Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.Food Science ohjelmat tarjoavat indersciplinary lähestymistapa tutkia elintarvikkeiden ja…
Lue lisää
Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.
Food Science ohjelmat tarjoavat indersciplinary lähestymistapa tutkia elintarvikkeiden ja keskittyy jatkuvasti parantamaan laatua elintarvikehuolto. Ruoka tiede-ja teknologia-aiheita ovat: eläinten elintarvikkeet, kasvi elintarvikkeet, elintarvikkeiden jalostus ja laadunhallinta, elintarvikkeiden analyysi, elintarvikkeiden pakkaukset, ruoka tuotekehitykseen.
Virallisesti kutsutaan Italian tasavalta, maa löytyy Etelä-Euroopassa. Maan virallinen kieli on italia ja kulttuurin rikas pääkaupunki on Rooma. Monet maailman 's vanhimmista yliopistoista sijaitsevat Italiassa, erityisesti Bolognan yliopisto (perustettu vuonna 1088). On kolme Superior tutkijakoulujen kanssa "yliopiston status ", kolme tutkimuslaitosten kanssa tilan Jatko Colleges, joka toiminto jatko-ja jatko-tasolla.
Juusto kaupunki Italiassa - Parma on tunnettu arkkitehtuuristaan ja rikas kulttuuriperintö. Se on osa vanhimmista yliopistoista Italian kuten University of Parma. Sentähden, joka on kiinnostunut hyvän koulutuksen perinteinen paikka on elää Parma.
Pyydä lisätietoa Osa-aikainen Maisterin tutkinnot Elintarviketiedessa Parma Italiassa 2022
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: