Maisteriohjelmat Elintarviketutkimusssa

Täältä löydät 38 Maisteriohjelmaa Elintarviketutkimusssa

Elintarviketutkimus

Kun olet suorittanut kandidaatin tutkinnon, voit joko aloittaa uran tai halutessaan jatkaa tutkimuksia ansaita maisteriksi. Jälkimmäinen vaihtoehto voit valmistaa kehittyneempiä uran ja hypätä pidemmälle eteenpäin kuin jos aloitti välittömästi.

Mikä on Master Ruoka ja juoma Studies? Tämä kenttä keskittyy valmisteluun ja huolto ruokaa. Opiskelija suorittaa kursseja valmistaa heitä ymmärtämään toimintaa ravintolassa tai ravintola-alalla ja anna johtoasema tällaisessa laitoksessa. Kurssit voivat myös keskittyä politiikan puolella elintarvikkeiden ja juomien tutkimuksia, jos opiskelija on enemmän kiinnostunut tulossa elintarvikkeiden ja työturvallisuus työntekijöille tai tarkastaja. Ruoka ja juoma tutkimusten ohjelma yleensä ei sisällä ruokakulttuurin.

Ansaita Master Ruoka ja juoma Studies hyödyttää opiskelijoita auttamalla kehittämään johtamis- ja viestintätaitoja tarpeen, jotta ne viihtyvät.Holding kehittynyt aste voi myös sallia valmistuneet ansaita korkeampaa palkkaa, kun ne tulevat uransa.

On olemassa monia muuttujia, jotka vaikuttavat kustannuksiin ansaita Master Ruoka ja juoma Studies. Sinun on tutkimuksen erityisohjelman ja koulu ennen ilmoittautumalla ymmärtää, mitä opetusta tulee ja mitä muut maksut olet vastuussa.

Ura käytettävissä ruoka ja juoma tutkimukset valmistuneet ovat lukuisia. Pohjimmiltaan he voivat tulla kaikki hallinnolliset asemaa ravitsemistoiminta tai elintarvikkeiden vieraanvaraisuutta kentät. Näitä ovat operaattorit, ravintola tai catering johtajat, varaston asiantuntijat, ja avustaja johtajat. On myös mahdollista työskennellä sanitaatio- ja turvallisuutta tulemalla puhtaanapito asiantuntija tai terveystarkastaja.

Ota seuraava askel kohti oman uran ilmoittautumalla ruoka ja juoma tutkimusten ohjelma.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä lisää

Master In Food Design -projektin Kokemus

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta January 2019 Italia Rome

Master in Food Design -projektin kokemus kouluttaa suunnittelijoita, joilla on kriittisiä taitoja kehittää jatkuvasti innovaatioita. Elintarvikevalmistajat saavat tarvittavan joustavuuden eri alojen käsittelemiseksi - missä he voivat soveltaa suunnittelutaitoaan - kiinnittäen erityistä huomiota käyttäjien osallistumiseen tarpeiden ja odotusten määrittämiseen. Ammatilliset mahdollisuudet - tutkinnon suorittaneet voivat aloittaa polun kaikkiin tuotantoon, viestintään ja ruoan tuottamiseen liittyviin aloihin. Kiinnostuneiden kriittisten taitojen ansiosta he voivat kohdata johtamis- ja kulttuuritoiminnan. [+]

Master in Food Design -projektin kokemus kouluttaa suunnittelijoita, joilla on kriittisiä taitoja kehittää jatkuvasti innovaatioita. Elintarvikevalmistajat saavat tarvittavan joustavuuden eri alojen käsittelemiseksi - missä he voivat soveltaa suunnittelutaitoaan - kiinnittäen erityistä huomiota käyttäjien osallistumiseen tarpeiden ja odotusten määrittämiseen.

Ammatilliset mahdollisuudet - tutkinnon suorittaneet voivat aloittaa polun kaikkiin tuotantoon, viestintään ja ruoan tuottamiseen liittyviin aloihin. Kiinnostuneiden kriittisten taitojen ansiosta he voivat kohdata johtamis- ja kulttuuritoiminnan.

Tavoite - Mestari on osoitettu BA-tutkinnon suorittaneille arkkitehtuurille, suunnittelulle, visuaaliselle viestinnälle, ravitsemustieteille ja muille aloille.... [-]


Online-maisteriohjelma Elintarvike- Ja Juomien Hallinnassa

Rome Business School
Online Osa-aikainen 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Italia Rome

Rome Business School [+]

Alkamispäivä: joka vuosi, maaliskuussa ja lokakuussa

Huippuosaamisen palkkausharjoittelu, urapalvelu, kansainvälinen verkostoituminen ja monet muut edut ammatillisesta ja henkilökohtaisesta kehityksestä. Opetuskaavat jokaiselle kyselylle.

Rome Business School maisteriohjelma tarjoaa yleistä johtamiskoulutusta yhdistettynä tuotantoketjuskohtaisiin osaamisalueisiin, jotka tuottavat asiantuntijaammattilaisia, jotka pystyvät vastaamaan elintarvike- ja juomateollisuuden haasteisiin kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä.

Italian elintarvike- ja juomateollisuus kasvaa sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Italialaiset tuotteet ovat laatumerkki laadun tasolle, joka tunnetaan ja arvostetaan kaikkialla maailmassa sekä raaka-aineiden että maantieteellisen alkuperän osalta.... [-]


Maisteri Hotelli- Ja Ravintola-johto (Madrid)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Espanja Madrid

Master Hospitality Management ja Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksenteossa tällä alalla globaalissa ja dynaaminen, eikä sulje pois uuden teknologian vaikutus. [+]

Master Hospitality Management ja palauttaminen

Master Hospitality Management ja Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksenteossa tällä alalla globaalissa ja dynaaminen, eikä sulje pois uuden teknologian vaikutus.

Miksi opiskella Master:

Revenue Management, joka on opettanut kautta Business Game. Tämä erityisesti alalla hotelli markkinointi on laajalti kehitetty tällä alalla kautta levitetään kautta liiketoimintaa peli visio. Tämä Master voidaan ottaa Madrid tai Barcelona integroitu käytännöt: teoreettinen osa sovellettu ilmaantui luokkahuoneessa, mutta täytäntöönpano on yhteistyöprojekti liiketoiminnassa. Ammattikäytäntöjä. Master tarjoaa mahdollisuuden työkokemusta liikkeenjohdossa hotelliketjujen ja catering-yhtiöt. Se sisältää joukon kokouksia johtajien hotelleja, ravintoloita liiketoiminnan ja kansainvälisen matkailun konsultit. Ostelea on jäsenenä Espanjan Association of Avainhenkilöt hotelli (AEDH). Case: Tapaus menetelmä mahdollistaa paras oppilas systemaattisesti sen päätöksentekoprosessin kautta keskustelu todetut matkailuyritysten. Joissakin tapauksissa, jotka työskentelevät ovat: El Bulli ja Ryanair. Läsnäolo messuilla: Opiskelija messuille kuten Alimentaria (Barcelona), pidetään yhtenä messuilla maailman tärkeimmistä elintarvikeala; tai IBTM (Barcelona), yksi johtavista liikematkailun. Tavoitteet ... [-]

Executive Master Hotel Management

Ostelea Morocco
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Marokko Rabat

Executive Master Program in Management Hotelli- ja ravintola-alan kehitettiin yhteistyössä operatiivisten ja institutionaalisten alan toimijoita, jotta vastaus ongelmiin sidottiin ja alan kasvua toisaalta, ja tarpeet työmarkkinoiden toisaalta. [+]

esittely

Globalisoituneessa yhteydessä ja kehittyvä, Executive Master in Hospitality Management

Tämä koulutus keskittyy hallintaa ja valvontaa rakenteelliset ominaisuudet tuotantoyksiköt yrityksen, olipa kyseessä kansallinen tai kansainvälinen näkökulma.

Avainsanoja: Tehokas päätöksenteko ja aktiivinen uusien teknologioiden käyttöä.

Executive maisteriohjelman Hospitality Management

tavoitteet

Executive Master in Hospitality Management

Lopussa matkasi, sinun johtajien kanssa taitoja, kykyjä ja arvoja seuraavasti:

Tuntemus ravintola-alalle ja catering: läpi kansainvälisestä näkökulmasta ja lähestymistavasta "liiketoiminnan" business-tilassa, saat vankka tietopohja hotellialalla ja tarjoilut ja kannalta politiikan menettelyjä, käytäntöjä ja kokemuksia matkailu-, vieraanvaraisuus ja vapaa.... [-]


Tuotemerkin Suunnittelu Ja Johtaminen: Ruoka, Viini Ja Matkailu

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta February 2019 Italia Florence

Brändäystekniikoista ja palvelumallin suunnittelusta Brand Design and Management -ohjelman maisteriohjelma: ruoka, viini ja matkailu auttaa opiskelijoita ja nuoria ammattilaisia ​​kehittämään taitojaan tulevien Horeca-teollisuuden johtajien kanssa yhdistämällä ruokaviini ja matkailu elämäntapaan tarjoaa. Firenzessä ja Barcelonassa järjestetty kurssi tarjoaa laaja-alaisia ​​taitoja vieraanvaraisuuden ja matkailun palvelumallissa, keskittyen erityisesti Barcelonan ravintolaan ja Firenzen viinialan vertikaaliseen tutkimiseen. Catalunya ja Toscana rakensivat brändäysstrategioitansa alueellisuusarvoon maailmanlaajuisen erottuvuuden avaimena. Tämän päällikön ansiosta opiskelijoilla on mahdollisuus kokeilla erilaisia ​​brändäys- ja projektinhallintatapoja, joita kaksi Euroopan tärkeintä matkailukohtaa käyttää menestyksekkäästi. [+]

Mitä tarkoittaa tuotemerkin luominen ja hallinta elintarviketeollisuudessa? Miten markkinoida viiniyritystä ja työskennellä sen identiteetin? Miten matkailun sisällyttäminen siihen kaikesta?

Brändäystekniikoista ja palvelumallin suunnittelusta Brand Design and Management -ohjelman maisteriohjelma: ruoka, viini ja matkailu auttaa opiskelijoita ja nuoria ammattilaisia ​​kehittämään taitojaan tulevien Horeca-teollisuuden johtajien kanssa yhdistämällä ruokaviini ja matkailu elämäntapaan tarjoaa.

Firenzessä ja Barcelonassa järjestetty kurssi tarjoaa laaja-alaisia ​​taitoja vieraanvaraisuuden ja matkailun palvelumallissa, keskittyen erityisesti Barcelonan ravintolaan ja Firenzen viinialan vertikaaliseen tutkimiseen.... [-]


MSc. / MBA Luxury Brand Management, Ruoka

INSEEC Chambéry campus
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 lukukautta October 2018 Ranska Chambéry

MBA / MSc. Luxury Brand Management, Food [+]

MBA / MSc. Luxury Brand Management, Food

Kaikki luokat opetetaan englanniksi.

Ohjelma tarjoaa monialaista lähestymistapaa: vankka liiketoiminta, strateginen, markkinointi- ja kommunikaatiotuntemus yhdistettynä altistumiseen käytännön puolelle aktiivisten ammattilaisten panoksen ja kenttäkäyntien ansiosta.

Se tarjoaa tarvittavaa tietoa ja asiantuntemusta päästäkseen ylellisyystoimialalle yhdistämällä akateemisia pilareita ja käytännön kursseja eri toimialoilla.

URAMAHDOLLISUUDET

Tätä kurssia voidaan soveltaa suoraan Luxury Hospitality -työhön erilaisissa palveluissa, kuten Operations, Brand Management, E-Merchandising, Kulinaarinen matkailu, Management-gastronomia... [-]


Filosofian Maisteri (elintarviketutkimus)

Taylor’s University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 30 kuukautta July 2018 Malesia Subang Jaya + 1 lisää

Filosofian maisteri (Food Studies) pyrkii pitämään ylioppilastutkinnon korkeasti koulutetuista ammattilaisista, jotka ovat elintarviketieteen alan asiantuntijoita. Tämän saavuttamiseksi Taylor's University ja yliopisto Toulouse Jean Jaurès (UT2J) ovat suunnitelleet kattavan opetussuunnitelman, joka kattaa osatekijät, kuten tutkimustyöt, antropologian ja ruoka-sosiologian, erilaisten ruokakulttuurien ymmärtämisen, elintarvikkeiden suuntaukset ja liiketoiminnan näkymät, sosiaalipoliittiset kysymykset elintarvikkeiden ravitsemus ja kansanterveys sekä monet muut. [+]

Kaksinkertainen tunnustaminen ja sertifiointi

Viimeisten 20 vuoden aikana elintarvikkeiden tila on muuttunut dramaattisesti. Rippling elintarvikekriisit, kasvava lihavuus ongelma ja enemmän, ovat toistuvasti laittaa ruokaa valokeilassa. Taloudellisella tasolla väestön kasvu ja viime vuosikymmenen nopea talouskasvu ovat lisänneet ruoan kulutusta räjähdysmäisesti. Cushmanin mukaan Filosofian maisteri (Food Studies) pyrkii pitämään ylioppilastutkinnon korkeasti koulutetuista ammattilaisista, jotka ovat elintarviketieteen alan asiantuntijoita. Tämän saavuttamiseksi Taylor's University ja yliopisto Toulouse Jean Jaurès (UT2J) ovat suunnitelleet kattavan opetussuunnitelman, joka kattaa osatekijät, kuten tutkimustyöt, antropologian ja ruoka-sosiologian, erilaisten ruokakulttuurien ymmärtämisen, elintarvikkeiden suuntaukset ja liiketoiminnan näkymät, sosiaalipoliittiset kysymykset elintarvikkeiden ravitsemus ja kansanterveys sekä monet muut.Taylorin ruokatutkimuksen etunaAinoa Malesian yliopisto, jossa on "Ruoka-opintojen puheenjohtaja: Elintarvikkeet, kulttuurit ja terveys" - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Hän pitää painopisteenä ruokatutkimuksissa, edistää akateemisia ohjelmia ja antaa neuvoja opiskelijoille ja tiedekunnan jäsenille. Ranskalainen sosiotalouden tutkija, professori Dr. Poulainilla on pitkä ja menestyksekäs ura elintarviketieteiden ja vieraanvaraisuuden koulutuksessa sekä akateemisessa että kansainvälisessä elämässä. Hän on julkaissut lukuisia kirjoja, kirjan lukuja ja artikkeleita sekä esitteli aktiivisesti keynote- ja konferenssinäytöksiä ympäri maailmaa mm. Elintarvike-sosiologiasta, elintarvikeperinnöstä ja matkailukäytännöistä.Ainoa Food Studies -ohjelma, joka tarjoaa maailmanlaajuista tutkimusohjelmaa (GRP), joka tarjoaa mahdollisuuden harjoittaa kenttätyötä ulkomailla. Opiskelijoilla on jännittävä tilaisuus tehdä tutkimustyötä ulkomaille, jos se keskittyy tiettyyn maahan 3-6 kuukauteen liittyvään ruokaan liittyvään aiheeseen. Valitse kumppanuusyliopistojen kansainvälisestä verkostosta tutkimukseen esimerkiksi Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Hongkongissa ja Japanissa. Tämä antaa opiskelijoille entistä kattavamman tutkimuskokemuksen, kun he ovat vuorovaikutuksessa toisen kulttuurin kanssa, muodostavat eri näkökulmat globaaleista asioista ja sitoutuvat aktiivisesti globaalin yhteisön kanssa.Kansainvälistetty opetussuunnitelma. Globaali immersio-ohjelma ruoassaErikoistuneet tutkimusmäärärahat. Näitä ovat RRKokeellinen ravintola: Tämä ravintola toimii observatoriona, jossa... [-]

Kansainvälisen Ruoan Maisteri

ESCP Europe Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ranska Paris

IFBMin maisteri ESCP Europe , yksi maailman huippu-kauppakorkeakouluista, on 1 vuoden täysipäiväinen jatko-ohjelma yli 2 maissa niille, jotka haluavat menestyä uran elintarviketuotannossa [+]

ESCP Europe Business School ensimmäinen IFBM-maisteri

IFBMin maisteri ESCP Europe , yksi maailman huippu-kauppakorkeakouluista, on 1 vuoden täysipäiväinen jatko-ohjelma yli 2 maissa niille, jotka haluavat menestyä uran elintarviketuotannossa

Se opetetaan englanniksi ja se tapahtuu Torinon ja Pariisin kampuksilla, jotka ovat täydelliset lähtökohdat kokemaan huippuosaamista Italiasta ja Ranskasta, maailman kärkipaikoista elintarvike- ja juomakulttuurin ja innovaation ytimessä.

Ohjelma alkaa vuosittain syyskuussa. Aloita hakemuksesi nyt!

Valitse "Master - Master of Sciences" -valikko "Pääsy" -osiossa luodun tilisi luona.

IFBM-maisteriohjelma on ainoa kansainvälisen kappaleen ohjelma kahdessa maassa ja aidosti kansainvälinen ja kansainvälinen henki, joka on maailmanlaajuinen tiedekunta, jossa on monikulttuurinen luokkaympäristö ja kansainvälinen yritysverkosto.... [-]


Master In Ruoka Ja Juoma Hallinta

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 8 - 14 kuukautta September 2018 Espanja Barcelona

Master in Ruoka ja juoma Management, jonka EUHT StPOL ja Erikoistunut tutkinto Ruoka & Juoma Management kanssa yliopiston Gerona Foundation: innovaatio ja koulutus [+]

Key Facts

Sen lisäksi, että se tarjoaa 60 opitason vieraanvaraisuus-liiketoiminta-suuntautunutta akateemista ohjelmaa, se tarjoaa ainutlaatuisen ammatillisen induktiomoduulin, jossa opiskelijat viettävät 4 viikon ajan käytännön ohjelmaan kouluhotellissa.

Harjoittelumme avulla opiskelijat osallistuvat sekä henkilökohtaiseen, tekniseen että ammatilliseen ongelmanratkaisuun. Valmistamme heidät dynaamiselle johtajuudelle, jonka he joutuvat käyttämään yritysten johtajina.

Meillä he oppivat tekemään päätöksiä itsenäisesti, objektiivisesti ja systemaattisesti. Tämä heijastuu kunkin yrityksen lopullisiin sosiaalisiin ja taloudellisiin tuloksiin yrityksessä, jossa he työskentelevät.... [-]


Master Elintarvikkeiden Suunnittelu

Scuola Politecnica di Design SPD
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta March 2019 Italia Milan

Master Food suunnittelu kehittää tarvittavat taidot, jotta elinkeinonharjoittaja voi tulla ruokaa suunnittelu alan markkinoilla on jatkuvasti kasvussa, ja missä Italia on viittaus. Kurssi on tarkoitettu tutkinnon suunnittelu-, markkinointi ja viestintä mutta myös ammattilaisille, joilla on kokemusta markkinoilla. Ohjelma keskittyy elintarviketeollisuuden ja sen menetelmiä. [+]

Master Food muotoilu antaa ammatillinen mahdollisuutta kehittää tarvittavat taidot tulla ja tarjota innovatiivinen elintarvikealalla, joka on jatkuvasti kasvava ja missä Italiassa on maan vertailukohta.

Kurssi on suunniteltu paitsi tutkinnon suunnittelu, markkinointi ja viestintä, mutta myös ammattilaisille jo työskentelevät hallinnon ja johtamisen markkinoilla. Ohjelma ohjaa sen painopiste] elintarvikealalla ja sen menetelmiä. Liitto ruoka ja muotoilu, on syntynyt uusia ammatillisia - ruoka suunnittelija - joka pystyy toimimaan: - prosessien, menetelmien ja ympäristöissä, joissa elintarvikkeita valmistetaan, jaetaan ja kulutetaan; - Ruokaa esteettinen näkökulmasta, viestintä- ja edustaja; - Laitteet ja välineet valmistuksessa käytettyjen ja elintarvikkeiden kulutukseen; - Tiedonanto edistäviä toimia elintarvikkeita.... [-]


Maisteri Viininviljelyssä Ja Viininviljelyssä

Georgian Technical University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Georgia Tbilisi

Valmistuttuaan tämän ohjelman, hankittu tietämys ja palkittu pätevyys, henkilö voi työskennellä yksityisen sektorin, hallitusten ja kansalaisjärjestöjen, kuten viiniyritysten, rypäleiden tuottajien, kuohuviinien ja tislattujen juomien yritykset, laboratoriot, makuista palkkiot, yhdistykset Joka työskentelee viininviljelyn ja vihannesten alalla, maatalousministeriö ja sen tytäryhtiöt. [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. Ohjelman tavoitteet Valmistelemaan enologist mukaisesti työmarkkinoiden kysyntää, joka on kilpailukykyinen, käytännöllisesti suuntautunut ja valmis vastaamaan korkeimpia odotukset viinialan. Opiskelija saa tarvittavat teoreettiset tiedot ja käytännön taidot. Esittelemään opiskelijoille maailman rypäleiden viljelyä, viininvalmistusta, viininvalmistusta ja viiniliiketoimintaa. Opettaa nykyisiä tekniikoita, antaa tietoa nykyaikaisista menetelmistä, innovaatioita, joita käytetään viinitarhan ja viininvalmistuksessa. Selittää erityisten viininviljelymenetelmien merkitys hyvän maun ja aromin tuottamisessa. Antaa kokemus sellaisille opiskelijoille, jotka kehittävät asiaankuuluvia taitoja nykyisissä käytännöissä rypäleiden keräämiseen ja viinirypäleiden jalostamiseen viinille kaupallisella viinitarhalla ja / tai viinitilalla. Jotta opiskelija tuntee yhteiset analyyttiset taidot, käytetään viinin laboratoriossa. Ohjelman kuvaus ... [-]

Maisterin Tutkinto Hotelli- Ja Ravintola-alalla - Verkossa

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi November 2018 Espanja Spain Online + 1 lisää

Uusimpien numerossa UNWTO World Tourism Barometer, vuonna 2014 saapuvien kansainvälisten matkailijoiden määrä oli 1138 miljoonaa, kasvua 4,7% edelliseen vuoteen verrattuna. [+]

yleiskatsaus Modality: Online Alku: Marraskuu Kesto: 1 lukuvuosi Op: 60 Ohjaus: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Uusimpien numerossa UNWTO World Tourism Barometer, vuonna 2014 saapuvien kansainvälisten matkailijoiden määrä oli 1138 miljoonaa, kasvua 4,7% edelliseen vuoteen verrattuna.

"Viime vuosina matkailu on osoittautunut yllättävän vahva ja kova ja suuri kyky edistää taloudellista elpymistä taloudellisen toiminnan, koska se tuottaa tuhansia miljoonia dollareita viennin ja luoda miljoonia työpaikkoja. Tämä on tapahtunut kohteisiin ympäri maailmaa, mutta erityisesti Euroopassa, koska alue pyrkii vakiinnuttamaan poistumisen yksi pahimmista talouden aikoja historiansa ", sanoi Taleb Rifai, pääsihteeri WTO on Espanja avaaminen Global matkailufoorumiin Madridissa. ... [-]


Masters Tutkinto Hotelli- Ja Ravintola - Kokopäiväisesti

OSTELEA | Distancia
Online Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Espanja Madrid Barcelona + 2 lisää

Master Hospitality Management ja restaurointi, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksenteossa tällä alalla globalisoituneessa ja dynaaminen, ei poista uuden teknologian vaikutus. [+]

Master Hospitality Management ja restaurointi, Jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksentekoon Globaalistuneessa ja dynaaminen ala, ei poista vaikutus uuden teknologian.

Miksi opiskella Master:

johtamistaidot

Sarja kokouksia johtajien hotelli- ja catering-yhtiöt, ja kansainvälisen matkailun konsultteja. Kokemus johtotehtävistä: Opiskelija kehittää perusvalmiudet hallita projekteja tehokkaasti "pehmeitä taitoja". Case: Tapaus menetelmä mahdollistaa opiskelijoiden on systemaattisesti parantamaan päätöksensä - prosessin kautta keskustelu todetut matkailuyritysten. Lisäksi menetelmä mahdollistaa kehittää muita taitoja, kuten luovuutta, analyyttinen ajattelu taidot, suullinen ja kirjallinen viestintä-ja vuorovaikutustaidot. Joissakin tapauksissa toiminut aiemmissa numeroissa tämän ohjelman ovat olleet El Bulli ja Ryanair. Erityistä huomiota tulojen hallinta, opetetaan liiketoiminnan peli. Tämä erityisesti alalla hotelli markkinointi on laajalti kehitetty tällä alalla kautta levitetään kautta liiketoimintaa peli visio. Kuukausittain konferensseja johtajien eri osastojen tai toimitusjohtajien yritykset edustavat alan. Ohjelma johtamistaitojen kehittyminen: Matkailun Skills Development Program (TSDP). ... [-]

Italian Kurssialan Taidekurssi

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta October 2018 Italia Turin

180 vuorokautta kestävä italialaisen keittiön ja viinikirjaston maisterikurssi esitetään kahdessa osassa: ensimmäinen, 55 päivän pituinen teoreettinen ja käytännöllinen oppitunti ICIF päämajassa, täydennetty koulutuskenttätarjonnalla; toinen on 120 päivän ammatillinen harjoittelu (valinnainen, ei sisälly tilauskuluihin) koulujen valitsemissa ravintoloissa. [+]

Italian kulttuurin maisteri ja viinikellari

Yhdeksän viikon teoreettiset ja käytännölliset oppitunnit ja mahdollisuus käytännön harjoittelujaksoon parhaissa italialaisissa ravintoloissa

180 vuorokautta kestävä italialaisen keittiön ja viinikirjaston maisterikurssi esitetään kahdessa osassa: ensimmäinen, 55 päivän pituinen teoreettinen ja käytännöllinen oppitunti ICIF päämajassa, täydennetty koulutuskenttätarjonnalla; toinen on 120 päivän ammatillinen harjoittelu (valinnainen, ei sisälly tilauskuluihin) koulujen valitsemissa ravintoloissa.

Mestari opettaa alueellista perinteistä ruokaa ja sen modernin luovan evoluution, perustekniikat, sopivat koristeet, esitystaiteen ja muiden perustavanlaatuisten käsitysten maatalous- ja elintarviketuotteista, mausteista, aromaattisista yrtteistä ja raaka-aineista sekä yksityiskohtaisesta tutkimuksesta viinejä ja öljyjä.... [-]


Kansainväliset Master-ammattitutkinnot (Euroopan Notaarin Vahvistama Tutkintotodistus)

ESNECA
Opetus kampuksella Osa-aikainen 300 tuntia Avoin ilmoittautuminen Espanja Spain Online

Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille vieraanvaraisuuden alalla, matkailu ja catering sekä kuka tahansa, joka aikoo hankkia tarvittavat tekniset tiedot ammattitaitoinen kokki. [+]

vastaanottajat

Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille vieraanvaraisuuden alalla, matkailu ja catering sekä kuka tahansa, joka aikoo hankkia tarvittavat tekniset tiedot ammattitaitoinen kokki.

liikennemuotojen

Pääohjauskytkimen on online- ja Tutorizada

Kun ilmoittautunut, opiskelija saa ovikoodin 24 työtuntia.Tiimimme opettajien ja ottaa yhteyttä opiskelija jopa 48 tuntia rekisteröinnin jälkeen ohjata opiskelijaa hänen mukanaan alussa ja matkan varrella, ja vastata kaikkiin kysymyksiin, joita saattaa syntyä.kesto

Kurssi kestää 300 tuntia.

määräAlkuperäinen summa: 1900 dollariaTodellinen määrä: $ 475

* Määrä ilmaistaan ​​Yhdysvaltain dollareina... [-]