Maisteriohjelma Elintarviketiedessa Thaimaassa

Selaa Maisteriohjelmia Elintarviketiedessa Thaimaassa 2019

Elintarviketiede

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

Elintarviketieteet keskittyy tutkimukseen ruokaa, jossa painotetaan luomiseen luotettava, kestävä ja turvallinen elintarvikkeiden lähteistä. Ymmärtäminen elintarviketieteet voi johtaa merkittäviin löytöihin elintarviketeknologian sekä tuotantoa ja ylläpitoa terveen ravinnosta.

Thaimaa (ประเทศไทย), virallisesti Thaimaan kuningaskunnan (ราช อาณาจักร ไทย) on valtio Kaakkois-Aasiassa rannikoiden Andamaanienmerelle lahden Thaimaassa. Pääkaupungissa Bangkokissa on alussa paljon kävijöitä "reittejä, ja samalla moderni kaupunki, se on rikas kulttuuriperintö.

Parhaat Maisteriohjelmat Elintarviketiedessa Thaimaassa 2019

Näytä lisää

master elintarvikkeiden tekniikan ja bioprosessitekniikan (febt)

Asian Institute of Technology School of Environment, Resources and Development (SERD)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta June 2019 Thaimaa Rangsit

FEBT keskittyy kahteen erikoisaloilla: Food Process Engineering ja bioprosessitekniikan. [+]

Master Food Engineering ja bioprosessitekniikan (FEBT)

&nbsp

FEBT keskittyy kahteen erikoisaloilla: Food Process Engineering ja bioprosessitekniikan. Food Process Engineering keskittyy soveltamisesta tekniikan periaatteita suunnittelu postharvest ja elintarvikkeiden jalostus laitteet; muutokset saattavat esiintyä tuotteiden käsittelyn aikana, käsittely ja varastointi, mitata ja valvoa laatua elintarvikkeiden raaka-aineiden, elintarvikkeiden toimitusketjun turvallisuutta; käsittely ja hyödyntäminen jätteiden syntyvät tilalla käsittelyä. Bioprosessitekniikan omistettu biotekniikan kehitys ja sen sovellukset maatalouteen / ruoka, terveysvaikutteiset elintarvikkeet, biopolymeerit, maito ja liha tieteen, kosmetiikka-ja lääketeollisuudessa. Teollisuuden bioprosessitekniikan muunnettaessa raaka maataloustuotteiden hyödyllisiä elintarvikkeiden, biomateriaalien erityisiä kasvua edistäviä ominaisuuksia kehitetään sovellettavaksi luonnonmukaisen viljelyn.Vahvistaa soveltuvuutta mikrobien erityistarkoituksiin, kursseja annetaan geenitekniikan mikro-organismeja. DNA mielenkiintoisia ominaisuuksia siirretään tuottaa kantoja teollisiin sovelluksiin. ... [-]