Maisteriohjelmat Elintarviketutkimusssa

Täältä löydät 27 Maisteriohjelmaa Elintarviketutkimusssa

Elintarviketutkimus

Kun olet suorittanut kandidaatin tutkinnon, voit joko aloittaa uran tai halutessaan jatkaa tutkimuksia ansaita maisteriksi. Jälkimmäinen vaihtoehto voit valmistaa kehittyneempiä uran ja hypätä pidemmälle eteenpäin kuin jos aloitti välittömästi.

Mikä on Master Ruoka ja juoma Studies? Tämä kenttä keskittyy valmisteluun ja huolto ruokaa. Opiskelija suorittaa kursseja valmistaa heitä ymmärtämään toimintaa ravintolassa tai ravintola-alalla ja anna johtoasema tällaisessa laitoksessa. Kurssit voivat myös keskittyä politiikan puolella elintarvikkeiden ja juomien tutkimuksia, jos opiskelija on enemmän kiinnostunut tulossa elintarvikkeiden ja työturvallisuus työntekijöille tai tarkastaja. Ruoka ja juoma tutkimusten ohjelma yleensä ei sisällä ruokakulttuurin.

Ansaita Master Ruoka ja juoma Studies hyödyttää opiskelijoita auttamalla kehittämään johtamis- ja viestintätaitoja tarpeen, jotta ne viihtyvät.Holding kehittynyt aste voi myös sallia valmistuneet ansaita korkeampaa palkkaa, kun ne tulevat uransa.

On olemassa monia muuttujia, jotka vaikuttavat kustannuksiin ansaita Master Ruoka ja juoma Studies. Sinun on tutkimuksen erityisohjelman ja koulu ennen ilmoittautumalla ymmärtää, mitä opetusta tulee ja mitä muut maksut olet vastuussa.

Ura käytettävissä ruoka ja juoma tutkimukset valmistuneet ovat lukuisia. Pohjimmiltaan he voivat tulla kaikki hallinnolliset asemaa ravitsemistoiminta tai elintarvikkeiden vieraanvaraisuutta kentät. Näitä ovat operaattorit, ravintola tai catering johtajat, varaston asiantuntijat, ja avustaja johtajat. On myös mahdollista työskennellä sanitaatio- ja turvallisuutta tulemalla puhtaanapito asiantuntija tai terveystarkastaja.

Ota seuraava askel kohti oman uran ilmoittautumalla ruoka ja juoma tutkimusten ohjelma.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä lisää

Maisteri Hotelli- Ja Ravintola-johto (Madrid)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2017 Espanja Madrid Barcelona

Master Hospitality Management ja Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksenteossa tällä alalla globaalissa ja dynaaminen, eikä sulje pois uuden teknologian vaikutus. [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. Master Hospitality Management ja palauttaminen Master Hospitality Management ja Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksenteossa tällä alalla globaalissa ja dynaaminen, eikä sulje pois uuden teknologian vaikutus. Miksi opiskella Master: Revenue Management, joka on opettanut kautta Business Game. Tämä erityisesti alalla hotelli markkinointi on laajalti kehitetty tällä alalla kautta levitetään kautta liiketoimintaa peli visio. Tämä Master voidaan ottaa Madrid tai Barcelona integroitu käytännöt: teoreettinen osa sovellettu ilmaantui luokkahuoneessa, mutta täytäntöönpano on yhteistyöprojekti liiketoiminnassa. Ammattikäytäntöjä. Master tarjoaa mahdollisuuden työkokemusta liikkeenjohdossa hotelliketjujen ja catering-yhtiöt. Se sisältää joukon kokouksia johtajien hotelleja, ravintoloita liiketoiminnan ja kansainvälisen matkailun konsultit. Ostelea on jäsenenä Espanjan Association of Avainhenkilöt hotelli (AEDH). Case: Tapaus menetelmä mahdollistaa paras oppilas systemaattisesti sen päätöksentekoprosessin kautta keskustelu todetut matkailuyritysten. Joissakin tapauksissa, jotka työskentelevät ovat: El Bulli ja Ryanair. Läsnäolo messuilla: Opiskelija messuille kuten Alimentaria (Barcelona), pidetään yhtenä messuilla maailman tärkeimmistä elintarvikeala; tai IBTM (Barcelona), yksi johtavista liikematkailun. Tavoitteet Master Hospitality Management ja Restaurointi Yritykset voit: TUNNE hotellialalla JA RAVITSEMISALA Rakenna vahva perusta tietoa matkailualan kansainvälisestä näkökulmasta ja aina johdon lähestymistapaa. YLEISKATSAUS Juna johtajat suuntautunut liikkeenjohdon matkailuyritysten voi saada odotettuja tuloksia maailmanlaajuisesti. KEHITYS strategiasuunnitelmat Tiedä avaimet strategisista suunnitelmista ja välittömiä toimia monikansallisissa turisti ympäristöissä. INNOVAATIOT JA KESTÄVÄ Kehitetään valmiuksia luovuuden ja innovoinnin hotellin liiketoiminnan ja sen kestävän hoidon kattavan ja erikoiskoulutusta, täyttäviä osallistujia ottamalla positioita hotelleja. KOULUTUS Kehittää taitoja maailmanlaajuisen johtaja matkailuyritysten tehdä yhteistyöhön, itsevarma ja osallistuva työskentely kaikkien tiimin jäsenten kehittää. Opintosuunnitelma Master Hospitality Management ja restaurointi... [-]

Master Keittiössä, Kulttuurin Ja Viininvalmistuksen Italian Alueiden

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta October 2017 Italia Italia Online

Master Italialainen keittiö ja viinitieteen, kestävät 180 päivää, on jaettu kahteen vaiheeseen: ensimmäinen koostuu teoreettisesta ja käytännön kokemuksia at ICIF pääkonttorissa, reunustaa yritysvierailuista; toinen sovellus työharjoittelu (valinnainen, ei sisälly kurssimaksun) valituilla ravintoloita koulun. [+]

Yhdeksän viikkoa teoreettista ja käytännön kokemuksia ja mahdollisuus harjoitteluaikaa parhaaseen Italian ravintoloissa Il Master Italialainen keittiö ja viinitieteen, Lasting 180 päivän se on jaettu kahteen vaiheeseen: ensimmäinen koostuu teoreettisesta ja käytännön kokemuksia at ICIF pääkonttorissa, reunustaa yritysvierailuista; toinen sovellus työharjoittelu (valinnainen, ei sisälly kurssimaksun) valituilla ravintoloita koulun. Master opettaa perinteisiä paikallisia ruokia ja sen moderni-luova kehitys, tekninen perusta, sopiva koristeet, taiteen esittelyä ja myös perusteet elintarvikkeista, mausteet, yrtit, raaka-aineet, kunnes "syventäminen viiniä ja öljyä. Aikana yöpyä School kaikki opiskelijat, jaettu ryhmiin ja vuorottelun, sekä valmistellut ainesosien suorittamisesta reseptejä ja ovat mukana käytännössä koskien sekä palvelun keittiö, joka mitä hall. Vähintään läsnäolo 12 - enintään 24. Elinikä Kurssilla on yhteensä 6 kuukautta kestäneissä: 9 viikkoa teoreettista ja käytännön kokemuksia instituutissa 15 viikkoa harjoittelua (valinnainen) valituilla ravintoloissa päässä ICIF. Voi ilmoittautua kurssin Valmistunut korkeakoulujen hotellin koulutus Ammattilaiset Italian ja ulkomaisten ruoka ja viini-alan teollisuudelle vähintään kolmen vuoden dokumentoitu todellisen palvelun turisti-hotelli toimintaa ympäri maailmaa Teemoja kokkaustunneille ruoanlaitto Yleinen tieto ja teknisen terminologian. Perinteinen, alueelliset ja moderni luova Keittiö Alueiden Italian: mausteet, yrtit ja mausteet, kastikkeet, kuuma ja kylmä alkupaloja, lihat ja makkarat, tuorepastaa, kuivatut ja täytetyt, riisi, gnocchi, polenta, valkoinen ja punainen liha, riista ja kalatuotteet, vihannekset, sienet, juusto Valmistelu tärkeimmistä paikallisia ruokia Innovatiivinen kypsentämismenetelmistä (tyhjiö, matalan lämpötilan ruoanlaittoon ja tupakointi) menu koostumus ruokaintoleransseista makeiset leivän valmistus jäätelöä myymälä Rosendahl ravintola hyödyke Ruoka ja juoma Management Halal sertifiointi - Keittäminen muslimeille Elintarvikkeiden turvallisuudesta ja HACCP Italian kielen Tyyppi reseptit suoritetaan vaihtelee vuodenajan ja tuotteiden saatavuus. Määrä reseptejä suorittaa riippuu niiden vaikeusastetta ja,... [-]

Mengsc Ruokaa Engineering Ft

UCD College of Engineering and Architecture
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2017 Irlanti Dublin

Master of Engineering Science in Food Engineering tarjoaa kattavasti bioprosessi ja elintarvikkeiden valmistuksessa järjestelmien suunnittelu. [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. MEngSc Food Engineering FT Graduate Opetetaan (taso 9 nfq hyvittää 90) Master of Engineering Science in Food Engineering tarjoaa kattavasti bioprosessi ja elintarvikkeiden valmistuksessa järjestelmien suunnittelu. Tältä Masters voit kehittää uusia teknisiä osaamista ruokaa ja Bioprosessitekniikan, oppia miten kehittää ja toteuttaa tutkimussuunnitelman ja hankkia taitoja soveltamisessa etureunan teknologian elintarviketeollisuuden ja biotekniikan, kuten uuselintarvikkeita teknologiaan, elintarvike- prosessiautomaatio, riskinarviointi, konenäkö elintarvikkeiden laadun ja elintarviketurvallisuuden. Lisäksi: Tämä Masters on toimitetaan erittäin tutkimusintensiivisille School, joka käsittää Euroopan tutkimusneuvoston Fellow ja kuusi Marie Curie. Kaksi professorit, Sun ja O'Donnell, ovat maailman top yksi prosentti siteeratuimmista tutkijat alallaan. Kuka olisi sovellettava? Kokopäiväinen vaihtoehto soveltuu: Domestic (ETA) hakijat: kyllä International (Non ETA) hakijoiden hetkellä asuvat ETA: n ulkopuolella alueen. kyllä Ohjelma on erityisen kiinnostava tutkinnon Engineering, Science ja liittyvien alojen, jotka ovat kiinnostuneita elintarvikkeiden ja Bioprosessitekniikan, riskien arviointi, prosessien kehittäminen, prosessinohjaus, kehittyneet valmistusjärjestelmät ja liittyvät ympäristökysymykset. Avoimet työpaikat Valmistus elintarvikkeiden ja juomien on Irlannin tärkein alkuperäiskansojen teollisuuden liikevaihto lähestyy € 24 miljardia. Lähes 50000 ihmistä työllistää suoraan elintarvike- ja juoma-alalla, jossa on edelleen 60000 työskentelee välillisesti kaikilla alueilla maan. Erinomainen työllisyysnäkymät ovat käytettävissä valmistuneiden ruoka, bioprosessi, valmistuksen ja siihen liittyvien elinten ja teollisuudenalojen Irlannissa. Valmistuneet ovat edenneet uramahdollisuuksia monenlaisia ​​kansainvälisesti tunnustettu yritykset kuten: Glanbia, Kepac, Coca Cola, Guinness, Kerry ryhmä, APV, MC O'Sullivan, ja ALcontrol Laboratories. Ohjelman rakenne: Ohjelma koostuu 60 opintopistettä moduulit otettu Lukukaudet 1 ja 2. Loput 30 opintopistettä on vuoden mittainen pienet tutkielma. Alussa vuonna olet nimitetään ohjaajan oman thesis ja sopivat sopivan Thesis otsikko. Koko vuoden sinun odotetaan tavata valvoja voi... [-]

Master Elintarvikkeiden Suunnittelu

Scuola Politecnica di Design SPD
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta March 2018 Italia Milano

Master Food suunnittelu kehittää tarvittavat taidot, jotta elinkeinonharjoittaja voi tulla ruokaa suunnittelu alan markkinoilla on jatkuvasti kasvussa, ja missä Italia on viittaus. Kurssi on tarkoitettu tutkinnon suunnittelu-, markkinointi ja viestintä mutta myös ammattilaisille, joilla on kokemusta markkinoilla. Ohjelma keskittyy elintarviketeollisuuden ja sen menetelmiä. [+]

Master Food muotoilu antaa ammatillinen mahdollisuutta kehittää tarvittavat taidot tulla ja tarjota innovatiivinen elintarvikealalla, joka on jatkuvasti kasvava ja missä Italiassa on maan vertailukohta. Kurssi on suunniteltu paitsi tutkinnon suunnittelu, markkinointi ja viestintä, mutta myös ammattilaisille jo työskentelevät hallinnon ja johtamisen markkinoilla. Ohjelma ohjaa sen painopiste] elintarvikealalla ja sen menetelmiä. Liitto ruoka ja muotoilu, on syntynyt uusia ammatillisia - ruoka suunnittelija - joka pystyy toimimaan: - prosessien, menetelmien ja ympäristöissä, joissa elintarvikkeita valmistetaan, jaetaan ja kulutetaan; - Ruokaa esteettinen näkökulmasta, viestintä- ja edustaja; - Laitteet ja välineet valmistuksessa käytettyjen ja elintarvikkeiden kulutukseen; - Tiedonanto edistäviä toimia elintarvikkeita. Opetus Master ohjelma sisältää lisäksi luokkiin, työpajoja ja luentoja ammattilaisten elintarvikealan ja suunnittelu: yrittäjät, johtajat, toimittajat, ruoka kriitikot, arkkitehdit, suunnittelijat ja kokit. Opiskelijat vierailee myös yrityksistä, konsepti- (konseptimyymälöitä), messujen ja kulinaarisia tapahtumia. Päätyttyä tietenkin edellyttäen 3 kuukauden harjoitteluajan yritykset, virastot tai laitokset elintarvikealalla. ENTRY Master on Italian ja ulkomaisten tutkinnon aloilla tarkka, ihmisen, tieteellinen ja taiteellinen. Rajoitettu määrä paikkoja. Access on kautta valintaprosessi joka arvioi hakijan ansioluettelo ja portfolio sekä haastattelu. KESTO Läsnäolo on pakollinen. Vuodesta maaliskuu 2016 kanssa päätökseen ensi vuoden maaliskuussa. Ne ovat 580 tuntia luokan ja työharjoittelu kolmen kuukauden harjoittelujakson: yhteensä 1500 tuntia, joka sisältää luokat, luentoja, ja vierailut sekä koulutus. STAGE Lopussa didaktisen ohjelman, valmistuneet pystyy tekemään työharjoittelu kolmen kuukauden yrityksissä, virastot tai laitokset elintarvikealalla. KIELI Mestari opetetaan Englanti TUTKINTOTODISTUKSEN Kun voittaa tentti, opiskelija saa yliopiston maisterin tutkinto antamien IULM ja SPD. Ohjelma on 60 opintopistettä pmy / op. [-]

Maisteri Elintarvikkeiden Suunnitteluohjelman Kokemus

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta March 2017 Italia Rooma

Kurssin tavoitteena on kouluttaa suunnittelijoita, joilla on kriittinen suunnittelun taitoja voidakseen itsenäisesti hoitaa Ylempien suhteita, kehittää taipumusta innovaation tekijä määriteltäessä eri visioita, järjestelmissä, joissa toimimme. Tätä lukua suunnittelija jatkuvassa evoluution, elintarvike- Designer on hankittava tietoa, jonka avulla hänet joustavuutta käsitellä eri suunnittelu alojen vaan peräkkäisiä, jossa soveltaa suunnittelun taitoja, keskittyen erityisesti liittyy käyttäjien määrittelyssä polkuja tarpeita ja odotuksia. [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. Tämä ohjelma "opetetaan Italian Kenen tulisi osallistua: Kurssi on avoin niille, jotka ovat hallussa otsikko Academic Study ensimmäisen tason, joka kestää vähintään kolme vuotta liittyvillä aloilla arkkitehtuuri, suunnittelu, sisustukseen, visuaalisen viestinnän, elintarvike- Science tai muiden siihen liittyvien alojen käsitellään kurssin. Se tarkistaa kykyä käsitellä itsenäisesti sekä keinotteluun että johtoon. Kurssi sisältää teoreettisia ja käytännön kurssi, johon opiskelijat käytännön tutkimus ja suunnittelu. Master tarjoaa simulaatiot ja erityisiä hankkeita yhteistyössä virastojen ja yksityisten yritysten, jossa soveltaa teoreettisia periaatteita, tekniikoita, välineitä ja menetelmiä hankitut aikana. Master-ohjelma on suunniteltu täyttämään tarpeet työmarkkinoiden valmistautuu ammattilaiset osaa suunnitella ja toteuttaa innovaatioita, tavata teknologiset ja strategiset haasteet tulevina vuosina nopeasti muuttuvalla alalla. Ruoka ei ole vain ensisijainen tarve, mutta kokemus aistien. Kokemus, jota voidaan pitää kaikilta osin, käytöstä raaka-aineiden määritelmään kulutustapoja. Alituinen kilpailukyvyn kehittäminen ja strateginen yritysten tarpeet edellyttävät kykyä kommunikoida suunnittelija, tarvittaessa asiantuntijoiden kanssa markkinoinnin ja tekniikan alan insinöörien kanssa, jossa yrityskuva konsulttien ja jossa " graafinen luova laite, jossa suunnittelijat viestintä- ja osallistuvien luomiseen paikkoja. Master siis myös hankintaan pehmeitä taitoja, jotka liittyvät analyysiin ja tulkintaan tarpeiden ja kuluttajien käyttäytymiseen, käsitys skenaarioita, jotka koskevat uusia tuotteita, esittäminen ja viestintä projektin, jossa korostetaan erityisiä arvoja, jotka voivat määrittää niiden menestys. Ensimmäinen teoreettinen osa esittelee pakollisia aineita aineen ja sitten osoitteen, neljän Hankealueilla liittyvä toiminta Packaging Design, Place Suunnittelu, Elintarvikkeiden Suunnittelu ja viestintä. Kukin alue sisältää vaiheen, jossa opettajat-ammattilaiset siirtävät tietonsa luentojen, ulkoisten interventioiden, käytännön esimerkkejä; tämä seuraa työpajan vaiheeseen, jossa opiskelija soveltaa hankitut taidot ja sitten päästään lopulliseen synteesi projekti. Tärkeä osa omistetaan aktiivisuutta... [-]

Master Of Science (MSC) In International Wine Hallinta

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2017 Hongkong Kowloon

Keskeinen toimija vilkas kansainvälinen viini kohtaus, Hong Kong tarjoaa ainutlaatuisen paikka kaikille pyrkivä olla osa tätä dynaamista kasvualue. Yhdessä valtava kasvu viini [+]

Keskeinen toimija vilkas kansainvälinen viini kohtaus, Hong Kong tarjoaa ainutlaatuisen paikka kaikille pyrkivä olla osa tätä dynaamista kasvualue. Yhdessä valtava kasvu viinikaupan Manner-Kiinassa, tarve viini ammattilaisille kehittyneitä, erikoiskoulutusta ja koulutuksen kanssa globaalin näkökulman jatkaa kasvuaan. MSc International Wine Management Ohjelma on suunniteltu vastaamaan tähän kysyntään. Tämä poikkeuksellinen ohjelma kehittää teollisuuden johtajia, opettajien ja tutkijoiden ja herätetään niitä syvä ymmärrys uusimmista suuntauksista viini liiketoiminta, edesauttaneen sen monimutkaisuutta ja sijoittamalla ne vahva asema johtaa teollisuuden tulevaisuuteen. Opiskelija on myös mahdollisuus oppia lisää Manner kiinalainen viini kuluttajat ja saada tietoa nopeimmin kasvava ja mahdollisesti tuottoisa viinin markkinoista maailmassa. Kehitetty kuullen huomattava viiniteollisuuteen luku professori Jeannie Cho Lee, professori Practice (Wine) ja SHTM ja ensimmäinen aasialainen Master of Wine (MW), ja vahvistettiin tunnettu teollisuuden johtajia, ohjelma on tarjolla asuin- opintomatkoja joka antaa opiskelijoille mahdollisuus vierailla tunnettu viini alueilla, kuten Burgundy tai Bordeaux, ymmärtää parhaiden käytäntöjen viinin tuotannon, kaupan ja johdon lisäämiseksi niiden kansainvälistä näkyvyyttä ja maailmanlaajuisia verkostoja. [-]

Maisteri Brändin Suunnittelu Ja Hallinta: Ruoka, Viini Ja Matkailu

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta March 2017 Italia Firenze

Barcelona ja Firenze ovat kaksi tärkeimmistä turistinähtävyyksistä Euroopassa; sekä houkuttelevat matkailijat ansiosta erottuva yhdistelmä taiteen ja kulttuurin sekä poikkeuksellisen elämänlaatua ja vieraanvaraisuutta. Kehittämään ja vahvistamaan brändin näillä aloilla edellyttää pehmeitä taitoja ja koko kulttuurinen ja kaupallinen näkemys ympäristön, jossa se toimii. Alueellisuuden ei ole enää rajoitus, mutta tärkeä arvo, jotta ne voidaan hyväksyä maailmanlaajuisesti; Katalonia ja Toscana ovat kaksi aluetta, jotka ovat rakentaneet arvo tuotemerkin tästä periaatteesta, ja että ansiosta tämä lähestymistapa on luonut menestystä, näkyvyyttä ja arvoa. [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. Tämä ohjelma "opetetaan ENGLANTI kiertävä vuotuinen Master: Barcelona ja Firenze Kurssi kouluttaa ammattilaisia ​​pystyy vastaamaan kasvavaan kysyntään tulevat alojen ruoka / juoma, catering ja vieraanvaraisuus matkailua, joille uusi johto ja suunnittelu lähestymistapa on kilpailuetu valtavan tärkeää . Rakenne perustuu tietenkin vuorottelu suunnittelun liittyvä koulutus parantamiseksi brändin ja johdon sen asianmukaista käsittelyä, valmistelevat tulevia kaikkien alojen ammattilaisille liittyvät vieraanvaraisuudesta ja ruokaa ja viiniä. Master kannustaa kehittämään operatiivista osaamista aktii lähestymistapaa, joka perustuu koulutusmallin "tekemällä oppiminen", jotka kietoutuvat luentoja ja parantaa käytännön suunnittelu Thinking. Osallistujat kehittää taitoja identiteetin rakentamisessa ja palvelujen Brands joiden toimialoilla liittyvät matkailuun, ruokaa ja viiniä. Master pidetään toimistoissa Florence (muotojen I, II ja III) ja Barcelona (moduulit (IV, V ja VI). Molemmat kaupungit on yhdistetty pitkä kokemus matkailu-, vieraanvaraisuus ja catering, ja merkittävä asema Toscanan ja Katalonian teollisuudessa ja kansainvälisessä yritysmessuilla asettaa kahden alueen luettelossa strategisista alueet niille, jotka haluavat kehittää uransa näillä aloilla. [-]

Master Filosofian (ruoka Tutkimukset)

Taylor’s University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 30 kuukautta July 2017 Malesia Subang Jaya Kuala Lumpur + 2 lisää

Master of Philosophy (Food Studies) pyrkii sulhasen vastavalmistuneiden erittäin päteviä ammattilaisia, jotka ovat asiantuntijoita alalla Food Studies. [+]

Dual tunnustaminen ja sertifiointi Master of Philosophy (Food Studies) pyrkii sulhasen vastavalmistuneiden erittäin päteviä ammattilaisia, jotka ovat asiantuntijoita alalla Food Studies. Tämän saavuttamiseksi Taylorin University ja University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) ovat suunnitelleet kattavan opetussuunnitelman, joka kattaa tutkimuksen taitoja, antropologia ja sosiologia ruokaa, ymmärrystä eri ravintokulttuureihimme, ruokatrendit ja liiketoiminnan näkymät, yhteiskuntapoliittisia kysymyksiä ravitsemus ja kansanterveyden ja paljon muuta. ohjelma Advantage Ainoa Malesian yliopistojen kanssa "puheenjohtaja Food Studies: Ruoka, kulttuuri ja terveys" - Prof. Jean Pierre Poulain. Hän väittää painottaen elintarvikkeiden tutkimuksissa, edistää akateemista ohjelmia ja antaa neuvoja opiskelijoiden ja opettajakunnan jäseniä. Ranskalainen sosio-antropologi, Dr. Poulain on pitkä ja menestyksekäs ura alalla elintarvikkeiden tutkimuksia ja vieraanvaraisuutta koulutusta sekä akateemisen ja kansainvälisiä elämää. Hän on julkaissut lukuisia kirjoja, kirjan lukua ja artikkeleita sekä aktiivisesti toimitetaan Keynote ja konferenssiesitelmät ympäri maailmaa aiheista kuten elintarvikkeiden sosiologia, ruoka perintö ja matkailun kärkeen. Ainoa Food Studies-ohjelma tarjoaa Global Field tutkimusohjelman (GRP), joka tarjoaa mahdollisuuden suorittaa kenttätyön ulkomailla. Opiskelijoilla on jännittävä tilaisuus tehdä tutkimusta työn opinnäytetyön ulkomailla, jos se keskittyy ruoka-aiheista suunniteltuja tietyn maan 3 - 6 kuukautta. Valitse kansainvälinen verkosto partneriyliopistoja tutkimukselle maissa, kuten Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Hong Kong ja Japani. Tämä tarjoaa opiskelijoille entistä kattavampi tutkimusta kokemusta, kun niillä on erilainen kulttuuri, muodostuu eri näkökulmat globaaleja kysymyksiä ja toimimaan aktiivisesti maailmanlaajuisen yhteisön. Kansainvälistynyt opetussuunnitelma. Global Immersion Programme in Food & Culture (GIF) on upotettu World Food kulttuurit moduuli, joka vaatii opiskelijat viettää kaksi viikkoa kautta kulkeviin Sveitsissä ja Ranskassa. Opiskelija vierailee merkittäviä toimijoita elintarviketeollisuudessa ja osallistumista seminaareihin johti useita Michelin kokit, kaikki saada kokonaisvaltainen käsitys... [-]

International Master In Ruoka & Cook Suunnittelu

École de Condé
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2017 Ranska Lyon Nancy Nice Bordeaux Italia Torino Paris + 6 lisää

International Master in ruoka & Cook suunnittelu, täysin opetetaan Englanti, tarjoaa korkeatasoista koulutusta alan kulinaarisia ja kypsennä suunnittelu. [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. International Master in ruoka & Cook suunnittelu, täysin opetetaan Englanti, tarjoaa korkeatasoista koulutusta alan kulinaarisia ja kypsennä suunnittelu. Yksi harvoista kursseista lajissaan saatavilla Ranskassa ja Euroopassa, International Master in ruoka & Cook suunnittelu opetetaan École de Condé Lyon, joka sijaitsee pääkaupunki ranskalaisen gastronomian. Kurssin kokoaa yhteen suunnittelijoita, tunnettu kokit, sosiologit ja tutkijoiden ainutlaatuinen luokkahuoneessa, joka keskittyy tuotannon ja suunnittelun. Lisäksi suunnittelussa ruokalajien, lautaset ja ruokapaikkoja (ravintolat, kaupat, jne.) Kurssi menee suhde kuluttajan ja tuotteen historiallisten, sosio-kulttuuriset, markkinointi, mutta myös ravitsemukselliset ja tieteellistä analyysiä. ohjelma International Master in ruoka ja keitä muotoilu on vuoden mittainen ohjelma seuraa työharjoittelun kokemuksia, joiden osuus, yhteensä 60 opintopistettä. Tämän ohjelman avulla suunnittelijat, ruokakulttuurin ja maatalouskaupan opiskelijat tutkimaan yksi lupaavimmista muotoilun alalla, joka yhdistää useita osaamisalat kuten elintarviketieteet, ruoka estetiikka, ruokaa sosiologia jne Sisäänkäynnille Opiskelijat valmistunut poikamiehiä suunnittelu, ruoanlaitto, ruokakulttuurin, ravitsemisalan ja elintarviketieteet voi hakea International Master in Ruoka ja Cook Design. Sisäänpääsy perustuu haastatteluun sekä opiskelijoiden akateeminen ennätys ja portfolio tarkastelu. Kaikki hakijat ovat velvollisia aiemmin hankittu, tai olla hankkimassa, 180 opintopistettä akateemisilla aloilla, jotka liittyvät suunnitteluun (tilaa, graafinen, tuote), ruokakulttuurin, ravitsemisalan tai elintarviketieteet. Kansainväliset opiskelijat voivat ottaa yhteyttä suoraan École de Condé kansainvälinen hakutoimistopalvelut lisäapua. Tunnustuksia Tämä ohjelma on myös sertifioitu ensimmäisen tason Euroopan maisterin tutkinto (60 op), jonka Euroopan hyväksyntälautakunnalle of Higher Education kouluissa. [-]

Master In International Ruoka Ja Juoma Hallinta

ESCP Europe Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2017 Italia Torino Ranska Paris Saksa Berlin Espanja Madrid Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Puola Varsova Kiina Beijing Intia Delhi + 14 lisää

Tämä ohjelma on 1 vuoden 2-maa, kokopäiväinen erikoistunut master-ohjelma on suunniteltu jatko tavoitteena erinomainen johdon uran elintarvike- ja juomateollisuuden parhaiden kansainvälisten yhtiöiden [+]

Tutkimukset Torinossa ja Pariisin kampuksilla. Tieteellinen johtaja: Prof. Francesco Rattalino Ohjelman tavoitteet Tämä ohjelma on 1 vuoden 2-maa, kokopäiväinen erikoistunut master-ohjelma on suunniteltu jatko tavoitteena erinomainen johdon uran elintarvike- ja juomateollisuuden parhaan kansainvälisten yritysten (esim Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - Carrefour - Coca -Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetkerin - Ferrero - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Antinori - Unilever) kuin johtajat, ja yrittäjiä. Uramahdollisuudet Meidän oma Career Service auttaa kehittämään potentiaalisia ansiosta valmennusta ja verkottumistoimintaan sekä yritysten ja alumnien. Syöttäminen ESCP Eurooppa antaa sinulle mahdollisuuden hyötyä maailmanlaajuisen verkon. Joitakin esimerkkejä siitä, mitä tulevaa ammatillinen rooli voisi olla: Yrittäjäurasta perheyrityksissä tai Start-Ups Tuotepäällikkö, tuotepäällikkö, Export / Import Manager, Supply Chain Manager, viestintäpäällikkö, markkinointipäällikkö, Product ja liiketoiminnan kehittäjä, aluepäällikkö in Ruoka & Juoma Yritykset kuten Ferrero, Lavazza, Barilla ... Opetussuunnitelma Tämä ohjelma tarjoaa täydellisen yhdistelmän teknistä tietämystä ja käytännön toimet: yli 20 päivän yritysvierailuja, yksi yritys Konsultointihankkeen, maistiaisia, ryhmätyöt ja verkostoitumismahdollisuuksia kanssa F & B johtajat, Alumni alalla toimivien ja asiantuntijoita. Jotkut tärkeimmät kurssit on lueteltu alla, ESCP Europe käyttää tapaustutkimus metologiaa: General Management Ruoka ja juoma (F & B) teollisuus Financial Accounting in F & B Kustannusten & Performance Management in F & B Managerial Economics: makro- ja mikrotason suuntauksia F & B Marketing Principles in F & B Supply Chain & Operations F & B teollisuus Konsernistrategia: menestystarinoita, epäonnistumisia ja haasteet F & B teollisuus HR Management & Cross-Cultural Dynamics in F & B International Business Law Neuvottelu Intercultural Context ja Managing... [-]

Master Of Professional Ja Mainontavalokuvaus. Tuote Erikoistuminen Ja Gastronomia

Seeway - Barcelona
Opetus kampuksella Osa-aikainen 9 kuukautta October 2017 Espanja Barcelona

Master Professional ja Mainoskuvaus sen erikoistuminen tuote- ja ala on uraauurtava ohjelma fuusio vaurauden ja gastronominen maine maamme ja tiedotusvälineissä ja graafisen viestinnän tätä kehitystä. [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. Master Professional valokuvaus ja Mainonta sen erikoistuminen Tavaroiden ja ala-ohjelma on edelläkävijä fuusio vaurauden ja gastronominen maine maamme ja tiedotusvälineissä ja graafisen viestinnän tätä kehitystä. Nyt tämä ohjelma ylittää omaa tilaa ammunta ja käsitellään omaa tieteenalojen ammatin, mistä tyyli on taiteen suuntaan, mikä vastaa vaatimuksiin ja tarpeisiin työmarkkinoilla. Sen akseli on tuote erikoistuminen ja gastronomiaa ja leikkaavat taiteen suuntaan, joka ylläpitää ja parantaa persoonallisuutta tekijän. Innovatiivinen ehdotus, jonka tavoitteena on luovuuden ja osaamisen välisten synergioiden luomiseksi kasvavia aloja, joiden tavoitteena on kehittää hankkeita conceptualization Full kaupallista tai ammatillista laatua ja vahva leima kirjailija. yhteenveto Arviointi: Master Degree Laajuus: 40 op Tuntia: maanantai ja keskiviikko 18.30 21: 30h Mode: Barcelona Lukukausi: lokakuu-kesäkuu. havainnot: lähiopetusta. 100% käytännön ohjeita. Pienet ryhmät. Tavoitteet Koulutustaso Tavoitteena Master on kouluttaa osallistujat johtavana ammattilaisille aloitteen ja tyyli, joka tarjoaa tietotaitoa, välineitä, prosesseja ja menetelmiä teknisellä, esteettisiä ja johto-, aina suosii eniten laajentamisen omien taipumustensa ja taitoja. Voit hallita koko luomisprosessi ja tuotanto ja voit postularte kuten kirjailija ja luoja trendejä. Opintosuunnitelma Ohjelma on jaettu kahteen korttelin: ensimmäinen kaivaa olennaiset tiedon ja mainonnan ammatillinen valokuvaus käytäntö sekä taiteen suuntaan; Toisessa, laajempi, keskitymme erikoistuminen alalla tuotteen valokuvauksen ja gastronomiaan. 01 Fundamentals Työkalut ja tekniikat kuvien ottamista Kamerat ja optiikka. Capture Software. Studio valaistus. Ulkovalaistus. Työkalut ja tekniikat kuvankäsittelyn Paljasti. Korjailu ja digitaalinen kuvayhdistelmä. 2D- ja 3D-integraatio. Organisaatio työnkulkuja. Tekninen ja valokuvaus kieli nykyajan visuaalisen kulttuurin Art suunta ja suunnittelu Ideasta tuotantoon. Ja -menetelmien taiteen suuntaan. luova suuntaan. Teoria ja käytäntö suunnittelu. graafinen suunnittelu ja taitto ja verkkojulkaisemisen.... [-]

Maisteri Ravitsemisalan

Up Level School of Management
Opetus kampuksella Osa-aikainen 134 - 134 tuntia May 2017 Italia Milano Rooma Napoli + 2 lisää

Master Hospitality Management Up taso on jatkokurssin hallintaan hotellialan taattu harjoittelupaikkoja suuria hotelleja. [+]

Master Hospitality Management Up taso on jatkokurssin hallintaan hotellialan taattu harjoittelupaikkoja suuria hotelleja. Sinun tulee johtajien suuria hotelliketjut, lomakohteet, Konferenssialueet ja tapahtumien järjestäminen, tai pääsyä johtotehtäviin seuraavissa yksiköissä hotellin todellisuudessa: Operations Myynti ja markkinointi Human Resources taloudellinen Miksi valita Master Hospitality Management? Master Hospitality Management on suunniteltu tarjoamaan opetussuunnitelman huippuosaamisen: innovatiivinen kaava ammatillinen arvo. Yksi tärkeimmistä tavoitteista on tarjota mahdollisille Manager vieraanvaraisuus kaikki teoreettista ja käytännöllistä ennen kaikkea tulla ylivoimainen osaaminen kiehtovaan maailmaan hotellien ja tehdä taidetta ammattiaan kaikkein halutuimmista markkinoilla . Radat Myynti ja markkinointi Kokoukset ja Human Resources taloudellinen GDS front Office Ruoka ja juoma taloudenhoito Ammatillinen myyntipisteistä Master Hospitality Management avaa merkittäviä työmahdollisuuksia vieraanvaraisuus ja hotellin todellisuutta. Tässä muutamia mahdollisia työpaikat että avaat käytyään master: Johtotehtävissä eri osastoilla hotelli Hospitality Manager tulot Manager Liiketoiminnan kehitysjohtaja taloudenhoito Manager Front Office Manager Manager Kokoukset ja Human Resources hotelleja Ruoka ja juoma Manager Myynti- ja markkinointipäällikkö [-]

MSC / Mba Ylellisyyttä Brändin Hallinta, Ruoka & Viini M2 Lokakuu

INSEEC Chambéry campus
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 lukukautta October 2017 Ranska Chambéry

MBA / MSc Luxury Brand Management, ruoka ja viini M2 on kolme ajan kurssin 350 tuntia face-to-face koulutusta, joka on arvoltaan 60 op tai 26 US opintopistettä. Kaikki luokat opetetaan Englanti [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. MBA / MSc. in Luxury Brand Management, ruoka ja viini on kolme ajan kurssin 350 tuntia face-to-face koulutusta, joka on arvoltaan 60 op tai 26 US opintopistettä. Kaikki luokat opetetaan Englanti. Ohjelma tarjoaa monitieteistä lähestymistapaa: vahva liiketoimintamalli, strateginen, markkinoinnin ja viestinnän tuntemus yhdistettynä altistuminen käytännöllinen puoli, kiitos panos aktiivisen ammattilaisten ja kenttään-käyntiä. Se tarjoaa tarvittavat tiedot ja asiantuntemus syöttää ylellisyyttä palvelu teollisuudelle sekoitus akateemisen pilarit ja käytännön kursseja eri teollisuudenaloilla. URAMAHDOLLISUUDET Tämä kurssi voidaan suoraan soveltaa työskennellä Luxury Hospitality in erilaisia ​​palveluja, kuten Operations, Brand Management, E-Merchandising, kulinaarinen matkailu, Management gastronomia & Viini, ruoka ja juoma, Event Management, myynti- tai asiakaspalvelukeskus. Pääsyvaatimukset MSc: Kiinnostaako ehdokkaan kanssa BSc. Hns. Tutkinto (4 vuotta yliopiston opinnot asianmukaisesti täytetty tai 5 vuotta kiinalaisten opiskelijoiden) kanssa, taso Englanti kielen osaamista tarvitaan opiskella Englanti. MBA: kiinnostuneiden ehdokasmaiden kanssa BSc. Tutkinto (3 vuotta yliopisto tutkimuksia asianmukaisesti täytetty tai 4 vuotta kiinalaisia ​​opiskelijoita) ja vähintään 2 vuotta työkokemusta keskijohdon asennossa taso Englanti kielen osaamista tarvitaan tutkimusta Englanti. IELTS: 6.5 -7,0 (With bändi pisteet vähintään 6,0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL IBT: 80 French Taitotaso: no ennakkoehto. Ranska-as-a-vieraskielinen opetus ohjelmaan mukaan. Jättää hakemuksen ja vaaditut asiakirjat sähköpostitse: akpallattu@inseec.com. Lomalista ehdokkaita otetaan yhteyttä 1 viikon kuluttua hakemusten lähettämistä. Voit myös käydä ohjelma lenkki website:http://masters.inseec.com/programmes-msc-mba/masters-2/art-luxe-vin/master-luxury-hospitality-brand-management.cfm vaatimuksille, määräajat ja tarkistuslista materiaaleja. ASIAKIRJAT vaaditaan HAKEMUSLOMAKE: 2 passi-koon kuvat 1 valokopio passista tai tunnus 1 kopio tutkinto- tai todistuskirjojen vähintään 3 vuoden korkeakoulutusalueen valmiiksi (3 vuotta opiskelijoiden Kiinassa) Opintosuoritusotteet 1 kirjain suosituksen joltakin professorit Todiste Englanti kielitaito OHJELMA COST 8... [-]

Maisteri Ruoka & Viini Hallinta (Roma) (italiaksi)

Il Sole 24 ORE Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta October 2017 Italia Rooma Parma + 1 lisää

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore tavoitteena on kouluttaa uusia teknisiä työnkuvat ja ruoka & viini johtajien kanssa perusteellinen käsitys teollisuuden ja elintarviketeollisuuden prosesseissa. [+]

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore tavoitteena on kouluttaa uusia teknisiä työnkuvat ja ruoka & viini johtajien kanssa perusteellinen käsitys teollisuuden ja elintarviketeollisuuden prosesseissa. RAKENNE Master Food & Wine Management koko ajan, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo, kesto on 11 kuukautta: 5 kuukautta koko ajan lähiopetusta 6 kuukautta työharjoitteluun tilat viinin ja elintarviketeollisuus OHJELMA Luokkahuoneessa Ohjelma on jaettu seuraaviin pääkohdat: Fundamentals hallinta: elementtejä taloustieteen ja liikkeenjohdon ravitsemuksen pääperiaatteista ja ravitsemusoppi Ruoka ja viini ja elintarvikealan järjestelmä Economics ja ruoka yritysjohdon Markkinointi, viestintä ja liiketoiminnan kehittäminen elintarvike- ja viinialan kansainvälistymisstrategiat. Keskity Aasian, Afrikan, USA teknisiä ja johtamistaitoja ruoka ja riskienhallinta oikealle Käynnistäminen käynnistys elintarvikkeiden ja viiniä. Tulee useita projektityön yhteistyössä alan yritysten, sekä uusien tuotteiden kehittämiseen - markkinoinnin johtajat, myyntipäälliköt ja tuotepäälliköt - sekä viennin ja kansainvälistymisen kysymyksiä. Jotkut yritykset hän on työskennellyt Master: Chr.Hansen, Felicetti, AlceNero, Mila ja Molinari. Aikana luokkahuoneessa osallistujien myös suorittaa opastettuja ruoka ja viini-alan yrityksiä ja palveluita. Jotkut yritykset kävi nykyisessä ja aiemmissa numeroissa: Home of Chocolate Perugina, Relais Chateaux Falconer, Peroni, Buongiornovino, Monini (öljy), Urbani TARTUFI, Maku Florence. STAGE Master tavoitteena on kouluttaa ammattilainen kattamiseen tarkoitettua strategista rooleja yrityksissä, jotka toimivat menestyksekkäästi elintarvike- ja viinialan voivat toimia: Yritykset kuuluvat elintarvikealalla Yritykset kuuluvat GDO Pk toimivat elintarvike- ja viinialan viinitilat Industry Associations valmistajat ja muutosta viinin ja ruoan Horeca operaattorit Elinten edistämiseen elintarviketuotteiden TUENSAAJAT Master on suunnattu nuorille tutkinnon ja opiskelijaa talouden dicipline, tekniikan hallinta, viestintätieteiden ja poliittisia-oikeudelliset tutkimukset. Se palvelee myös niitä, jotka valmistui tieteessä erityisesti aloilla Food Science, kemia,... [-]

Master In Ruoka Ja Juoma Hallinta

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 8 - 14 kuukautta September 2017 Espanja Barcelona A Coruña + 1 lisää

Master in Ruoka ja juoma Management, jonka EUHT StPOL ja Erikoistunut tutkinto Ruoka & Juoma Management kanssa yliopiston Gerona Foundation: innovaatio ja koulutus [+]

Master in Ruoka ja juoma Management Master in Ruoka ja juoma Management, jonka EUHT StPOL ja Erikoistunut tutkinto Ruoka & Juoma Management kanssa yliopiston Gerona Foundation: innovaatio ja koulutus

 

pätevyys Master Diploma in Ruoka & Juoma Management EUHT StPOL ja Ruoka & Juoma Management Erikoistuminen Diploma kanssa yliopiston Girona: innovaatio ja koulutussäätiö.

 

Kesto Kahdeksan kuukautta hotellin-koulu ja 3-6 kuukautta, tekee harjoitukset alalla (60 op).

 

opetuskieli Luokat ovat yleensä annetaan espanjaksi. Yhteensä 60 käsittelyn tuntia on esitetty Englanti vierailevien opettajien arvostetuimmat yliopistot Euroopassa ja Yhdysvalloissa. ... [-]