Maisteriohjelmat Elintarviketutkimusssa

Täältä löydät 34 Maisteriohjelmaa Elintarviketutkimusssa

Elintarviketutkimus

Kun olet suorittanut kandidaatin tutkinnon, voit joko aloittaa uran tai halutessaan jatkaa tutkimuksia ansaita maisteriksi. Jälkimmäinen vaihtoehto voit valmistaa kehittyneempiä uran ja hypätä pidemmälle eteenpäin kuin jos aloitti välittömästi.

Mikä on Master Ruoka ja juoma Studies? Tämä kenttä keskittyy valmisteluun ja huolto ruokaa. Opiskelija suorittaa kursseja valmistaa heitä ymmärtämään toimintaa ravintolassa tai ravintola-alalla ja anna johtoasema tällaisessa laitoksessa. Kurssit voivat myös keskittyä politiikan puolella elintarvikkeiden ja juomien tutkimuksia, jos opiskelija on enemmän kiinnostunut tulossa elintarvikkeiden ja työturvallisuus työntekijöille tai tarkastaja. Ruoka ja juoma tutkimusten ohjelma yleensä ei sisällä ruokakulttuurin.

Ansaita Master Ruoka ja juoma Studies hyödyttää opiskelijoita auttamalla kehittämään johtamis- ja viestintätaitoja tarpeen, jotta ne viihtyvät.Holding kehittynyt aste voi myös sallia valmistuneet ansaita korkeampaa palkkaa, kun ne tulevat uransa.

On olemassa monia muuttujia, jotka vaikuttavat kustannuksiin ansaita Master Ruoka ja juoma Studies. Sinun on tutkimuksen erityisohjelman ja koulu ennen ilmoittautumalla ymmärtää, mitä opetusta tulee ja mitä muut maksut olet vastuussa.

Ura käytettävissä ruoka ja juoma tutkimukset valmistuneet ovat lukuisia. Pohjimmiltaan he voivat tulla kaikki hallinnolliset asemaa ravitsemistoiminta tai elintarvikkeiden vieraanvaraisuutta kentät. Näitä ovat operaattorit, ravintola tai catering johtajat, varaston asiantuntijat, ja avustaja johtajat. On myös mahdollista työskennellä sanitaatio- ja turvallisuutta tulemalla puhtaanapito asiantuntija tai terveystarkastaja.

Ota seuraava askel kohti oman uran ilmoittautumalla ruoka ja juoma tutkimusten ohjelma.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä lisää

Maisterin Tutkinto Hotelli- Ja Ravintola (Barcelona)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2017 Espanja Barcelona Madrid

Master Hospitality Management ja Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksenteossa tällä alalla globaalissa ja dynaaminen, eikä sulje pois uuden teknologian vaikutus. [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. Master Hospitality Management ja palauttaminen Master Hospitality Management ja Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksenteossa tällä alalla globaalissa ja dynaaminen, eikä sulje pois uuden teknologian vaikutus. Miksi opiskella Master: Revenue Management, joka on opettanut kautta Business Game. Tämä erityisesti alalla hotelli markkinointi on laajalti kehitetty tällä alalla kautta levitetään kautta liiketoimintaa peli visio. Tämä Master voidaan ottaa Madrid tai Barcelona integroitu käytännöt: teoreettinen osa sovellettu ilmaantui luokkahuoneessa, mutta täytäntöönpano on yhteistyöprojekti liiketoiminnassa. Ammattikäytäntöjä. Master tarjoaa mahdollisuuden työkokemusta liikkeenjohdossa hotelliketjujen ja catering-yhtiöt. Se sisältää joukon kokouksia johtajien hotelleja, ravintoloita liiketoiminnan ja kansainvälisen matkailun konsultit. Ostelea on jäsenenä Espanjan Association of Avainhenkilöt hotelli (AEDH). Case: Tapaus menetelmä mahdollistaa paras oppilas systemaattisesti sen päätöksentekoprosessin kautta keskustelu todetut matkailuyritysten. Joissakin tapauksissa, jotka työskentelevät ovat: El Bulli ja Ryanair. Läsnäolo messuilla: Opiskelija messuille kuten Alimentaria (Barcelona), pidetään yhtenä messuilla maailman tärkeimmistä elintarvikeala; tai IBTM (Barcelona), yksi johtavista liikematkailun. Tavoitteet Master Hospitality Management ja Restaurointi Yritykset voit: TUNNE hotellialalla JA RAVITSEMISALA Rakenna vahva perusta tietoa matkailualan kansainvälisestä näkökulmasta ja aina johdon lähestymistapaa. YLEISKATSAUS Juna johtajat suuntautunut liikkeenjohdon matkailuyritysten voi saada odotettuja tuloksia maailmanlaajuisesti. KEHITYS strategiasuunnitelmat Tiedä avaimet strategisista suunnitelmista ja välittömiä toimia monikansallisissa turisti ympäristöissä. INNOVAATIOT JA KESTÄVÄ Kehitetään valmiuksia luovuuden ja innovoinnin hotellin liiketoiminnan ja sen kestävän hoidon kattavan ja erikoiskoulutusta, täyttäviä osallistujia ottamalla positioita hotelleja. KOULUTUS Kehittää taitoja maailmanlaajuisen johtaja matkailuyritysten tehdä yhteistyöhön, itsevarma ja osallistuva työskentely kaikkien tiimin jäsenten kehittää. Opintosuunnitelma Master Hospitality Management ja restaurointi... [-]

Master Suunta Ja Innovaatioita Gastronomia

Institut Paul Bocuse España
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2017 Espanja Barcelona

Paul Bocuse Espanja instituutin uusi Master in Management ja innovaatiot Gastronomia käden kokemusta ja tietämystä yksi tärkeimmistä ja vaikutusvaltaisimmista kokit maailmassa, joka oli perustaja Nouvelle Cuisine mutta innovatiivinen gastronomisia ympäristössä ja luova se on Barcelonaa. Mestari on kehitetty kansainvälistä lähestymistapaa, jossa gastronomia ei ole vain ymmärtää levy ja sen muutosta ja elintarviketalouden tuotteita vaan päinvastoin, edellyttää kokonaisvaltaista näköala sekä elintarvikealan ja palauttaminen jonka hän on upotettu. [+]

Esittely ja tavoitteet Nykyisessä kansainvälisessä gastronominen kohtaus keittiö, ruokaa, paikallisia tuotteita, perinteitä ja osaamista muutosta ruokia ne kirjataan aineettoman kulttuuriperinnön; Se on tuottanut merkittävää ja kasvavaa kysyntää luova, aloitteellinen ja sitoutunut voivat seurata polkua jatkuvaa muutosta ja innovaatioita kulinaarisia ammattilaisia. Ottaen huomioon tämän paradigman Institute Paul Bocuse Espanjan uusi Master in Management ja innovaatiot Gastronomia käden kokemusta ja tietämystä yksi tärkeimmistä ja vaikutusvaltaisimmista kokit maailmassa, joka oli perustaja Nouvelle Cuisine mutta innovatiivinen ja luova on Barcelonaa gastronomisia ympäristössä. Mestari on kehitetty kansainvälistä lähestymistapaa, jossa gastronomia ei ole vain ymmärtää levy ja sen muutosta ja elintarviketalouden tuotteita vaan päinvastoin, edellyttää kokonaisvaltaista näköala sekä elintarvikealan ja palauttaminen jonka hän on upotettu. Päätavoitteena Master on kouluttaa ammattilaisia ​​pystyy johtamaan, luoda ja ehdottaa uusia vaihtoehtoja liittyy gastronomiaa globaalissa kontekstissa, mutta puolestaan ​​huolissaan perusnäkökohdista elintarvikkeita, kuten kestävyyttä, ruokaperinteitä, ja kaiken ruoan identiteetin alueilla. Tätä varten Master tarjoaa laajaa koulutusta tiettyyn suuntaan ja samalla monipuolinen palvelee nykyinen suuntaus liittyviä gastronomiaa, kuten hidas ruokia, Välimeren ruokavalio, raaka vegaani keitto- tai ruokaa. Master tarjoaa työkaluja keskittyi ymmärtämiseen yhdistelmä traditiota, teknologian ja innovaation, jotka kaikki tähtäävät että opiskelijat hankkivat strateginen, kokonaisvaltainen ja kestävä visio millään uramahdollisuudet jolle Master on suunniteltu. Tavoitteet Master in Management ja innovaatiot Gastronomia avulla voit: Tiedä AGRI - elintarvikealalla ja gourmet: Rakenna vahva perusta tiedon sekä maatalouden - elintarvikealojen kuten gastronomia kansainvälisestä näkökulmasta ja aina johdon lähestymistapaa. GLOBAL VISIO: Voit kouluttaa johtajia johdon suuntautuneita innovatiivisia yrityksiä alalla on gastronomian voivat saada odotettuja tuloksia maailmanlaajuisesti. Innovaation ja kestävän HOITO: toimintakyvyn kehittäminen luovuuden ja innovoinnin yritysten sidoksissa... [-]

Master Keittiössä, Kulttuurin Ja Viininvalmistuksen Italian Alueiden

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta October 2017 Italia Italia Online

Master Italialainen keittiö ja viinitieteen, kestävät 180 päivää, on jaettu kahteen vaiheeseen: ensimmäinen koostuu teoreettisesta ja käytännön kokemuksia at ICIF pääkonttorissa, reunustaa yritysvierailuista; toinen sovellus työharjoittelu (valinnainen, ei sisälly kurssimaksun) valituilla ravintoloita koulun. [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. Yhdeksän viikkoa teoreettista ja käytännön kokemuksia ja mahdollisuus harjoitteluaikaa parhaaseen Italian ravintoloissa Il Master Italialainen keittiö ja viinitieteen, Lasting 180 päivän se on jaettu kahteen vaiheeseen: ensimmäinen koostuu teoreettisesta ja käytännön kokemuksia at ICIF pääkonttorissa, reunustaa yritysvierailuista; toinen sovellus työharjoittelu (valinnainen, ei sisälly kurssimaksun) valituilla ravintoloita koulun. Master opettaa perinteisiä paikallisia ruokia ja sen moderni-luova kehitys, tekninen perusta, sopiva koristeet, taiteen esittelyä ja myös perusteet elintarvikkeista, mausteet, yrtit, raaka-aineet, kunnes "syventäminen viiniä ja öljyä. Aikana yöpyä School kaikki opiskelijat, jaettu ryhmiin ja vuorottelun, sekä valmistellut ainesosien suorittamisesta reseptejä ja ovat mukana käytännössä koskien sekä palvelun keittiö, joka mitä hall. Vähintään läsnäolo 12 - enintään 24. Elinikä Kurssilla on yhteensä 6 kuukautta kestäneissä: 9 viikkoa teoreettista ja käytännön kokemuksia instituutissa 15 viikkoa harjoittelua (valinnainen) valituilla ravintoloissa päässä ICIF. Voi ilmoittautua kurssin Valmistunut korkeakoulujen hotellin koulutus Ammattilaiset Italian ja ulkomaisten ruoka ja viini-alan teollisuudelle vähintään kolmen vuoden dokumentoitu todellisen palvelun turisti-hotelli toimintaa ympäri maailmaa Teemoja kokkaustunneille ruoanlaitto Yleinen tieto ja teknisen terminologian. Perinteinen, alueelliset ja moderni luova Keittiö Alueiden Italian: mausteet, yrtit ja mausteet, kastikkeet, kuuma ja kylmä alkupaloja, lihat ja makkarat, tuorepastaa, kuivatut ja täytetyt, riisi, gnocchi, polenta, valkoinen ja punainen liha, riista ja kalatuotteet, vihannekset, sienet, juusto Valmistelu tärkeimmistä paikallisia ruokia Innovatiivinen kypsentämismenetelmistä (tyhjiö, matalan lämpötilan ruoanlaittoon ja tupakointi) menu koostumus ruokaintoleransseista makeiset leivän valmistus jäätelöä myymälä Rosendahl ravintola hyödyke Ruoka ja juoma Management Halal sertifiointi - Keittäminen muslimeille Elintarvikkeiden turvallisuudesta ja HACCP Italian kielen Tyyppi reseptit suoritetaan vaihtelee vuodenajan ja tuotteiden saatavuus. Määrä reseptejä suorittaa riippuu niiden... [-]

Master Filosofian (ruoka Tutkimukset)

Taylor’s University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 18 - 30 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Malesia Subang Jaya + 1 lisää

Master of Philosophy (Food Studies) pyrkii sulhasen vastavalmistuneiden erittäin päteviä ammattilaisia, jotka ovat asiantuntijoita alalla Food Studies. [+]

Dual tunnustaminen ja sertifiointi Master of Philosophy (Food Studies) pyrkii sulhasen vastavalmistuneiden erittäin päteviä ammattilaisia, jotka ovat asiantuntijoita alalla Food Studies. Tämän saavuttamiseksi Taylorin University ja University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) ovat suunnitelleet kattavan opetussuunnitelman, joka kattaa tutkimuksen taitoja, antropologia ja sosiologia ruokaa, ymmärrystä eri ravintokulttuureihimme, ruokatrendit ja liiketoiminnan näkymät, yhteiskuntapoliittisia kysymyksiä ravitsemus ja kansanterveyden ja paljon muuta. ohjelma Advantage Ainoa Malesian yliopistojen kanssa "puheenjohtaja Food Studies: Ruoka, kulttuuri ja terveys" - Prof. Jean Pierre Poulain. Hän väittää painottaen elintarvikkeiden tutkimuksissa, edistää akateemista ohjelmia ja antaa neuvoja opiskelijoiden ja opettajakunnan jäseniä. Ranskalainen sosio-antropologi, Dr. Poulain on pitkä ja menestyksekäs ura alalla elintarvikkeiden tutkimuksia ja vieraanvaraisuutta koulutusta sekä akateemisen ja kansainvälisiä elämää. Hän on julkaissut lukuisia kirjoja, kirjan lukua ja artikkeleita sekä aktiivisesti toimitetaan Keynote ja konferenssiesitelmät ympäri maailmaa aiheista kuten elintarvikkeiden sosiologia, ruoka perintö ja matkailun kärkeen. Ainoa Food Studies-ohjelma tarjoaa Global Field tutkimusohjelman (GRP), joka tarjoaa mahdollisuuden suorittaa kenttätyön ulkomailla. Opiskelijoilla on jännittävä tilaisuus tehdä tutkimusta työn opinnäytetyön ulkomailla, jos se keskittyy ruoka-aiheista suunniteltuja tietyn maan 3 - 6 kuukautta. Valitse kansainvälinen verkosto partneriyliopistoja tutkimukselle maissa, kuten Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Hong Kong ja Japani. Tämä tarjoaa opiskelijoille entistä kattavampi tutkimusta kokemusta, kun niillä on erilainen kulttuuri, muodostuu eri näkökulmat globaaleja kysymyksiä ja toimimaan aktiivisesti maailmanlaajuisen yhteisön. Kansainvälistynyt opetussuunnitelma. Global Immersion Programme in Food & Culture (GIF) on upotettu World Food kulttuurit moduuli, joka vaatii opiskelijat viettää kaksi viikkoa kautta kulkeviin Sveitsissä ja Ranskassa. Opiskelija vierailee merkittäviä toimijoita elintarviketeollisuudessa ja osallistumista seminaareihin johti useita Michelin kokit, kaikki saada kokonaisvaltainen käsitys... [-]

Mengsc Ruokaa Engineering Ft

UCD College of Engineering and Architecture
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2017 Irlanti Dublin

Master of Engineering Science in Food Engineering tarjoaa kattavasti bioprosessi ja elintarvikkeiden valmistuksessa järjestelmien suunnittelu. [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. MEngSc Food Engineering FT Graduate Opetetaan (taso 9 nfq hyvittää 90) Master of Engineering Science in Food Engineering tarjoaa kattavasti bioprosessi ja elintarvikkeiden valmistuksessa järjestelmien suunnittelu. Tältä Masters voit kehittää uusia teknisiä osaamista ruokaa ja Bioprosessitekniikan, oppia miten kehittää ja toteuttaa tutkimussuunnitelman ja hankkia taitoja soveltamisessa etureunan teknologian elintarviketeollisuuden ja biotekniikan, kuten uuselintarvikkeita teknologiaan, elintarvike- prosessiautomaatio, riskinarviointi, konenäkö elintarvikkeiden laadun ja elintarviketurvallisuuden. Lisäksi: Tämä Masters on toimitetaan erittäin tutkimusintensiivisille School, joka käsittää Euroopan tutkimusneuvoston Fellow ja kuusi Marie Curie. Kaksi professorit, Sun ja O'Donnell, ovat maailman top yksi prosentti siteeratuimmista tutkijat alallaan. Kuka olisi sovellettava? Kokopäiväinen vaihtoehto soveltuu: Domestic (ETA) hakijat: kyllä International (Non ETA) hakijoiden hetkellä asuvat ETA: n ulkopuolella alueen. kyllä Ohjelma on erityisen kiinnostava tutkinnon Engineering, Science ja liittyvien alojen, jotka ovat kiinnostuneita elintarvikkeiden ja Bioprosessitekniikan, riskien arviointi, prosessien kehittäminen, prosessinohjaus, kehittyneet valmistusjärjestelmät ja liittyvät ympäristökysymykset. Avoimet työpaikat Valmistus elintarvikkeiden ja juomien on Irlannin tärkein alkuperäiskansojen teollisuuden liikevaihto lähestyy € 24 miljardia. Lähes 50000 ihmistä työllistää suoraan elintarvike- ja juoma-alalla, jossa on edelleen 60000 työskentelee välillisesti kaikilla alueilla maan. Erinomainen työllisyysnäkymät ovat käytettävissä valmistuneiden ruoka, bioprosessi, valmistuksen ja siihen liittyvien elinten ja teollisuudenalojen Irlannissa. Valmistuneet ovat edenneet uramahdollisuuksia monenlaisia ​​kansainvälisesti tunnustettu yritykset kuten: Glanbia, Kepac, Coca Cola, Guinness, Kerry ryhmä, APV, MC O'Sullivan, ja ALcontrol Laboratories. Ohjelman rakenne: Ohjelma koostuu 60 opintopistettä moduulit otettu Lukukaudet 1 ja 2. Loput 30 opintopistettä on vuoden mittainen pienet tutkielma. Alussa vuonna olet nimitetään ohjaajan oman thesis ja sopivat sopivan Thesis otsikko. Koko vuoden sinun odotetaan tavata valvoja voi... [-]

Maisteri Brändin Suunnittelu Ja Hallinta: Ruoka, Viini Ja Matkailu

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta March 2018 Italia Firenze

Barcelona ja Firenze ovat kaksi tärkeimmistä turistinähtävyyksistä Euroopassa; sekä houkuttelevat matkailijat ansiosta erottuva yhdistelmä taiteen ja kulttuurin sekä poikkeuksellisen elämänlaatua ja vieraanvaraisuutta. Kehittämään ja vahvistamaan brändin näillä aloilla edellyttää pehmeitä taitoja ja koko kulttuurinen ja kaupallinen näkemys ympäristön, jossa se toimii. Alueellisuuden ei ole enää rajoitus, mutta tärkeä arvo, jotta ne voidaan hyväksyä maailmanlaajuisesti; Katalonia ja Toscana ovat kaksi aluetta, jotka ovat rakentaneet arvo tuotemerkin tästä periaatteesta, ja että ansiosta tämä lähestymistapa on luonut menestystä, näkyvyyttä ja arvoa. [+]

Tämä ohjelma "opetetaan ENGLANTI kiertävä vuotuinen Master: Barcelona ja Firenze Kurssi kouluttaa ammattilaisia ​​pystyy vastaamaan kasvavaan kysyntään tulevat alojen ruoka / juoma, catering ja vieraanvaraisuus matkailua, joille uusi johto ja suunnittelu lähestymistapa on kilpailuetu valtavan tärkeää . Rakenne perustuu tietenkin vuorottelu suunnittelun liittyvä koulutus parantamiseksi brändin ja johdon sen asianmukaista käsittelyä, valmistelevat tulevia kaikkien alojen ammattilaisille liittyvät vieraanvaraisuudesta ja ruokaa ja viiniä. Master kannustaa kehittämään operatiivista osaamista aktii lähestymistapaa, joka perustuu koulutusmallin "tekemällä oppiminen", jotka kietoutuvat luentoja ja parantaa käytännön suunnittelu Thinking. Osallistujat kehittää taitoja identiteetin rakentamisessa ja palvelujen Brands joiden toimialoilla liittyvät matkailuun, ruokaa ja viiniä. Master pidetään toimistoissa Florence (muotojen I, II ja III) ja Barcelona (moduulit (IV, V ja VI). Molemmat kaupungit on yhdistetty pitkä kokemus matkailu-, vieraanvaraisuus ja catering, ja merkittävä asema Toscanan ja Katalonian teollisuudessa ja kansainvälisessä yritysmessuilla asettaa kahden alueen luettelossa strategisista alueet niille, jotka haluavat kehittää uransa näillä aloilla. [-]

Master Gastronomian Ja Kulinaarisia Hallinta

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 5 kuukautta September 2017 Espanja Castellón

Tämä Master tarjoaa uppoutua ruokia päivä tehdä laadullista urasi. Pystyn luomaan luova ja kannattava ehdotus, paitsi ruoanlaitossa myös makeisissa ja leipomo. [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. TOTAL upottamalla CUISINE Tämä Master tarjoaa uppoutua ruokia päivä tehdä laadullista urasi. Pystyn luomaan luova ja kannattava ehdotus, paitsi ruoanlaitossa myös makeisissa ja leipomo. Ohjelma on 5 kuukautta ja on täydennetty 530 tuntia harjoittelupaikkoja mm parhaissa ravintoloissa meidän Culinary Team. Oppilas tähti Meillä on paras tuote asiantuntijat, tekniset, huippuluokan innovointia ja suuntaukset keittiössä. Voit oppia rinnalla useita kansainvälisiä viite kokit ovat osa Kokkimaajoukkueen. pitkälle erikoistuneet ammattilaiset, jotka tekevät opetushenkilöstö yksi tuntomerkeistä. TIIMIMME ... paras tae Opi paras tuote asiantuntijoiden ja ammattilaisten aloilla, kuten vastakkaisia ​​kulinaarisia hallinta tai R & D + Hain gastronomiaan. Tietoa ja kokemusta palveluksessanne. Työllistettävyys ja yrittäjähenkisyys Uraauurtavaa menetelmät ja suora yhteys parhaat ammattilaiset valmistautua teitä ottamaan haasteen vastata alan tarpeisiin. pitkälle erikoistuneet ammattilaiset, jotka tekevät opetushenkilöstö yksi tuntomerkeistä. Miksi tutkia tätä tutkinto? 1. Ymmärrätte perusasiat klassisen keittiön ja tutkimus perusteellisesti ja sen piirteet hyödyntää. 2. Osaat innovatiiviset tekniikat ja kehittää luovuuttaan voit määrittää ainutlaatuinen ja perinteinen ruoka. 3. Huomaatte kulinaarisia tekniikoita ympäri maailmaa ja oppia yhdistämään menestyksekkäästi laajennetaan termin taitosi. 4. Voit kehittää kattavamman ammatillisen profiilin tutkimalla eri aloilla, kuten makeisten ja leipomotuotteiden. 5. Huoneessa hallintatyökaluja tarvittavat keittiö on yhtä maukasta kuin kannattavaa. 6. Tiedät omakohtaisesti menestynein liiketoimintamalleja ja on ajan tasalla uusimmista suuntauksista kansainvälisesti. 7. CEU Cardenal Herrera University ja Gasma vetoa innovatiivisen metodologian ja aktiivisesti opiskelijoiden: käytännön istuntoja, Masterclass, työpajoja, vierailuja ... 8. Opit kokemusta ja asiantuntemusta meidän Culinary Team ja huippuasiantuntijoiden Gastronomic Management. 9. Tulet panostaa verkostoitumiseen ja työnnä oma kulinaarinen yhteisön kautta kosketuksiin kokit ja ammattilaisten mukana oman koulutuksen. 10.... [-]

Master In International Ruoka Ja Juoma Hallinta

ESCP Europe Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2017 Italia Torino Ranska Paris Saksa Berlin + 4 lisää

Tämä ohjelma on 1 vuoden 2-maa, kokopäiväinen erikoistunut master-ohjelma on suunniteltu jatko tavoitteena erinomainen johdon uran elintarvike- ja juomateollisuuden parhaiden kansainvälisten yhtiöiden [+]

Tutkimukset Torinossa ja Pariisin kampuksilla. Tieteellinen johtaja: Prof. Francesco Rattalino Ohjelman tavoitteet Tämä ohjelma on 1 vuoden 2-maa, kokopäiväinen erikoistunut master-ohjelma on suunniteltu jatko tavoitteena erinomainen johdon uran elintarvike- ja juomateollisuuden parhaan kansainvälisten yritysten (esim Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - Carrefour - Coca -Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetkerin - Ferrero - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Antinori - Unilever) kuin johtajat, ja yrittäjiä. Uramahdollisuudet Meidän oma Career Service auttaa kehittämään potentiaalisia ansiosta valmennusta ja verkottumistoimintaan sekä yritysten ja alumnien. Syöttäminen ESCP Eurooppa antaa sinulle mahdollisuuden hyötyä maailmanlaajuisen verkon. Joitakin esimerkkejä siitä, mitä tulevaa ammatillinen rooli voisi olla: Yrittäjäurasta perheyrityksissä tai Start-Ups Tuotepäällikkö, tuotepäällikkö, Export / Import Manager, Supply Chain Manager, viestintäpäällikkö, markkinointipäällikkö, Product ja liiketoiminnan kehittäjä, aluepäällikkö in Ruoka & Juoma Yritykset kuten Ferrero, Lavazza, Barilla ... Opetussuunnitelma Tämä ohjelma tarjoaa täydellisen yhdistelmän teknistä tietämystä ja käytännön toimet: yli 20 päivän yritysvierailuja, yksi yritys Konsultointihankkeen, maistiaisia, ryhmätyöt ja verkostoitumismahdollisuuksia kanssa F & B johtajat, Alumni alalla toimivien ja asiantuntijoita. Jotkut tärkeimmät kurssit on lueteltu alla, ESCP Europe käyttää tapaustutkimus metologiaa: General Management Ruoka ja juoma (F & B) teollisuus Financial Accounting in F & B Kustannusten & Performance Management in F & B Managerial Economics: makro- ja mikrotason suuntauksia F & B Marketing Principles in F & B Supply Chain & Operations F & B teollisuus Konsernistrategia: menestystarinoita, epäonnistumisia ja haasteet F & B teollisuus HR Management & Cross-Cultural Dynamics in F & B International Business Law Neuvottelu Intercultural Context ja Managing... [-]

MSC / Mba Ylellisyyttä Brändin Hallinta, Ruoka & Viini M2 Lokakuu

INSEEC Chambéry campus
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 lukukautta October 2017 Ranska Chambéry

MBA / MSc Luxury Brand Management, ruoka ja viini M2 on kolme ajan kurssin 350 tuntia face-to-face koulutusta, joka on arvoltaan 60 op tai 26 US opintopistettä. Kaikki luokat opetetaan Englanti [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. MBA / MSc. in Luxury Brand Management, ruoka ja viini on kolme ajan kurssin 350 tuntia face-to-face koulutusta, joka on arvoltaan 60 op tai 26 US opintopistettä. Kaikki luokat opetetaan Englanti. Ohjelma tarjoaa monitieteistä lähestymistapaa: vahva liiketoimintamalli, strateginen, markkinoinnin ja viestinnän tuntemus yhdistettynä altistuminen käytännöllinen puoli, kiitos panos aktiivisen ammattilaisten ja kenttään-käyntiä. Se tarjoaa tarvittavat tiedot ja asiantuntemus syöttää ylellisyyttä palvelu teollisuudelle sekoitus akateemisen pilarit ja käytännön kursseja eri teollisuudenaloilla. URAMAHDOLLISUUDET Tämä kurssi voidaan suoraan soveltaa työskennellä Luxury Hospitality in erilaisia ​​palveluja, kuten Operations, Brand Management, E-Merchandising, kulinaarinen matkailu, Management gastronomia & Viini, ruoka ja juoma, Event Management, myynti- tai asiakaspalvelukeskus. Pääsyvaatimukset MSc: Kiinnostaako ehdokkaan kanssa BSc. Hns. Tutkinto (4 vuotta yliopiston opinnot asianmukaisesti täytetty tai 5 vuotta kiinalaisten opiskelijoiden) kanssa, taso Englanti kielen osaamista tarvitaan opiskella Englanti. MBA: kiinnostuneiden ehdokasmaiden kanssa BSc. Tutkinto (3 vuotta yliopisto tutkimuksia asianmukaisesti täytetty tai 4 vuotta kiinalaisia ​​opiskelijoita) ja vähintään 2 vuotta työkokemusta keskijohdon asennossa taso Englanti kielen osaamista tarvitaan tutkimusta Englanti. IELTS: 6.5 -7,0 (With bändi pisteet vähintään 6,0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL IBT: 80 French Taitotaso: no ennakkoehto. Ranska-as-a-vieraskielinen opetus ohjelmaan mukaan. Jättää hakemuksen ja vaaditut asiakirjat sähköpostitse: akpallattu@inseec.com. Lomalista ehdokkaita otetaan yhteyttä 1 viikon kuluttua hakemusten lähettämistä. Voit myös käydä ohjelma lenkki website:http://masters.inseec.com/programmes-msc-mba/masters-2/art-luxe-vin/master-luxury-hospitality-brand-management.cfm vaatimuksille, määräajat ja tarkistuslista materiaaleja. ASIAKIRJAT vaaditaan HAKEMUSLOMAKE: 2 passi-koon kuvat 1 valokopio passista tai tunnus 1 kopio tutkinto- tai todistuskirjojen vähintään 3 vuoden korkeakoulutusalueen valmiiksi (3 vuotta opiskelijoiden Kiinassa) Opintosuoritusotteet 1 kirjain suosituksen joltakin professorit Todiste Englanti kielitaito OHJELMA COST 8... [-]

Maisteri Ravitsemisalan

Up Level School of Management
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 1 kuukausi October 2017 Italia Milano

Master Hospitality Management Up taso on jatkokurssin hallintaan hotellialan taattu harjoittelupaikkoja suuria hotelleja. [+]

Master Hospitality Management Up taso on jatkokurssin hallintaan hotellialan taattu harjoittelupaikkoja suuria hotelleja. Sinun tulee johtajien suuria hotelliketjut, lomakohteet, Konferenssialueet ja tapahtumien järjestäminen, tai pääsyä johtotehtäviin seuraavissa yksiköissä hotellin todellisuudessa: Operations Myynti ja markkinointi Human Resources taloudellinen Miksi valita Master Hospitality Management? Master Hospitality Management on suunniteltu tarjoamaan opetussuunnitelman huippuosaamisen: innovatiivinen kaava ammatillinen arvo. Yksi tärkeimmistä tavoitteista on tarjota mahdollisille Manager vieraanvaraisuus kaikki teoreettista ja käytännöllistä ennen kaikkea tulla ylivoimainen osaaminen kiehtovaan maailmaan hotellien ja tehdä taidetta ammattiaan kaikkein halutuimmista markkinoilla . Radat Myynti ja markkinointi Kokoukset ja Human Resources taloudellinen GDS front Office Ruoka ja juoma taloudenhoito uramahdollisuuksia Master Hospitality Management avaa merkittäviä työmahdollisuuksia vieraanvaraisuus ja hotellin todellisuutta. Tässä muutamia mahdollisia työpaikat että avaat käytyään master: Johtotehtävissä eri osastoilla hotelli Hospitality Manager tulot Manager Liiketoiminnan kehitysjohtaja taloudenhoito Manager Front Office Manager Manager Kokoukset ja Human Resources hotelleja Ruoka ja juoma Manager Myynti- ja markkinointipäällikkö [-]

Master Of Professional Ja Mainontavalokuvaus. Tuote Erikoistuminen Ja Gastronomia

Seeway - Barcelona
Opetus kampuksella Osa-aikainen 9 kuukautta October 2017 Espanja Barcelona

Master Professional ja Mainoskuvaus sen erikoistuminen tuote- ja ala on uraauurtava ohjelma fuusio vaurauden ja gastronominen maine maamme ja tiedotusvälineissä ja graafisen viestinnän tätä kehitystä. [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. Master Professional valokuvaus ja Mainonta sen erikoistuminen Tavaroiden ja ala-ohjelma on edelläkävijä fuusio vaurauden ja gastronominen maine maamme ja tiedotusvälineissä ja graafisen viestinnän tätä kehitystä. Nyt tämä ohjelma ylittää omaa tilaa ammunta ja käsitellään omaa tieteenalojen ammatin, mistä tyyli on taiteen suuntaan, mikä vastaa vaatimuksiin ja tarpeisiin työmarkkinoilla. Sen akseli on tuote erikoistuminen ja gastronomiaa ja leikkaavat taiteen suuntaan, joka ylläpitää ja parantaa persoonallisuutta tekijän. Innovatiivinen ehdotus, jonka tavoitteena on luovuuden ja osaamisen välisten synergioiden luomiseksi kasvavia aloja, joiden tavoitteena on kehittää hankkeita conceptualization Full kaupallista tai ammatillista laatua ja vahva leima kirjailija. yhteenveto Arviointi: Master Degree Laajuus: 40 op Tuntia: maanantai ja keskiviikko 18.30 21: 30h Mode: Barcelona Lukukausi: lokakuu-kesäkuu. havainnot: lähiopetusta. 100% käytännön ohjeita. Pienet ryhmät. Tavoitteet Koulutustaso Tavoitteena Master on kouluttaa osallistujat johtavana ammattilaisille aloitteen ja tyyli, joka tarjoaa tietotaitoa, välineitä, prosesseja ja menetelmiä teknisellä, esteettisiä ja johto-, aina suosii eniten laajentamisen omien taipumustensa ja taitoja. Voit hallita koko luomisprosessi ja tuotanto ja voit postularte kuten kirjailija ja luoja trendejä. Opintosuunnitelma Ohjelma on jaettu kahteen korttelin: ensimmäinen kaivaa olennaiset tiedon ja mainonnan ammatillinen valokuvaus käytäntö sekä taiteen suuntaan; Toisessa, laajempi, keskitymme erikoistuminen alalla tuotteen valokuvauksen ja gastronomiaan. 01 Fundamentals Työkalut ja tekniikat kuvien ottamista Kamerat ja optiikka. Capture Software. Studio valaistus. Ulkovalaistus. Työkalut ja tekniikat kuvankäsittelyn Paljasti. Korjailu ja digitaalinen kuvayhdistelmä. 2D- ja 3D-integraatio. Organisaatio työnkulkuja. Tekninen ja valokuvaus kieli nykyajan visuaalisen kulttuurin Art suunta ja suunnittelu Ideasta tuotantoon. Ja -menetelmien taiteen suuntaan. luova suuntaan. Teoria ja käytäntö suunnittelu. graafinen suunnittelu ja taitto ja verkkojulkaisemisen.... [-]

Gourmet Lyhytkursseja

Le Cordon Bleu Ottawa
Opetus kampuksella Avoin ilmoittautuminen Kanada Ottawa

Yli vuosisadan Le Cordon Bleu on mahdollistanut pyrkivä kulinaarisia ammattilaisia ​​muuntaa tavoitteensa todellisuutta. Vaikka monet Le Cordon Bleu opiskelijoille jo jonkin verran [+]

Gourmet Lyhytkurssit

 

Yli vuosisadan Le Cordon Bleu on mahdollistanut pyrkivä kulinaarisia ammattilaisia ​​muuntaa tavoitteensa todellisuutta. Vaikka monet Le Cordon Bleu opiskelijoille jo jonkin verran kulinaarinen kokemus, monet tulevat eri oppiaineissa ja ammatillinen tausta. Jotkut haluavat aloittaa uuden uran, ja toiset haluavat yhdistää heidän etujaan tai edetä nykyisessä ammatissa. Meidän opiskelijat pyrkivät menestyksekkään uran monilla eri aloilla, kuten ravintoloiden keittiöihin, catering, ravintola ja hotelli hallinta, journalismi, konsultointi, Pitopalvelu, muotoilu ja koulutukseen.

Muutamia tulevista kurssit ovat: Molekyyligastronomia - Advanced Cuisine Techniques Ensimmäinen osoitus: maanantai 14 elokuu 2017 | 17:00-19:00 Toinen demo: maanantai 02 lokakuu 2017 | 17:00-19:00 Watch kuin meidän Kokit osoittavat uusimpia molekyyligastronomia suuntauksia ruokaa! Mielenosoitus on varmasti stimuloida luovuutta keittiössä käyttämällä uusimpia kehittyneitä tekniikoita. Tour de France - Cuisine Maanantai 18 syyskuu 2017 ja torstai 21 syyskuu 2017 | 12:00-15:00 Ranska on maine kohteeksi erinomaista ruokaa syystä! Ranskalaisen keittiön on kehittynyt pitkän historian maan jokaisen alueen, jolla on oma erillinen elintarvikkeita ja ainutlaatuinen ainesosia. On kahtatoista alueilla Ranskassa, kun se tulee ruokaa ja joka päivä kurssin te kattaa kolme. Opit klassisia tekniikoita jonka Le Cordon Bleu Chef ja voit sitten astua käytännön keittiö valmistaa valittujen valikot esiin parasta ranskalaisen keittiön. Hyvää ruokahalua! Johdatus Basic Pastry & Cuisine Maanantai 25 syyskuu on torstai 28 syyskuu 2017 | 12:00-16:00 Kokemus mitä se todella opiskella ruokaa ja leivonnaiset Le Cordon Bleu Ottawa! Johdannossa leivonnaiset ja ruokaa saat käsityksen koko ohjelma sekä vankan pohjan mitä voit odottaa. Lyhyellä Kurssi avaa ovet seikkailuja ranskalaisen keittiön ja leivonnaiset. Päivästä yksi ruokaa, alatte oppia perustiedot... [-]

Master Turvallisuus Ja Laatu

Universidad de La Laguna
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2017 Espanja Santa Cruz de Tenerife

Master Turvallisuus ja elintarvikkeiden laatu on tavoitteeksi junan korkeakoulututkinnon suorittaneet terveystieteiden ja tiede, valvonta ja sertifiointi elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta linjassa kansallisten ja ylikansallisten lainsäädäntöä, jotta he voivat suunnitella kehittää, toteuttaa ja todistaa tekniikoita ja menettelyjä bromatológico, ravitsemuksellisiin, toksikologisiin ja biologisen torjunnan elintarvikkeiden, lopputuotteena, sekä laadunvarmistuksen ja hygienia. [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. Master turvallisuus ja laatu on tavoitteiksi kouluttaa korkeakoulututkinnon suorittaneiden terveystieteiden ja tiede, valvonta ja sertifiointi elintarvikkeiden laatua ja turvallisuutta linjassa kansallisten ja ylikansallisten oikeudessa, jotta ne voivat suunnitella, kehittää, toteuttaa ja sertifioida tekniikoita ja menettelyjä for bromatológico, ravitsemuksellisiin, toksikologisiin ja biologinen ruokaa, lopputuotteena, sekä laadunvarmistuksen ja hygienian valvontaa. Tämä tutkinto yhdistää tiedekunta, jonka opetus- ja tutkimustoiminta liittyy eri alojen turvallisuuden ja laadun ruokaa. Se on myös yhteistyössä ammattilaisten terveyden hallinnon Kanariansaarten sekä edustajia elinkeinoelämän kanssa vastuu tarkastus ja laadunvalvonta ruokaa. Yhteistyösopimukset eri julkisten laitosten ja elintarvikeyrityksiä opiskelijat voivat oppia omakohtaisesti menettelyjä, sääntöjä ja tekniikoita käsitellään koulutusohjelman ja täydentää koulutusta. Tulot profiilin. Etusija annetaan opiskelijoille tutkinnon luonnontieteiden ja Health Sciences tuloja. Tutkinnon terveystieteissä ja tieteiden, kuten farmaseutit, eläinlääkärit, valmistuneet tieteen ja elintarviketeknologian (CTA), lääkärit, kemistit, biologit, jne. Graduate profiilia. Tietoturva-asiantuntija ja elintarvikkeiden laatua. Tavoitteet Tieto ja ymmärtäminen, jotka tarjoavat perustan tai mahdollisuuden omaperäisyys kehittämiseen ja / tai soveltamalla ideoita, usein tiedekontekstissa. Että opiskelijat voivat soveltaa tietojaan ja kyky ratkaista ongelmia uuteen tai uusiin olosuhteisiin laajempien (tai monialainen) yhteyksissä liittyvät opintoalalla. Että oppilaat voivat integroida tietoa, hallita kompleksisuutta ja muotoilla tuomioiden perustuu tietoihin, jotka olivat puutteellisia tai rajoitettu, sisältää heijastuksia sosiaalisessa ja eettisen vastuun soveltamiseen liittyvät tietonsa ja tuomiot. Opiskelija voi kommunikoida tekemänsä johtopäätökset mitä tietoja ja perustelut pätevät asiantuntijoille ja muille kuin asiantuntijoille selkeästi ja yksiselitteisesti. Opiskelijan on hallussaan oppimisen taitoja, joiden avulla he voivat jatkaa opintojaan tavalla, joka on suurelta osin itseohjautuvaan tai itsenäisiä. Kompetenssit Tietäen laatujärjestelmien ja elintarvikkeiden turvallisuutta protokollia. Suorita analyysitekniikoita elintarvikkeissa ja ympäristössä, jossa ne... [-]

Maisteri Ruoka & Viini Hallinta (Roma) - Polku Italian

Il Sole 24 ORE Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta October 2017 Italia Rooma

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore tavoitteena on kouluttaa uusia teknisiä työnkuvat ja ruoka & viini johtajien kanssa perusteellinen käsitys teollisuuden ja elintarviketeollisuuden prosesseissa. [+]

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore tavoitteena on kouluttaa uusia teknisiä työnkuvat ja ruoka & viini johtajien kanssa perusteellinen käsitys teollisuuden ja elintarviketeollisuuden prosesseissa. RAKENNE Master Food & Wine Management koko ajan, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo, kesto on 11 kuukautta: 5 kuukautta koko ajan lähiopetusta 6 kuukautta työharjoitteluun tilat viinin ja elintarviketeollisuus OHJELMA Luokkahuoneessa Ohjelma on jaettu seuraaviin pääkohdat: Fundamentals hallinta: elementtejä taloustieteen ja liikkeenjohdon ravitsemuksen pääperiaatteista ja ravitsemusoppi Ruoka ja viini ja elintarvikealan järjestelmä Economics ja ruoka yritysjohdon Markkinointi, viestintä ja liiketoiminnan kehittäminen elintarvike- ja viinialan kansainvälistymisstrategiat. Keskity Aasian, Afrikan, USA teknisiä ja johtamistaitoja ruoka ja riskienhallinta oikealle Käynnistäminen käynnistys elintarvikkeiden ja viiniä. Tulee useita projektityön yhteistyössä alan yritysten, sekä uusien tuotteiden kehittämiseen - markkinoinnin johtajat, myyntipäälliköt ja tuotepäälliköt - sekä viennin ja kansainvälistymisen kysymyksiä. Jotkut yritykset hän on työskennellyt Master: Chr.Hansen, Felicetti, AlceNero, Mila ja Molinari. Aikana luokkahuoneessa osallistujien myös suorittaa opastettuja ruoka ja viini-alan yrityksiä ja palveluita. Jotkut yritykset kävi nykyisessä ja aiemmissa numeroissa: Home of Chocolate Perugina, Relais Chateaux Falconer, Peroni, Buongiornovino, Monini (öljy), Urbani TARTUFI, Maku Florence. STAGE Master tavoitteena on kouluttaa ammatillisia varattu kattamaan strategiset tehtävät yrityksissä, jotka toimivat menestyksekkäästi elintarvike- ja viinialan voivat toimia: Yritykset kuuluvat elintarvikealalla Yritykset kuuluvat GDO Pk toimivat elintarvike- ja viinialan viinitilat Industry Associations valmistajat ja muutosta viinin ja ruoan Horeca operaattorit Elinten edistämiseen elintarviketuotteiden TUENSAAJAT Master on suunnattu nuorille tutkinnon ja opiskelijaa talouden dicipline, tekniikan hallinta, viestintätieteiden ja poliittisia-oikeudelliset tutkimukset. Se palvelee myös niitä, jotka valmistui tieteessä erityisesti aloilla Food Science, kemia,... [-]

Master Elintarvikkeiden Suunnittelu

Scuola Politecnica di Design SPD
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta March 2018 Italia Milano

Master Food suunnittelu kehittää tarvittavat taidot, jotta elinkeinonharjoittaja voi tulla ruokaa suunnittelu alan markkinoilla on jatkuvasti kasvussa, ja missä Italia on viittaus. Kurssi on tarkoitettu tutkinnon suunnittelu-, markkinointi ja viestintä mutta myös ammattilaisille, joilla on kokemusta markkinoilla. Ohjelma keskittyy elintarviketeollisuuden ja sen menetelmiä. [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa. Master Food muotoilu antaa ammatillinen mahdollisuutta kehittää tarvittavat taidot tulla ja tarjota innovatiivinen elintarvikealalla, joka on jatkuvasti kasvava ja missä Italiassa on maan vertailukohta. Kurssi on suunniteltu paitsi tutkinnon suunnittelu, markkinointi ja viestintä, mutta myös ammattilaisille jo työskentelevät hallinnon ja johtamisen markkinoilla. Ohjelma ohjaa sen painopiste] elintarvikealalla ja sen menetelmiä. Liitto ruoka ja muotoilu, on syntynyt uusia ammatillisia - ruoka suunnittelija - joka pystyy toimimaan: - prosessien, menetelmien ja ympäristöissä, joissa elintarvikkeita valmistetaan, jaetaan ja kulutetaan; - Ruokaa esteettinen näkökulmasta, viestintä- ja edustaja; - Laitteet ja välineet valmistuksessa käytettyjen ja elintarvikkeiden kulutukseen; - Tiedonanto edistäviä toimia elintarvikkeita. Opetus Master ohjelma sisältää lisäksi luokkiin, työpajoja ja luentoja ammattilaisten elintarvikealan ja suunnittelu: yrittäjät, johtajat, toimittajat, ruoka kriitikot, arkkitehdit, suunnittelijat ja kokit. Opiskelijat vierailee myös yrityksistä, konsepti- (konseptimyymälöitä), messujen ja kulinaarisia tapahtumia. Päätyttyä tietenkin edellyttäen 3 kuukauden harjoitteluajan yritykset, virastot tai laitokset elintarvikealalla. ENTRY Master on Italian ja ulkomaisten tutkinnon aloilla tarkka, ihmisen, tieteellinen ja taiteellinen. Rajoitettu määrä paikkoja. Access on kautta valintaprosessi joka arvioi hakijan ansioluettelo ja portfolio sekä haastattelu. KESTO Läsnäolo on pakollinen. Vuodesta maaliskuu 2016 kanssa päätökseen ensi vuoden maaliskuussa. Ne ovat 580 tuntia luokan ja työharjoittelu kolmen kuukauden harjoittelujakson: yhteensä 1500 tuntia, joka sisältää luokat, luentoja, ja vierailut sekä koulutus. STAGE Lopussa didaktisen ohjelman, valmistuneet pystyy tekemään työharjoittelu kolmen kuukauden yrityksissä, virastot tai laitokset elintarvikealalla. KIELI Mestari opetetaan Englanti TUTKINTOTODISTUKSEN Kun voittaa tentti, opiskelija saa yliopiston maisterin tutkinto antamien IULM ja SPD. Ohjelma on 60 opintopistettä pmy / op. [-]