Maisteriohjelma Elintarviketiedessa Portugalissa

Selaa Maisteriohjelmia Elintarviketiedessa Portugalissa 2018/2019

Elintarviketiede

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Food Science-ohjelmien opitaan tieteellisen periaatteet elintarvikkeiden jalostus, varastointi-, pakkaus-, ja jakelu. He tutkivat ihmisen ravitsemus, ruoka kemia, mikrobiologia, ja ihmisten terveydelle ja turvallisuudelle.

Portugalissa virallisesti Portugalin tasavalta, on maa, joka sijaitsee Lounais-Euroopassa, Iberian niemimaalla. Portugali on 900 vuotta vanha, ja vaikka se on suhteellisen pienellä alueella, se oli keskeinen rooli maailman historiassa. Universidade do Porto on suosituin ulkomaalaiset, jotka koostuvat 11% kansainvälisiä opiskelijoita.

Parhaat Maisteriohjelmat Elintarviketiedessa Portugalissa 2018/2019

Näytä lisää

Päällikön hallinnan laatua, hygieniaa ja elintarviketurvallisuutta

IMF Business School Portugal
Online Osa-aikainen 720 tuntia Avoin ilmoittautuminen Portugali Portugal Online

Master Elintarvikkeiden turvallisuus ja laatu voit mukauttaa tieteellisen tiedon elintarvikealalla olevien säännösten jatkuvassa muutoksen ja laadun parantamisesta sovellettaviin elintarvikealalla. Lukemalla tämän Master voi myös saada tietoa monimuotoisuuden elintarviketeollisuudessa, joita esiintyy markkinoilla ja prosesseja, jotka koskevat kutakin. [+]

Master Elintarvikkeiden turvallisuus ja laatu voit mukauttaa tieteellisen tiedon elintarvikealalla olevien säännösten jatkuvassa muutoksen ja laadun parantamisesta sovellettaviin elintarvikealalla. Lukemalla tämän Master voi myös saada tietoa monimuotoisuuden elintarviketeollisuudessa, joita esiintyy markkinoilla ja prosesseja, jotka koskevat kutakin.

Taloudellista kehitystä elintarviketeollisuuden ja säännösten Euroopan unionin, tuottajat ja toimittajat ovat enemmän vastuussa elintarvikehuollolle turvallisemman ja terveellisemmän kuluttajille. Se on tässä yhteydessä, että ammattilainen yhä haetaan organisaatiot, teknisen laadun ja elintarviketurvallisuuden, vastaa siitä ja laadun takaaminen tuotteiden ja prosessien ja siksi asiakastyytyväisyys ja kuluttajille. On olennaista luku tilintarkastajan elintarviketurvallisuuden ja laadunvalvonta, vastaa suunnittelusta, kehittämisestä, toteuttamisesta ja valvonnasta elintarvikehygieniaa ja turvajärjestelmät.... [-]


Maisterin tutkinto laatua ja elintarviketeknologian

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Portugali Viseu

Yleiset tavoitteet aikana Master Elintarvikkeiden laatu ja teknologia, hankinta ja kehittämistä tieteellisen ja teknisen tietämyksen Elintarvikkeiden laatu ja tekniikka. [+]

Tavoitteet ja osaaminen

Yleiset tavoitteet Kurssin Master Elintarvikkeiden laatu ja teknologiaHankinta ja syventävät tieteellistä ja teknistä tietoa elintarvikkeiden laatua ja teknologia.

Erityisiä tavoitteita opintojen johtavan aste Master Elintarvikkeiden laatu ja tekniikka:

Lisätä tietoa toimintojen ja prosessien elintarviketeollisuudessa, valvomiseksi reaktioita elintarvikkeiden prosessoinnin ja varastoinnin aikana sen; Ymmärtää ja on kyky toteuttaa ja toteuttaa moderni analyysimenetelmiä liittyy ruoka sekä osoittaa asiantuntemusta nykyaikaisen laboratoriotekniikoiden analyysin; Mahdollisuus valita sopiva analyyttinen tekniikka erityinen ongelma liittyy alueen Engineering ja elintarvikkeiden laatu ja muotoilu uuselintarvikkeita ja prosesseja; Kuvaile fysikaaliset ominaisuudet elintarvikkeiden ja kokeellisesti määrittää niiden arvot käyttäen erilaisia ​​instrumentaali menetelmiä sekä käyttämällä aistinvarainen analyysi, jotta optimointi ja muotoilua elintarvikkeita; Ymmärtää rooli mikro-organismien ja entsyymien kehittämisessä, hyödyntämisen ja jalostamisen elintarvikkeiden innovatiivinen visio; Ymmärtää periaatteet mukana suunnittelussa, suunnittelu ja hallinta elintarvikkeiden, joissa käytetään uusia ratkaisuja; Kuvaile kemialliset tekijät, biokemialliset, fyysiset ja entsymaattinen, taustalla synteesi ja aineenvaihduntaa ruokamyrkytysepidemioiden aineita; Ymmärtää lähde ja vaihtelevuus raaka-aineiden, sekä uusia tapoja saada aikaan samoja, mitä tulee niiden käyttöä elintarvikkeiden valmistuksessa ja edelleen ymmärtämään oman vaikutuksensa käsittely / suunnittelu elintarvikkeiden toiminnan; Kehittää kykyä luoda ja ymmärtää liikenteen prosessit ja yksikön toimintaa elintarviketeollisuuden onko käsitteellisesti tai kokeellisesti; Ymmärtäminen periaatteita ja käytäntöjä nykyisten prosessointitekniikoita ja vaikutusten käsittelyn parametrit elintarvikkeiden laatuun ja liittyvät myös ne kehityksen ja innovoinnin elintarviketeollisuudessa; Suunnittelu, soveltaa ja tulkita tilastollisesti, aistinvaraisen arvioinnin menetelmiä laadun arvioimiseksi tai valinta elintarvikkeiden kuluttajien tyytyväisyyttä sekä uusien elintarvikkeita; Ymmärtää eettiset kysymykset liittyvät uusien raaka-aineiden ja uusien prosessien mukana tuotannon ja markkinoinnin uusia elintarvikkeita; Edistää laadunvarmistusta ja elintarviketurvaohjelmia. [-]