Maisteriohjelma Elintarviketiedessa Norjassa

Selaa Maisteriohjelmia Elintarviketiedessa Norjassa 2018/2019

Elintarviketiede

Master-tason tutkimuksiin osallistuu erikoistunut tutkimus tutkimuksen tai alueen ammatillisen harjoittelu. Ansaita maisterin tutkinto osoittaa korkeampi hallintaa aihe. Ansaita maisterin tutkinnon voi kestää vuodesta kolmeen tai neljään vuoteen. Ennen kuin voi valmistua, sinun pitää yleensä kirjoittaa ja puolustaa opinnäytetyön, pitkä paperi, joka on huipentuma oman erikoistunut tutkimus.

Elintarviketieteet on koulutusaloittain joka keskittyy biologinen koostumus elintarvikkeiden sekä kemiallisten prosessien tarvitse luoda elintarvikkeisiin. Tutustumalla elintarviketieteet, yksilöt voidaan valmistaa luoda turvallista ja ravitsevaa ruokaa tuotteita, jotka voidaan toimittaa turvallisesti ympäri maailmaa.

Norja, virallisesti Norjan kuningaskunnan, on Scandinavian yhtenäinen perustuslaillinen monarkia, jonka alueella käsittää läntisen osan Skandinavian niemimaa, Jan Mayen, arktisessa saaristossa Huippuvuorilla ja subantarctic Bouvet Island. Korkea-asteen koulutus Norjassa tarjoavat erilaisia ​​seitsemän yliopistoa.

Parhaat Maisteriohjelmat Elintarviketiedessa Norjassa 2018/2019

Näytä lisää

Master in Aquatic Food Production - Safety and Quality (AQFood)

Norwegian University of Life Sciences NMBU
Opetus kampuksella 2 vuotta January 2019 Norja As

[+]

Parhaat Maisterit Elintarviketiedessa Norjassa 2018/2019. Ruotsin maataloustieteiden maisteri (SLU) Islannin yliopisto (UoI) Pakolliset kurssit [-]