Maisteriohjelma Elintarviketiedessa Ranskassa

Selaa Maisteriohjelmia Elintarviketiedessa Ranskassa 2018/2019

Elintarviketiede

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Yksi on jo astetta hakea master 's ohjelma. Useimmat master 's koulutusohjelman vaatisi opiskelija suorittaa master ' s opinnäytetyön tai tutkimuksen paperi.

Elintarviketieteet keskittyy tutkimukseen ruokaa, jossa painotetaan luomiseen luotettava, kestävä ja turvallinen elintarvikkeiden lähteistä. Ymmärtäminen elintarviketieteet voi johtaa merkittäviin löytöihin elintarviketeknologian sekä tuotantoa ja ylläpitoa terveen ravinnosta.

Ranska, virallisesti Ranskan tasavalta, on yhtenäinen semi-presidentin tasavallan sijaitsee lähinnä Länsi-Euroopassa, jossa on useita merentakaisten alueiden ja alueiden.

Parhaat Maisteriohjelmat Elintarviketiedessa Ranskassa 2018/2019

Näytä lisää

Insinööri ruoka ja terveys

UniLaSalle
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 5 vuotta January 2019 Ranska Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 lisää

Tämä insinööri on kaksi erikoisuus elintarvike- ja terveysosaston. Tämä koulutus korostetaan myös monissa suhteissa ne ovat keskenään, kuten ihmisillä. [+]

Insinööri Ruoka ja terveys

Huomaa, että tämä ohjelma on täysin opetetaan ranskaksi

Tämä insinööri on kaksi erikoisuus elintarvike- ja terveysosaston. Tämä koulutus korostetaan myös monissa suhteissa ne ovat keskenään, kuten ihmisillä.

Hänen koulutus avaa monia mahdollisuuksia aloilla elintarvike-, lääke- ja kosmetiikkateollisuuden, catering, kansanterveys, markkinointi ja viestintä ...

Ennaltaehkäisy asiantuntija, ravitsemus ja terveyshyödyt

Insinööri erikoisuus muodostuu vastaamaan uusiin haasteisiin elintarvikkeiden kautta hallintaa työkaluja, aina enemmän ja enemmän innovatiivisia. On esimerkiksi pystyä toteuttamaan laajamittaisia ​​toimia houkutella kuluttajien käyttäytymisen muutos ympäristössä kansanterveyden tai todentaa terveysväittämät uusia elintarvikkeita, toimijoiden kanssa maailman maatalousbisneksen.... [-]


Master fysiologiset ja psykologiset elintarvikkeiden valinta päättäjät

AgroSup Dijon
Opetus kampuksella 2 vuotta September 2019 Ranska Dijon

Elintarvikevalinnan tekijät vaihtelevat elämänvaiheen mukaan, ja globalisaation lisääntyvä vaikutus ja teknologioiden edistäminen ovat tärkeitä, jotta teollisuus ja tutkimus ymmärtävät, miksi ihmiset syövät syötävää. [+]

Elintarvikevalinnan tekijät vaihtelevat elämänvaiheen mukaan, ja globalisaation lisääntyvä vaikutus ja teknologioiden edistäminen ovat tärkeitä, jotta teollisuus ja tutkimus ymmärtävät, miksi ihmiset syövät syötävää.

Tule ja tutustu kanssamme tähän kysymykseen: Mitkä tekijät vaikuttavat ihmisten ruokavalintoihin?

P²food on 2 vuotta kestävä, jatko-opiskelija, päätoiminen kansainvälinen tutkimus maisteriohjelmassa, joka keskittyy Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijon ehdottamiin ruokavalion fysiologisiin ja psykologisiin tekijöihin.

Master-ohjelman opiskelijana saat syvällistä tietoa elintarvikkeiden ominaisuuksista ja perustavanlaatuisista näkemyksistä ihmisen ruoan käyttäytymisestä. Tulet ymmärtämään nälän, kylläisyyden ja kylläisyyden mekanismeja sekä ravitsevuuteen vaikuttavia tekijöitä.... [-]


Elintarvike- ja viiniprosessien mikrobiologia ja fysikaalinen kemia

AgroSup Dijon
Opetus kampuksella 2 vuotta September 2019 Ranska Dijon

MP2 on kaksi vuotta kestävä, jatko-opiskelija, kokopäiväinen kansainvälinen tutkimus maisterin tutkinto, joka keskittyy mikrobiologiaan ja siihen liittyviin prosesseihin sekä fysikaaliseen AgroSup Dijon , jota sovelletaan Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijon ja AgroSup Dijon . Tämä päällikkö pyrkii kouluttamaan elintarvike- ja viinieteollisuuden ja -teollisuuden tulevia tutkijoita ja johtajia. [+]

Parhaat Maisterit Elintarviketiedessa Ranskassa 2018/2019. Tietoa maisterin tutkinnoista

MP2 on kaksi vuotta kestävä, jatko-opiskelija, kokopäiväinen kansainvälinen tutkimus maisterin tutkinto, joka keskittyy mikrobiologiaan ja siihen liittyviin prosesseihin sekä fysikaaliseen AgroSup Dijon , jota sovelletaan Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijon ja AgroSup Dijon . Tämä päällikkö pyrkii kouluttamaan elintarvike- ja viinieteollisuuden ja -teollisuuden tulevia tutkijoita ja johtajia.

Nykyisin monet tekijät vaikuttavat ja selittävät tutkijoiden ja johtajien työllisyyden dynaamisuutta elintarviketieteiden ja elintarviketeollisuuden alalla:

sääntelyn lisääminen ja maatalouden hallinnan valvonta,käytön ja teknologian muutokset elintarvikkeiden tuotannossa ja kehittämisessä,energian siirtymäKiireellinen tarve innovaatioihin vastaamaan haasteeseen ruokkia koko planeetta hyvin läheisessä tulevaisuudessa.Kurssin sisältö... [-]

Erikoistunut Master yhteisen hallinnan elintarvikkeiden innovaatioita

ID4FOOD
Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2019 Ranska Nantes

Innovaatioyhteistyötä tarjoaa uuden vastauksen ongelmat täytäntöönpanossa innovaatiostrategioitaan [+]

Miksi maisteriksi ruokaa innovaatio?

Taustaa:

Innovaatioyhteistyötä tarjoaa uuden vastauksen ongelmat sekä innovaatioiden strategioiden maatalouskaupan.

Tässä yhteydessä elintarviketeollisuus tarvitsee poikkitieteellistä johtajia koulutetaan avoimessa yhteistyössä innovaatioita ja featuring avain kehittämään strategioita vastaamaan talouden, yhteiskunnan ja ympäristön haasteisiin maailman tänään ja huomenna.

Tavoitteet:

Master Management Collaborative Innovation Ruoka kuljetetaan viisi korkeakoulujen ja tutkimuksen - Audencia - Ecole de Management - suunnittelu Nantes Atlantique School - Ecole Superieure d'Maatalous d'Angers, - Oniris, Eläinlääkintä- Koulu, Ruoka ja elintarvikkeiden Nantes-Atlantique - Nantes University Master tavoitteena on tuoda sinulle kaksi välttämätöntä arvostamat tänään: avoimuus ja erikoistuminen.... [-]