Filter
Maisterin tutkinnot
Italia

Selaa Maisteriohjelmia Elintarviketiedessa Italiassa 2019

Masters tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden joko edistää ymmärrystä tietyn kysymyksen tai ottaa pois täysin eri tavalla käyttäen taitoja olet saanut edellisestä astetta.

Elintarviketieteet on koulutusaloittain joka keskittyy biologinen koostumus elintarvikkeiden sekä kemiallisten prosessien tarvitse luoda elintarvikkeisiin. Tutustumalla elintarviketieteet, yksilöt voidaan valmistaa luoda turvallista ja ravitsevaa ruokaa tuotteita, jotka voidaan toimittaa turvallisesti ympäri maailmaa.

Virallisesti kutsutaan Italian tasavalta, maa löytyy Etelä-Euroopassa. Maan virallinen kieli on italia ja kulttuurin rikas pääkaupunki on Rooma. Monet maailman 's vanhimmista yliopistoista sijaitsevat Italiassa, erityisesti Bolognan yliopisto (perustettu vuonna 1088). On kolme Superior tutkijakoulujen kanssa "yliopiston status ", kolme tutkimuslaitosten kanssa tilan Jatko Colleges, joka toiminto jatko-ja jatko-tasolla.

Parhaat Maisteriohjelmat Elintarviketiedessa Italiassa 2019

Read More Read Less

3 Results in Elintarviketiede, Italia

University of Cagliari

Elintarvike- ja ravitsemustieteiden (SAN) Laurea-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaksivuotisen koulutusohjelman, jonka tavoitteena on ruokavalion ja terveyden välisen suhteen ... [+]

Elintarvike- ja ravitsemustieteiden (SAN) Laurea-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaksivuotisen koulutusohjelman, jonka tavoitteena on ruokavalion ja terveyden välisen suhteen fysiologinen, patologinen ja hygieeninen ja terveellinen tutkimus, joka lisää ja syventää osaamista ja elintarvikkeisiin tai ravitsemukseen liittyvät taidot.

Opintojakson tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka kykenevät yhdistämään elintarvikkeiden tuottamiseen ja muuntamiseen tarvittavat tiedot ravitsemukselliseen ja toiminnalliseen arvoonsa, jotta:

hallita monimuotoisia suhteita ruokavalion ja terveydentilan välillä;analysoida ja arvioida elintarviketuotteen kemiallisia, fysikaalisia ja mikrobiologisia ominaisuuksia soveltamalla tavanomaisia ja edistyneitä analyysi- ja tietojenkäsittelymenetelmiä ravitsemuksellisen laadun ja elintarvikkeiden turvallisuuden parantamiseksi;hallita yrityksiä ja konsultteja ihmisen elintarvikealalla;osallistua koulutustoimiin, tiedotukseen ja koulutustoimiin, jotka ovat institutionaalisille toimijoille ja kansalaisille suunnattuja elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta koskevista kysymyksistä.... [-]
Italia Cagliari
October 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Mediterranea University of Reggio Calabria

Tutkintoa of Science in Food Science and Technology pyrkii tarjoamaan, perusteella kiinteän valmisteen teoreettista ja tieteelliset näkökohdat hankittu kandidaatin tutkin ... [+]

Tutkintoa of Science in Food Science and Technology pyrkii tarjoamaan, perusteella kiinteän valmisteen teoreettista ja tieteelliset näkökohdat hankittu kandidaatin tutkinnon luokan L-26, kehittynyttä osaamista alalla teknisen hallinnan järjestelmien ja elintarvikeketjut . Lisäksi kurssilla muodossa korkean profiilin ammattilaisia ​​pystyy käyttämään erilaisia ​​tiedon tulkita, kuvata ja ratkaista, innovatiivisella tavalla, liittyviä ongelmia elintarviketeollisuuden ketjut. Sisällä kandidaatin, opiskelijalla on mahdollisuus hankkia erityistä tietämystä tieteen ja elintarviketeknologian.

Opetussuunnitelma Master of Science in Food Science and Technology on nivelletty läpi sarjan koulutustoimintaa joiden tarkoituksena on tarjota: - tieteellinen ja tekninen valmistelu suunnitella ja hallita innovaatioita maatalouden elintarviketuotannossa; - Tieto syventämisen asioista arvioinnista annetun kemialliset, fysikaaliset, ravitsemuksellisia, mikrobiologiset ja sensori elintarvikkeita ja tarvittavat raaka-aineet; - Taidot tehdä järkevä valinta prosessien ja sopivimman käsittelyn vaiheita nykyaikaisen elintarviketuotannon ja / tai hallinnon elintarvikkeita.... [-]

Italia Reggio Calabria
October 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Free University of Bozen - Bolzano

Tämä kahden vuoden mestari antaa sinulle hyvät tiedot elintarvike-alan nykyisistä ja tulevista haasteista yhdistämällä innovaatiot ja aitouden sekä tarjoamalla sinulle ma ... [+]

Kansainvälinen elintarviketieteiden maisteri innovaatiolle ja aitoudelle

Tämä kahden vuoden mestari antaa sinulle hyvät tiedot elintarvike-alan nykyisistä ja tulevista haasteista yhdistämällä innovaatiot ja aitouden sekä tarjoamalla sinulle mahdollisuuden toimia läheisessä vuorovaikutuksessa elintarviketeollisuuden kanssa. Ohjelma on yhteinen aloite yliopistojen Parma ja Udine, tunnetaan maailmanlaajuisesti niiden huippuosaamista korkea-asteen koulutuksen alalla elintarviketieteiden alalla.

Kurssikuvaus

Kurssi pyrkii kouluttamaan ammattilaisia, jotka pystyvät työskentelemään itsenäisesti elintarviketieteiden aloilla , kuten tekniikan, tekniikan, mikrobiologian, kemian ja kestävyyden aloilla.... [-]

Italia Bolzano
October 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi