Filter
Maisterin tutkinnot
Ruotsi Alnarp

Täältä löydät Maisteriohjelmat Elintarviketiedessa 2019 in Alnarp Ruotsissa

Edut Masters ulottuvat parantaa tuottopotentiaalin. He voivat tarjota sinulle henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia valmiuksia nopeuttaa kehitystä. Ne ovat myös mahdollisuus erottautua oman ikäisensä, joista monet ovat samanlaiset tason ja perustutkintoa pätevyys.

Elintarviketieteet keskittyy tutkimukseen ruokaa, jossa painotetaan luomiseen luotettava, kestävä ja turvallinen elintarvikkeiden lähteistä. Ymmärtäminen elintarviketieteet voi johtaa merkittäviin löytöihin elintarviketeknologian sekä tuotantoa ja ylläpitoa terveen ravinnosta.

Ruotsi (Sverige) on suurin Pohjoismaissa, jonka väkiluku on noin 9,5 miljoonaa euroa. Sen rajanaapureita Norjassa ja Suomessa ja se on kytketty Tanskan kautta silta Juutinrauman (Öresundsbron). Ruotsi on vahva perinne on avoin, mutta hienovaraisen maassa.

Alnarp kaupunki on koti Alnarp kampuksella, haara O Ruotsin yliopisto Agricultural Sciences. Kaupunki on enemmän kylässä on historia, joka juontaa ja 1674.

Pyydä lisätietoa maisterin tutkinnoista Elintarviketiedessa in Alnarp Ruotsissa 2019

Read More Read Less

1 tulosta kohteessa Elintarviketiede, Alnarp

Tutkinnot
Sijainti
Ruotsi
Alnarp
Opiskelutyyppi
Tahti
Swedish University of Agricultural Sciences

Ruoka ja Elämä on poikkitieteellinen maisteriohjelman sisällä tiede eläimistä peräisin olevien elintarvikkeiden. Ainutlaatuisella tavalla tietenkin yhdistää eläinten tied ... [+]

Maisteriohjelmassa - Food of Life

&nbsp

Ruoka ja Elämä on poikkitieteellinen maisteriohjelman sisällä tiede eläimistä peräisin olevien elintarvikkeiden. Ainutlaatuisella tavalla tietenkin yhdistää eläinten tiede, ruoka tieteen ja teknologian.

Ruoka ja Elämä on osa Erasmus Mundus-ohjelman käynnistämä Euroopan komissio vahvistaa ja edistää eurooppalaisen korkeakoulutuksen kaikkialla maailmassa. Kaksivuotisen maisteriohjelman perustuu asiantuntemukseen neljän Euroopan yliopistoista:

&nbsp

- Kööpenhaminan yliopisto,

- Ruotsin University of Agricultural Sciences,

- Universitat Autónoma de Barcelona,

- Helsingin yliopisto ... [-]

Ruotsi Alsike Alnarp Umeå
August 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi