Osa-aikainen Maisteriohjelmat Elintarviketurvallisuusssa Maisteri

Katso 12 maisterin tutkintoa Elintarviketurvallisuusssa Osa-aikainen Maisterin tutkinto

Elintarviketurvallisuus

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Elintarvikkeiden turvallisuus asiantuntijat voivat tehtävänä on valvoa tuotteiden käsittelyyn, testaukseen näytteitä mahdollisesti saastunut ja hallintaan tarkastus- tai sertifiointi kertakulutustavaroita. Tämä kenttä on suuri kysyntä elintarvikkeiden tuodaan ja viedään maailmanlaajuisesti vaatimuksiin yleisön.

Maisteri Elintarviketurvallisuusssa Osa-aikainen

Näytä lisää

Master Fysiologiset Ja Psykologiset Elintarvikkeiden Valinta Päättäjät

AgroSup Dijon
Opetus kampuksella 2 vuotta September 2018 Ranska Dijon

Elintarvikevalinnan tekijät vaihtelevat elämänvaiheen mukaan, ja globalisaation lisääntyvä vaikutus ja teknologioiden edistäminen ovat tärkeitä, jotta teollisuus ja tutkimus ymmärtävät, miksi ihmiset syövät syötävää. [+]

Elintarvikevalinnan tekijät vaihtelevat elämänvaiheen mukaan, ja globalisaation lisääntyvä vaikutus ja teknologioiden edistäminen ovat tärkeitä, jotta teollisuus ja tutkimus ymmärtävät, miksi ihmiset syövät syötävää.

Tule ja tutustu kanssamme tähän kysymykseen: Mitkä tekijät vaikuttavat ihmisten ruokavalintoihin?

P²food on 2 vuotta kestävä, jatko-opiskelija, päätoiminen kansainvälinen tutkimus maisteriohjelmassa, joka keskittyy Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijon ehdottamiin ruokavalion fysiologisiin ja psykologisiin tekijöihin.

Master-ohjelman opiskelijana saat syvällistä tietoa elintarvikkeiden ominaisuuksista ja perustavanlaatuisista näkemyksistä ihmisen ruoan käyttäytymisestä. Tulet ymmärtämään nälän, kylläisyyden ja kylläisyyden mekanismeja sekä ravitsevuuteen vaikuttavia tekijöitä.... [-]


Master in Aquatic Food Production - Safety and Quality (AQFood)

Norwegian University of Life Sciences NMBU
Opetus kampuksella 2 vuotta August 2018 Norja As

[+]

Ruotsin maataloustieteiden maisteri (SLU) Islannin yliopisto (UoI) Pakolliset kurssit [-]

Päällikön Hallinnan Laatua, Hygieniaa Ja Elintarviketurvallisuutta

IMF Business School Portugal
Online Osa-aikainen 720 tuntia Avoin ilmoittautuminen Portugali Portugal Online

Master Elintarvikkeiden turvallisuus ja laatu voit mukauttaa tieteellisen tiedon elintarvikealalla olevien säännösten jatkuvassa muutoksen ja laadun parantamisesta sovellettaviin elintarvikealalla. Lukemalla tämän Master voi myös saada tietoa monimuotoisuuden elintarviketeollisuudessa, joita esiintyy markkinoilla ja prosesseja, jotka koskevat kutakin. [+]

Master Elintarvikkeiden turvallisuus ja laatu voit mukauttaa tieteellisen tiedon elintarvikealalla olevien säännösten jatkuvassa muutoksen ja laadun parantamisesta sovellettaviin elintarvikealalla. Lukemalla tämän Master voi myös saada tietoa monimuotoisuuden elintarviketeollisuudessa, joita esiintyy markkinoilla ja prosesseja, jotka koskevat kutakin.

Taloudellista kehitystä elintarviketeollisuuden ja säännösten Euroopan unionin, tuottajat ja toimittajat ovat enemmän vastuussa elintarvikehuollolle turvallisemman ja terveellisemmän kuluttajille. Se on tässä yhteydessä, että ammattilainen yhä haetaan organisaatiot, teknisen laadun ja elintarviketurvallisuuden, vastaa siitä ja laadun takaaminen tuotteiden ja prosessien ja siksi asiakastyytyväisyys ja kuluttajille. On olennaista luku tilintarkastajan elintarviketurvallisuuden ja laadunvalvonta, vastaa suunnittelusta, kehittämisestä, toteuttamisesta ja valvonnasta elintarvikehygieniaa ja turvajärjestelmät.... [-]


Elintarvikevarmuutta Ja Kansainvälistä Elintarvikehallintoa

UOC Universitat Oberta de Catalunya
Online 1 vuosi October 2018 Espanja Spain Online

Miten ruokaa tuotetaan, käsitellään ja mitä syödään on muuttunut merkittävästi ajan myötä. Katsoo, että on todennäköistä, että meidän suuri-isovanhemmat söivät pääasiassa paikallisia ja vuodenaikojen elintarvikkeita, tänään, on arvioitu, että keskimääräinen aterian kulkee yli 2400 km, pellolta pöytään. Koska ruokamme kuljetetaan ympäri maailmaa, siihen sovelletaan lukemattomia sääntöjä ja määräyksiä. [+]

Viime päivinä ilmoittautua!

Miten ruokaa tuotetaan, käsitellään ja mitä syödään on muuttunut merkittävästi ajan myötä. Katsoo, että on todennäköistä, että meidän suuri-isovanhemmat söivät pääasiassa paikallisia ja vuodenaikojen elintarvikkeita, tänään, on arvioitu, että keskimääräinen aterian kulkee yli 2400 km, pellolta pöytään. Koska ruokamme kuljetetaan ympäri maailmaa, siihen sovelletaan lukemattomia sääntöjä ja määräyksiä.

Ruoka on keskeisessä asemassa yhteiskunnissamme, kulttuurien, kansantalouksien ja henkilökohtaista elämää, mutta harvat ymmärtävät miten ruoka tekee meidän levyt. Master in Food, Society ja International Food Governance selventää tätä prosessia.... [-]


Maisterin Tutkinto Laatua Ja Elintarviketeknologian

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Opetus kampuksella 2 vuotta October 2018 Portugali Viseu

Yleiset tavoitteet aikana Master Elintarvikkeiden laatu ja teknologia, hankinta ja kehittämistä tieteellisen ja teknisen tietämyksen Elintarvikkeiden laatu ja tekniikka. [+]

Tavoitteet ja osaaminen

Yleiset tavoitteet Kurssin Master Elintarvikkeiden laatu ja teknologiaHankinta ja syventävät tieteellistä ja teknistä tietoa elintarvikkeiden laatua ja teknologia.

Erityisiä tavoitteita opintojen johtavan aste Master Elintarvikkeiden laatu ja tekniikka:

Lisätä tietoa toimintojen ja prosessien elintarviketeollisuudessa, valvomiseksi reaktioita elintarvikkeiden prosessoinnin ja varastoinnin aikana sen; Ymmärtää ja on kyky toteuttaa ja toteuttaa moderni analyysimenetelmiä liittyy ruoka sekä osoittaa asiantuntemusta nykyaikaisen laboratoriotekniikoiden analyysin; Mahdollisuus valita sopiva analyyttinen tekniikka erityinen ongelma liittyy alueen Engineering ja elintarvikkeiden laatu ja muotoilu uuselintarvikkeita ja prosesseja; Kuvaile fysikaaliset ominaisuudet elintarvikkeiden ja kokeellisesti määrittää niiden arvot käyttäen erilaisia ​​instrumentaali menetelmiä sekä käyttämällä aistinvarainen analyysi, jotta optimointi ja muotoilua elintarvikkeita; Ymmärtää rooli mikro-organismien ja entsyymien kehittämisessä, hyödyntämisen ja jalostamisen elintarvikkeiden innovatiivinen visio; Ymmärtää periaatteet mukana suunnittelussa, suunnittelu ja hallinta elintarvikkeiden, joissa käytetään uusia ratkaisuja; Kuvaile kemialliset tekijät, biokemialliset, fyysiset ja entsymaattinen, taustalla synteesi ja aineenvaihduntaa ruokamyrkytysepidemioiden aineita; Ymmärtää lähde ja vaihtelevuus raaka-aineiden, sekä uusia tapoja saada aikaan samoja, mitä tulee niiden käyttöä elintarvikkeiden valmistuksessa ja edelleen ymmärtämään oman vaikutuksensa käsittely / suunnittelu elintarvikkeiden toiminnan; Kehittää kykyä luoda ja ymmärtää liikenteen prosessit ja yksikön toimintaa elintarviketeollisuuden onko käsitteellisesti tai kokeellisesti; Ymmärtäminen periaatteita ja käytäntöjä nykyisten prosessointitekniikoita ja vaikutusten käsittelyn parametrit elintarvikkeiden laatuun ja liittyvät myös ne kehityksen ja innovoinnin elintarviketeollisuudessa; Suunnittelu, soveltaa ja tulkita tilastollisesti, aistinvaraisen arvioinnin menetelmiä laadun arvioimiseksi tai valinta elintarvikkeiden kuluttajien tyytyväisyyttä sekä uusien elintarvikkeita; Ymmärtää eettiset kysymykset liittyvät uusien raaka-aineiden ja uusien prosessien mukana tuotannon ja markkinoinnin uusia elintarvikkeita; Edistää laadunvarmistusta ja elintarviketurvaohjelmia. [-]

Master Laatua, Hygieniaa Ja Elintarviketurvallisuutta

IMF Business School
Online Osa-aikainen 12 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Espanja Madrid

Master elintarvikkeiden turvallisuudesta ja laadusta, voi sopeutua tieteellisen tietämyksen elintarvikkeiden, sen jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö ja päivittää laatustandardit elintarvikkeiden turvallisuutta. Tutki mestareita elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun rahalaitosten mahdollistaa myös kokonaisvaltaista lähestymistapaa erilaisia ​​elintarviketeollisuudessa, joita esiintyy markkinoilla ja tiedon prosessien niihin sovellettavat. [+]

Master elintarvikkeiden turvallisuudesta ja laadusta, voi sopeutua tieteellisen tietämyksen elintarvikkeiden, sen jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö ja päivittää laatustandardit elintarvikkeiden turvallisuutta. Tutki mestareita elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun rahalaitosten mahdollistaa myös kokonaisvaltaista lähestymistapaa erilaisia ​​elintarviketeollisuudessa, joita esiintyy markkinoilla ja tiedon prosessien niihin sovellettavat.

Liiketoiminnan kehittäminen elintarviketeollisuuden, asetusten ja lainsäädäntö Euroopan unionin, tuottajat ja toimittajat vastuulla ovat kuluttajille turvallisia ja terveellisiä elintarvikkeita. Tässä yhteydessä yhä ammattialajärjestöt vastaaja herää, tekninen laatu sekä elintarvikkeiden turvallisuus johtaja on taata ja varmistaa tuotteiden laadun ja prosessien ja siten tyytyväisyyttä asiakkaille ja kuluttajille. Kuva tilintarkastajan elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun valvonta vastaa suunnitteluun, kehittämiseen, toteuttamiseen ja järjestelmän tarkastuksia ja ruoan turvallisuuteen tarvitaan.... [-]


Maisteri Turvallisuus- Ja Elintarvikkeiden Laadun

Universidad de La Laguna
Opetus kampuksella 1 vuosi September 2018 Espanja Santa Cruz de Tenerife

Master Turvallisuus ja elintarvikkeiden laatu on tavoitteeksi junan korkeakoulututkinnon suorittaneet terveystieteiden ja tiede, valvonta ja sertifiointi elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta linjassa kansallisten ja ylikansallisten lainsäädäntöä, jotta he voivat suunnitella kehittää, toteuttaa ja todistaa tekniikoita ja menettelyjä bromatológico, ravitsemuksellisiin, toksikologisiin ja biologisen torjunnan elintarvikkeiden, lopputuotteena, sekä laadunvarmistuksen ja hygienia. [+]

Master turvallisuus ja laatu on tavoitteiksi kouluttaa korkeakoulututkinnon suorittaneiden terveystieteiden ja tiede, valvonta ja sertifiointi elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta linjassa kansallisten ja ylikansallisten oikeudessa, jotta ne voivat suunnitella, kehittää, toteuttaa ja sertifioida tekniikoita ja menettelyjä for bromatológico, ravitsemuksellisiin, toksikologisiin ja biologinen ruokaa, lopputuotteena, sekä laadunvarmistuksen ja hygienian valvontaa.

Tämä tutkinto yhdistää tiedekunta, jonka opetus- ja tutkimustoiminta liittyy eri alojen turvallisuuden ja laadun ruokaa. Se on myös yhteistyössä ammattilaisten terveyden hallinnon Kanariansaarten sekä edustajia elinkeinoelämän kanssa vastuu tarkastus ja laadunvalvonta ruokaa. Yhteistyösopimukset eri julkisten laitosten ja elintarvikeyrityksiä opiskelijat voivat oppia omakohtaisesti menettelyjä, sääntöjä ja tekniikoita käsitellään koulutusohjelman ja täydentää koulutusta.... [-]


Maisteri Turvallisuuden Hallinnan Ja Elintarvikkeiden Laadun

Universidad Autónoma de Barcelona
Opetus kampuksella 3 lukukautta November 2018 Espanja Barcelona

Ruokaturva on yksi mielenkiintoisimmista ja monimutkaisiksi niistä luvuista, joihin olemme kiinnostuneita tutkimus ruokaa, sen ominaisuudet, eli niiden ulkonäköä, niiden turvallisuutta ja ravintoarvoa. [+]

Ruokaturva on yksi mielenkiintoisimmista ja monimutkaisiksi niistä luvuista, joihin olemme kiinnostuneita tutkimus ruokaa, sen ominaisuudet, eli niiden ulkonäköä, niiden turvallisuutta ja ravintoarvoa.

Kun puhumme elintarvikkeiden turvallisuuden uskomme, että vain viitataan mahdollisuuteen, että jotain voi saavuttaa ruokaa ja aiheuttavan tai myrkyllisten prosessityypille. Sen sijaan se on laajempi käsite, koska on olemassa tilanteita ruoanvalmistukseen tai koostumusta, jotka voivat koskea tapauksia tai puhkeamisen ruokamyrkytysepidemioiden.

Lisäksi lähestymistapa lyhytaikaiseksi kuin laatua, turvallisuutta ja tuotteiden jäljitettävyys läpi analyysin oikeudellisesta näkökulmasta kaikkein tärkeitä näkökohtia prosessien ja tuotteet, joita on myös tarpeen.... [-]


Elintarviketurvallisuus (Online Distance Learning)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Online Osa-aikainen 3 - 6 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Tämä on verkko-oppimissuunnitelma, jonka tavoitteena on saada opiskelijat, joilla on merkityksellisiä maatalous- ja elintarvikealan taitoja, jotka haluavat syventää elintarvikkeiden turvallisuutta. MSc on suunniteltu erityisesti tarjoamaan aidosti kokonaisvaltainen elintarviketurvallisuusnäkökulma elintarvikeketjuun, joka sisältää elintarviketuotannon, ravinteiden turvallisuuden, eläinten hyvinvoinnin ja talouden toimitusketjun ennen ja jälkeen sadonkorjuun vaiheita. Tämä ohjelma soveltuu niille, joilla on maatalouden, biotieteiden, elintarvikejärjestelmien, eläinlääketieteen ja inhimillisen lääketieteen sekä maatalouden, maaseutuelinkeinojen, elintarviketeollisuuden, valtion virkamiesten, kansainvälisten järjestöjen, elintarvikealan tutkijoiden turvallisuus ja kolmas sektori. [+]

Ohjelman kuvaus

Elintarvikkeita aiheuttavat taudit ovat kasvava kansanterveysongelma maailmanlaajuisesti. Ruoan mikro-organismien tai kemikaalien saastuminen voi tapahtua prosessin missä tahansa vaiheessa elintarviketuotannosta kulutukseen ("farm to fork") ja ympäristön saastumisen seurauksena, mukaan lukien veden, maaperän tai ilman pilaantuminen. Maailmanlaajuinen elintarvikevälitteisten tautien taakka on erittäin suuri, ja se vaikuttaa vuosittain noin 600 miljoonalla ihmisellä 420 000 kuolemalla. Siksi Maailman terveysjärjestö (WHO) korosti, että on tärkeää tuottaa turvallista ruokaa, joka säästää ihmishenkiä, säästää resursseja ja vaikuttaa myönteisesti kunkin maan talouteen.... [-]


Ammatillinen Master Elintarvikehygienian

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Opetus kampuksella 14 kuukautta September 2018 Latvia Jelgava

Elintarviketeollisuus on jatkuvasti kehitys: uusien tuotteiden ja tuotantoprosessien kulkevat käsi kädessä yhä vaara nykymaailmassa. Erikoistumalla elintarvikkeiden turvallisuuden, et voi olla tärkeä rooli edistettäessä kansanterveyden parantamiseen. [+]

Elintarviketeollisuus on jatkuvasti kehitys: uusien tuotteiden ja tuotantoprosessien kulkevat käsi kädessä yhä vaara nykymaailmassa. Erikoistumalla elintarvikkeiden turvallisuuden, et voi olla tärkeä rooli edistettäessä kansanterveyden parantamiseen.

Academic profiili

Tutkimuksen Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa korkeasti koulutettuja ja luovia asiantuntijoita - Professional Masters erikoistuminen elintarvikehygieniaa valmiudet työskennellä laitoksissa elintarvikeketjun sekä valtion palvelut. Master Tutkimus Ohjelma tarjoaa taitoa turvallisuudesta ja vaarattomuudesta elintarvikeketjun, laatukriteerit elintarvikkeiden, tiedon laadintaan ja ylläpitoon turvajärjestelmien elintarvikkeen laitosten sekä kykyä tieteelliseen tutkimukseen elintarvikkeiden turvallisuuteen. Ohjelma on täydennetty laadintaan ja puolustus Master thesis.... [-]


Master Of Engineering In Food Science

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Opetus kampuksella 2 vuotta September 2018 Latvia Jelgava

Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa akateemisesti koulutettuja asiantuntijoita ja uusien tutkijoiden luovia ajatuksia ja osaamista tehdä päätöksiä edistämiseksi tulevan kehityksen ravitsemustiede ja elintarvikkeiden tuotanto Euroopassa, kilpailukyky kansainvälisillä markkinoilla. [+]

Maisteriohjelmat Elintarviketurvallisuusssa Osa-aikainen.

Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa akateemisesti koulutettuja asiantuntijoita ja uusien tutkijoiden luovia ajatuksia ja osaamista tehdä päätöksiä edistämiseksi tulevan kehityksen ravitsemustiede ja elintarvikkeiden tuotanto Euroopassa, kilpailukyky kansainvälisillä markkinoilla. Master Tutkimus kattaa ruokatuotteen rakenteen mekaaniset ominaisuudet, elintarvikkeiden aistinvarainen arviointi, aistinvarainen ja kuluttajien tiede, sääntely biokemiallisten prosessien ihmiskehossa, toiminnallisia ominaisuuksia ruokaa, luonnollisia aineita elintarvikkeissa järjestelmässä elintarvikkeiden säilyvyys analyysi, kehitystendenssien ravitsemuksessa tiede, muuntogeenisistä elintarvikkeista, fyysinen-ja-kemialliset ominaisuudet ja metrologian, elintarvikkeiden lisäaineena sovellus, elintarviketurvallisuuteen ja mikro-organismien identifioimiseksi, laatujärjestelmät elintarvikkeiden liikkeessä, ruoka järjestelmä innovatiivinen kehittäminen, yrittäjyys ja markkinointi, näkökulma ratkaisut elintarvikkeiden pakkaamisessa.... [-]


Master Verkossa Elintarviketurvallisuus

CESIF
Online Osa-aikainen 1 vuosi April 2019 Espanja Spain Online

Tämä maisteriksi on suunnattu tutkinnon kemian, biologian, farmasian, eläinlääketieteen, elintarviketeknologian, agronomeja tai yliopistotutkinto alaan liittyvää ruokaa. [+]

WHO olisi

Tämä maisteriksi on suunnattu tutkinnon kemian, biologian, farmasian, eläinlääketieteen, elintarviketeknologian, agronomeja tai yliopistotutkinto alaan liittyvää ruokaa.

TAVOITTEET

Tavoitteena Master Elintarviketurvallisuusvirasto On antaa opiskelijalle syvä, nykyinen ja täydellisen kuvan kaikki näkökohdat turvallisuuden ja laadun elintarviketeollisuudessa.

KESTO

1500 tuntia. 90 tuntia virtuaalisia luokkia, 20 tuntia virtuaalisia opetusohjelmia, 950 tuntia henkilökohtaista työtä ja 440 tuntia omistettu valmisteluun Insinöörityö.

DOKUMENTOINTI

Ajaksi kurssin jokainen opiskelija saa käyttöönsä läpi Virtuaalikampus, kaikki asiaan liittyvät asiakirjat alueille aikataulun. Kaikki sisältö tutkimuksen ja tukimateriaalia moitteettoman kulun kehittymisessä on mukana.... [-]