Osa-aikainen Maisteriohjelmat Elintarviketurvallisuusssa Maisteri

Katso 4 maisterin tutkintoa Elintarviketurvallisuusssa Osa-aikainen Maisterin tutkinto

Elintarviketurvallisuus

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Elintarvikkeiden turvallisuus asiantuntijat voivat tehtävänä on valvoa tuotteiden käsittelyyn, testaukseen näytteitä mahdollisesti saastunut ja hallintaan tarkastus- tai sertifiointi kertakulutustavaroita. Tämä kenttä on suuri kysyntä elintarvikkeiden tuodaan ja viedään maailmanlaajuisesti vaatimuksiin yleisön.

Maisteri Elintarviketurvallisuusssa Osa-aikainen

Näytä lisää

Master verkossa elintarviketurvallisuus

CESIF
Online Osa-aikainen 1 vuosi April 2019 Espanja Spain Online

Tämä maisteriksi on suunnattu tutkinnon kemian, biologian, farmasian, eläinlääketieteen, elintarviketeknologian, agronomeja tai yliopistotutkinto alaan liittyvää ruokaa. [+]

WHO olisi

Tämä maisteriksi on suunnattu tutkinnon kemian, biologian, farmasian, eläinlääketieteen, elintarviketeknologian, agronomeja tai yliopistotutkinto alaan liittyvää ruokaa.

TAVOITTEET

Tavoitteena Master Elintarviketurvallisuusvirasto On antaa opiskelijalle syvä, nykyinen ja täydellisen kuvan kaikki näkökohdat turvallisuuden ja laadun elintarviketeollisuudessa.

KESTO

1500 tuntia. 90 tuntia virtuaalisia luokkia, 20 tuntia virtuaalisia opetusohjelmia, 950 tuntia henkilökohtaista työtä ja 440 tuntia omistettu valmisteluun Insinöörityö.

DOKUMENTOINTI

Ajaksi kurssin jokainen opiskelija saa käyttöönsä läpi Virtuaalikampus, kaikki asiaan liittyvät asiakirjat alueille aikataulun. Kaikki sisältö tutkimuksen ja tukimateriaalia moitteettoman kulun kehittymisessä on mukana.... [-]


Elintarviketurvallisuus (Online Distance Learning)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Online Osa-aikainen 3 - 6 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Tämä on verkko-oppimissuunnitelma, jonka tavoitteena on saada opiskelijat, joilla on merkityksellisiä maatalous- ja elintarvikealan taitoja, jotka haluavat syventää elintarvikkeiden turvallisuutta. MSc on suunniteltu erityisesti tarjoamaan aidosti kokonaisvaltainen elintarviketurvallisuusnäkökulma elintarvikeketjuun, joka sisältää elintarviketuotannon, ravinteiden turvallisuuden, eläinten hyvinvoinnin ja talouden toimitusketjun ennen ja jälkeen sadonkorjuun vaiheita. Tämä ohjelma soveltuu niille, joilla on maatalouden, biotieteiden, elintarvikejärjestelmien, eläinlääketieteen ja inhimillisen lääketieteen sekä maatalouden, maaseutuelinkeinojen, elintarviketeollisuuden, valtion virkamiesten, kansainvälisten järjestöjen, elintarvikealan tutkijoiden turvallisuus ja kolmas sektori. [+]

Ohjelman kuvaus

Elintarvikkeita aiheuttavat taudit ovat kasvava kansanterveysongelma maailmanlaajuisesti. Ruoan mikro-organismien tai kemikaalien saastuminen voi tapahtua prosessin missä tahansa vaiheessa elintarviketuotannosta kulutukseen ("farm to fork") ja ympäristön saastumisen seurauksena, mukaan lukien veden, maaperän tai ilman pilaantuminen. Maailmanlaajuinen elintarvikevälitteisten tautien taakka on erittäin suuri, ja se vaikuttaa vuosittain noin 600 miljoonalla ihmisellä 420 000 kuolemalla. Siksi Maailman terveysjärjestö (WHO) korosti, että on tärkeää tuottaa turvallista ruokaa, joka säästää ihmishenkiä, säästää resursseja ja vaikuttaa myönteisesti kunkin maan talouteen.... [-]


Master laatua, hygieniaa ja elintarviketurvallisuutta

IMF Business School
Online Osa-aikainen 12 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Espanja Madrid

Master elintarvikkeiden turvallisuudesta ja laadusta, voi sopeutua tieteellisen tietämyksen elintarvikkeiden, sen jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö ja päivittää laatustandardit elintarvikkeiden turvallisuutta. Tutki mestareita elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun rahalaitosten mahdollistaa myös kokonaisvaltaista lähestymistapaa erilaisia ​​elintarviketeollisuudessa, joita esiintyy markkinoilla ja tiedon prosessien niihin sovellettavat. [+]

Master elintarvikkeiden turvallisuudesta ja laadusta, voi sopeutua tieteellisen tietämyksen elintarvikkeiden, sen jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö ja päivittää laatustandardit elintarvikkeiden turvallisuutta. Tutki mestareita elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun rahalaitosten mahdollistaa myös kokonaisvaltaista lähestymistapaa erilaisia ​​elintarviketeollisuudessa, joita esiintyy markkinoilla ja tiedon prosessien niihin sovellettavat.

Liiketoiminnan kehittäminen elintarviketeollisuuden, asetusten ja lainsäädäntö Euroopan unionin, tuottajat ja toimittajat vastuulla ovat kuluttajille turvallisia ja terveellisiä elintarvikkeita. Tässä yhteydessä yhä ammattialajärjestöt vastaaja herää, tekninen laatu sekä elintarvikkeiden turvallisuus johtaja on taata ja varmistaa tuotteiden laadun ja prosessien ja siten tyytyväisyyttä asiakkaille ja kuluttajille. Kuva tilintarkastajan elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun valvonta vastaa suunnitteluun, kehittämiseen, toteuttamiseen ja järjestelmän tarkastuksia ja ruoan turvallisuuteen tarvitaan.... [-]


Päällikön hallinnan laatua, hygieniaa ja elintarviketurvallisuutta

IMF Business School Portugal
Online Osa-aikainen 720 tuntia Avoin ilmoittautuminen Portugali Portugal Online

Master Elintarvikkeiden turvallisuus ja laatu voit mukauttaa tieteellisen tiedon elintarvikealalla olevien säännösten jatkuvassa muutoksen ja laadun parantamisesta sovellettaviin elintarvikealalla. Lukemalla tämän Master voi myös saada tietoa monimuotoisuuden elintarviketeollisuudessa, joita esiintyy markkinoilla ja prosesseja, jotka koskevat kutakin. [+]

Master Elintarvikkeiden turvallisuus ja laatu voit mukauttaa tieteellisen tiedon elintarvikealalla olevien säännösten jatkuvassa muutoksen ja laadun parantamisesta sovellettaviin elintarvikealalla. Lukemalla tämän Master voi myös saada tietoa monimuotoisuuden elintarviketeollisuudessa, joita esiintyy markkinoilla ja prosesseja, jotka koskevat kutakin.

Taloudellista kehitystä elintarviketeollisuuden ja säännösten Euroopan unionin, tuottajat ja toimittajat ovat enemmän vastuussa elintarvikehuollolle turvallisemman ja terveellisemmän kuluttajille. Se on tässä yhteydessä, että ammattilainen yhä haetaan organisaatiot, teknisen laadun ja elintarviketurvallisuuden, vastaa siitä ja laadun takaaminen tuotteiden ja prosessien ja siksi asiakastyytyväisyys ja kuluttajille. On olennaista luku tilintarkastajan elintarviketurvallisuuden ja laadunvalvonta, vastaa suunnittelusta, kehittämisestä, toteuttamisesta ja valvonnasta elintarvikehygieniaa ja turvajärjestelmät.... [-]