Maisteriohjelma Elintarviketiedessa Meksikossa

Selaa Maisteriohjelmia Elintarviketiedessa Meksikossa 2018/2019

Elintarviketiede

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Elintarviketieteet on koulutusaloittain joka keskittyy biologinen koostumus elintarvikkeiden sekä kemiallisten prosessien tarvitse luoda elintarvikkeisiin. Tutustumalla elintarviketieteet, yksilöt voidaan valmistaa luoda turvallista ja ravitsevaa ruokaa tuotteita, jotka voidaan toimittaa turvallisesti ympäri maailmaa.

Meksiko on yksi suosituimmista turistikohteista maista planeetalla. Maassa on sekä trooppiset ja lauhkean vyöhykkeen antaa opiskelijoille paras aika täällä. Jos haluat opiskella oman kurssin National autonominen yliopisto Meksikossa, se on loistava elämä paljon viihdettä maasta.

Parhaat Maisteriohjelmat Elintarviketiedessa Meksikossa 2018/2019

Näytä lisää

Food Science maisterin tutkinto

University of the Americas Puebla (UDLAP)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen July 2019 Meksiko Puebla City

Maisteriohjelmaan vuonna Food Science luotiin kouluttaa ammattilaisia ​​ja tutkijoita kanssa syvä tuntemus tieteen ja elintarviketeknologian, jossa aloitteellisuutta ja luovuutta, jotka tekevät niistä voivat osallistua agentteina innovaatioita ... [+]

Food Science maisteriohjelma

&nbsp

Maisteriohjelmaan vuonna Food Science luotiin kouluttaa ammattilaisia ​​ja tutkijoita kanssa syvä tuntemus tieteen ja elintarviketeknologian, jossa aloitteellisuutta ja luovuutta, jotka tekevät niistä voivat osallistua agentteina innovaatioita akateemisen toiminnan (opetus ja tutkimus) tai sisälle tuotantoalan , tai kykenevät tekemään tohtoriohjelmaan alalla ruokaa Meksikossa tai ulkomailla.

&nbsp

Universidad de las Americas Puebla on kehittynyt viimeisen 15 vuoden keskeytyksettä, tutkimusta ravitsemustiede ja teknologian siirtoa alueen lähellä komission tiloihin. Maisteriohjelmaan vuonna Food Science on ensisijaisen tärkeää institutionaalista kehitystä, koska sen sosioekonomisten vaikutusten alueella. ... [-]