Maisteriohjelma Elintarviketiedessa Libanonissa

Selaa Maisteriohjelmia Elintarviketiedessa Libanonissa 2019

Elintarviketiede

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Elintarviketieteet on tärkeitä tietoa ravintova- soveltamalla tieteellisiä periaatteita luomiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon elintarvikkeiden lähteistä. Yksilöt, jotka tutkivat ravitsemustiede voivat halutessaan toimia elintarvikkeiden tuotekehittäjät, laadunvalvonta asiantuntijoita, tai myyntiedustajat elintarvikkeita ja elintarvikkeiden teknologiayrityksiä.

Libanon, virallisesti Libanonin tasavallan, on maa itäisen Välimeren. Se rajoittuu Syyria pohjoisessa ja idässä ja Israelin etelään.

Parhaat Maisteriohjelmat Elintarviketiedessa Libanonissa 2019

Näytä lisää

Master in Food Science and Technology

Lebanese International University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta October 2019 Libanon Beirut

Selitys fyysinen ja kemiallinen vuorovaikutus eri osatekijät jalostustoiminnoista usein johtaa fyysiseen aistien ja ravitsemukselliset muutokset elintarvikkeissa. [+]

Master in Food Science and Technology

Ohjelma sisältää seuraavat kurssit:

Fysikaalis näkökohta elintarvikkeiden

Selitys fyysinen ja kemiallinen vuorovaikutus eri osatekijät jalostustoiminnoista usein johtaa fyysiseen aistien ja ravitsemukselliset muutokset elintarvikkeissa. Yhdistelmä tärkeitä tietoja käsittelyä ja ruoan laatu. Kurssi kuvataan vaikutusten käsittelyn eri teknologioiden laatu muuttuu eri suuria elintarvikkeiden integroiva tavalla

Advanced Food Engineering

Keskustele mallinnus, suunnittelu ja simulointi tärkein ruoka prosesseissa lähinnä lämmön ja massan siirto prosesseja. Tämä tapahtuu selittämällä perustavanlaatuinen tekniikan ja talouden suhteita, ja kirjallisuuden tietojen fyysisen ja kuljettavat ominaisuudet ruokaa.... [-]