeiden turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä sekä yleisempiin ongelmiin. taloudellinen ja sosiaalinen laatu.... [-]

Italia Ancona Bologna Rome Verona  + 1 More
Kesäkuu 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Cagliari

Elintarvike- ja ravitsemustieteiden (SAN) Laurea-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaksivuotisen koulutusohjelman, jonka tavoitteena on ruokavalion ja terveyden välisen suhteen ... [+]

Elintarvike- ja ravitsemustieteiden (SAN) Laurea-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaksivuotisen koulutusohjelman, jonka tavoitteena on ruokavalion ja terveyden välisen suhteen fysiologinen, patologinen ja hygieeninen ja terveellinen tutkimus, joka lisää ja syventää osaamista ja elintarvikkeisiin tai ravitsemukseen liittyvät taidot.

Opintojakson tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka kykenevät yhdistämään elintarvikkeiden tuottamiseen ja muuntamiseen tarvittavat tiedot ravitsemukselliseen ja toiminnalliseen arvoonsa, jotta:

hallita monimuotoisia suhteita ruokavalion ja terveydentilan välillä;analysoida ja arvioida elintarviketuotteen kemiallisia, fysikaalisia ja mikrobiologisia ominaisuuksia soveltamalla tavanomaisia ja edistyneitä analyysi- ja tietojenkäsittelymenetelmiä ravitsemuksellisen laadun ja elintarvikkeiden turvallisuuden parantamiseksi;hallita yrityksiä ja konsultteja ihmisen elintarvikealalla;osallistua koulutustoimiin, tiedotukseen ja koulutustoimiin, jotka ovat institutionaalisille toimijoille ja kansalaisille suunnattuja elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta koskevista kysymyksistä.... [-]
Italia Cagliari
Lokakuu 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Parma

Elintarviketieteen ja -teknologian koulutuskurssi on suunniteltu tuottamaan tutkinnon suorittaneille, joilla on hyvät perus- ja käytännön tietämykset elintarviketeollisuu ... [+]

Tyyppi: Ensimmäisen asteen tutkintoValmistumisluokka: L-26Kesto: 3 vuottaLaajuus: 180Access: Limited: ilmoittautuminen lopullisen kronologisen järjestyksen mukaan

Elintarviketieteen ja -teknologian koulutuskurssi on suunniteltu tuottamaan tutkinnon suorittaneille, joilla on hyvät perus- ja käytännön tietämykset elintarviketeollisuuden ja -teknologian pääaloilla. Valmistuneet hankkivat teknisiä ja johtotehtäviin liittyviä toimintakykyjä sekä tukitoimia elintarvikkeiden jalostuksen ja tuotannon valvonnassa teollisuuden, laboratorioiden ja elintarviketeollisuuden palveluissa.

Kurssin päätteeksi elintarvike- ja teknologia-alan tutkinnon suorittaneet saavat:

hyvät peru... [-]
Italia Parma Altavilla Vicentina
Syyskuu 2019
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Milan - Department of Environmental Science and Policy

Ympäristö- ja elintarviketalouden maisteri (EFE) on kansainvälisesti suunnattu laadukas ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille sekä erinomainen akateemine ... [+]

Ympäristö- ja elintarviketalouden maisteri (EFE) on kansainvälisesti suunnattu laadukas ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille sekä erinomainen akateeminen tausta että käytännön asenne. Tutkinto takaa lupaavat näkymät tulevaisuuden ammatilliseen uraan nykypäivän haastavilla aloilla kestävän kehityksen taloudessa ja maatalouden elintarvikejärjestelmän hallinnassa.

Ympäristön, luonnonvarojen ja maatalouden elintarvikejärjestelmän välinen suhde on keskeisessä asemassa nykyaikaisen yhteiskunnan kehityksessä.

Kestävän taloudellisen kehityksen, luonnon- ja energiavarojen hallinnoinnin sekä maatalouden elintarvikejärjestelmän kestävyyden kysymykset ovat uusia taloudellisia ja poliittisia haasteita.... [-]

Italia Milan
Lokakuu 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Free University of Bozen-Bolzano

Tämä kahden vuoden mestari antaa sinulle hyvät tiedot elintarvike-alan nykyisistä ja tulevista haasteista yhdistämällä innovaatiot ja aitouden sekä tarjoamalla sinulle ma ... [+]

Tämä kahden vuoden mestari antaa sinulle hyvät tiedot elintarvike-alan nykyisistä ja tulevista haasteista yhdistämällä innovaatiot ja aitouden sekä tarjoamalla sinulle mahdollisuuden toimia läheisessä vuorovaikutuksessa elintarviketeollisuuden kanssa. Ohjelma on yhteinen aloite yliopistojen Parma ja Udine, tunnetaan maailmanlaajuisesti niiden huippuosaamista korkea-asteen koulutuksen alalla elintarviketieteiden alalla.

Kurssikuvaus

Kurssi pyrkii kouluttamaan ammattilaisia, jotka pystyvät työskentelemään itsenäisesti elintarviketieteiden aloilla , kuten tekniikan, tekniikan, mikrobiologian, kemian ja kestävyyden aloilla.

Ensimmäisen vuoden jälkeen voit valita viiden eri profiilin välillä :... [-]

Italia Bolzano
Lokakuu 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi