Filter
Maisterin tutkinnot

Täältä löydät 32 Maisteriohjelmaa Elintarviketutkimusssa

Kun olet suorittanut kandidaatin tutkinnon, voit joko aloittaa uran tai halutessaan jatkaa tutkimuksia ansaita maisteriksi. Jälkimmäinen vaihtoehto voit valmistaa kehittyneempiä uran ja hypätä pidemmälle eteenpäin kuin jos aloitti välittömästi.

Mikä on Master Ruoka ja juoma Studies? Tämä kenttä keskittyy valmisteluun ja huolto ruokaa. Opiskelija suorittaa kursseja valmistaa heitä ymmärtämään toimintaa ravintolassa tai ravintola-alalla ja anna johtoasema tällaisessa laitoksessa. Kurssit voivat myös keskittyä politiikan puolella elintarvikkeiden ja juomien tutkimuksia, jos opiskelija on enemmän kiinnostunut tulossa elintarvikkeiden ja työturvallisuus työntekijöille tai tarkastaja. Ruoka ja juoma tutkimusten ohjelma yleensä ei sisällä ruokakulttuurin.

Ansaita Master Ruoka ja juoma Studies hyödyttää opiskelijoita auttamalla kehittämään johtamis- ja viestintätaitoja tarpeen, jotta ne viihtyvät.Holding kehittynyt aste voi myös sallia valmistuneet ansaita korkeampaa palkkaa, kun ne tulevat uransa.

On olemassa monia muuttujia, jotka vaikuttavat kustannuksiin ansaita Master Ruoka ja juoma Studies. Sinun on tutkimuksen erityisohjelman ja koulu ennen ilmoittautumalla ymmärtää, mitä opetusta tulee ja mitä muut maksut olet vastuussa.

Ura käytettävissä ruoka ja juoma tutkimukset valmistuneet ovat lukuisia. Pohjimmiltaan he voivat tulla kaikki hallinnolliset asemaa ravitsemistoiminta tai elintarvikkeiden vieraanvaraisuutta kentät. Näitä ovat operaattorit, ravintola tai catering johtajat, varaston asiantuntijat, ja avustaja johtajat. On myös mahdollista työskennellä sanitaatio- ja turvallisuutta tulemalla puhtaanapito asiantuntija tai terveystarkastaja.

Ota seuraava askel kohti oman uran ilmoittautumalla ruoka ja juoma tutkimusten ohjelma.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read less

32 tulosta kohteessa Elintarviketutkimus

Rome Business School

Rome Business School Online-ruokaa ... [+]

Alkamispäivä: joka vuosi, maaliskuussa ja lokakuussa

Huippuosaamisen palkkausharjoittelu, urapalvelu, kansainvälinen verkostoituminen ja monet muut edut ammatillisesta ja henkilökohtaisesta kehityksestä. Opetuskaavat jokaiselle kyselylle.

Rome Business School Online-ruokaa

Italian elintarvike- ja juomateollisuus kasvaa sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Italialaiset tuotteet ovat laatumerkki laadun tasolle, joka tunnetaan ja arvostetaan kaikkialla maailmassa sekä raaka-aineiden että maantieteellisen alkuperän osalta.

Italialaisten tuotteiden rooli on myös kasvava määräävä asema vieraanvaraisuudessa, mikä on tärkeä osa uutta italialaista identiteettiä. Vahva panos tähän "liikkumiseen" oli annettu hotelliketjuilla, jotka ovat herkkyys ja markkinatuntemuksensa ansiosta aloittaneet kansainvälisissä ravintoloissaan, italialaisissa tuotteissaan ja kokkeissaan sekä kotitalouksien nimet että tulevat ne, jotka pistävät henkilökohtaisen sitoutumisensa, kulttuurinsa ja kokeilunsa tarjontaan. Tämä on mahdollistanut hotelliravintoloiden - jotka jo pitkään katsottiin tarjoavan toisen asteen ruoka- ja juomatarjonnan - ottamaan jälleen keskipisteen.... [-]

Italia Rome Italy Online
Lokakuu 2019
Englanti
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Keskeinen toimija vilkkaalla kansainvälisellä viinikentällä Hongkong tarjoaa ainutlaatuisen sijainnin kaikille, jotka haluavat olla osa tätä dynaamista kasvualustaa. Yhdi ... [+]

Keskeinen toimija vilkkaalla kansainvälisellä viinikentällä Hongkong tarjoaa ainutlaatuisen sijainnin kaikille, jotka haluavat olla osa tätä dynaamista kasvualustaa. Yhdistettynä viinimarkkinoiden valtavaan kasvuun Manner-Kiinassa on yhä kasvava tarve viinialan ammattilaisille, joilla on kehittynyt erikoistunut koulutus ja globaali näkökulma. Kansainvälisen viinintutkimuksen maisteriohjelma on suunniteltu vastaamaan tähän kysyntään.

Tämä poikkeuksellinen ohjelma kehittää alan johtajia, kasvattajia ja tutkijoita ja antaa heille syvän ymmärryksen viiniliiketoiminnan viimeaikaisista trendeistä, mikä vaikeuttaa sen monimutkaisuutta ja asettaa heidät vahvaan asemaan johtaakseen alan tulevaisuuteen. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus oppia lisää Manner-Kiinan viinien kuluttajista ja saada tietoa tietyistä maailman nopeimmin kasvavista ja mahdollisesti tuottoisista viinimarkkinoista.... [-]

Hongkong Kowloon
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 6 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Taylor’s University

Filosofian maisteri (Food Studies) pyrkii pitämään ylioppilastutkinnon korkeasti koulutetuista ammattilaisista, jotka ovat elintarviketieteen alan asiantuntijoita. Tämän ... [+]

Kaksinkertainen tunnustaminen ja sertifiointi

Viimeisten 20 vuoden aikana elintarvikkeiden tila on muuttunut dramaattisesti. Rippling elintarvikekriisit, kasvava lihavuus ongelma ja enemmän, ovat toistuvasti laittaa ruokaa valokeilassa. Taloudellisella tasolla väestön kasvu ja viime vuosikymmenen nopea talouskasvu ovat lisänneet ruoan kulutusta räjähdysmäisesti. Cushmanin mukaan Filosofian maisteri (Food Studies) pyrkii pitämään ylioppilastutkinnon korkeasti koulutetuista ammattilaisista, jotka ovat elintarviketieteen alan asiantuntijoita. Tämän saavuttamiseksi Taylor's University ja yliopisto Toulouse Jean Jaurès (UT2J) ovat suunnitelleet kattavan opetussuunnitelman, joka... [-]
Malesia Subang Jaya
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
18 - 30 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Tämä Master tarjoaa uppoutua ruokia päivä tehdä laadullista urasi. Pystyn luomaan luova ja kannattava ehdotus, paitsi ruoanlaitossa myös makeisissa ja leipomo. ... [+]

TOTAL upottamalla CUISINE

Tämä Master tarjoaa uppoutua ruokia päivä tehdä laadullista urasi. Pystyn luomaan luova ja kannattava ehdotus, paitsi ruoanlaitossa myös makeisissa ja leipomo.

Ohjelma on 5 kuukautta ja on täydennetty 530 tuntia harjoittelupaikkoja mm parhaissa ravintoloissa meidän Culinary Team.

Oppilas tähti

Meillä on paras tuote asiantuntijat, tekniset, huippuluokan innovointia ja suuntaukset keittiössä. Voit oppia rinnalla useita kansainvälisiä viite kokit ovat osa Kokkimaajoukkueen.

pitkälle erikoistuneet ammattilaiset, jotka tekevät opetushenkilöstö yksi tuntomerkeistä.

TIIMIMME ... paras tae

Opi paras tuote asiantuntijoiden ja ammattilaisten aloilla, kuten vastakkaisia ​​kulinaarisia hallinta tai R & D + Hain gastronomiaan. Tietoa ja kokemusta palveluksessanne.... [-]

Espanja Castellón de la Plana
Request Info
Espanjalainen
Full-time
5 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Scuola Politecnica di Design SPD

Master Food suunnittelu kehittää tarvittavat taidot, jotta elinkeinonharjoittaja voi tulla ruokaa suunnittelu alan markkinoilla on jatkuvasti kasvussa, ja missä Italia on ... [+]

Master Food muotoilu antaa ammatillinen mahdollisuutta kehittää tarvittavat taidot tulla ja tarjota innovatiivinen elintarvikealalla, joka on jatkuvasti kasvava ja missä Italiassa on maan vertailukohta.

Kurssi on suunniteltu paitsi tutkinnon suunnittelu, markkinointi ja viestintä, mutta myös ammattilaisille jo työskentelevät hallinnon ja johtamisen markkinoilla. Ohjelma ohjaa sen painopiste] elintarvikealalla ja sen menetelmiä. Liitto ruoka ja muotoilu, on syntynyt uusia ammatillisia - ruoka suunnittelija - joka pystyy toimimaan: - prosessien, menetelmien ja ympäristöissä, joissa elintarvikkeita valmistetaan, jaetaan ja kulutetaan; - Ruokaa esteettinen näkökulmasta, viestintä- ja edustaja; - Laitteet ja välineet valmistuksessa käytettyjen ja elintarvikkeiden kulutukseen; - Tiedonanto edistäviä toimia elintarvikkeita.... [-]

Italia Milan
Request Info
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
North-Caucasus Federal University

Ohjelma kehitettiin yhdessä ulkomaisten kumppaneiden kanssa hygieenisen ja teollisen turvallisuuden alan eurooppalaisen ja Venäjän lainsäädännön pohjalta. Ammattisykliopi ... [+]

Ohjelma kehitettiin yhdessä ulkomaisten kumppaneiden kanssa hygieenisen ja teollisen turvallisuuden alan eurooppalaisen ja Venäjän lainsäädännön pohjalta. Ammattisykliopintoja kehitetään Hygienic Engineering and Design Groupin määräysten pohjalta ja luovat tietämystä, käytännön ja tutkimuskokemusta suunnitteluhygieniavaatimusten mukaisten prosessilaitteiden ja elintarviketuotantoprosessien suunnittelusta ja takaavat laadukkaiden ja turvallisten tuotteiden valmistuksen. .

Ohjelman tarkoitus:

koulutetaan asiantuntijoita prosessilaitteiden ja elintarviketuotantoprosessien, biologisten aineiden ja lääkkeiden suunnittelun, toteutuksen, ylläpidon ja auditoinnin alalla niiden maailmanlaajuisten hygienia- ja turvallisuusvaatimusten noudattamiseksi. Lisäksi ohjelma keskittyy tutkijoiden kouluttamiseen tietokonemallinnuksen ja elintarviketuotantoprosessien optimoinnin alalla, uusien ja / tai parannettujen laitteiden ja teknisten linjojen suunnitteluun ja testaamiseen, jotta voidaan poistaa tuotteiden saastuminen (saastuminen) niiden valmistuksen aikana.... [-]

Venäjä Stavropol
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ESCP Europe Business School

Ohjelma on kaikille avoin kaikille F: lle ... [+]

Ohjelman tavoitteet

Menestyksekästä uraa ruoassa

Ohjelma on kaikille avoin kaikille F: lle

Kun olet suorittanut ohjelman, useita skenaarioita avautuu monikansallisessa yrityksessä tai pk-yrityksessä, käynnistysvaiheessa tai konsolidoidussa liiketoiminnassa Euroopassa tai ympäri maailmaa.

Innovatiivinen ja operatiivinen

Tämä MSc tarjoaa kaikki elementit korkean tason Master-ohjelma innovatiivisella lähestymistavalla tarjoaa ensikäden kokemus yli 20 päivää yritysvierailuja, kokouksia johtavien elintarvikkeiden

Tunnettujen kansainvälisten elintarvike- ja juomayhtiöiden kannattajat antavat vihjeitä ja vinkkejä uusien tuotteiden ja ideoiden menestyksekkääseen kehittämiseen sekä henkilökohtaisen verkon kehittämiseen.... [-]

Ranska Paris
Request Info
Englanti
Full-time
15 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

180 vuorokautta kestävä italialaisen keittiön ja viinikirjaston maisterikurssi esitetään kahdessa osassa: ensimmäinen, 55 päivän pituinen teoreettinen ja käytännöllinen o ... [+]

Italian kulttuurin maisteri ja viinikellari

Yhdeksän viikon teoreettiset ja käytännölliset oppitunnit ja mahdollisuus käytännön harjoittelujaksoon parhaissa italialaisissa ravintoloissa

180 vuorokautta kestävä italialaisen keittiön ja viinikirjaston maisterikurssi esitetään kahdessa osassa: ensimmäinen, 55 päivän pituinen teoreettinen ja käytännöllinen oppitunti ICIF päämajassa, täydennetty koulutuskenttätarjonnalla; toinen on 120 päivän ammatillinen harjoittelu (valinnainen, ei sisälly tilauskuluihin) koulujen valitsemissa ravintoloissa.

Mestari opettaa alueellista perinteistä ruokaa ja sen modernin luovan evoluution, perustekniikat, sopivat koristeet, esitystaiteen ja muiden perustavanlaatuisten käsitysten maatalous- ja elintarviketuotteista, mausteista, aromaattisista yrtteistä ja raaka-aineista sekä yksityiskohtaisesta tutkimuksesta viinejä ja öljyjä.... [-]

Italia Turin Italy Online
Lokakuu 2019
Englanti,Italialainen
Full-time
6 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Parma

Master in Science in Plant Engineering ja elintarviketeollisuuden koneet on tarkoitettu erityisiin tavoitteisiin: ... [+]

Tyyppi: Maisterin tutkinto Kesto: 2 vuotta Luokka: LM-33 - toisen asteen tutkinnot konetekniikassa Laajuus: 120 Pääsy: Ilmainen

Master in Science in Plant Engineering ja elintarviketeollisuuden koneet on tarkoitettu erityisiin tavoitteisiin:

luodaan luku, jolla on vankka valmistelu aloilla, jotka kuvaavat elintarviketeollisuuden koneiden suunnittelua, elintarviketeollisuuden laitosten suunnittelua ja hallintaa sekä elintarvikkeiden tuotantoprosessien hallintaa;täydentävä painopiste pakkausten syventämiselle ja sen kestävyydelle, simulointimalleille, joilla tuetaan elintarviketeollisuuden laitosten suunnittelua ja hallintaa sekä niihin liittyviä elintarvikealan toimia.

Maisterin koulutusreitti koostuu ensimmäisestä vuodesta, joka on suunnattu elintarviketeollisuuden tieteenalojen aloille, kuten elintarvikehygienia, maatalouden mikrobiologia, elintarviketiede ja teknologia. Tämä syventää elintarviketeollisuuden perusosaamista, joka ei ole tyypillinen kolmivuotiselle insinöörin tutkinnon suorittaneelle, jotta voidaan käsitellä asianmukaisesti seuraavan vuoden erikoistuneemman ja soveltavamman sisällön tieteenaloja.... [-]

Italia Parma
Request Info
Italialainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master in Ruoka ja juoma Management, jonka EUHT StPOL ja Erikoistunut tutkinto Ruoka & Juoma Management kanssa yliopiston Gerona Foundation: innovaatio ja koulutus ... [+]

Key Facts

Sen lisäksi, että se tarjoaa 60 opitason vieraanvaraisuus-liiketoiminta-suuntautunutta akateemista ohjelmaa, se tarjoaa ainutlaatuisen ammatillisen induktiomoduulin, jossa opiskelijat viettävät 4 viikon ajan käytännön ohjelmaan kouluhotellissa.

Harjoittelumme avulla opiskelijat osallistuvat sekä henkilökohtaiseen, tekniseen että ammatilliseen ongelmanratkaisuun. Valmistamme heidät dynaamiselle johtajuudelle, jonka he joutuvat käyttämään yritysten johtajina.

Meillä he oppivat tekemään päätöksiä itsenäisesti, objektiivisesti ja systemaattisesti. Tämä heijastuu kunkin yrityksen lopullisiin sosiaalisiin ja taloudellisiin tuloksiin yrityksessä, jossa he työskentelevät.... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2019
Englanti,Espanjalainen
Full-time
8 - 14 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Master of Hotel Management and Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia johtamaan globaaleja yrityshankkeita vieraanvaraisuuden hallintaan, ... [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa.

Master of Hotel Management and Restoration , jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia johtamaan globaaleja yrityshankkeita vieraanvaraisuuden hallintaan, vaikka liiketoiminnan näkökulmasta, joka on välttämätöntä tehdä päätöksiä tehokkaasti alalla niin globalisoituneita ja dynaamisia, eivätkä estä uuden teknologian vaikutuksia.

Miksi tutkimus Master

johtamistaidot

Kokousprosessi hotellien johtajien ja ravintolayhtiöiden sekä kansainvälisten matkailualan konsulttien kanssa.Johtamiskokemus: Opiskelija kehittää perustaitoja hankkeiden hallinnoimiseksi tehokkaasti, Soft-taidot.Tapaustutkimus: Tapaustutkimuksen avulla opiskelija pystyy järjestelmällisesti parantamaan päätöksentekoprosessiaan käymällä läpi todellisia matkailualan tapauksia. Lisäksi tämä menetelmä mahdollistaa muiden taitojen, kuten luovuuden, analyyttisen ajattelun, suullisten ja kirjallisten viestintätaitojen ja ihmissuhdetaitojen kehittämisen. Jotkut tapauksista, jotka ovat toimineet tämän ohjelman aikaisemmissa puheluissa, ovat olleet El Bulli ja Ryanair.Erityistä huomiota tulojen hallintaan, joka toimitetaan yrityksen pelin kautta. Tämä erityisesti hotellin markkinointialue on laajalti kehitetty tässä erikoisalana visioon, jota käytetään liikepelissä.kuukausittain konferensseja johtajien eri osastojen tai toimitusjohtajien yritykset edustavat alan.Johtamisosaamisen kehittämisohjelma : Matkailuosaamisen kehittämisohjelma (TSDP).... [-]
Espanja Barcelona Madrid
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Full-time
Part-time
7 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
OSTELEA - Escuela de Turismo

Master in Hotel Management ja Food Management ... [+]

Maisterin tutkinto ravintola-alan johtamisessa

Master in Hotel Management ja Food Management

Syyt opiskeluun:

Tulojen hallinta opetetaan liiketoimintapelin kautta. Tämä erityisesti hotellin markkinointialue on laajalti kehitetty tässä erikoisalana visioon, jota käytetään liikepelissä.Tämä Mestari opetetaan Madridissa ja BarcelonassaVerkostoituminen: Master-opiskelijat voivat osallistua Afterwork-sykliin, joka yhdistää heidät liiketoimintaympäristöön yrittäjien tapaamisten kautta. Lisäksi he voivat osallistua hotellien johtajien ja catering-yritysten ja kansainvälisten matkailualan konsulttien kokouksiin.Valmennusjakso: Master-opiskelijat voivat osallistua Ostelean valmennustyökiertoon, jossa yhdistyvät ryhmätapahtumat eri osa-alueilla, kuten emotionaalinen valmennus tai perhevalmennus.Osallistuminen sektorien messuille: Pääaineopiskelijat voivat osallistua erilaisiin alakohtaisiin messuihin, kuten Alimentarialle tai IBTM: lle.Ammattitaitoiset käytännöt Mestari tarjoaa mahdollisuuden ammatilliseen harjoitteluun hotelliketjun hallinta- ja cateringyritysten alueilla.Se sisältää kokousten tapaamisen hotellien johtajien ja ravintolayhtiöiden kanssa.tavoitteet... [-]
Espanja Barcelona Madrid
Request Info
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bologna

Elintarvikejärjestelmän hallinta (FoodSys) on 2-vuotinen toisen syklin tutkinto-ohjelma, joka on täysin englannin kielen taito, joka on suunniteltu monitieteisesti ja kan ... [+]

Elintarvikejärjestelmän hallinta (FoodSys) on 2-vuotinen toisen syklin tutkinto-ohjelma, joka on täysin englannin kielen taito, joka on suunniteltu monitieteisesti ja kansainvälisesti. Ohjelma perustuu eri osaamisalueiden ja todellisten elämänhallintatilanteiden välisiin suhteisiin kehittääkseen aktiivisia päättäjiä ja johtajia, joilla on edistykselliset kvantitatiiviset ja analyyttiset taidot, jotka ovat välttämättömiä agro-elintarvikejärjestelmissä toimivissa organisaatioissa. Erityisosaamista ovat elintarvike-, ympäristö-, liike-elämän logistiikka ja elintarvikeketjun hallinta, elintarvikkeiden laadunhallinta, kansainvälinen elintarvikemarkkinointi, elintarvike- ja maatalouden talous, politiikka, kansainväliset suhteet ja hankkeiden hallinta.... [-]

Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

P²food on 2-vuotinen, kurssipohjainen, kokopäiväinen kansainvälinen tutkija, joka keskittyy Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijonin - tarjoamiin fysiolog ... [+]

P²food on 2-vuotinen, kurssipohjainen, kokopäiväinen kansainvälinen tutkija, joka keskittyy Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijonin - tarjoamiin fysiologisiin ja psykologisiin tekijöihin.

Elintarvikkeilla on paljon suurempi rooli kuluttajien elämässä kuin vain ruokinta. Joka päivä ihmiset tekevät useita ruokavalintoja. Niiden ruokavalio vaikuttaa merkittävästi niiden ravitsemustilaan ja terveyteen, mutta myös ympäristöön.

Kuluttajien elintarvikkeiden valinnan syiden ymmärtäminen on tarpeen, jotta voidaan luoda tehokkaita ohjelmia ja kehittää uusia tuotteita, parantaa ruokailumalleja suositusten mukaisesti ja lisätä elintarvikkeiden kestävyyttä. Vaikka näennäisesti yksinkertainen, elintarvikevalinnat ovat monimutkaisia käyttäytymismalleja, jotka riippuvat monista tekijöistä ja niiden vuorovaikutuksista. Tässä maisterin tutkinnassa keskitytään ruoan valinnan fysiologisiin ja psykologisiin tekijöihin.... [-]

Ranska Besançon
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ostelea Morocco

Executive Master Program in Management Hotelli- ja ravintola-alan kehitettiin yhteistyössä operatiivisten ja institutionaalisten alan toimijoita, jotta vastaus ongelmiin ... [+]

Master in Hotel Management ja Catering

Yliopiston sisäänkäynti

Hinta euroina

Pääsyehdot

profiili

Lokakuu 2019

8090

Tiedoston tutkimus

Motivaatiohaastattelu

BAC 3

esittely

Globalisoituneessa ja jatkuvasti kehittyvässä kontekstissa hotellien johtamisen ja ateriapalvelun päällikkö pyrkii kouluttamaan ammattilaisia ja johtajia yritysmaailman tai vieraanvaraisuuden hallinnan alalla toimiville yrityksille: hotelleille tai ravintoloille .

Tämä koulutus keskittyy hallintaa ja valvontaa rakenteelliset ominaisuudet tuotantoyksiköt yrityksen, olipa kyseessä kansallinen tai kansainvälinen näkökulma.

Avainsanat: Tehokas päätöksenteko ja uusien teknologioiden aktiivinen käyttö.... [-]

Marokko Rabat
Request Info
Ranskalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi