Filter
Maisterin tutkinnot
Norja

Selaa Maisteriohjelmia Elintarviketiedessa Norjassa 2019

Master-tason tutkimuksiin osallistuu erikoistunut tutkimus tutkimuksen tai alueen ammatillisen harjoittelu. Ansaita maisterin tutkinto osoittaa korkeampi hallintaa aihe. Ansaita maisterin tutkinnon voi kestää vuodesta kolmeen tai neljään vuoteen. Ennen kuin voi valmistua, sinun pitää yleensä kirjoittaa ja puolustaa opinnäytetyön, pitkä paperi, joka on huipentuma oman erikoistunut tutkimus.

Elintarviketieteet keskittyy tutkimukseen ruokaa, jossa painotetaan luomiseen luotettava, kestävä ja turvallinen elintarvikkeiden lähteistä. Ymmärtäminen elintarviketieteet voi johtaa merkittäviin löytöihin elintarviketeknologian sekä tuotantoa ja ylläpitoa terveen ravinnosta.

Norja, virallisesti Norjan kuningaskunnan, on Scandinavian yhtenäinen perustuslaillinen monarkia, jonka alueella käsittää läntisen osan Skandinavian niemimaa, Jan Mayen, arktisessa saaristossa Huippuvuorilla ja subantarctic Bouvet Island. Korkea-asteen koulutus Norjassa tarjoavat erilaisia ​​seitsemän yliopistoa.

Parhaat Maisteriohjelmat Elintarviketiedessa Norjassa 2019

Read More Read Less

1 Results in Elintarviketiede, Norja

Norwegian University of Life Sciences NMBU

AQFood keskittyy vesiviljelytuotteiden tuotantoon koko tuotantoketjussa ja elintarvikeketjussa, joka yhdistää alkutuotannon, vesiviljelyn ja luonnonvaraisen saaliin jalos ... [+]

AQFood keskittyy vesiviljelytuotteiden tuotantoon koko tuotantoketjussa ja elintarvikeketjussa, joka yhdistää alkutuotannon, vesiviljelyn ja luonnonvaraisen saaliin jalostukseen ja jakeluun kuluttajille laadun ja turvallisuuden osalta.

Mitä voit käyttää tätä pätevyyttä varten?Maailman vesivarojen kasvava kysyntä vaatii erittäin päteviä hakijoita koko elintarvikeketjussa. Kasvava vesieliöteollisuus on entistä yhtenäisempi, joten yksittäiset yritykset kattavat useita osia koko arvoketjusta.Mitä opit?

Ohjelma antaa sinulle kokonaisvaltaisen käsityksen vesieliöiden tuotannosta. Opit koko vesikemian arvoketjusta, kalastuksesta ja vesiviljelystä koko käsittelyn, jakelun ajan, kunnes tuote saavuttaa kuluttajan. Ohjelma keskittyy turvallisuuteen ja laatuun merestä pöydälle.... [-]

Norja As
August 2020
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi