Maisteriohjelmat Elintarviketutkimusssa

Täältä löydät 39 Maisteriohjelmaa Elintarviketutkimusssa

Elintarviketutkimus

Kun olet suorittanut kandidaatin tutkinnon, voit joko aloittaa uran tai halutessaan jatkaa tutkimuksia ansaita maisteriksi. Jälkimmäinen vaihtoehto voit valmistaa kehittyneempiä uran ja hypätä pidemmälle eteenpäin kuin jos aloitti välittömästi.

Mikä on Master Ruoka ja juoma Studies? Tämä kenttä keskittyy valmisteluun ja huolto ruokaa. Opiskelija suorittaa kursseja valmistaa heitä ymmärtämään toimintaa ravintolassa tai ravintola-alalla ja anna johtoasema tällaisessa laitoksessa. Kurssit voivat myös keskittyä politiikan puolella elintarvikkeiden ja juomien tutkimuksia, jos opiskelija on enemmän kiinnostunut tulossa elintarvikkeiden ja työturvallisuus työntekijöille tai tarkastaja. Ruoka ja juoma tutkimusten ohjelma yleensä ei sisällä ruokakulttuurin.

Ansaita Master Ruoka ja juoma Studies hyödyttää opiskelijoita auttamalla kehittämään johtamis- ja viestintätaitoja tarpeen, jotta ne viihtyvät.Holding kehittynyt aste voi myös sallia valmistuneet ansaita korkeampaa palkkaa, kun ne tulevat uransa.

On olemassa monia muuttujia, jotka vaikuttavat kustannuksiin ansaita Master Ruoka ja juoma Studies. Sinun on tutkimuksen erityisohjelman ja koulu ennen ilmoittautumalla ymmärtää, mitä opetusta tulee ja mitä muut maksut olet vastuussa.

Ura käytettävissä ruoka ja juoma tutkimukset valmistuneet ovat lukuisia. Pohjimmiltaan he voivat tulla kaikki hallinnolliset asemaa ravitsemistoiminta tai elintarvikkeiden vieraanvaraisuutta kentät. Näitä ovat operaattorit, ravintola tai catering johtajat, varaston asiantuntijat, ja avustaja johtajat. On myös mahdollista työskennellä sanitaatio- ja turvallisuutta tulemalla puhtaanapito asiantuntija tai terveystarkastaja.

Ota seuraava askel kohti oman uran ilmoittautumalla ruoka ja juoma tutkimusten ohjelma.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä lisää

Master Ruoka Ja Juoma Hallinta

Rome Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi March 2018 Italia Rooma

Rooman kauppakorkeakoulun maisteri elintarvike- ja juomien liikkeenjohdossa tarjoaa yleistä johtamiskoulutusta yhdistettynä tuotantoketjuskohtaisiin kompetensseihin tuottaakseen asiantuntijaammattilaisia, jotka pystyvät vastaamaan elintarvike- ja juomateollisuuden haasteisiin kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä. [+]

EARLY BIRD: 10% alennus, jos kirjaudut ennen joulukuu 11.!

Koulutus huippuosaamisen, maksetaan harjoittelupaikkoja, ura palvelu, kansainvälistä verkottumista ja monet muut hyödyt teidän ammatillista ja henkilökohtaista kehitystä. Opetuskaavat jokaiselle kyselylle. Alkamispäivä: joka vuosi, maaliskuussa ja lokakuussa

Rooman kauppakorkeakoulun maisteriohjelma ruoan ja juomien liikkeenjohdossa tarjoaa yleistä johtamiskoulutusta yhdistettynä tuotantoketjuskohtaisiin osaamiseen erikoistuneiden ammattilaisten tuottamiseksi, jotka pystyvät vastaamaan elintarvike- ja juomateollisuuden haasteisiin kansainvälisessä ja monikulttuurisessa kontekstissa.... [-]


Maisterin Tutkinto Hotelli- Ja Ravintola (Barcelona)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Opetus kampuksella Kokopäiväinen April 2018 Espanja Barcelona Madrid

Master Hospitality Management ja Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksenteossa tällä alalla globaalissa ja dynaaminen, eikä sulje pois uuden teknologian vaikutus. [+]

Master Hospitality Management ja palauttaminen

Master Hospitality Management ja Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksenteossa tällä alalla globaalissa ja dynaaminen, eikä sulje pois uuden teknologian vaikutus.

Miksi opiskella Master:

Revenue Management, joka on opettanut kautta Business Game. Tämä erityisesti alalla hotelli markkinointi on laajalti kehitetty tällä alalla kautta levitetään kautta liiketoimintaa peli visio. Tämä Master voidaan ottaa Madrid tai Barcelona integroitu käytännöt: teoreettinen osa sovellettu ilmaantui luokkahuoneessa, mutta täytäntöönpano on yhteistyöprojekti liiketoiminnassa. Ammattikäytäntöjä. Master tarjoaa mahdollisuuden työkokemusta liikkeenjohdossa hotelliketjujen ja catering-yhtiöt. Se sisältää joukon kokouksia johtajien hotelleja, ravintoloita liiketoiminnan ja kansainvälisen matkailun konsultit. Ostelea on jäsenenä Espanjan Association of Avainhenkilöt hotelli (AEDH). Case: Tapaus menetelmä mahdollistaa paras oppilas systemaattisesti sen päätöksentekoprosessin kautta keskustelu todetut matkailuyritysten. Joissakin tapauksissa, jotka työskentelevät ovat: El Bulli ja Ryanair. Läsnäolo messuilla: Opiskelija messuille kuten Alimentaria (Barcelona), pidetään yhtenä messuilla maailman tärkeimmistä elintarvikeala; tai IBTM (Barcelona), yksi johtavista liikematkailun. Tavoitteet ... [-]

Master in Italian Cuisine and Oenology

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta October 2018 Italia Italia Online

[+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. leivonnaiset Leipä valmistus Jäätelö päätöksentekoon viini Ravintola Elintarvikkeet Ruoka & juomien hoito Halal Certificatioin - Keittäminen muslimeille [-]

Maisteri Viininviljelyssä Ja Viininviljelyssä

Georgian Technical University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Georgia Tbilisi

Valmistuttuaan tämän ohjelman, hankittu tietämys ja palkittu pätevyys, henkilö voi työskennellä yksityisen sektorin, hallitusten ja kansalaisjärjestöjen, kuten viiniyritysten, rypäleiden tuottajien, kuohuviinien ja tislattujen juomien yritykset, laboratoriot, makuista palkkiot, yhdistykset Joka työskentelee viininviljelyn ja vihannesten alalla, maatalousministeriö ja sen tytäryhtiöt. [+]

Ohjelman tavoitteet Valmistelemaan enologist mukaisesti työmarkkinoiden kysyntää, joka on kilpailukykyinen, käytännöllisesti suuntautunut ja valmis vastaamaan korkeimpia odotukset viinialan. Opiskelija saa tarvittavat teoreettiset tiedot ja käytännön taidot. Esittelemään opiskelijoille maailman rypäleiden viljelyä, viininvalmistusta, viininvalmistusta ja viiniliiketoimintaa. Opettaa nykyisiä tekniikoita, antaa tietoa nykyaikaisista menetelmistä, innovaatioita, joita käytetään viinitarhan ja viininvalmistuksessa. Selittää erityisten viininviljelymenetelmien merkitys hyvän maun ja aromin tuottamisessa. Antaa kokemus sellaisille opiskelijoille, jotka kehittävät asiaankuuluvia taitoja nykyisissä käytännöissä rypäleiden keräämiseen ja viinirypäleiden jalostamiseen viinille kaupallisella viinitarhalla ja / tai viinitilalla. Jotta opiskelija tuntee yhteiset analyyttiset taidot, käytetään viinin laboratoriossa. Ohjelman kuvaus ... [-]

Gastronomia Ja Kulinaarisia Hallinta - School Of Management Kirjastotietokannat

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Opetus kampuksella Kokopäiväinen March 2018 Peru Lima

UPC tarjoaa uran ala ja Culinary Management, jonka tehtävänä on kouluttaa eheys ja innovatiivisia ammattilaisia ​​johtamaan kestävään kulinaarisia ja gastronominen kehitystä, joka suunnitellaan ja johdetaan taloudellisesti kannattavia gastronomisia projekteja ja kouluttaa parhaat kokit ja yrittäjät, antaa heille työkalut välttämätöntä edustaa meidän kulinaarisia identiteetin ja luoda omia tyylejä vankka argumentteja. [+]

UPC tarjoaa uran ala ja Culinary Management, jonka tehtävänä on kouluttaa eheys ja innovatiivisia ammattilaisia ​​johtamaan kestävään kulinaarisia ja gastronominen kehitystä, joka suunnitellaan ja johdetaan taloudellisesti kannattavia gastronomisia projekteja ja kouluttaa parhaat kokit ja yrittäjät, antaa heille työkalut välttämätöntä edustaa meidän kulinaarisia identiteetin ja luoda omia tyylejä vankka argumentteja. Perustuen eriytettyä mesh ja henkilökohtaista opetusta, johon osallistui paikallisia ja kansainvälisiä asiantuntijoita, tämä ohjelma on monitieteistä lähestymistapaa, joka kattaa eri Tutkimuskohteita liittyy taiteen ruoanlaittoon. Tämä edellyttää eri alueilla: tutkimuksesta, tieteen ja analyysi meidän kulttuurin ja historian käyttötapoihin ja tekniikoita, jotka asettavat kansainvälisiä virtauksia. ... [-]


Maisteri Elintarvikkeiden Suunnitteluohjelman Kokemus

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta January 2018 Italia Rooma

Kurssin tavoitteena on kouluttaa suunnittelijoita, joilla on kriittinen suunnittelun taitoja voidakseen itsenäisesti hoitaa Ylempien suhteita, kehittää taipumusta innovaation tekijä määriteltäessä eri visioita, järjestelmissä, joissa toimimme. Tätä lukua suunnittelija jatkuvassa evoluution, elintarvike- Designer on hankittava tietoa, jonka avulla hänet joustavuutta käsitellä eri suunnittelu alojen vaan peräkkäisiä, jossa soveltaa suunnittelun taitoja, keskittyen erityisesti liittyy käyttäjien määrittelyssä polkuja tarpeita ja odotuksia. [+]

Tämä ohjelma "opetetaan Italian

Kenen tulisi osallistua:

Kurssi on avoin niille, jotka ovat hallussa otsikko Academic Study ensimmäisen tason, joka kestää vähintään kolme vuotta liittyvillä aloilla arkkitehtuuri, suunnittelu, sisustukseen, visuaalisen viestinnän, elintarvike- Science tai muiden siihen liittyvien alojen käsitellään kurssin. Se tarkistaa kykyä käsitellä itsenäisesti sekä keinotteluun että johtoon.

Kurssi sisältää teoreettisia ja käytännön kurssi, johon opiskelijat käytännön tutkimus ja suunnittelu. Master tarjoaa simulaatiot ja erityisiä hankkeita yhteistyössä virastojen ja yksityisten yritysten, jossa soveltaa teoreettisia periaatteita, tekniikoita, välineitä ja menetelmiä hankitut aikana.... [-]


Master Gastronomian Ja Kulinaarisia Hallinta

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 5 kuukautta September 2018 Espanja Castellón

Tämä Master tarjoaa uppoutua ruokia päivä tehdä laadullista urasi. Pystyn luomaan luova ja kannattava ehdotus, paitsi ruoanlaitossa myös makeisissa ja leipomo. [+]

TOTAL upottamalla CUISINE

Tämä Master tarjoaa uppoutua ruokia päivä tehdä laadullista urasi. Pystyn luomaan luova ja kannattava ehdotus, paitsi ruoanlaitossa myös makeisissa ja leipomo.

Ohjelma on 5 kuukautta ja on täydennetty 530 tuntia harjoittelupaikkoja mm parhaissa ravintoloissa meidän Culinary Team.

Oppilas tähti

Meillä on paras tuote asiantuntijat, tekniset, huippuluokan innovointia ja suuntaukset keittiössä. Voit oppia rinnalla useita kansainvälisiä viite kokit ovat osa Kokkimaajoukkueen.

pitkälle erikoistuneet ammattilaiset, jotka tekevät opetushenkilöstö yksi tuntomerkeistä.

TIIMIMME ... paras tae

Opi paras tuote asiantuntijoiden ja ammattilaisten aloilla, kuten vastakkaisia ​​kulinaarisia hallinta tai R & D + Hain gastronomiaan. Tietoa ja kokemusta palveluksessanne.... [-]


Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta February 2018 Italia Firenze

[+]

Osallistujat saavat asiantuntemusta brändin ja hallinnan aloilla useille erilaisille kilpailuille.

barcelona

[-]

Master In Ruoka Ja Juoma Hallinta

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 8 - 14 kuukautta September 2018 Espanja Barcelona

Master in Ruoka ja juoma Management, jonka EUHT StPOL ja Erikoistunut tutkinto Ruoka & Juoma Management kanssa yliopiston Gerona Foundation: innovaatio ja koulutus [+]

Key Facts

Sen lisäksi, että se tarjoaa 60 opitason vieraanvaraisuus-liiketoiminta-suuntautunutta akateemista ohjelmaa, se tarjoaa ainutlaatuisen ammatillisen induktiomoduulin, jossa opiskelijat viettävät 4 viikon ajan käytännön ohjelmaan kouluhotellissa.

Harjoittelumme avulla opiskelijat osallistuvat sekä henkilökohtaiseen, tekniseen että ammatilliseen ongelmanratkaisuun. Valmistamme heidät dynaamiselle johtajuudelle, jonka he joutuvat käyttämään yritysten johtajina.

Meillä he oppivat tekemään päätöksiä itsenäisesti, objektiivisesti ja systemaattisesti. Tämä heijastuu kunkin yrityksen lopullisiin sosiaalisiin ja taloudellisiin tuloksiin yrityksessä, jossa he työskentelevät.... [-]


Maisteri Ruoka & Viini Hallinta (Milano) - Italia Polku

Il Sole 24 ORE Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta October 2018 Italia Milano

Master tavoitteena on kouluttaa uusia ammattinimikkeitä teknisten ja ruokamestaria kanssa laaja tuntemus alan ja elintarviketeollisuuden prosesseissa. [+]

Master tavoitteena on kouluttaa uusia ammattinimikkeitä teknisten ja ruokamestaria kanssa laaja tuntemus alan ja elintarviketeollisuuden prosesseissa.

RAKENNE

Päätoimisen Master, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo, kesto on 11 kuukautta (5 6 luokkahuoneessa ja työharjoittelu).

OHJELMA

Ohjelma on jaettu seuraaviin pääkohdat:

Fundamentals hallinta: elementtejä taloustieteen ja liikkeenjohdon ravitsemuksen pääperiaatteista ja ravitsemusoppi Ruoka ja viini ja elintarvikealan järjestelmä Economics ja ruoka yritysjohdon Markkinointi, viestintä ja liiketoiminnan kehittäminen elintarvike- ja viinialan kansainvälistymisstrategiat. Keskity Aasian, Afrikan, USA teknisiä ja johtamistaitoja ruoka ja riskienhallinta oikealle Käynnistäminen käynnistys elintarvikkeiden ja viiniä. STAGE ... [-]

Master Elintarvikkeiden Suunnittelu

Scuola Politecnica di Design SPD
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta March 2018 Italia Milano

Master Food suunnittelu kehittää tarvittavat taidot, jotta elinkeinonharjoittaja voi tulla ruokaa suunnittelu alan markkinoilla on jatkuvasti kasvussa, ja missä Italia on viittaus. Kurssi on tarkoitettu tutkinnon suunnittelu-, markkinointi ja viestintä mutta myös ammattilaisille, joilla on kokemusta markkinoilla. Ohjelma keskittyy elintarviketeollisuuden ja sen menetelmiä. [+]

Master Food muotoilu antaa ammatillinen mahdollisuutta kehittää tarvittavat taidot tulla ja tarjota innovatiivinen elintarvikealalla, joka on jatkuvasti kasvava ja missä Italiassa on maan vertailukohta.

Kurssi on suunniteltu paitsi tutkinnon suunnittelu, markkinointi ja viestintä, mutta myös ammattilaisille jo työskentelevät hallinnon ja johtamisen markkinoilla. Ohjelma ohjaa sen painopiste] elintarvikealalla ja sen menetelmiä. Liitto ruoka ja muotoilu, on syntynyt uusia ammatillisia - ruoka suunnittelija - joka pystyy toimimaan: - prosessien, menetelmien ja ympäristöissä, joissa elintarvikkeita valmistetaan, jaetaan ja kulutetaan; - Ruokaa esteettinen näkökulmasta, viestintä- ja edustaja; - Laitteet ja välineet valmistuksessa käytettyjen ja elintarvikkeiden kulutukseen; - Tiedonanto edistäviä toimia elintarvikkeita.... [-]


All Inclusive Master -ohjelma Italialaisessa Keittiössä

Manuelina Culinary
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 5 viikkoa April 2018 Italia Brescia

Meidän Master-ohjelma on kattavin lyhyt kulinaarinen ohjelma ulkopuolella Italiassa. Opiskelijoille ja kulinaarisille ammattilaisille annetaan näkökulma italialaiseen alueelliseen keittiöön, jota voidaan tehokkaasti ja yksinkertaisesti soveltaa kaikkialla maapallon eri puolilla. Se vie syvällisen tarkastelun raaka-aineista, joita tarvitaan täydellisten valikkojen toteuttamiseen ja menee paljon pidemmälle kuin yksinkertainen resepti-toisto, jota näemme useimmissa kouluissa. [+]

Ohjelman yleiskuvaus

Meidän Master-ohjelma on kattavin lyhyt kulinaarinen ohjelma ulkopuolella Italiassa. Opiskelijoille ja kulinaarisille ammattilaisille annetaan näkökulma italialaiseen alueelliseen keittiöön, jota voidaan tehokkaasti ja yksinkertaisesti soveltaa kaikkialla maapallon eri puolilla. Se vie syvällisen tarkastelun raaka-aineista, joita tarvitaan täydellisten valikkojen toteuttamiseen ja menee paljon pidemmälle kuin yksinkertainen resepti-toisto, jota näemme useimmissa kouluissa. Tämä ohjelma yhdistää esittelyn ja käytännön keinoja, jotka esittelevät nykyaikaista ja perinteistä alueellista italialaista ruokaa ja keskittyvät ristiriitaisten makujen, värien, tekniikan ja ravintoarvojen erotteluun peruskoulutuksessa ja mikä tärkeintä, antaa kaikille osallistujille mahdollisuuden nähdä ja maistella , ja kyky kehittää ja kehittää omaa yksilöllistä tekniikkaa. Tämä ohjelma kattaa kaikki italialaista ruokaa, kuten pastaa ja risottoa, leivonnaisia ​​ja jälkiruokia, gelatoja, kovettuneita ja säilötyt tuotteita ja italialaisia ​​pääruokia, ja jokaisen komponentin takana on syvällinen analyysi kehittyneistä tekniikoista, kemian ja tieteen syistä.... [-]


Master Filosofian (ruoka Tutkimukset)

Taylor’s University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 30 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Malesia Subang Jaya + 1 lisää

Master of Philosophy (Food Studies) pyrkii sulhasen vastavalmistuneiden erittäin päteviä ammattilaisia, jotka ovat asiantuntijoita alalla Food Studies. [+]

Dual tunnustaminen ja sertifiointi

Master of Philosophy (Food Studies) pyrkii sulhasen vastavalmistuneiden erittäin päteviä ammattilaisia, jotka ovat asiantuntijoita alalla Food Studies. Tämän saavuttamiseksi Taylorin University ja University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) ovat suunnitelleet kattavan opetussuunnitelman, joka kattaa tutkimuksen taitoja, antropologia ja sosiologia ruokaa, ymmärrystä eri ravintokulttuureihimme, ruokatrendit ja liiketoiminnan näkymät, yhteiskuntapoliittisia kysymyksiä ravitsemus ja kansanterveyden ja paljon muuta.

ohjelma Advantage

Ainoa Malesian yliopistojen kanssa "puheenjohtaja Food Studies: Ruoka, kulttuuri ja terveys" - Prof. Jean Pierre Poulain. Hän väittää painottaen elintarvikkeiden tutkimuksissa, edistää akateemista ohjelmia ja antaa neuvoja opiskelijoiden ja opettajakunnan jäseniä. Ranskalainen sosio-antropologi, Dr. Poulain on pitkä ja menestyksekäs ura alalla elintarvikkeiden tutkimuksia ja vieraanvaraisuutta koulutusta sekä akateemisen ja kansainvälisiä elämää. Hän on julkaissut lukuisia kirjoja, kirjan lukua ja artikkeleita sekä aktiivisesti toimitetaan Keynote ja konferenssiesitelmät ympäri maailmaa aiheista kuten elintarvikkeiden sosiologia, ruoka perintö ja matkailun kärkeen. Ainoa Food Studies-ohjelma tarjoaa Global Field tutkimusohjelman (GRP), joka tarjoaa mahdollisuuden suorittaa kenttätyön ulkomailla. Opiskelijoilla on jännittävä tilaisuus tehdä tutkimusta työn opinnäytetyön ulkomailla, jos se keskittyy ruoka-aiheista suunniteltuja tietyn maan 3 - 6 kuukautta. Valitse kansainvälinen verkosto partneriyliopistoja tutkimukselle maissa, kuten Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Hong Kong ja Japani. Tämä tarjoaa opiskelijoille entistä kattavampi tutkimusta kokemusta, kun niillä on erilainen kulttuuri, muodostuu eri näkökulmat globaaleja kysymyksiä ja toimimaan aktiivisesti maailmanlaajuisen yhteisön. Kansainvälistynyt opetussuunnitelma. Global Immersion Programme in Food & Culture (GIF) on upotettu World Food kulttuurit moduuli, joka vaatii opiskelijat viettää kaksi viikkoa kautta kulkeviin Sveitsissä ja Ranskassa. Opiskelija vierailee merkittäviä toimijoita elintarviketeollisuudessa ja osallistumista seminaareihin johti useita Michelin kokit, kaikki saada kokonaisvaltainen... [-]

Master In International Ruoka Ja Juoma Hallinta

ESCP Europe Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Italia Torino Ranska Paris Saksa Berlin + 4 lisää

Tämä ohjelma on 1 vuoden 2-maa, kokopäiväinen erikoistunut master-ohjelma on suunniteltu jatko tavoitteena erinomainen johdon uran elintarvike- ja juomateollisuuden parhaiden kansainvälisten yhtiöiden [+]

Tutkimukset Torinossa ja Pariisin kampuksilla.

Tieteellinen johtaja: Prof. Francesco Rattalino

Ohjelman tavoitteet

Tämä ohjelma on 1 vuoden 2-maa, kokopäiväinen erikoistunut master-ohjelma on suunniteltu jatko tavoitteena erinomainen johdon uran elintarvike- ja juomateollisuuden parhaan kansainvälisten yritysten (esim Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - Carrefour - Coca -Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetkerin - Ferrero - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Antinori - Unilever) kuin johtajat, ja yrittäjiä.

Uramahdollisuudet

Meidän oma Career Service auttaa kehittämään potentiaalisia ansiosta valmennusta ja verkottumistoimintaan sekä yritysten ja alumnien. Syöttäminen ESCP Eurooppa antaa sinulle mahdollisuuden hyötyä maailmanlaajuisen verkon.... [-]


MSC / Mba Ylellisyyttä Brändin Hallinta, Ruoka & Viini M2 Lokakuu

INSEEC Chambéry campus
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 lukukautta October 2018 Ranska Chambéry

MBA / MSc Luxury Brand Management, ruoka ja viini M2 on kolme ajan kurssin 350 tuntia face-to-face koulutusta, joka on arvoltaan 60 op tai 26 US opintopistettä. Kaikki luokat opetetaan Englanti [+]

MBA / MSc. in Luxury Brand Management, ruoka ja viini on kolme ajan kurssin 350 tuntia face-to-face koulutusta, joka on arvoltaan 60 op tai 26 US opintopistettä.

Kaikki luokat opetetaan Englanti.

Ohjelma tarjoaa monitieteistä lähestymistapaa: vahva liiketoimintamalli, strateginen, markkinoinnin ja viestinnän tuntemus yhdistettynä altistuminen käytännöllinen puoli, kiitos panos aktiivisen ammattilaisten ja kenttään-käyntiä.

Se tarjoaa tarvittavat tiedot ja asiantuntemus syöttää ylellisyyttä palvelu teollisuudelle sekoitus akateemisen pilarit ja käytännön kursseja eri teollisuudenaloilla.

URAMAHDOLLISUUDET

Tämä kurssi voidaan suoraan soveltaa työskennellä Luxury Hospitality in erilaisia ​​palveluja, kuten Operations, Brand Management, E-Merchandising, kulinaarinen matkailu, Management gastronomia & Viini, ruoka ja juoma, Event Management, myynti- tai asiakaspalvelukeskus.... [-]