Maisteriohjelmat Elintarviketutkimusssa

Täältä löydät 38 Maisteriohjelmaa Elintarviketutkimusssa

Elintarviketutkimus

Kun olet suorittanut kandidaatin tutkinnon, voit joko aloittaa uran tai halutessaan jatkaa tutkimuksia ansaita maisteriksi. Jälkimmäinen vaihtoehto voit valmistaa kehittyneempiä uran ja hypätä pidemmälle eteenpäin kuin jos aloitti välittömästi.

Mikä on Master Ruoka ja juoma Studies? Tämä kenttä keskittyy valmisteluun ja huolto ruokaa. Opiskelija suorittaa kursseja valmistaa heitä ymmärtämään toimintaa ravintolassa tai ravintola-alalla ja anna johtoasema tällaisessa laitoksessa. Kurssit voivat myös keskittyä politiikan puolella elintarvikkeiden ja juomien tutkimuksia, jos opiskelija on enemmän kiinnostunut tulossa elintarvikkeiden ja työturvallisuus työntekijöille tai tarkastaja. Ruoka ja juoma tutkimusten ohjelma yleensä ei sisällä ruokakulttuurin.

Ansaita Master Ruoka ja juoma Studies hyödyttää opiskelijoita auttamalla kehittämään johtamis- ja viestintätaitoja tarpeen, jotta ne viihtyvät.Holding kehittynyt aste voi myös sallia valmistuneet ansaita korkeampaa palkkaa, kun ne tulevat uransa.

On olemassa monia muuttujia, jotka vaikuttavat kustannuksiin ansaita Master Ruoka ja juoma Studies. Sinun on tutkimuksen erityisohjelman ja koulu ennen ilmoittautumalla ymmärtää, mitä opetusta tulee ja mitä muut maksut olet vastuussa.

Ura käytettävissä ruoka ja juoma tutkimukset valmistuneet ovat lukuisia. Pohjimmiltaan he voivat tulla kaikki hallinnolliset asemaa ravitsemistoiminta tai elintarvikkeiden vieraanvaraisuutta kentät. Näitä ovat operaattorit, ravintola tai catering johtajat, varaston asiantuntijat, ja avustaja johtajat. On myös mahdollista työskennellä sanitaatio- ja turvallisuutta tulemalla puhtaanapito asiantuntija tai terveystarkastaja.

Ota seuraava askel kohti oman uran ilmoittautumalla ruoka ja juoma tutkimusten ohjelma.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä lisää

Master in Food Design -projektin kokemus

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta March 2019 Italia Rome

Master in Food Design -projektin kokemus kouluttaa suunnittelijoita, joilla on kriittisiä taitoja kehittää jatkuvasti innovaatioita. Elintarvikevalmistajat saavat tarvittavan joustavuuden eri alojen käsittelemiseksi - missä he voivat soveltaa suunnittelutaitoaan - kiinnittäen erityistä huomiota käyttäjien osallistumiseen tarpeiden ja odotusten määrittämiseen. Ammatilliset mahdollisuudet - tutkinnon suorittaneet voivat aloittaa polun kaikkiin tuotantoon, viestintään ja ruoan tuottamiseen liittyviin aloihin. Kiinnostuneiden kriittisten taitojen ansiosta he voivat kohdata johtamis- ja kulttuuritoiminnan. [+]

TÄMÄ KURSSI MAHDOLLISSA ITALIAN KIELEN.

Master in Food Design -projektin kokemus kouluttaa suunnittelijoita, joilla on kriittisiä taitoja kehittää jatkuvasti innovaatioita. Elintarvikevalmistajat saavat tarvittavan joustavuuden eri alojen käsittelemiseksi - missä he voivat soveltaa suunnittelutaitoaan - kiinnittäen erityistä huomiota käyttäjien osallistumiseen tarpeiden ja odotusten määrittämiseen.

Ammatilliset mahdollisuudet - tutkinnon suorittaneet voivat aloittaa polun kaikkiin tuotantoon, viestintään ja ruoan tuottamiseen liittyviin aloihin. Kiinnostuneiden kriittisten taitojen ansiosta he voivat kohdata johtamis- ja kulttuuritoiminnan.

Tavoite - Mestari on osoitettu BA-tutkinnon suorittaneille arkkitehtuurille, suunnittelulle, visuaaliselle viestinnälle, ravitsemustieteille ja muille aloille.... [-]


Tuotemerkin suunnittelu ja johtaminen: Ruoka, viini ja matkailu

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta February 2019 Italia Florence

Brändäystekniikoista ja palvelumallin suunnittelusta Brand Design and Management -ohjelman maisteriohjelma: ruoka, viini ja matkailu auttaa opiskelijoita ja nuoria ammattilaisia ​​kehittämään taitojaan tulevien Horeca-teollisuuden johtajien kanssa yhdistämällä ruokaviini ja matkailu elämäntapaan tarjoaa. Firenzessä ja Barcelonassa järjestetty kurssi tarjoaa laaja-alaisia ​​taitoja vieraanvaraisuuden ja matkailun palvelumallissa, keskittyen erityisesti Barcelonan ravintolaan ja Firenzen viinialan vertikaaliseen tutkimiseen. Catalunya ja Toscana rakensivat brändäysstrategioitansa alueellisuusarvoon maailmanlaajuisen erottuvuuden avaimena. Tämän päällikön ansiosta opiskelijoilla on mahdollisuus kokeilla erilaisia ​​brändäys- ja projektinhallintatapoja, joita kaksi Euroopan tärkeintä matkailukohtaa käyttää menestyksekkäästi. [+]

TÄMÄ KURSSI MAHDOLLISESTI SUOMALAINEN KIELI.

Mitä tarkoittaa tuotemerkin luominen ja hallinta elintarviketeollisuudessa? Miten markkinoida viiniyritystä ja työskennellä sen identiteetin? Miten matkailun sisällyttäminen siihen kaikesta?

Brändäystekniikoista ja palvelumallin suunnittelusta Brand Design and Management -ohjelman maisteriohjelma: ruoka, viini ja matkailu auttaa opiskelijoita ja nuoria ammattilaisia ​​kehittämään taitojaan tulevien Horeca-teollisuuden johtajien kanssa yhdistämällä ruokaviini ja matkailu elämäntapaan tarjoaa.

Firenzessä ja Barcelonassa järjestetty kurssi tarjoaa laaja-alaisia ​​taitoja vieraanvaraisuuden ja matkailun palvelumallissa, keskittyen erityisesti Barcelonan ravintolaan ja Firenzen viinialan vertikaaliseen tutkimiseen.... [-]


Filosofian maisteri (elintarviketutkimus)

Taylor’s University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 30 kuukautta July 2019 Malesia Subang Jaya + 1 lisää

Filosofian maisteri (Food Studies) pyrkii pitämään ylioppilastutkinnon korkeasti koulutetuista ammattilaisista, jotka ovat elintarviketieteen alan asiantuntijoita. Tämän saavuttamiseksi Taylor's University ja yliopisto Toulouse Jean Jaurès (UT2J) ovat suunnitelleet kattavan opetussuunnitelman, joka kattaa osatekijät, kuten tutkimustyöt, antropologian ja ruoka-sosiologian, erilaisten ruokakulttuurien ymmärtämisen, elintarvikkeiden suuntaukset ja liiketoiminnan näkymät, sosiaalipoliittiset kysymykset elintarvikkeiden ravitsemus ja kansanterveys sekä monet muut. [+]

Kaksinkertainen tunnustaminen ja sertifiointi

Viimeisten 20 vuoden aikana elintarvikkeiden tila on muuttunut dramaattisesti. Rippling elintarvikekriisit, kasvava lihavuus ongelma ja enemmän, ovat toistuvasti laittaa ruokaa valokeilassa. Taloudellisella tasolla väestön kasvu ja viime vuosikymmenen nopea talouskasvu ovat lisänneet ruoan kulutusta räjähdysmäisesti. Cushmanin mukaan Filosofian maisteri (Food Studies) pyrkii pitämään ylioppilastutkinnon korkeasti koulutetuista ammattilaisista, jotka ovat elintarviketieteen alan asiantuntijoita. Tämän saavuttamiseksi Taylor's University ja yliopisto Toulouse Jean Jaurès (UT2J) ovat suunnitelleet kattavan opetussuunnitelman, joka kattaa osatekijät, kuten tutkimustyöt, antropologian ja ruoka-sosiologian, erilaisten ruokakulttuurien ymmärtämisen, elintarvikkeiden suuntaukset ja liiketoiminnan näkymät, sosiaalipoliittiset kysymykset elintarvikkeiden ravitsemus ja kansanterveys sekä monet muut.Taylorin ruokatutkimuksen etunaAinoa Malesian yliopisto, jossa on "Ruoka-opintojen puheenjohtaja: Elintarvikkeet, kulttuurit ja terveys" - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Hän pitää painopisteenä ruokatutkimuksissa, edistää akateemisia ohjelmia ja antaa neuvoja opiskelijoille ja tiedekunnan jäsenille. Ranskalainen sosiotalouden tutkija, professori Dr. Poulainilla on pitkä ja menestyksekäs ura elintarviketieteiden ja vieraanvaraisuuden koulutuksessa sekä akateemisessa että kansainvälisessä elämässä. Hän on julkaissut lukuisia kirjoja, kirjan lukuja ja artikkeleita sekä esitteli aktiivisesti keynote- ja konferenssinäytöksiä ympäri maailmaa mm. Elintarvike-sosiologiasta, elintarvikeperinnöstä ja matkailukäytännöistä.Ainoa Food Studies -ohjelma, joka tarjoaa maailmanlaajuista tutkimusohjelmaa (GRP), joka tarjoaa mahdollisuuden harjoittaa kenttätyötä ulkomailla. Opiskelijoilla on jännittävä tilaisuus tehdä tutkimustyötä ulkomaille, jos se keskittyy tiettyyn maahan 3-6 kuukauteen liittyvään ruokaan liittyvään aiheeseen. Valitse kumppanuusyliopistojen kansainvälisestä verkostosta tutkimukseen esimerkiksi Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Hongkongissa ja Japanissa. Tämä antaa opiskelijoille entistä kattavamman tutkimuskokemuksen, kun he ovat vuorovaikutuksessa toisen kulttuurin kanssa, muodostavat eri näkökulmat globaaleista asioista ja sitoutuvat aktiivisesti globaalin yhteisön kanssa.Kansainvälistetty opetussuunnitelma. Globaali immersio-ohjelma ruoassaErikoistuneet tutkimusmäärärahat. Näitä ovat RRKokeellinen ravintola: Tämä ravintola toimii observatoriona, jossa... [-]

Executive Master Hotel Management

Ostelea Morocco
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2019 Marokko Rabat

Executive Master Program in Management Hotelli- ja ravintola-alan kehitettiin yhteistyössä operatiivisten ja institutionaalisten alan toimijoita, jotta vastaus ongelmiin sidottiin ja alan kasvua toisaalta, ja tarpeet työmarkkinoiden toisaalta. [+]

esittely

Globalisoituneessa yhteydessä ja kehittyvä, Executive Master in Hospitality Management

Tämä koulutus keskittyy hallintaa ja valvontaa rakenteelliset ominaisuudet tuotantoyksiköt yrityksen, olipa kyseessä kansallinen tai kansainvälinen näkökulma.

Avainsanoja: Tehokas päätöksenteko ja aktiivinen uusien teknologioiden käyttöä.

Executive maisteriohjelman Hospitality Management

tavoitteet

Executive Master in Hospitality Management

Lopussa matkasi, sinun johtajien kanssa taitoja, kykyjä ja arvoja seuraavasti:

Tuntemus ravintola-alalle ja catering: läpi kansainvälisestä näkökulmasta ja lähestymistavasta "liiketoiminnan" business-tilassa, saat vankka tietopohja hotellialalla ja tarjoilut ja kannalta politiikan menettelyjä, käytäntöjä ja kokemuksia matkailu-, vieraanvaraisuus ja vapaa.... [-]


Master of Science in International Wine Management

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2019 Hongkong Kowloon

Keskeinen toimija vilkkaalla kansainvälisellä viinikentällä Hongkong tarjoaa ainutlaatuisen sijainnin kaikille, jotka haluavat olla osa tätä dynaamista kasvualustaa. Yhdistettynä viinimarkkinoiden valtavaan kasvuun Manner-Kiinassa on yhä kasvava tarve viinialan ammattilaisille, joilla on kehittynyt erikoistunut koulutus ja globaali näkökulma. Kansainvälisen viinintutkimuksen maisteriohjelma on suunniteltu vastaamaan tähän kysyntään. Tämä poikkeuksellinen ohjelma kehittää alan johtajia, kasvattajia ja tutkijoita ja antaa heille syvän ymmärryksen viiniliiketoiminnan viimeaikaisista trendeistä, mikä vaikeuttaa sen monimutkaisuutta ja asettaa heidät vahvaan asemaan johtaakseen alan tulevaisuuteen. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus oppia lisää Manner-Kiinan viinien kuluttajista ja saada tietoa tietyistä maailman nopeimmin kasvavista ja mahdollisesti tuottoisista viinimarkkinoista. [+]

Keskeinen toimija vilkkaalla kansainvälisellä viinikentällä Hongkong tarjoaa ainutlaatuisen sijainnin kaikille, jotka haluavat olla osa tätä dynaamista kasvualustaa. Yhdistettynä viinimarkkinoiden valtavaan kasvuun Manner-Kiinassa on yhä kasvava tarve viinialan ammattilaisille, joilla on kehittynyt erikoistunut koulutus ja globaali näkökulma. Kansainvälisen viinintutkimuksen maisteriohjelma on suunniteltu vastaamaan tähän kysyntään.

Tämä poikkeuksellinen ohjelma kehittää alan johtajia, kasvattajia ja tutkijoita ja antaa heille syvän ymmärryksen viiniliiketoiminnan viimeaikaisista trendeistä, mikä vaikeuttaa sen monimutkaisuutta ja asettaa heidät vahvaan asemaan johtaakseen alan tulevaisuuteen. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus oppia lisää Manner-Kiinan viinien kuluttajista ja saada tietoa tietyistä maailman nopeimmin kasvavista ja mahdollisesti tuottoisista viinimarkkinoista.... [-]


Maisterin tutkinto ravintolavalinnoissa (Barcelona)

OSTELEA - Escuela de Turismo
Opetus kampuksella Osa-aikainen October 2019 Espanja Barcelona Madrid

Master in Hotel Management ja Food Management [+]

Maisterin tutkinto ravintola-alan johtamisessa

Master in Hotel Management ja Food Management

Syyt opiskeluun:

Tulojen hallinta opetetaan liiketoimintapelin kautta. Tämä erityisesti hotellin markkinointialue on laajalti kehitetty tässä erikoisalana visioon, jota käytetään liikepelissä.Tämä Mestari opetetaan Madridissa ja BarcelonassaVerkostoituminen: Master-opiskelijat voivat osallistua Afterwork-sykliin, joka yhdistää heidät liiketoimintaympäristöön yrittäjien tapaamisten kautta. Lisäksi he voivat osallistua hotellien johtajien ja catering-yritysten ja kansainvälisten matkailualan konsulttien kokouksiin.Valmennusjakso: Master-opiskelijat voivat osallistua Ostelean valmennustyökiertoon, jossa yhdistyvät ryhmätapahtumat eri osa-alueilla, kuten emotionaalinen valmennus tai perhevalmennus.Osallistuminen sektorien messuille: Pääaineopiskelijat voivat osallistua erilaisiin alakohtaisiin messuihin, kuten Alimentarialle tai IBTM: lle.Ammattitaitoiset käytännöt Mestari tarjoaa mahdollisuuden ammatilliseen harjoitteluun hotelliketjun hallinta- ja cateringyritysten alueilla.Se sisältää kokousten tapaamisen hotellien johtajien ja ravintolayhtiöiden kanssa.tavoitteet... [-]

Master elintarvikkeiden suunnittelu

Scuola Politecnica di Design SPD
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta March 2019 Italia Milan

Master Food suunnittelu kehittää tarvittavat taidot, jotta elinkeinonharjoittaja voi tulla ruokaa suunnittelu alan markkinoilla on jatkuvasti kasvussa, ja missä Italia on viittaus. Kurssi on tarkoitettu tutkinnon suunnittelu-, markkinointi ja viestintä mutta myös ammattilaisille, joilla on kokemusta markkinoilla. Ohjelma keskittyy elintarviketeollisuuden ja sen menetelmiä. [+]

Master Food muotoilu antaa ammatillinen mahdollisuutta kehittää tarvittavat taidot tulla ja tarjota innovatiivinen elintarvikealalla, joka on jatkuvasti kasvava ja missä Italiassa on maan vertailukohta.

Kurssi on suunniteltu paitsi tutkinnon suunnittelu, markkinointi ja viestintä, mutta myös ammattilaisille jo työskentelevät hallinnon ja johtamisen markkinoilla. Ohjelma ohjaa sen painopiste] elintarvikealalla ja sen menetelmiä. Liitto ruoka ja muotoilu, on syntynyt uusia ammatillisia - ruoka suunnittelija - joka pystyy toimimaan: - prosessien, menetelmien ja ympäristöissä, joissa elintarvikkeita valmistetaan, jaetaan ja kulutetaan; - Ruokaa esteettinen näkökulmasta, viestintä- ja edustaja; - Laitteet ja välineet valmistuksessa käytettyjen ja elintarvikkeiden kulutukseen; - Tiedonanto edistäviä toimia elintarvikkeita.... [-]


Virallinen maisterin tutkinto hotellien johtamisesta ja restauroinnista

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 7 kuukautta April 2019 Espanja Barcelona Madrid + 2 lisää

Master of Hotel Management and Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia johtamaan globaaleja yrityshankkeita vieraanvaraisuuden hallintaan, vaikka liiketoiminnan näkökulmasta, joka on välttämätöntä tehdä päätöksiä tehokkaasti alalla niin globalisoituneita ja dynaamisia, eivätkä estä uuden teknologian vaikutuksia. [+]

Master of Hotel Management and Restoration , jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia johtamaan globaaleja yrityshankkeita vieraanvaraisuuden hallintaan, vaikka liiketoiminnan näkökulmasta, joka on välttämätöntä tehdä päätöksiä tehokkaasti alalla niin globalisoituneita ja dynaamisia, eivätkä estä uuden teknologian vaikutuksia.

Miksi tutkimus Master

johtamistaidot

Kokousprosessi hotellien johtajien ja ravintolayhtiöiden sekä kansainvälisten matkailualan konsulttien kanssa.Johtamiskokemus: Opiskelija kehittää perustaitoja hankkeiden hallinnoimiseksi tehokkaasti, Soft-taidot.Tapaustutkimus: Tapaustutkimuksen avulla opiskelija pystyy järjestelmällisesti parantamaan päätöksentekoprosessiaan käymällä läpi todellisia matkailualan tapauksia. Lisäksi tämä menetelmä mahdollistaa muiden taitojen, kuten luovuuden, analyyttisen ajattelun, suullisten ja kirjallisten viestintätaitojen ja ihmissuhdetaitojen kehittämisen. Jotkut tapauksista, jotka ovat toimineet tämän ohjelman aikaisemmissa puheluissa, ovat olleet El Bulli ja Ryanair.Erityistä huomiota tulojen hallintaan, joka toimitetaan yrityksen pelin kautta. Tämä erityisesti hotellin markkinointialue on laajalti kehitetty tässä erikoisalana visioon, jota käytetään liikepelissä.kuukausittain konferensseja johtajien eri osastojen tai toimitusjohtajien yritykset edustavat alan.Johtamisosaamisen kehittämisohjelma : Matkailuosaamisen kehittämisohjelma (TSDP).... [-]

MSc. / MBA Luxury Brand Management, Ruoka

INSEEC Chambéry campus
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 lukukautta October 2019 Ranska Chambéry

MBA / MSc. Luxury Brand Management, Food [+]

MBA / MSc. Luxury Brand Management, Food

Kaikki luokat opetetaan englanniksi.

Ohjelma tarjoaa monialaista lähestymistapaa: vankka liiketoiminta, strateginen, markkinointi- ja kommunikaatiotuntemus yhdistettynä altistumiseen käytännön puolelle aktiivisten ammattilaisten panoksen ja kenttäkäyntien ansiosta.

Se tarjoaa tarvittavaa tietoa ja asiantuntemusta päästäkseen ylellisyystoimialalle yhdistämällä akateemisia pilareita ja käytännön kursseja eri toimialoilla.

URAMAHDOLLISUUDET

Tätä kurssia voidaan soveltaa suoraan Luxury Hospitality -työhön erilaisissa palveluissa, kuten Operations, Brand Management, E-Merchandising, Kulinaarinen matkailu, Management-gastronomia... [-]


Päällikkö kulinaarisissa taiteissa ja keittiönhallinnassa

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 8 - 14 kuukautta September 2019 Espanja Barcelona

EUHT StPOL: n ja "Geronan yliopistosäätiön innovaatiokoulutus" (pätevyys, jonka ovat tunnustaneet molemmat toimielimet ja hotelli- [+]

Pätevyys

EUHT StPOL: n ja "Geronan yliopistosäätiön innovaatiokoulutus" (pätevyys, jonka ovat tunnustaneet sekä instituutiot että hotellialat pitkällä taustallaan ja arvostuksellaan).

KESTO

Kahdeksan kuukautta hotellikoulussa ja alan teollisuusharjoittelu 3-6 kuukautta (60 op).

opetuskieli

Päällikön englanninkielinen versio ja espanjalainen versio, joten opiskelija voi valita kielitaitostaan ​​riippuen.

Metodologia

Kurssi on jaettu teoreettisiin luokkiin, käytännön työpajoihin, käytännön harjoitteluun Hotel-kouluun ja alan harjoitteluun eräissä Wolrdin parhaista ravintoloista (mukaan lukien Michelin Star Restaurant).

Sisäänkäynti Valmistuneet tai tekniset tutkinnon gastronomian, kulinaariset taiteet tai vastaavat. Henkilöitä on koulutettu keittiö- ja gastronomian kouluissa. EUHT StPOL: n aiemmin tunnustama korkeakoulututkinto ja tekniset opinnot ruoasta, gastronomista ja hotellihuoneista, joiden koulutus on vähintään kaksi vuotta. Ammattilaiset, joilla on todistettavasti kokemus EUHT StPOLin lausunnosta. Star luentoja ... [-]

Online Master in Food

Rome Business School
Online Osa-aikainen 1 vuosi March 2019 Italia Rome Italy Online + 1 lisää

Rome Business School Online-ruokaa [+]

Alkamispäivä: joka vuosi, maaliskuussa ja lokakuussa

Huippuosaamisen palkkausharjoittelu, urapalvelu, kansainvälinen verkostoituminen ja monet muut edut ammatillisesta ja henkilökohtaisesta kehityksestä. Opetuskaavat jokaiselle kyselylle.

Rome Business School Online-ruokaa

Italian elintarvike- ja juomateollisuus kasvaa sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Italialaiset tuotteet ovat laatumerkki laadun tasolle, joka tunnetaan ja arvostetaan kaikkialla maailmassa sekä raaka-aineiden että maantieteellisen alkuperän osalta.

Italialaisten tuotteiden rooli on myös kasvava määräävä asema vieraanvaraisuudessa, mikä on tärkeä osa uutta italialaista identiteettiä. Vahva panos tähän "liikkumiseen" oli annettu hotelliketjuilla, jotka ovat herkkyys ja markkinatuntemuksensa ansiosta aloittaneet kansainvälisissä ravintoloissaan, italialaisissa tuotteissaan ja kokkeissaan sekä kotitalouksien nimet että tulevat ne, jotka pistävät henkilökohtaisen sitoutumisensa, kulttuurinsa ja kokeilunsa tarjontaan. Tämä on mahdollistanut hotelliravintoloiden - jotka jo pitkään katsottiin tarjoavan toisen asteen ruoka- ja juomatarjonnan - ottamaan jälleen keskipisteen.... [-]


Kansainvälisen ruoan maisteri

ESCP Europe Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 15 kuukautta September 2019 Italia Turin Ranska Paris + 2 lisää

Ohjelma on kaikille avoin kaikille F: lle [+]

Ohjelman tavoitteet

Ohjelma on kaikille avoin kaikille F: lle

Kun olet suorittanut ohjelman, useita skenaarioita avautuu monikansallisessa yrityksessä tai pk-yrityksessä, käynnistysvaiheessa tai konsolidoidussa liiketoiminnassa Euroopassa tai ympäri maailmaa.

Innovatiivinen ja operatiivinen

Tämä MSc tarjoaa kaikki elementit korkean tason Master-ohjelma innovatiivisella lähestymistavalla tarjoaa ensikäden kokemus yli 20 päivää yritysvierailuja, kokouksia johtavien elintarvikkeiden

Tunnettujen kansainvälisten elintarvike- ja juomayhtiöiden kannattajat antavat vihjeitä ja vinkkejä uusien tuotteiden ja ideoiden menestyksekkääseen kehittämiseen sekä henkilökohtaisen verkon kehittämiseen.... [-]


Maisterin tutkinto hotelli- ja ravintola-alalla - verkossa

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi November 2019 Espanja Spain Online + 1 lisää

Uusimpien numerossa UNWTO World Tourism Barometer, vuonna 2014 saapuvien kansainvälisten matkailijoiden määrä oli 1138 miljoonaa, kasvua 4,7% edelliseen vuoteen verrattuna. [+]

yleiskatsaus Modality: Online Alku: Marraskuu Kesto: 1 lukuvuosi Op: 60 Ohjaus: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Uusimpien numerossa UNWTO World Tourism Barometer, vuonna 2014 saapuvien kansainvälisten matkailijoiden määrä oli 1138 miljoonaa, kasvua 4,7% edelliseen vuoteen verrattuna.

"Viime vuosina matkailu on osoittautunut yllättävän vahva ja kova ja suuri kyky edistää taloudellista elpymistä taloudellisen toiminnan, koska se tuottaa tuhansia miljoonia dollareita viennin ja luoda miljoonia työpaikkoja. Tämä on tapahtunut kohteisiin ympäri maailmaa, mutta erityisesti Euroopassa, koska alue pyrkii vakiinnuttamaan poistumisen yksi pahimmista talouden aikoja historiansa ", sanoi Taleb Rifai, pääsihteeri WTO on Espanja avaaminen Global matkailufoorumiin Madridissa. ... [-]


Taloustieteen maisterin tutkinto: Elintarvikejärjestelmän hallinta

University of Bologna
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Italia Forli

Elintarvikejärjestelmän hallinta (FoodSys) on 2-vuotinen toisen syklin tutkinto-ohjelma, joka on täysin englannin kielen taito, joka on suunniteltu monitieteisesti ja kansainvälisesti. [+]

Elintarvikejärjestelmän hallinta (FoodSys) on 2-vuotinen toisen syklin tutkinto-ohjelma, joka on täysin englannin kielen taito, joka on suunniteltu monitieteisesti ja kansainvälisesti. Ohjelma perustuu eri osaamisalueiden ja todellisten elämänhallintatilanteiden välisiin suhteisiin kehittääkseen aktiivisia päättäjiä ja johtajia, joilla on edistykselliset kvantitatiiviset ja analyyttiset taidot, jotka ovat välttämättömiä agro-elintarvikejärjestelmissä toimivissa organisaatioissa. Erityisosaamista ovat elintarvike-, ympäristö-, liike-elämän logistiikka ja elintarvikeketjun hallinta, elintarvikkeiden laadunhallinta, kansainvälinen elintarvikemarkkinointi, elintarvike- ja maatalouden talous, politiikka, kansainväliset suhteet ja hankkeiden hallinta.... [-]


Maisterin tutkinto viininviljelystä ja viininviljelystä

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2019 Portugali Vila Real

Viinitekniikan ja viininviljelyn maisterintutkinnon päätavoitteet ovat: jatkokoulutus, täydennys ja innovaatio ensimmäisellä kierroksella; Huippuosaamisen tieteellisten, teknisten ja ammatillisten taitojen kehittäminen; Viininviljelykapasiteetin parantaminen; Kyky suunnitella, innovoida ja arvioida uusia tekniikoita ja prosesseja tai parantaa toimintatapoja; Mekanismit kriittiseen analyysiin, joka perustuu vitikkokulttuuriin; Edistyminen tiedon ja taitojen muodostumisessa ja päivittämisessä. [+]

Viinitekniikan ja viininviljelyn pääaineen päätavoitteet ovat:

Kehittyvä koulutus, täydentäminen ja innovaatio ensimmäisellä kierroksella;Huippuosaamisen tieteellisten, teknisten ja ammatillisten taitojen kehittäminen;Viininviljelykapasiteetin parantaminen;Kyky suunnitella, innovoida ja arvioida uusia tekniikoita ja prosesseja tai parantaa toimintatapoja;Mekanismit kriittiseen analyysiin, joka perustuu vitikkokulttuuriin;Edistyminen tiedon ja taitojen muodostumisessa ja päivittämisessä.

aikataulu

Suurin osa perjantaihin ja lauantaihin keskittyneistä yhteystietoista (lukuun ottamatta opintojaksoa ja väitöskirjoja). Viininvalmistus- ja viininviljelyn ylemmän asteen (2. syklin) sääntely, joka julkaistiin tiedonannossa n: o 14407/2015, Diário da República, toinen sarja, 9. joulukuuta 2015.... [-]