Maisteriohjelmat Elintarviketutkimusssa

Täältä löydät 38 Maisteriohjelmaa Elintarviketutkimusssa

Elintarviketutkimus

Kun olet suorittanut kandidaatin tutkinnon, voit joko aloittaa uran tai halutessaan jatkaa tutkimuksia ansaita maisteriksi. Jälkimmäinen vaihtoehto voit valmistaa kehittyneempiä uran ja hypätä pidemmälle eteenpäin kuin jos aloitti välittömästi.

Mikä on Master Ruoka ja juoma Studies? Tämä kenttä keskittyy valmisteluun ja huolto ruokaa. Opiskelija suorittaa kursseja valmistaa heitä ymmärtämään toimintaa ravintolassa tai ravintola-alalla ja anna johtoasema tällaisessa laitoksessa. Kurssit voivat myös keskittyä politiikan puolella elintarvikkeiden ja juomien tutkimuksia, jos opiskelija on enemmän kiinnostunut tulossa elintarvikkeiden ja työturvallisuus työntekijöille tai tarkastaja. Ruoka ja juoma tutkimusten ohjelma yleensä ei sisällä ruokakulttuurin.

Ansaita Master Ruoka ja juoma Studies hyödyttää opiskelijoita auttamalla kehittämään johtamis- ja viestintätaitoja tarpeen, jotta ne viihtyvät.Holding kehittynyt aste voi myös sallia valmistuneet ansaita korkeampaa palkkaa, kun ne tulevat uransa.

On olemassa monia muuttujia, jotka vaikuttavat kustannuksiin ansaita Master Ruoka ja juoma Studies. Sinun on tutkimuksen erityisohjelman ja koulu ennen ilmoittautumalla ymmärtää, mitä opetusta tulee ja mitä muut maksut olet vastuussa.

Ura käytettävissä ruoka ja juoma tutkimukset valmistuneet ovat lukuisia. Pohjimmiltaan he voivat tulla kaikki hallinnolliset asemaa ravitsemistoiminta tai elintarvikkeiden vieraanvaraisuutta kentät. Näitä ovat operaattorit, ravintola tai catering johtajat, varaston asiantuntijat, ja avustaja johtajat. On myös mahdollista työskennellä sanitaatio- ja turvallisuutta tulemalla puhtaanapito asiantuntija tai terveystarkastaja.

Ota seuraava askel kohti oman uran ilmoittautumalla ruoka ja juoma tutkimusten ohjelma.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä lisää

Masters Tutkinto Hotelli- Ja Ravintola - Kokopäiväisesti

OSTELEA | Distancia
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 1 vuosi May 2018 Espanja Madrid Barcelona + 1 lisää

Master Hospitality Management ja restaurointi, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksenteossa tällä alalla globalisoituneessa ja dynaaminen, ei poista uuden teknologian vaikutus. [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. Master Hospitality Management ja restaurointi, Jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksentekoon Globaalistuneessa ja dynaaminen ala, ei poista vaikutus uuden teknologian. Miksi opiskella Master: johtamistaidot Sarja kokouksia johtajien hotelli- ja catering-yhtiöt, ja kansainvälisen matkailun konsultteja. Kokemus johtotehtävistä: Opiskelija kehittää perusvalmiudet hallita projekteja tehokkaasti "pehmeitä taitoja". Case: Tapaus menetelmä mahdollistaa opiskelijoiden on systemaattisesti parantamaan päätöksensä - prosessin kautta keskustelu todetut matkailuyritysten. Lisäksi menetelmä mahdollistaa kehittää muita taitoja, kuten luovuutta, analyyttinen ajattelu taidot, suullinen ja kirjallinen viestintä-ja vuorovaikutustaidot. Joissakin tapauksissa toiminut aiemmissa numeroissa tämän ohjelman ovat olleet El Bulli ja Ryanair. Erityistä huomiota tulojen hallinta, opetetaan liiketoiminnan peli. Tämä erityisesti alalla hotelli markkinointi on laajalti kehitetty tällä alalla kautta levitetään kautta liiketoimintaa peli visio. Kuukausittain konferensseja johtajien eri osastojen tai toimitusjohtajien yritykset edustavat alan. Ohjelma johtamistaitojen kehittyminen: Matkailun Skills Development Program (TSDP). asuin- Opiskelija voi tehdä kansainvälinen Yksityisiä Tourism Saxion (Alankomaat), tai Cross-Cultural Marketing Kean University (New Jersey, USA) (lisämaksu). Campus Campus: Mahdollisuus osa ohjelmaa toisella Ostelea kampuksella. Vaihto Barcelona- Madrid (majoitus- ja matka- ei sisälly). Apua kaupan Läsnäolo messuilla: Opiskelija messuille kuten Alimentaria (Barcelona), pidetään yhtenä messuilla maailman n tärkein elintarvikealaan tai IBTM (Barcelona), yksi johtavista liikematkailun. HOREQ (Madrid), ammatillinen salonki toimittajia vieraanvaraisuudesta ja matkailualan tai Salon de Herkuttelijoille (Madrid), kansainvälinen reilun elintarvikkeiden ja juomien laatua. Läsnäoloprosentti näissä messuilla riippuu tulevien päivämäärän kuluessa periodissa puhelun. Työllistettävyys Koulutus työllistettävyydestään: matkasuunnitelmat uraa, viikko työllistettävyys, työllisyysfoorumiin, ohjelma valmistuneet mm (jollei soittaa). Tekemällä oppiminen: opiskelijat tulevat tekemään viikon tarjottavan koulutuksen... [-]

Maisteri Hotelli- Ja Ravintola-johto (Madrid)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Espanja Madrid

Master Hospitality Management ja Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksenteossa tällä alalla globaalissa ja dynaaminen, eikä sulje pois uuden teknologian vaikutus. [+]

Master Hospitality Management ja palauttaminen Master Hospitality Management ja Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksenteossa tällä alalla globaalissa ja dynaaminen, eikä sulje pois uuden teknologian vaikutus. Miksi opiskella Master: Revenue Management, joka on opettanut kautta Business Game. Tämä erityisesti alalla hotelli markkinointi on laajalti kehitetty tällä alalla kautta levitetään kautta liiketoimintaa peli visio. Tämä Master voidaan ottaa Madrid tai Barcelona integroitu käytännöt: teoreettinen osa sovellettu ilmaantui luokkahuoneessa, mutta täytäntöönpano on yhteistyöprojekti liiketoiminnassa. Ammattikäytäntöjä. Master tarjoaa mahdollisuuden työkokemusta liikkeenjohdossa hotelliketjujen ja catering-yhtiöt. Se sisältää joukon kokouksia johtajien hotelleja, ravintoloita liiketoiminnan ja kansainvälisen matkailun konsultit. Ostelea on jäsenenä Espanjan Association of Avainhenkilöt hotelli (AEDH). Case: Tapaus menetelmä mahdollistaa paras oppilas systemaattisesti sen päätöksentekoprosessin kautta keskustelu todetut matkailuyritysten. Joissakin tapauksissa, jotka työskentelevät ovat: El Bulli ja Ryanair. Läsnäolo messuilla: Opiskelija messuille kuten Alimentaria (Barcelona), pidetään yhtenä messuilla maailman tärkeimmistä elintarvikeala; tai IBTM (Barcelona), yksi johtavista liikematkailun. Tavoitteet Master Hospitality Management ja Restaurointi Yritykset voit: TUNNE hotellialalla JA RAVITSEMISALA Rakenna vahva perusta tietoa matkailualan kansainvälisestä näkökulmasta ja aina johdon lähestymistapaa. YLEISKATSAUS Juna johtajat suuntautunut liikkeenjohdon matkailuyritysten voi saada odotettuja tuloksia maailmanlaajuisesti. KEHITYS strategiasuunnitelmat Tiedä avaimet strategisista suunnitelmista ja välittömiä toimia monikansallisissa turisti ympäristöissä. INNOVAATIOT JA KESTÄVÄ Kehitetään valmiuksia luovuuden ja innovoinnin hotellin liiketoiminnan ja sen kestävän hoidon kattavan ja erikoiskoulutusta, täyttäviä osallistujia ottamalla positioita hotelleja. KOULUTUS Kehittää taitoja maailmanlaajuisen johtaja matkailuyritysten tehdä yhteistyöhön, itsevarma ja osallistuva työskentely kaikkien tiimin jäsenten kehittää. Opintosuunnitelma Master Hospitality Management ja restaurointi Yritykset Ostelea... [-]

Master Ruoka Ja Juoma Hallinta

Rome Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi March 2018 Italia Rooma

Rooman kauppakorkeakoulun maisteri elintarvike- ja juomien liikkeenjohdossa tarjoaa yleistä johtamiskoulutusta yhdistettynä tuotantoketjuskohtaisiin kompetensseihin tuottaakseen asiantuntijaammattilaisia, jotka pystyvät vastaamaan elintarvike- ja juomateollisuuden haasteisiin kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä. [+]

EARLY BIRD: 10% alennus, jos kirjaudut ennen joulukuu 11.!

Koulutus huippuosaamisen, maksetaan harjoittelupaikkoja, ura palvelu, kansainvälistä verkottumista ja monet muut hyödyt teidän ammatillista ja henkilökohtaista kehitystä. Opetuskaavat jokaiselle kyselylle. Alkamispäivä: joka vuosi, maaliskuussa ja lokakuussa

Rooman kauppakorkeakoulun maisteriohjelma ruoan ja juomien liikkeenjohdossa tarjoaa yleistä johtamiskoulutusta yhdistettynä tuotantoketjuskohtaisiin osaamiseen erikoistuneiden ammattilaisten tuottamiseksi, jotka pystyvät vastaamaan elintarvike- ja juomateollisuuden haasteisiin kansainvälisessä ja monikulttuurisessa kontekstissa.... [-]


Master in Italian Cuisine and Oenology

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta October 2018 Italia Italia Online

[+]

leivonnaiset Leipä valmistus Jäätelö päätöksentekoon viini Ravintola Elintarvikkeet Ruoka & juomien hoito Halal Certificatioin - Keittäminen muslimeille [-]

Maisteri Viininviljelyssä Ja Viininviljelyssä

Georgian Technical University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Georgia Tbilisi

Valmistuttuaan tämän ohjelman, hankittu tietämys ja palkittu pätevyys, henkilö voi työskennellä yksityisen sektorin, hallitusten ja kansalaisjärjestöjen, kuten viiniyritysten, rypäleiden tuottajien, kuohuviinien ja tislattujen juomien yritykset, laboratoriot, makuista palkkiot, yhdistykset Joka työskentelee viininviljelyn ja vihannesten alalla, maatalousministeriö ja sen tytäryhtiöt. [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. Ohjelman tavoitteet Valmistelemaan enologist mukaisesti työmarkkinoiden kysyntää, joka on kilpailukykyinen, käytännöllisesti suuntautunut ja valmis vastaamaan korkeimpia odotukset viinialan. Opiskelija saa tarvittavat teoreettiset tiedot ja käytännön taidot. Esittelemään opiskelijoille maailman rypäleiden viljelyä, viininvalmistusta, viininvalmistusta ja viiniliiketoimintaa. Opettaa nykyisiä tekniikoita, antaa tietoa nykyaikaisista menetelmistä, innovaatioita, joita käytetään viinitarhan ja viininvalmistuksessa. Selittää erityisten viininviljelymenetelmien merkitys hyvän maun ja aromin tuottamisessa. Antaa kokemus sellaisille opiskelijoille, jotka kehittävät asiaankuuluvia taitoja nykyisissä käytännöissä rypäleiden keräämiseen ja viinirypäleiden jalostamiseen viinille kaupallisella viinitarhalla ja / tai viinitilalla. Jotta opiskelija tuntee yhteiset analyyttiset taidot, käytetään viinin laboratoriossa. Ohjelman kuvaus Ohjelma on kehitetty ECTS-järjestelmän mukaan, 1 luotto on 27 tuntia, mikä on tarkoitettu yhteyshenkilölle sekä itsenäiselle työajalle. Opintosuoritusten jakautuminen on esitetty opetussuunnitelmassa. Ohjelman kesto on 2 vuotta (4 lukukautta) ja kattaa 120 opintopistettä (ECTS). Peruskursseja - 75 opintopistettä, jotka suunnitellaan seuraavasti: pakolliset erikoistumiskurssit 58 opintopistettä; Valinnainen kurssi 5 luotto; Harjoittelu 12 opintopistettä ja tutkimuskomponenttia 45 opintopistettä. Käytännöt pidetään viinitarhoissa, lastentarhassa ja viinitehtaassa. Ensimmäisen vuoden oppimisprosessi (kaksi lukukautta 21-21 viikkoa) on ajoitettu seuraavasti: kaksi viikkoa, erityisesti VII ja XIV viikossa, suorittivat puolivälitarkastukset eli oppimisen kesto ja puolivälin tarkastukset ovat 17 viikkoa. XVIII- ja XXI-viikon aikana suoritetut tentit (pää- ja täydentävät kokeet). Vuoden ensimmäisen lukukauden aikana master oppii 3 oppia, joista 5 opintopistettä, 1 opintopistettä 6 opintopistettä, 1 aihe 4 opintopistettä ja 1 aihe 5 op (valinnainen). Toisella lukukaudella päällikkö oppii 3 opintopistettä, joissa on 5 opintopistettä, joista yksi on 6 opintopistettä ja yksi opintopistemäärä 4 opintopisteenä sekä yli 5 opintopisteen laajuinen tutkijakoulutusprojekti. Toisen vuoden oppimisprosessi (yksi lukukausi 21 viikkoa)... [-]

Master Elintarvikkeiden Suunnittelu

Scuola Politecnica di Design SPD
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta March 2018 Italia Milano

Master Food suunnittelu kehittää tarvittavat taidot, jotta elinkeinonharjoittaja voi tulla ruokaa suunnittelu alan markkinoilla on jatkuvasti kasvussa, ja missä Italia on viittaus. Kurssi on tarkoitettu tutkinnon suunnittelu-, markkinointi ja viestintä mutta myös ammattilaisille, joilla on kokemusta markkinoilla. Ohjelma keskittyy elintarviketeollisuuden ja sen menetelmiä. [+]

Master Food muotoilu antaa ammatillinen mahdollisuutta kehittää tarvittavat taidot tulla ja tarjota innovatiivinen elintarvikealalla, joka on jatkuvasti kasvava ja missä Italiassa on maan vertailukohta. Kurssi on suunniteltu paitsi tutkinnon suunnittelu, markkinointi ja viestintä, mutta myös ammattilaisille jo työskentelevät hallinnon ja johtamisen markkinoilla. Ohjelma ohjaa sen painopiste] elintarvikealalla ja sen menetelmiä. Liitto ruoka ja muotoilu, on syntynyt uusia ammatillisia - ruoka suunnittelija - joka pystyy toimimaan: - prosessien, menetelmien ja ympäristöissä, joissa elintarvikkeita valmistetaan, jaetaan ja kulutetaan; - Ruokaa esteettinen näkökulmasta, viestintä- ja edustaja; - Laitteet ja välineet valmistuksessa käytettyjen ja elintarvikkeiden kulutukseen; - Tiedonanto edistäviä toimia elintarvikkeita. Opetus Master ohjelma sisältää lisäksi luokkiin, työpajoja ja luentoja ammattilaisten elintarvikealan ja suunnittelu: yrittäjät, johtajat, toimittajat, ruoka kriitikot, arkkitehdit, suunnittelijat ja kokit. Opiskelijat vierailee myös yrityksistä, konsepti- (konseptimyymälöitä), messujen ja kulinaarisia tapahtumia. Päätyttyä tietenkin edellyttäen 3 kuukauden harjoitteluajan yritykset, virastot tai laitokset elintarvikealalla. ENTRY Master on Italian ja ulkomaisten tutkinnon aloilla tarkka, ihmisen, tieteellinen ja taiteellinen. Rajoitettu määrä paikkoja. Access on kautta valintaprosessi joka arvioi hakijan ansioluettelo ja portfolio sekä haastattelu. KESTO Läsnäolo on pakollinen. Vuodesta maaliskuu 2016 kanssa päätökseen ensi vuoden maaliskuussa. Ne ovat 580 tuntia luokan ja työharjoittelu kolmen kuukauden harjoittelujakson: yhteensä 1500 tuntia, joka sisältää luokat, luentoja, ja vierailut sekä koulutus. STAGE Lopussa didaktisen ohjelman, valmistuneet pystyy tekemään työharjoittelu kolmen kuukauden yrityksissä, virastot tai laitokset elintarvikealalla. KIELI Mestari opetetaan Englanti TUTKINTOTODISTUKSEN Kun voittaa tentti, opiskelija saa yliopiston maisterin tutkinto antamien IULM ja SPD. Ohjelma on 60 opintopistettä pmy / op. [-]

Master Filosofian (ruoka Tutkimukset)

Taylor’s University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 30 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Malesia Subang Jaya + 1 lisää

Master of Philosophy (Food Studies) pyrkii sulhasen vastavalmistuneiden erittäin päteviä ammattilaisia, jotka ovat asiantuntijoita alalla Food Studies. [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. Dual tunnustaminen ja sertifiointi Master of Philosophy (Food Studies) pyrkii sulhasen vastavalmistuneiden erittäin päteviä ammattilaisia, jotka ovat asiantuntijoita alalla Food Studies. Tämän saavuttamiseksi Taylorin University ja University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) ovat suunnitelleet kattavan opetussuunnitelman, joka kattaa tutkimuksen taitoja, antropologia ja sosiologia ruokaa, ymmärrystä eri ravintokulttuureihimme, ruokatrendit ja liiketoiminnan näkymät, yhteiskuntapoliittisia kysymyksiä ravitsemus ja kansanterveyden ja paljon muuta. ohjelma Advantage Ainoa Malesian yliopistojen kanssa "puheenjohtaja Food Studies: Ruoka, kulttuuri ja terveys" - Prof. Jean Pierre Poulain. Hän väittää painottaen elintarvikkeiden tutkimuksissa, edistää akateemista ohjelmia ja antaa neuvoja opiskelijoiden ja opettajakunnan jäseniä. Ranskalainen sosio-antropologi, Dr. Poulain on pitkä ja menestyksekäs ura alalla elintarvikkeiden tutkimuksia ja vieraanvaraisuutta koulutusta sekä akateemisen ja kansainvälisiä elämää. Hän on julkaissut lukuisia kirjoja, kirjan lukua ja artikkeleita sekä aktiivisesti toimitetaan Keynote ja konferenssiesitelmät ympäri maailmaa aiheista kuten elintarvikkeiden sosiologia, ruoka perintö ja matkailun kärkeen. Ainoa Food Studies-ohjelma tarjoaa Global Field tutkimusohjelman (GRP), joka tarjoaa mahdollisuuden suorittaa kenttätyön ulkomailla. Opiskelijoilla on jännittävä tilaisuus tehdä tutkimusta työn opinnäytetyön ulkomailla, jos se keskittyy ruoka-aiheista suunniteltuja tietyn maan 3 - 6 kuukautta. Valitse kansainvälinen verkosto partneriyliopistoja tutkimukselle maissa, kuten Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Hong Kong ja Japani. Tämä tarjoaa opiskelijoille entistä kattavampi tutkimusta kokemusta, kun niillä on erilainen kulttuuri, muodostuu eri näkökulmat globaaleja kysymyksiä ja toimimaan aktiivisesti maailmanlaajuisen yhteisön. Kansainvälistynyt opetussuunnitelma. Global Immersion Programme in Food & Culture (GIF) on upotettu World Food kulttuurit moduuli, joka vaatii opiskelijat viettää kaksi viikkoa kautta kulkeviin Sveitsissä ja Ranskassa. Opiskelija vierailee merkittäviä toimijoita elintarviketeollisuudessa ja osallistumista seminaareihin johti useita Michelin kokit, kaikki saada... [-]

Master Gastronomian Ja Kulinaarisia Hallinta

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 5 kuukautta September 2018 Espanja Castellón

Tämä Master tarjoaa uppoutua ruokia päivä tehdä laadullista urasi. Pystyn luomaan luova ja kannattava ehdotus, paitsi ruoanlaitossa myös makeisissa ja leipomo. [+]

TOTAL upottamalla CUISINE Tämä Master tarjoaa uppoutua ruokia päivä tehdä laadullista urasi. Pystyn luomaan luova ja kannattava ehdotus, paitsi ruoanlaitossa myös makeisissa ja leipomo. Ohjelma on 5 kuukautta ja on täydennetty 530 tuntia harjoittelupaikkoja mm parhaissa ravintoloissa meidän Culinary Team. Oppilas tähti Meillä on paras tuote asiantuntijat, tekniset, huippuluokan innovointia ja suuntaukset keittiössä. Voit oppia rinnalla useita kansainvälisiä viite kokit ovat osa Kokkimaajoukkueen. pitkälle erikoistuneet ammattilaiset, jotka tekevät opetushenkilöstö yksi tuntomerkeistä. TIIMIMME ... paras tae Opi paras tuote asiantuntijoiden ja ammattilaisten aloilla, kuten vastakkaisia ​​kulinaarisia hallinta tai R & D + Hain gastronomiaan. Tietoa ja kokemusta palveluksessanne. Työllistettävyys ja yrittäjähenkisyys Uraauurtavaa menetelmät ja suora yhteys parhaat ammattilaiset valmistautua teitä ottamaan haasteen vastata alan tarpeisiin. pitkälle erikoistuneet ammattilaiset, jotka tekevät opetushenkilöstö yksi tuntomerkeistä. Miksi tutkia tätä tutkinto? 1. Ymmärrätte perusasiat klassisen keittiön ja tutkimus perusteellisesti ja sen piirteet hyödyntää. 2. Osaat innovatiiviset tekniikat ja kehittää luovuuttaan voit määrittää ainutlaatuinen ja perinteinen ruoka. 3. Huomaatte kulinaarisia tekniikoita ympäri maailmaa ja oppia yhdistämään menestyksekkäästi laajennetaan termin taitosi. 4. Voit kehittää kattavamman ammatillisen profiilin tutkimalla eri aloilla, kuten makeisten ja leipomotuotteiden. 5. Huoneessa hallintatyökaluja tarvittavat keittiö on yhtä maukasta kuin kannattavaa. 6. Tiedät omakohtaisesti menestynein liiketoimintamalleja ja on ajan tasalla uusimmista suuntauksista kansainvälisesti. 7. CEU Cardenal Herrera University ja Gasma vetoa innovatiivisen metodologian ja aktiivisesti opiskelijoiden: käytännön istuntoja, Masterclass, työpajoja, vierailuja ... 8. Opit kokemusta ja asiantuntemusta meidän Culinary Team ja huippuasiantuntijoiden Gastronomic Management. 9. Tulet panostaa verkostoitumiseen ja työnnä oma kulinaarinen yhteisön kautta kosketuksiin kokit ja ammattilaisten mukana oman koulutuksen. 10. Te täydentää... [-]

Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta February 2018 Italia Firenze

[+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. Osallistujat saavat asiantuntemusta brändin ja hallinnan aloilla useille erilaisille kilpailuille. barcelona [-]

Master In Ruoka Ja Juoma Hallinta

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 8 - 14 kuukautta September 2018 Espanja Barcelona

Master in Ruoka ja juoma Management, jonka EUHT StPOL ja Erikoistunut tutkinto Ruoka & Juoma Management kanssa yliopiston Gerona Foundation: innovaatio ja koulutus [+]

Master in Ruoka ja juoma Management Master in Ruoka ja juoma Management, jonka EUHT StPOL ja Erikoistunut tutkinto Ruoka & Juoma Management kanssa yliopiston Gerona Foundation: innovaatio ja koulutus

 

pätevyys Master Diploma in Ruoka & Juoma Management EUHT StPOL ja Ruoka & Juoma Management Erikoistuminen Diploma kanssa yliopiston Girona: innovaatio ja koulutussäätiö.

 

Kesto Kahdeksan kuukautta hotellin-koulu ja 3-6 kuukautta, tekee harjoitukset alalla (60 op).

 

opetuskieli Luokat ovat yleensä annetaan espanjaksi. Yhteensä 60 käsittelyn tuntia on esitetty Englanti vierailevien opettajien arvostetuimmat yliopistot Euroopassa ja Yhdysvalloissa. ... [-]


Gastronomia Ja Kulinaarisia Hallinta - School Of Management Kirjastotietokannat

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Opetus kampuksella Kokopäiväinen March 2018 Peru Lima

UPC tarjoaa uran ala ja Culinary Management, jonka tehtävänä on kouluttaa eheys ja innovatiivisia ammattilaisia ​​johtamaan kestävään kulinaarisia ja gastronominen kehitystä, joka suunnitellaan ja johdetaan taloudellisesti kannattavia gastronomisia projekteja ja kouluttaa parhaat kokit ja yrittäjät, antaa heille työkalut välttämätöntä edustaa meidän kulinaarisia identiteetin ja luoda omia tyylejä vankka argumentteja. [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. UPC tarjoaa uran ala ja Culinary Management, jonka tehtävänä on kouluttaa eheys ja innovatiivisia ammattilaisia ​​johtamaan kestävään kulinaarisia ja gastronominen kehitystä, joka suunnitellaan ja johdetaan taloudellisesti kannattavia gastronomisia projekteja ja kouluttaa parhaat kokit ja yrittäjät, antaa heille työkalut välttämätöntä edustaa meidän kulinaarisia identiteetin ja luoda omia tyylejä vankka argumentteja. Perustuen eriytettyä mesh ja henkilökohtaista opetusta, johon osallistui paikallisia ja kansainvälisiä asiantuntijoita, tämä ohjelma on monitieteistä lähestymistapaa, joka kattaa eri Tutkimuskohteita liittyy taiteen ruoanlaittoon. Tämä edellyttää eri alueilla: tutkimuksesta, tieteen ja analyysi meidän kulttuurin ja historian käyttötapoihin ja tekniikoita, jotka asettavat kansainvälisiä virtauksia. Varten UPC, on perustavaa laatua oleva tieto kunkin elementin prosessin, joka yhdistää aktiivisuus cooking: tuottajien, kokkeja, johtajien ja yrittäjien. Uskomme vakaasti, että vain tarkistaa yksityiskohtaisesti jokaiseen lenkki tässä ketjussa saavuttaa keittiö todellista perustukset. Kutsumme sinut tarkistaa eri uraa tarjoamia tiedekunnan of Management Kirjastotietokannat seuraavasta linkistä: http://pregrado.upc.edu.pe/facultad-de-administracion-en-hoteleria-y-turismo/ [-]

Maisteri Elintarvikkeiden Suunnitteluohjelman Kokemus

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta January 2018 Italia Rooma

Kurssin tavoitteena on kouluttaa suunnittelijoita, joilla on kriittinen suunnittelun taitoja voidakseen itsenäisesti hoitaa Ylempien suhteita, kehittää taipumusta innovaation tekijä määriteltäessä eri visioita, järjestelmissä, joissa toimimme. Tätä lukua suunnittelija jatkuvassa evoluution, elintarvike- Designer on hankittava tietoa, jonka avulla hänet joustavuutta käsitellä eri suunnittelu alojen vaan peräkkäisiä, jossa soveltaa suunnittelun taitoja, keskittyen erityisesti liittyy käyttäjien määrittelyssä polkuja tarpeita ja odotuksia. [+]

Tämä ohjelma "opetetaan Italian Kenen tulisi osallistua: Kurssi on avoin niille, jotka ovat hallussa otsikko Academic Study ensimmäisen tason, joka kestää vähintään kolme vuotta liittyvillä aloilla arkkitehtuuri, suunnittelu, sisustukseen, visuaalisen viestinnän, elintarvike- Science tai muiden siihen liittyvien alojen käsitellään kurssin. Se tarkistaa kykyä käsitellä itsenäisesti sekä keinotteluun että johtoon. Kurssi sisältää teoreettisia ja käytännön kurssi, johon opiskelijat käytännön tutkimus ja suunnittelu. Master tarjoaa simulaatiot ja erityisiä hankkeita yhteistyössä virastojen ja yksityisten yritysten, jossa soveltaa teoreettisia periaatteita, tekniikoita, välineitä ja menetelmiä hankitut aikana. Master-ohjelma on suunniteltu täyttämään tarpeet työmarkkinoiden valmistautuu ammattilaiset osaa suunnitella ja toteuttaa innovaatioita, tavata teknologiset ja strategiset haasteet tulevina vuosina nopeasti muuttuvalla alalla. Ruoka ei ole vain ensisijainen tarve, mutta kokemus aistien. Kokemus, jota voidaan pitää kaikilta osin, käytöstä raaka-aineiden määritelmään kulutustapoja. Alituinen kilpailukyvyn kehittäminen ja strateginen yritysten tarpeet edellyttävät kykyä kommunikoida suunnittelija, tarvittaessa asiantuntijoiden kanssa markkinoinnin ja tekniikan alan insinöörien kanssa, jossa yrityskuva konsulttien ja jossa " graafinen luova laite, jossa suunnittelijat viestintä- ja osallistuvien luomiseen paikkoja. Master siis myös hankintaan pehmeitä taitoja, jotka liittyvät analyysiin ja tulkintaan tarpeiden ja kuluttajien käyttäytymiseen, käsitys skenaarioita, jotka koskevat uusia tuotteita, esittäminen ja viestintä projektin, jossa korostetaan erityisiä arvoja, jotka voivat määrittää niiden menestys. Ensimmäinen teoreettinen osa esittelee pakollisia aineita aineen ja sitten osoitteen, neljän Hankealueilla liittyvä toiminta Packaging Design, Place Suunnittelu, Elintarvikkeiden Suunnittelu ja viestintä. Kukin alue sisältää vaiheen, jossa opettajat-ammattilaiset siirtävät tietonsa luentojen, ulkoisten interventioiden, käytännön esimerkkejä; tämä seuraa työpajan vaiheeseen, jossa opiskelija soveltaa hankitut taidot ja sitten päästään lopulliseen synteesi projekti. Tärkeä osa omistetaan aktiivisuutta harjoittelupaikkoja kumppani... [-]

MSC / Mba Ylellisyyttä Brändin Hallinta, Ruoka & Viini M2 Lokakuu

INSEEC Chambéry campus
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 lukukautta October 2018 Ranska Chambéry

MBA / MSc Luxury Brand Management, ruoka ja viini M2 on kolme ajan kurssin 350 tuntia face-to-face koulutusta, joka on arvoltaan 60 op tai 26 US opintopistettä. Kaikki luokat opetetaan Englanti [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. MBA / MSc. in Luxury Brand Management, ruoka ja viini on kolme ajan kurssin 350 tuntia face-to-face koulutusta, joka on arvoltaan 60 op tai 26 US opintopistettä. Kaikki luokat opetetaan Englanti. Ohjelma tarjoaa monitieteistä lähestymistapaa: vahva liiketoimintamalli, strateginen, markkinoinnin ja viestinnän tuntemus yhdistettynä altistuminen käytännöllinen puoli, kiitos panos aktiivisen ammattilaisten ja kenttään-käyntiä. Se tarjoaa tarvittavat tiedot ja asiantuntemus syöttää ylellisyyttä palvelu teollisuudelle sekoitus akateemisen pilarit ja käytännön kursseja eri teollisuudenaloilla. URAMAHDOLLISUUDET Tämä kurssi voidaan suoraan soveltaa työskennellä Luxury Hospitality in erilaisia ​​palveluja, kuten Operations, Brand Management, E-Merchandising, kulinaarinen matkailu, Management gastronomia & Viini, ruoka ja juoma, Event Management, myynti- tai asiakaspalvelukeskus. Pääsyvaatimukset MSc: Kiinnostaako ehdokkaan kanssa BSc. Hns. Tutkinto (4 vuotta yliopiston opinnot asianmukaisesti täytetty tai 5 vuotta kiinalaisten opiskelijoiden) kanssa, taso Englanti kielen osaamista tarvitaan opiskella Englanti. MBA: kiinnostuneiden ehdokasmaiden kanssa BSc. Tutkinto (3 vuotta yliopisto tutkimuksia asianmukaisesti täytetty tai 4 vuotta kiinalaisia ​​opiskelijoita) ja vähintään 2 vuotta työkokemusta keskijohdon asennossa taso Englanti kielen osaamista tarvitaan tutkimusta Englanti. IELTS: 6.5 -7,0 (With bändi pisteet vähintään 6,0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL IBT: 80 French Taitotaso: no ennakkoehto. Ranska-as-a-vieraskielinen opetus ohjelmaan mukaan. Jättää hakemuksen ja vaaditut asiakirjat sähköpostitse: akpallattu@inseec.com. Lomalista ehdokkaita otetaan yhteyttä 1 viikon kuluttua hakemusten lähettämistä. Voit myös käydä ohjelma lenkki website:http://masters.inseec.com/programmes-msc-mba/masters-2/art-luxe-vin/master-luxury-hospitality-brand-management.cfm vaatimuksille, määräajat ja tarkistuslista materiaaleja. ASIAKIRJAT vaaditaan HAKEMUSLOMAKE: 2 passi-koon kuvat 1 valokopio passista tai tunnus 1 kopio tutkinto- tai todistuskirjojen vähintään 3 vuoden korkeakoulutusalueen valmiiksi (3 vuotta opiskelijoiden Kiinassa) Opintosuoritusotteet 1 kirjain suosituksen joltakin professorit Todiste Englanti kielitaito OHJELMA COST 8... [-]

Maisteri Ruoka & Viini Hallinta (Roma) - Polku Italian

Il Sole 24 ORE Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta October 2018 Italia Rooma

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore tavoitteena on kouluttaa uusia teknisiä työnkuvat ja ruoka & viini johtajien kanssa perusteellinen käsitys teollisuuden ja elintarviketeollisuuden prosesseissa. [+]

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore tavoitteena on kouluttaa uusia teknisiä työnkuvat ja ruoka & viini johtajien kanssa perusteellinen käsitys teollisuuden ja elintarviketeollisuuden prosesseissa. RAKENNE Master Food & Wine Management koko ajan, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo, kesto on 11 kuukautta: 5 kuukautta koko ajan lähiopetusta 6 kuukautta työharjoitteluun tilat viinin ja elintarviketeollisuus OHJELMA Luokkahuoneessa Ohjelma on jaettu seuraaviin pääkohdat: Fundamentals hallinta: elementtejä taloustieteen ja liikkeenjohdon ravitsemuksen pääperiaatteista ja ravitsemusoppi Ruoka ja viini ja elintarvikealan järjestelmä Economics ja ruoka yritysjohdon Markkinointi, viestintä ja liiketoiminnan kehittäminen elintarvike- ja viinialan kansainvälistymisstrategiat. Keskity Aasian, Afrikan, USA teknisiä ja johtamistaitoja ruoka ja riskienhallinta oikealle Käynnistäminen käynnistys elintarvikkeiden ja viiniä. Tulee useita projektityön yhteistyössä alan yritysten, sekä uusien tuotteiden kehittämiseen - markkinoinnin johtajat, myyntipäälliköt ja tuotepäälliköt - sekä viennin ja kansainvälistymisen kysymyksiä. Jotkut yritykset hän on työskennellyt Master: Chr.Hansen, Felicetti, AlceNero, Mila ja Molinari. Aikana luokkahuoneessa osallistujien myös suorittaa opastettuja ruoka ja viini-alan yrityksiä ja palveluita. Jotkut yritykset kävi nykyisessä ja aiemmissa numeroissa: Home of Chocolate Perugina, Relais Chateaux Falconer, Peroni, Buongiornovino, Monini (öljy), Urbani TARTUFI, Maku Florence. STAGE Master tavoitteena on kouluttaa ammatillisia varattu kattamaan strategiset tehtävät yrityksissä, jotka toimivat menestyksekkäästi elintarvike- ja viinialan voivat toimia: Yritykset kuuluvat elintarvikealalla Yritykset kuuluvat GDO Pk toimivat elintarvike- ja viinialan viinitilat Industry Associations valmistajat ja muutosta viinin ja ruoan Horeca operaattorit Elinten edistämiseen elintarviketuotteiden TUENSAAJAT Master on suunnattu nuorille tutkinnon ja opiskelijaa talouden dicipline, tekniikan hallinta, viestintätieteiden ja poliittisia-oikeudelliset tutkimukset. Se palvelee myös niitä, jotka valmistui tieteessä erityisesti aloilla Food Science, kemia,... [-]

Master In International Ruoka Ja Juoma Hallinta

ESCP Europe Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Italia Torino Ranska Paris Saksa Berlin + 4 lisää

Tämä ohjelma on 1 vuoden 2-maa, kokopäiväinen erikoistunut master-ohjelma on suunniteltu jatko tavoitteena erinomainen johdon uran elintarvike- ja juomateollisuuden parhaiden kansainvälisten yhtiöiden [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. Tutkimukset Torinossa ja Pariisin kampuksilla. Tieteellinen johtaja: Prof. Francesco Rattalino Ohjelman tavoitteet Tämä ohjelma on 1 vuoden 2-maa, kokopäiväinen erikoistunut master-ohjelma on suunniteltu jatko tavoitteena erinomainen johdon uran elintarvike- ja juomateollisuuden parhaan kansainvälisten yritysten (esim Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - Carrefour - Coca -Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetkerin - Ferrero - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Antinori - Unilever) kuin johtajat, ja yrittäjiä. Uramahdollisuudet Meidän oma Career Service auttaa kehittämään potentiaalisia ansiosta valmennusta ja verkottumistoimintaan sekä yritysten ja alumnien. Syöttäminen ESCP Eurooppa antaa sinulle mahdollisuuden hyötyä maailmanlaajuisen verkon. Joitakin esimerkkejä siitä, mitä tulevaa ammatillinen rooli voisi olla: Yrittäjäurasta perheyrityksissä tai Start-Ups Tuotepäällikkö, tuotepäällikkö, Export / Import Manager, Supply Chain Manager, viestintäpäällikkö, markkinointipäällikkö, Product ja liiketoiminnan kehittäjä, aluepäällikkö in Ruoka & Juoma Yritykset kuten Ferrero, Lavazza, Barilla ... Opetussuunnitelma Tämä ohjelma tarjoaa täydellisen yhdistelmän teknistä tietämystä ja käytännön toimet: yli 20 päivän yritysvierailuja, yksi yritys Konsultointihankkeen, maistiaisia, ryhmätyöt ja verkostoitumismahdollisuuksia kanssa F & B johtajat, Alumni alalla toimivien ja asiantuntijoita. Jotkut tärkeimmät kurssit on lueteltu alla, ESCP Europe käyttää tapaustutkimus metologiaa: General Management Ruoka ja juoma (F & B) teollisuus Financial Accounting in F & B Kustannusten & Performance Management in F & B Managerial Economics: makro- ja mikrotason suuntauksia F & B Marketing Principles in F & B Supply Chain & Operations F & B teollisuus Konsernistrategia: menestystarinoita, epäonnistumisia ja haasteet F & B teollisuus HR Management & Cross-Cultural Dynamics in F & B International Business Law Neuvottelu Intercultural Context... [-]