Maisteriohjelma Elintarviketurvallisuusssa Espanjassa

Selaa Maisteriohjelmia Elintarviketurvallisuusssa Espanjassa 2018/2019

Elintarviketurvallisuus

Masters tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden joko edistää ymmärrystä tietyn kysymyksen tai ottaa pois täysin eri tavalla käyttäen taitoja olet saanut edellisestä astetta.

Ohjelma elintarviketurvallisuusviranomainen keskittyy elintarvikkeiden turvallisuutta koko elintarvikeketjun alkaen elintarvikkeiden tuotanto-, jalostus ja valmistus elintarvike kuluttajalle.

Espanja, virallisesti Espanjan kuningaskunta, on suvereeni valtio ja jäsenvaltion Euroopan unionin. Se sijaitsee Iberian niemimaalla Lounais-Euroopassa. Espanjan yliopistot säännellä pääsyä oman astetta ja ne korjata akateemisen maksuja. Ne voivat myös tarjota epävirallinen jatkotutkintoja. Pääkaupunki Madrid on mahdollisesti eniten baareja asukasta kohden tahansa Euroopan kaupungeista ja hyvin aktiivinen yöelämä.

Parhaat Maisteriohjelmat Elintarviketurvallisuusssa Espanjassa 2018/2019

Näytä lisää

Master verkossa elintarviketurvallisuus

CESIF
Online Osa-aikainen 1 vuosi April 2019 Espanja Spain Online

Tämä maisteriksi on suunnattu tutkinnon kemian, biologian, farmasian, eläinlääketieteen, elintarviketeknologian, agronomeja tai yliopistotutkinto alaan liittyvää ruokaa. [+]

WHO olisi

Tämä maisteriksi on suunnattu tutkinnon kemian, biologian, farmasian, eläinlääketieteen, elintarviketeknologian, agronomeja tai yliopistotutkinto alaan liittyvää ruokaa.

TAVOITTEET

Tavoitteena Master Elintarviketurvallisuusvirasto On antaa opiskelijalle syvä, nykyinen ja täydellisen kuvan kaikki näkökohdat turvallisuuden ja laadun elintarviketeollisuudessa.

KESTO

1500 tuntia. 90 tuntia virtuaalisia luokkia, 20 tuntia virtuaalisia opetusohjelmia, 950 tuntia henkilökohtaista työtä ja 440 tuntia omistettu valmisteluun Insinöörityö.

DOKUMENTOINTI

Ajaksi kurssin jokainen opiskelija saa käyttöönsä läpi Virtuaalikampus, kaikki asiaan liittyvät asiakirjat alueille aikataulun. Kaikki sisältö tutkimuksen ja tukimateriaalia moitteettoman kulun kehittymisessä on mukana.... [-]


Maisteri turvallisuuden hallinnan ja elintarvikkeiden laadun

Universidad Autónoma de Barcelona
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta November 2018 Espanja Barcelona

Ruokaturva on yksi mielenkiintoisimmista ja monimutkaisiksi niistä luvuista, joihin olemme kiinnostuneita tutkimus ruokaa, sen ominaisuudet, eli niiden ulkonäköä, niiden turvallisuutta ja ravintoarvoa. [+]

Ruokaturva on yksi mielenkiintoisimmista ja monimutkaisiksi niistä luvuista, joihin olemme kiinnostuneita tutkimus ruokaa, sen ominaisuudet, eli niiden ulkonäköä, niiden turvallisuutta ja ravintoarvoa.

Kun puhumme elintarvikkeiden turvallisuuden uskomme, että vain viitataan mahdollisuuteen, että jotain voi saavuttaa ruokaa ja aiheuttavan tai myrkyllisten prosessityypille. Sen sijaan se on laajempi käsite, koska on olemassa tilanteita ruoanvalmistukseen tai koostumusta, jotka voivat koskea tapauksia tai puhkeamisen ruokamyrkytysepidemioiden.

Lisäksi lähestymistapa lyhytaikaiseksi kuin laatua, turvallisuutta ja tuotteiden jäljitettävyys läpi analyysin oikeudellisesta näkökulmasta kaikkein tärkeitä näkökohtia prosessien ja tuotteet, joita on myös tarpeen.... [-]


Master laatua, hygieniaa ja elintarviketurvallisuutta

IMF Business School
Online Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Espanja Madrid + 1 lisää

Master elintarvikkeiden turvallisuudesta ja laadusta, voi sopeutua tieteellisen tietämyksen elintarvikkeiden, sen jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö ja päivittää laatustandardit elintarvikkeiden turvallisuutta. Tutki mestareita elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun rahalaitosten mahdollistaa myös kokonaisvaltaista lähestymistapaa erilaisia ​​elintarviketeollisuudessa, joita esiintyy markkinoilla ja tiedon prosessien niihin sovellettavat. [+]

Master elintarvikkeiden turvallisuudesta ja laadusta, voi sopeutua tieteellisen tietämyksen elintarvikkeiden, sen jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö ja päivittää laatustandardit elintarvikkeiden turvallisuutta. Tutki mestareita elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun rahalaitosten mahdollistaa myös kokonaisvaltaista lähestymistapaa erilaisia ​​elintarviketeollisuudessa, joita esiintyy markkinoilla ja tiedon prosessien niihin sovellettavat.

Liiketoiminnan kehittäminen elintarviketeollisuuden, asetusten ja lainsäädäntö Euroopan unionin, tuottajat ja toimittajat vastuulla ovat kuluttajille turvallisia ja terveellisiä elintarvikkeita. Tässä yhteydessä yhä ammattialajärjestöt vastaaja herää, tekninen laatu sekä elintarvikkeiden turvallisuus johtaja on taata ja varmistaa tuotteiden laadun ja prosessien ja siten tyytyväisyyttä asiakkaille ja kuluttajille. Kuva tilintarkastajan elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun valvonta vastaa suunnitteluun, kehittämiseen, toteuttamiseen ja järjestelmän tarkastuksia ja ruoan turvallisuuteen tarvitaan.... [-]


Elintarvikevarmuutta ja kansainvälistä elintarvikehallintoa

UOC Universitat Oberta de Catalunya
Online Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Spain Online

Miten ruokaa tuotetaan, käsitellään ja mitä syödään on muuttunut merkittävästi ajan myötä. Katsoo, että on todennäköistä, että meidän suuri-isovanhemmat söivät pääasiassa paikallisia ja vuodenaikojen elintarvikkeita, tänään, on arvioitu, että keskimääräinen aterian kulkee yli 2400 km, pellolta pöytään. Koska ruokamme kuljetetaan ympäri maailmaa, siihen sovelletaan lukemattomia sääntöjä ja määräyksiä. [+]

Viime päivinä ilmoittautua!

Miten ruokaa tuotetaan, käsitellään ja mitä syödään on muuttunut merkittävästi ajan myötä. Katsoo, että on todennäköistä, että meidän suuri-isovanhemmat söivät pääasiassa paikallisia ja vuodenaikojen elintarvikkeita, tänään, on arvioitu, että keskimääräinen aterian kulkee yli 2400 km, pellolta pöytään. Koska ruokamme kuljetetaan ympäri maailmaa, siihen sovelletaan lukemattomia sääntöjä ja määräyksiä.

Ruoka on keskeisessä asemassa yhteiskunnissamme, kulttuurien, kansantalouksien ja henkilökohtaista elämää, mutta harvat ymmärtävät miten ruoka tekee meidän levyt. Master in Food, Society ja International Food Governance selventää tätä prosessia.... [-]


Maisteri turvallisuus- ja elintarvikkeiden laadun

Universidad de La Laguna
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Espanja Santa Cruz de Tenerife

Master Turvallisuus ja elintarvikkeiden laatu on tavoitteeksi junan korkeakoulututkinnon suorittaneet terveystieteiden ja tiede, valvonta ja sertifiointi elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta linjassa kansallisten ja ylikansallisten lainsäädäntöä, jotta he voivat suunnitella kehittää, toteuttaa ja todistaa tekniikoita ja menettelyjä bromatológico, ravitsemuksellisiin, toksikologisiin ja biologisen torjunnan elintarvikkeiden, lopputuotteena, sekä laadunvarmistuksen ja hygienia. [+]

Master turvallisuus ja laatu on tavoitteiksi kouluttaa korkeakoulututkinnon suorittaneiden terveystieteiden ja tiede, valvonta ja sertifiointi elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta linjassa kansallisten ja ylikansallisten oikeudessa, jotta ne voivat suunnitella, kehittää, toteuttaa ja sertifioida tekniikoita ja menettelyjä for bromatológico, ravitsemuksellisiin, toksikologisiin ja biologinen ruokaa, lopputuotteena, sekä laadunvarmistuksen ja hygienian valvontaa.

Tämä tutkinto yhdistää tiedekunta, jonka opetus- ja tutkimustoiminta liittyy eri alojen turvallisuuden ja laadun ruokaa. Se on myös yhteistyössä ammattilaisten terveyden hallinnon Kanariansaarten sekä edustajia elinkeinoelämän kanssa vastuu tarkastus ja laadunvalvonta ruokaa. Yhteistyösopimukset eri julkisten laitosten ja elintarvikeyrityksiä opiskelijat voivat oppia omakohtaisesti menettelyjä, sääntöjä ja tekniikoita käsitellään koulutusohjelman ja täydentää koulutusta.... [-]