Filter
Maisterin tutkinnot
Ranska

Selaa Maisteriohjelmia Elintarviketiedessa Ranskassa 2019

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Yksi on jo astetta hakea master 's ohjelma. Useimmat master 's koulutusohjelman vaatisi opiskelija suorittaa master ' s opinnäytetyön tai tutkimuksen paperi.

Elintarviketieteet on koulutusaloittain joka keskittyy biologinen koostumus elintarvikkeiden sekä kemiallisten prosessien tarvitse luoda elintarvikkeisiin. Tutustumalla elintarviketieteet, yksilöt voidaan valmistaa luoda turvallista ja ravitsevaa ruokaa tuotteita, jotka voidaan toimittaa turvallisesti ympäri maailmaa.

Ranska, virallisesti Ranskan tasavalta, on yhtenäinen semi-presidentin tasavallan sijaitsee lähinnä Länsi-Euroopassa, jossa on useita merentakaisten alueiden ja alueiden.

Parhaat Maisteriohjelmat Elintarviketiedessa Ranskassa 2019

Read More Read Less

6 tulosta kohteessa Elintarviketiede, Ranska

European School of Political and Social Sciences

Elintarvikkeet ja maatalous ovat aloja, joilla syntyy suuria maailmanlaajuisia haasteita. Vuonna 2050 maailman väestön ennustetaan nousevan 10 miljardiin ihmiseen; ja hei ... [+]

Master in Food Policy

Syöminen ja elintarvikkeiden tuotanto

Elintarvikkeet ja maatalous ovat aloja, joilla syntyy suuria maailmanlaajuisia haasteita. Vuonna 2050 maailman väestön ennustetaan nousevan 10 miljardiin ihmiseen; ja heidän kaikkien täytyy syödä. Elintarvikejärjestelmän organisointiin ja sääntelyyn liittyvät kysymykset ovat luonnostaan poliittisia. Niihin kuuluvat elintarvikkeiden tuotanto, jakelu, saatavuus ja kulutus sekä kansanterveyteen, kestävyyteen, eläinten hyvinvointiin, köyhyyteen, tieteeseen ja teknologiaan sekä kauppaan liittyvät kysymykset.

Elintarvikepolitiikan maisteri tutkii tapoja, joilla viranomaiset (alueelliset elimet, kansalliset valtiot, EU: n toimielimet, YK: n virastot) ja yksityiset toimijat (yksityishenkilöt, maatalousyhteisöt ja -järjestöt, kansainväliset yritykset, tutkijat, kansalaisjärjestöt jne.) Muodostavat ja muuntamaan maatalouden elintarvikejärjestelmää. Vaikka elintarvikkeiden tuotanto aloitetaan paikallisella tasolla, sen jakelu ja kulutus vaikuttavat usein maailmanlaajuisesti. Näiden vaikutusten ymmärtäminen, analysointi ja toiminta on avainasemassa ruokajärjestelmän ohjaamiseksi, hallitsemiseksi ja muuttamiseksi tulevaisuudessa.... [-]

Ranska Lille
Syyskuu 2019
Full-time
4 lukukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ID4FOOD

Innovaatioyhteistyötä tarjoaa uuden vastauksen ongelmat täytäntöönpanossa innovaatiostrategioitaan ... [+]

Miksi maisteriksi ruokaa innovaatio?

Taustaa:

Innovaatioyhteistyötä tarjoaa uuden vastauksen ongelmat sekä innovaatioiden strategioiden maatalouskaupan.

Tässä yhteydessä elintarviketeollisuus tarvitsee poikkitieteellistä johtajia koulutetaan avoimessa yhteistyössä innovaatioita ja featuring avain kehittämään strategioita vastaamaan talouden, yhteiskunnan ja ympäristön haasteisiin maailman tänään ja huomenna.

Tavoitteet:

Master Management Collaborative Innovation Ruoka kuljetetaan viisi korkeakoulujen ja tutkimuksen - Audencia - Ecole de Management - suunnittelu Nantes Atlantique School - Ecole Superieure d'Maatalous d'Angers, - Oniris, Eläinlääkintä- Koulu, Ruoka ja elintarvikkeiden Nantes-Atlantique - Nantes University Master tavoitteena on tuoda sinulle kaksi välttämätöntä arvostamat tänään: avoimuus ja erikoistuminen.... [-]

Ranska Nantes
Syyskuu 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

MP2 on 2-vuotinen, kurssipohjainen, kokopäiväinen kansainvälinen tutkimus, joka keskittyy mikrobiologiaan ja fysikaalis-kemialliseen käyttöön elintarvike- ja viiniprosess ... [+]

MP2 on 2-vuotinen, kurssipohjainen, kokopäiväinen kansainvälinen tutkimus, joka keskittyy mikrobiologiaan ja fysikaalis-kemialliseen käyttöön elintarvike- ja viiniprosesseissa. Tämän päällikön tavoitteena on kouluttaa tulevia tutkijoita ja elintarvikkeiden ja viinin tieteen ja teollisuuden johtajia.

Ohjelman kuvaus

Sinulla on vahva kansainvälinen liikkuvuus. Yksi lukukausi tulee Ranskasta ensimmäisenä vuonna ja toinen on mahdollista toisen vuoden aikana. Alla olevat moduulit osoittavat tässä ohjelmassa tarjottuja moduuleja. Tämä luettelo perustuu nykyiseen organisaatioon ja voi muuttua vuosittain vastauksena elintarviketeollisuuden uusiin tarpeisiin.

opetussuunnitelma... [-]
Ranska Dijon
Syyskuu 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

P²food on 2-vuotinen, kurssipohjainen, kokopäiväinen kansainvälinen tutkija, joka keskittyy Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijonin - tarjoamiin fysiolog ... [+]

P²food on 2-vuotinen, kurssipohjainen, kokopäiväinen kansainvälinen tutkija, joka keskittyy Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijonin - tarjoamiin fysiologisiin ja psykologisiin tekijöihin.

Elintarvikkeilla on paljon suurempi rooli kuluttajien elämässä kuin vain ruokinta. Joka päivä ihmiset tekevät useita ruokavalintoja. Niiden ruokavalio vaikuttaa merkittävästi niiden ravitsemustilaan ja terveyteen, mutta myös ympäristöön.

Kuluttajien elintarvikkeiden valinnan syiden ymmärtäminen on tarpeen, jotta voidaan luoda tehokkaita ohjelmia ja kehittää uusia tuotteita, parantaa ruokailumalleja suositusten mukaisesti ja lisätä elintarvikkeiden kestävyyttä. Vaikka näennäisesti yksinkertainen, elintarvikevalinnat ovat monimutkaisia käyttäytymismalleja, jotka riippuvat monista tekijöistä ja niiden vuorovaikutuksista. Tässä maisterin tutkinnassa keskitytään ruoan valinnan fysiologisiin ja psykologisiin tekijöihin.... [-]

Ranska Dijon
Syyskuu 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Université de Nantes

Opettajana on yli 80 asiantuntijan muodostama pedagoginen tiimi: eri alojen tutkimusprofessorit (agronomia, lääketiede, eläinlääketiede, biologia, apteekki, laki, taloust ... [+]

Opettajana on yli 80 asiantuntijan muodostama pedagoginen tiimi: eri alojen tutkimusprofessorit (agronomia, lääketiede, eläinlääketiede, biologia, apteekki, laki, taloustiede) ja lukuisat ammattilaiset samoista aloista. kumppanin tutkimusyksiköt.

Opetussuunnitelmassa painotetaan voimakkaasti ICTE *: n pedagogista käyttöä, joka mahdollistaa yksilöllisen edistymisen yksittäisissä ohjelmissa ja oppimisprosesseissa. MAN-IMALin kansainvälisen painopisteen ansiosta kaikki kurssit opetetaan englanniksi ja opiskelijat sekä professorit ympäri maailmaa ovat tervetulleita.

Tällöin ohjelma tarjoaa runsaasti vaihtoa eri kulttuurien välillä ja kansainvälisen näkökulman kansanterveysaiheisiin.... [-]

Ranska Nantes
Syyskuu 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UniLaSalle

Tämä insinööri on kaksi erikoisuus elintarvike- ja terveysosaston. Tämä koulutus korostetaan myös monissa suhteissa ne ovat keskenään, kuten ihmisillä. ... [+]

Insinööri Ruoka ja terveys

Huomaa, että tämä ohjelma on täysin opetetaan ranskaksi

Tämä insinööri on kaksi erikoisuus elintarvike- ja terveysosaston. Tämä koulutus korostetaan myös monissa suhteissa ne ovat keskenään, kuten ihmisillä.

Hänen koulutus avaa monia mahdollisuuksia aloilla elintarvike-, lääke- ja kosmetiikkateollisuuden, catering, kansanterveys, markkinointi ja viestintä ...

Ennaltaehkäisy asiantuntija, ravitsemus ja terveyshyödyt

Insinööri erikoisuus muodostuu vastaamaan uusiin haasteisiin elintarvikkeiden kautta hallintaa työkaluja, aina enemmän ja enemmän innovatiivisia. On esimerkiksi pystyä toteuttamaan laajamittaisia ​​toimia houkutella kuluttajien käyttäytymisen muutos ympäristössä kansanterveyden tai todentaa terveysväittämät uusia elintarvikkeita, toimijoiden kanssa maailman maatalousbisneksen.... [-]

Ranska Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris
Tammikuu 2020
Full-time
1 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi