Filter
Maisterin tutkinnot
Ruotsi Alsike

Täältä löydät Maisteriohjelmat Elintarviketiedessa 2019 in Uppsala Ruotsissa

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Elintarviketieteet on koulutusaloittain joka keskittyy biologinen koostumus elintarvikkeiden sekä kemiallisten prosessien tarvitse luoda elintarvikkeisiin. Tutustumalla elintarviketieteet, yksilöt voidaan valmistaa luoda turvallista ja ravitsevaa ruokaa tuotteita, jotka voidaan toimittaa turvallisesti ympäri maailmaa.

Ruotsi, virallisesti Ruotsin kuningaskunta, on pohjoismaa Pohjois-Euroopassa. Ruotsin rajojen Norjassa ja Suomessa, ja se on kytketty Tanskaan silta-tunneli Juutinrauman. Ruotsissa on kehitetty jälkiteollisen yhteiskunnan kehittynyt hyvinvointivaltion. Elintason ja elinajanodotteen joukossa korkeimpia maailmassa.

Uppsala on hallinnollinen kaupungin arkkipiispa pois Ruotsin kirkko. Kaupunki sijaitsee Uppsalan lääni ja on 4. suurin maa. Se on koti vanhin asteen oppilaitosta Skandinaviassa, Uppsalan yliopisto.

Pyydä lisätietoa maisterin tutkinnoista Elintarviketiedessa in Uppsala Ruotsissa 2019

Read More Read Less

1 tulosta kohteessa Elintarviketiede, Alsike

Tutkinnot
Sijainti
Ruotsi
Alsike
Opiskelutyyppi
Tahti
Swedish University of Agricultural Sciences

Ruoka ja Elämä on poikkitieteellinen maisteriohjelman sisällä tiede eläimistä peräisin olevien elintarvikkeiden. Ainutlaatuisella tavalla tietenkin yhdistää eläinten tied ... [+]

Maisteriohjelmassa - Food of Life

&nbsp

Ruoka ja Elämä on poikkitieteellinen maisteriohjelman sisällä tiede eläimistä peräisin olevien elintarvikkeiden. Ainutlaatuisella tavalla tietenkin yhdistää eläinten tiede, ruoka tieteen ja teknologian.

Ruoka ja Elämä on osa Erasmus Mundus-ohjelman käynnistämä Euroopan komissio vahvistaa ja edistää eurooppalaisen korkeakoulutuksen kaikkialla maailmassa. Kaksivuotisen maisteriohjelman perustuu asiantuntemukseen neljän Euroopan yliopistoista:

&nbsp

- Kööpenhaminan yliopisto,

- Ruotsin University of Agricultural Sciences,

- Universitat Autónoma de Barcelona,

- Helsingin yliopisto ... [-]

Ruotsi Alsike Alnarp Umeå
August 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi