Filter
Maisterin tutkinnot

Täältä löydät 12 Maisteriohjelmaa Elintarviketurvallisuusssa

Master in Food Safety ohjelmia siihen sovelletaan tieteellisten käsitteiden valmisteluun, käsittelyyn ja varastointiin elintarvikkeiden terveys siten, että elintarvikkeiden välityksellä tauteja estetään. Sitä ei saa sekoittaa samankaltaisia ​​kuulostava termi, elintarvikkeiden turvallisuutta, joka koskee itsessään varmistaa vakaa ja riittävä elintarvikehuolto väestölle. Sekä elintarvikkeiden turvallisuus ja turvallisuus ovat alalajeja maatalouden, josta se lainaa monia keskeisiä käsitteitä. Elintarvikkeiden turvallisuus on huolestuttava kaikkialla maailmassa, tuhansia ihmisiä kuolee päivittäin sen takia epähygieeniset ruokaa ja nonpotable veden lähteistä, ja päälle Kuolleista miljoonat joutuvat hengenvaarallisia taudinaiheuttajia, jotka ruokansa oli joutunut. Ruokamyrkytys, teoriassa, on 100-prosenttisesti ehkäistävissä, kenenkään ei tarvitse kuolla, koska saastunutta ruokaa.Lähes koko ajan, kuolemat johtuvat huonosti valmistetaan, käsitellään tai varastoidaan elintarvikkeita olisi voitu välttää, jos vain perusperiaatteet elintarviketurvallisuuteen on sovellettu. Maailman terveysjärjestö antaa meille viiden pisteen kehyksen saavuttamiseksi elintarvikkeiden turvallisuutta. Samoin kansainvälisten standardien elintarvikkeiden turvallisuudesta on pitkään asetettu. Estää kuolemia, koska saastunutta ruokaa on kaikkien asia täytäntöönpanoa. Tutkinnon Master in Food Safety-ohjelmien on oltava kokonaan perehtynyt näiden standardien asettamat WHO: n ja ISO. Samoin niiden on oltava tietoa paitsi miten pitää ruoan lisäksi myös toteuttaa julkisen politiikan puitteita osaksi varmistaa, että ruoka on turvallista. Master in Food Safety valmistuneet ovat siis työllistää eniten elintarvikkeiden turvallisuuden sääntelyviranomaisten ja yksityisen elintarvikealalla.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

12 Results in Elintarviketurvallisuus

IMF Business School Portugal

Master Elintarvikkeiden turvallisuus ja laatu voit mukauttaa tieteellisen tiedon elintarvikealalla olevien säännösten jatkuvassa muutoksen ja laadun parantamisesta sovell ... [+]

Master Elintarvikkeiden turvallisuus ja laatu voit mukauttaa tieteellisen tiedon elintarvikealalla olevien säännösten jatkuvassa muutoksen ja laadun parantamisesta sovellettaviin elintarvikealalla. Lukemalla tämän Master voi myös saada tietoa monimuotoisuuden elintarviketeollisuudessa, joita esiintyy markkinoilla ja prosesseja, jotka koskevat kutakin.

Taloudellista kehitystä elintarviketeollisuuden ja säännösten Euroopan unionin, tuottajat ja toimittajat ovat enemmän vastuussa elintarvikehuollolle turvallisemman ja terveellisemmän kuluttajille. Se on tässä yhteydessä, että ammattilainen yhä haetaan organisaatiot, teknisen laadun ja elintarviketurvallisuuden, vastaa siitä ja laadun takaaminen tuotteiden ja prosessien ja siksi asiakastyytyväisyys ja kuluttajille. On olennaista luku tilintarkastajan elintarviketurvallisuuden ja laadunvalvonta, vastaa suunnittelusta, kehittämisestä, toteuttamisesta ja valvonnasta elintarvikehygieniaa ja turvajärjestelmät.... [-]

Portugali Portugal Online
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
720 tuntia
Online
Lue lisää suomeksi
UOC Universitat Oberta de Catalunya

Miten ruokaa tuotetaan, käsitellään ja mitä syödään on muuttunut merkittävästi ajan myötä. Katsoo, että on todennäköistä, että meidän suuri-isovanhemmat söivät pääasiassa ... [+]

Viime päivinä ilmoittautua!

Miten ruokaa tuotetaan, käsitellään ja mitä syödään on muuttunut merkittävästi ajan myötä. Katsoo, että on todennäköistä, että meidän suuri-isovanhemmat söivät pääasiassa paikallisia ja vuodenaikojen elintarvikkeita, tänään, on arvioitu, että keskimääräinen aterian kulkee yli 2400 km, pellolta pöytään. Koska ruokamme kuljetetaan ympäri maailmaa, siihen sovelletaan lukemattomia sääntöjä ja määräyksiä.

Ruoka on keskeisessä asemassa yhteiskunnissamme, kulttuurien, kansantalouksien ja henkilökohtaista elämää, mutta harvat ymmärtävät miten ruoka tekee meidän levyt. Master in Food, Society ja International Food Governance selventää tätä prosessia.... [-]

Espanja Spain Online
October 2019
Full-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)

Yleiset tavoitteet aikana Master Elintarvikkeiden laatu ja teknologia, hankinta ja kehittämistä tieteellisen ja teknisen tietämyksen Elintarvikkeiden laatu ja tekniikka. ... [+]

Tavoitteet ja osaaminen

Yleiset tavoitteet Kurssin Master Elintarvikkeiden laatu ja teknologiaHankinta ja syventävät tieteellistä ja teknistä tietoa elintarvikkeiden laatua ja teknologia.

Erityisiä tavoitteita opintojen johtavan aste Master Elintarvikkeiden laatu ja tekniikka:

Lisätä tietoa toimintojen ja prosessien elintarviketeollisuudessa, valvomiseksi reaktioita elintarvikkeiden prosessoinnin ja varastoinnin aikana sen; Ymmärtää ja on kyky toteuttaa ja toteuttaa moderni analyysimenetelmiä liittyy ruoka sekä osoittaa asiantuntemusta nykyaikaisen laboratoriotekniikoiden analyysin; Mahdollisuus valita sopiva analyyttinen tekniikka erityinen ongelma liittyy ... [-]
Portugali Viseu
October 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
IMF Business School

Master elintarvikkeiden turvallisuudesta ja laadusta, voi sopeutua tieteellisen tietämyksen elintarvikkeiden, sen jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö ja päivittää laatustand ... [+]

Master elintarvikkeiden turvallisuudesta ja laadusta, voi sopeutua tieteellisen tietämyksen elintarvikkeiden, sen jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö ja päivittää laatustandardit elintarvikkeiden turvallisuutta. Tutki mestareita elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun rahalaitosten mahdollistaa myös kokonaisvaltaista lähestymistapaa erilaisia ​​elintarviketeollisuudessa, joita esiintyy markkinoilla ja tiedon prosessien niihin sovellettavat.

Liiketoiminnan kehittäminen elintarviketeollisuuden, asetusten ja lainsäädäntö Euroopan unionin, tuottajat ja toimittajat vastuulla ovat kuluttajille turvallisia ja terveellisiä elintarvikkeita. Tässä yhteydessä yhä ammattialajärjestöt vastaaja herää, tekninen laatu sekä elintarvikkeiden turvallisuus johtaja on taata ja varmistaa tuotteiden laadun ja prosessien ja siten tyytyväisyyttä asiakkaille ja kuluttajille. Kuva tilintarkastajan elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun valvonta vastaa suunnitteluun, kehittämiseen, toteuttamiseen ja järjestelmän tarkastuksia ja ruoan turvallisuuteen tarvitaan.... [-]

Espanja Madrid
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Universidad de La Laguna

Master Turvallisuus ja elintarvikkeiden laatu on tavoitteeksi junan korkeakoulututkinnon suorittaneet terveystieteiden ja tiede, valvonta ja sertifiointi elintarvikkeiden ... [+]

Master turvallisuus ja laatu on tavoitteiksi kouluttaa korkeakoulututkinnon suorittaneiden terveystieteiden ja tiede, valvonta ja sertifiointi elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta linjassa kansallisten ja ylikansallisten oikeudessa, jotta ne voivat suunnitella, kehittää, toteuttaa ja sertifioida tekniikoita ja menettelyjä for bromatológico, ravitsemuksellisiin, toksikologisiin ja biologinen ruokaa, lopputuotteena, sekä laadunvarmistuksen ja hygienian valvontaa.

Tämä tutkinto yhdistää tiedekunta, jonka opetus- ja tutkimustoiminta liittyy eri alojen turvallisuuden ja laadun ruokaa. Se on myös yhteistyössä ammattilaisten terveyden hallinnon Kanariansaarten sekä edustajia elinkeinoelämän kanssa vastuu tarkastus ja laadunvalvonta ruokaa. Yhteistyösopimukset eri julkisten laitosten ja elintarvikeyrityksiä opiskelijat voivat oppia omakohtaisesti menettelyjä, sääntöjä ja tekniikoita käsitellään koulutusohjelman ja täydentää koulutusta.... [-]

Espanja Santa Cruz de Tenerife
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Universidad Autónoma de Barcelona

Ruokaturva on yksi mielenkiintoisimmista ja monimutkaisiksi niistä luvuista, joihin olemme kiinnostuneita tutkimus ruokaa, sen ominaisuudet, eli niiden ulkonäköä, niiden ... [+]

Ruokaturva on yksi mielenkiintoisimmista ja monimutkaisiksi niistä luvuista, joihin olemme kiinnostuneita tutkimus ruokaa, sen ominaisuudet, eli niiden ulkonäköä, niiden turvallisuutta ja ravintoarvoa.

Kun puhumme elintarvikkeiden turvallisuuden uskomme, että vain viitataan mahdollisuuteen, että jotain voi saavuttaa ruokaa ja aiheuttavan tai myrkyllisten prosessityypille. Sen sijaan se on laajempi käsite, koska on olemassa tilanteita ruoanvalmistukseen tai koostumusta, jotka voivat koskea tapauksia tai puhkeamisen ruokamyrkytysepidemioiden.

Lisäksi lähestymistapa lyhytaikaiseksi kuin laatua, turvallisuutta ja tuotteiden jäljitettävyys läpi analyysin oikeudellisesta näkökulmasta kaikkein tärkeitä näkökohtia prosessien ja tuotteet, joita on myös tarpeen.... [-]

Espanja Barcelona
November 2019
Full-time
3 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Université de Nantes

Opettajana on yli 80 asiantuntijan muodostama pedagoginen tiimi: eri alojen tutkimusprofessorit (agronomia, lääketiede, eläinlääketiede, biologia, apteekki, laki, taloust ... [+]

Opettajana on yli 80 asiantuntijan muodostama pedagoginen tiimi: eri alojen tutkimusprofessorit (agronomia, lääketiede, eläinlääketiede, biologia, apteekki, laki, taloustiede) ja lukuisat ammattilaiset samoista aloista. kumppanin tutkimusyksiköt.

Opetussuunnitelmassa painotetaan voimakkaasti ICTE *: n pedagogista käyttöä, joka mahdollistaa yksilöllisen edistymisen yksittäisissä ohjelmissa ja oppimisprosesseissa. MAN-IMALin kansainvälisen painopisteen ansiosta kaikki kurssit opetetaan englanniksi ja opiskelijat sekä professorit ympäri maailmaa ovat tervetulleita.

Tällöin ohjelma tarjoaa runsaasti vaihtoa eri kulttuurien välillä ja kansainvälisen näkökulman kansanterveysaiheisiin.... [-]

Ranska Nantes
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
European School of Political and Social Sciences

Elintarvikkeet ja maatalous ovat aloja, joilla syntyy suuria maailmanlaajuisia haasteita. Vuonna 2050 maailman väestön ennustetaan nousevan 10 miljardiin ihmiseen; ja hei ... [+]

Master in Food Policy

Syöminen ja elintarvikkeiden tuotanto

Elintarvikkeet ja maatalous ovat aloja, joilla syntyy suuria maailmanlaajuisia haasteita. Vuonna 2050 maailman väestön ennustetaan nousevan 10 miljardiin ihmiseen; ja heidän kaikkien täytyy syödä. Elintarvikejärjestelmän organisointiin ja sääntelyyn liittyvät kysymykset ovat luonnostaan poliittisia. Niihin kuuluvat elintarvikkeiden tuotanto, jakelu, saatavuus ja kulutus sekä kansanterveyteen, kestävyyteen, eläinten hyvinvointiin, köyhyyteen, tieteeseen ja teknologiaan sekä kauppaan liittyvät kysymykset.

Elintarvikepolitiikan maisteri tutkii tapoja, joilla viranomaiset (alueelliset elimet, kansalliset valtiot, EU: n toimielimet, YK: n virastot) ja yksityiset toimijat (yksityishenkilöt, maatalousyhteisöt ja -järjestöt, kansainväliset yritykset, tutkijat, kansalaisjärjestöt jne.) Muodostavat ja muuntamaan maatalouden elintarvikejärjestelmää. Vaikka elintarvikkeiden tuotanto aloitetaan paikallisella tasolla, sen jakelu ja kulutus vaikuttavat usein maailmanlaajuisesti. Näiden vaikutusten ymmärtäminen, analysointi ja toiminta on avainasemassa ruokajärjestelmän ohjaamiseksi, hallitsemiseksi ja muuttamiseksi tulevaisuudessa.... [-]

Ranska Lille
September 2019
Full-time
4 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Latvia University of Life Sciences and Technologies

Elintarviketeollisuus on jatkuvasti kehitys: uusien tuotteiden ja tuotantoprosessien kulkevat käsi kädessä yhä vaara nykymaailmassa. Erikoistumalla elintarvikkeiden turva ... [+]

Elintarviketeollisuus on jatkuvasti kehitys: uusien tuotteiden ja tuotantoprosessien kulkevat käsi kädessä yhä vaara nykymaailmassa. Erikoistumalla elintarvikkeiden turvallisuuden, et voi olla tärkeä rooli edistettäessä kansanterveyden parantamiseen.

Academic profiili

Tutkimuksen Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa korkeasti koulutettuja ja luovia asiantuntijoita - Professional Masters erikoistuminen elintarvikehygieniaa valmiudet työskennellä laitoksissa elintarvikeketjun sekä valtion palvelut. Master Tutkimus Ohjelma tarjoaa taitoa turvallisuudesta ja vaarattomuudesta elintarvikeketjun, laatukriteerit elintarvikkeiden, tiedon laadintaan ja ylläpitoon turvajärjestelmien elintarvikkeen laitosten sekä kykyä tieteelliseen tutkimukseen elintarvikkeiden turvallisuuteen. Ohjelma on täydennetty laadintaan ja puolustus Master thesis.... [-]

Latvia Jelgava
September 2019
Full-time
14 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Latvia University of Life Sciences and Technologies

Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa akateemisesti koulutettuja asiantuntijoita ja uusien tutkijoiden luovia ajatuksia ja osaamista tehdä päätöksiä edistämiseksi tulevan k ... [+]

Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa akateemisesti koulutettuja asiantuntijoita ja uusien tutkijoiden luovia ajatuksia ja osaamista tehdä päätöksiä edistämiseksi tulevan kehityksen ravitsemustiede ja elintarvikkeiden tuotanto Euroopassa, kilpailukyky kansainvälisillä markkinoilla. Master Tutkimus kattaa ruokatuotteen rakenteen mekaaniset ominaisuudet, elintarvikkeiden aistinvarainen arviointi, aistinvarainen ja kuluttajien tiede, sääntely biokemiallisten prosessien ihmiskehossa, toiminnallisia ominaisuuksia ruokaa, luonnollisia aineita elintarvikkeissa järjestelmässä elintarvikkeiden säilyvyys analyysi, kehitystendenssien ravitsemuksessa tiede, muuntogeenisistä elintarvikkeista, fyysinen-ja-kemialliset ominaisuudet ja metrologian, elintarvikkeiden lisäaineena sovellus, elintarviketurvallisuuteen ja mikro-organismien identifioimiseksi, laatujärjestelmät elintarvikkeiden liikkeessä, ruoka järjestelmä innovatiivinen kehittäminen, yrittäjyys ja markkinointi, näkökulma ratkaisut elintarvikkeiden pakkaamisessa.... [-]

Latvia Jelgava
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
CESIF

Tämä maisteriksi on suunnattu tutkinnon kemian, biologian, farmasian, eläinlääketieteen, elintarviketeknologian, agronomeja tai yliopistotutkinto alaan liittyvää ruokaa. ... [+]

WHO olisi

Tämä maisteriksi on suunnattu tutkinnon kemian, biologian, farmasian, eläinlääketieteen, elintarviketeknologian, agronomeja tai yliopistotutkinto alaan liittyvää ruokaa.

TAVOITTEET

Tavoitteena Master Elintarviketurvallisuusvirasto On antaa opiskelijalle syvä, nykyinen ja täydellisen kuvan kaikki näkökohdat turvallisuuden ja laadun elintarviketeollisuudessa.

KESTO

1500 tuntia. 90 tuntia virtuaalisia luokkia, 20 tuntia virtuaalisia opetusohjelmia, 950 tuntia henkilökohtaista työtä ja 440 tuntia omistettu valmisteluun Insinöörityö.

DOKUMENTOINTI

Ajaksi kurssin jokainen opiskelija saa käyttöönsä läpi Virtuaalikampus, kaikki asiaan liittyvät asiakirjat alueille aikataulun. Kaikki sisältö tutkimuksen ja tukimateriaalia moitteettoman kulun kehittymisessä on mukana.... [-]

Espanja Spain Online
April 2019
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
Norwegian University of Life Sciences NMBU

AQFood keskittyy vesiviljelytuotteiden tuotantoon koko tuotantoketjussa ja elintarvikeketjussa, joka yhdistää alkutuotannon, vesiviljelyn ja luonnonvaraisen saaliin jalos ... [+]

AQFood keskittyy vesiviljelytuotteiden tuotantoon koko tuotantoketjussa ja elintarvikeketjussa, joka yhdistää alkutuotannon, vesiviljelyn ja luonnonvaraisen saaliin jalostukseen ja jakeluun kuluttajille laadun ja turvallisuuden osalta.

Mitä voit käyttää tätä pätevyyttä varten?Maailman vesivarojen kasvava kysyntä vaatii erittäin päteviä hakijoita koko elintarvikeketjussa. Kasvava vesieliöteollisuus on entistä yhtenäisempi, joten yksittäiset yritykset kattavat useita osia koko arvoketjusta.Mitä opit?

Ohjelma antaa sinulle kokonaisvaltaisen käsityksen vesieliöiden tuotannosta. Opit koko vesikemian arvoketjusta, kalastuksesta ja vesiviljelystä koko käsittelyn, jakelun ajan, kunnes tuote saavuttaa kuluttajan. Ohjelma keskittyy turvallisuuteen ja laatuun merestä pöydälle.... [-]

Norja As
August 2020
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi