21 Results in Elintarviketutkimus, Espanja
Perinteiset ja modernit keittiöt koulutusohjelmassa, joka auttaa sinua parantamaan ja oppimaan uusia tekniikoita sekä seuraamaan tuotantojärjestelmiä ja kulinaarisia hall ... [+]
Perinteiset ja modernit keittiöt koulutusohjelmassa, joka auttaa sinua parantamaan ja oppimaan uusia tekniikoita sekä seuraamaan tuotantojärjestelmiä ja kulinaarisia hallintoa
Käsittele taitavia tuotteita ja hankitse teknistä tietämystä, jonka avulla voit saada optimaaliset tulokset.
Pohjimmiltaan käytännöllinen 6 kuukauden ohjelma: ruoanlaittotyöt ja kuukausi ja puoli varsinaista palvelua tiedekunnan ravintolassa. Mahdollisuus testata kulinaarisen projektin suunnittelua ja parantaa osaamisesi ammatillisen tulevaisuuden kehittämiseksi.
SYYT TÄMÄN MASTERIN KORKEAKOULU Parannat ammatillista profiiliaasi asiantuntemuksella perinteisten ja uusinta tekniikoiden soveltamisesta. Opit klassisen ja modernin keittotekniikan fysikaaliset ja kemialliset periaatteet. Opit tuotteen gastronomisista ominaisuuksista ja parhaista sovelluksista. Syvällinen tekninen tietämys mahdollistaa sopeutumisen eri ruoanvalmistustyyleihin. Saat tietoa eri aloilla: ruoanlaitto, tuotannonohjaus, ravitsemus, henkilökohtaisen osaamisen kehittäminen jne. Harjoittelet erittäin käytännöllisellä menetelmällä: ruoanlaittotyöpajoista, tiedekunnan ravintolasta ja ulkoisesta käytännön kokemuksesta BCC-verkoston ravintoloissa. Sinulla on käytettävissänne parhaat tilat ja laitteet mahdollisimman todellisessa ympäristössä. Voit luottaa arvostettujen tutoreiden ja mestarikurssien joukkoon kansainvälisiltä vieraskeilijöiltä. Sinusta tulee osa BCC: tä, joka on kansainvälinen vertailu, jonka eetos on gastronomia. Parannat osaamistasi varmistaaksesi ammatillisen tulevaisuuden täydellisen kehityksen. + 1: hyppää eteenpäin ammatillisen urasi laatuun, jolloin sinusta tulee erittäin pätevä kokki ja se näkyy nykyisillä markkinoilla. Ohjelmoida ... [-]Tämä maisterin tutkinto antaa sinulle tarvittavat pätevyydet hallita tehokkaasti kulinaarisia matkailualan yrityksiä ja organisaatioita julkisella ja yksityisellä sektori ... [+]
Ryhdy korkeasti koulutettuun kulinaariseen matkailuun erikoistuneeseen asiantuntijaan ja se näkyy nykypäivän markkinoilla.
Keittiön kiistämätön vaikutus matkailuun ja kulinaarisen matkailun kysynnän lisääntyminen merkitsevät sitä, että tämä aihe on tullut yksi suurimmista kehitysmahdollisuuksista.
Maailman matkailujärjestö ja baskialainen keittiökeskus ovat yhdistäneet voimansa luomaan vertailukoulutusohjelman, jonka tarkoituksena on ammattitaitoa tällä nopeasti kasvavalla alalla.
Tämä maisterin tutkinto antaa sinulle tarvittavat pätevyydet hallita tehokkaasti kulinaarisia matkailualan yrityksiä ja organisaatioita julkisella ja yksityisellä sektorilla sekä strategisella lähestymistavalla alan todellisuuden ja innovatiivisimpien suuntausten mukaisesti.... [-]
Tämän maisteriohjelman tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet viininmaailmaan, jolla on laaja viinin ja viinialan ammattitaito, mukaan lukien se ... [+]
Rekisteröinti avattu
Alkamispäivä: tammikuu 2018
Espanja on yksi maailman suurimmista viinintuottajista, ja sen gastronomialla on luonnollinen suhde kyseiseen tuotteeseen. .
Tämän maisteriohjelman tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet viininmaailmaan, jolla on laaja viinin ja viinialan ammattitaito, mukaan lukien sen suhde elintarvikkeisiin. Monitieteinen visio ammatillisen uran kehittämiseksi viinintuotannon, jakelun ja ravitsemuksen alalla.
Master-luokat, yritysten tapaustutkimukset, maistiaiset ja seminaarit, joita ovat arvostetut viinin asiantuntijat, sommelierit ja viinintuottajat.... [-]
Ravintolan menestys ja kestävyys riippuvat paljolti tiukasta projektisuunnittelusta ja sen hallintaan tarvittavien pätevyyksien hankkimisesta. Voit hankkia tarvittavat pä ... [+]
ENROLLMENT Avattu!
Seuraava editori: lokakuu 2018.
Ravintolan menestys ja kestävyys riippuvat paljolti tiukasta projektisuunnittelusta ja sen hallintaan tarvittavien pätevyyksien hankkimisesta.
Voit hankkia tarvittavat pätevyydet ravintola-alan eri alueiden (keittiö-, palvelu- ja yritysjohdon) hallitsemiseksi ja kehittää globaali ja innovatiivinen visio konseptista ja hallinnoinnista yhdessä vuodessa, formaatissa, joka sopii yhteen työpaikkasi kanssa. vaihe.
Löydät uusia trendejä liiketoimintamalleissa ja annetaan keskeisiä ideoita kannattavien ja kestävien formaattien luomiseksi.32 opintopistettä , joihin kuuluu valmiin master-projektin tuottaminen, joka voidaan suorittaa joko yksitellen tai osana tiimiä ja jota varten ohjelmaan kuuluvat eri alaohjelmat erikoistuneet tutorit ovat saatavana.... [-]
Tämä maisterin tutkinto, joka on tarkoitettu kokeneille ammattikokemuksille, on harjoittelu, jonka avulla voit hyppää eteenpäin ammattiurassa. Hanki todellinen käsitys tu ... [+]
Tämä maisterin tutkinto, joka on tarkoitettu kokeneille ammattikokemuksille, on harjoittelu, jonka avulla voit hyppää eteenpäin ammattiurassa. Hanki todellinen käsitys tuotteista, niiden alkuperästä, lajikkeista, gastronomisista ominaisuuksista ja käyttäytymisestä keittiössä. Opi kaikesta nykyaikaisista tekniikoista, fysiikasta ja kemisyydestä saadakseen ammattitaitoa sovelluksessaan. Tule nauttimaan uusimmista trendit arvostetuimmista kokit.
6 kuukauden ohjelma, joka huipentuu lavalla parhaissa kansallisissa ja kansainvälisissä ravintoloissa.
Opettajat, joilla on laaja ammattitaitoinen ja akateeminen kokemus, käsittävät seminaareja ja mestarikursseja, joihin osallistuvat tuoteasiantuntijat ja arvostetut kansainväliset kokit. Tietämyksen hankkimista täydennetään opintomatkoilla ja master-projektin tuotolla.... [-]
Master of Hotel Management and Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ja johtajia johtamaan globaaleja yrityshankkeita vieraanvaraisuuden hallintaan, ... [+]
Matkailuala on ollut jo vuosikymmenten ajan yksi maan sosiaalisen ja taloudellisen kehityksen keskeisistä aloista. Näin ollen viime vuonna toimiala kasvoi 3 prosenttia, mikä tuotti yli 53 000 työpaikkaa. Ja sisällä, hotellialalla, on keskeinen osa matkailua ja yksi niistä, jotka ovat kasvaneet viime vuosina.
Tässä yhteydessä kasvava sektori, joka vaatii pysyvästi koulutettuja ammattilaisia toimimaan jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla, syntyy Ostelean kauppakorkeakoulun opettama Hotel Management and Restoration
Maantiede, joka on kehitetty online-etämetodologian avulla, voidaan saattaa päätökseen 12 kuukauden kuluessa joustavan oppimismallin ansiosta, joka mukautuu osallistujien tarpeisiin.... [-]
Gasma ja elBarri kokoontuvat esittelemään muotoiluhankkeen, joka on täynnä luovuutta ja avantgardea. Ainutlaatuinen mestari maailmassa. Eri panos niille ammattilaisille, ... [+]
Tervetuloa gastronomiselle " uudelleenkehitykselle" .
Gasma ja elBarri kokoontuvat esittelemään muotoiluhankkeen, joka on täynnä luovuutta ja avantgardea . Ainutlaatuinen mestari maailmassa. Eri panos niille ammattilaisille, jotka etsivät askeleen pidemmälle ammatissaan.... [-]
Matkustaminen patisserie-maailman läpi, työpaja-esityksistä makealle keittiölle. Nykypäivän sämpylän ja makeiden ruokien maisterin tutkinto on täydellisin ja ajan tasalla ... [+]
Matkustaminen patisserie-maailman läpi, työpaja-esityksistä makealle keittiölle. Nykypäivän sämpylän ja makeiden ruokien maisterin tutkinto on täydellisin ja ajan tasalla oleva koulutus keittiön makeimmillään alueella.
Esitetään opetussuunnitelma, jolla pyritään hallitsemaan korkean paistinpennun, makean keittiön ja muotoilun tekniikoita. Raaka-aineiden tuntemus, valmistusprosessit ja -tekniikka luovat perustan luovuuden ja innovoinnin edistämiselle.
Viiden kuukauden pituinen ohjelma, jossa on 530 tuntia ulkoisia käytäntöjä parhaista ravintoloista ja leipomotuotteista.
TEHTÄJämme, paras takuusiOpi ensikäden ammattilaisista kuten Paco Torreblanca, Daniel Álvarez, Mario Masià, David Gil, Carito Lourenço, Paco Llopis ja José Montejano.... [-]
Tämä Master tarjoaa uppoutua ruokia päivä tehdä laadullista urasi. Pystyn luomaan luova ja kannattava ehdotus, paitsi ruoanlaitossa myös makeisissa ja leipomo. ... [+]
Tämä Master tarjoaa uppoutua ruokia päivä tehdä laadullista urasi. Pystyn luomaan luova ja kannattava ehdotus, paitsi ruoanlaitossa myös makeisissa ja leipomo.
Ohjelma on 5 kuukautta ja on täydennetty 530 tuntia harjoittelupaikkoja mm parhaissa ravintoloissa meidän Culinary Team.
Oppilas tähtiMeillä on paras tuote asiantuntijat, tekniset, huippuluokan innovointia ja suuntaukset keittiössä. Voit oppia rinnalla useita kansainvälisiä viite kokit ovat osa Kokkimaajoukkueen.
pitkälle erikoistuneet ammattilaiset, jotka tekevät opetushenkilöstö yksi tuntomerkeistä.
TIIMIMME ... paras taeOpi paras tuote asiantuntijoiden ja ammattilaisten aloilla, kuten vastakkaisia kulinaarisia hallinta tai R & D + Hain gastronomiaan. Tietoa ja kokemusta palveluksessanne.... [-]
Master-tutkintojen yleisenä tavoitteena on kouluttaa sinut tutkijaksi ja ammattilaiseksi käymisteillä, erityisesti viinillä, kuohuviineillä ja oluella. ... [+]
Master-tutkintojen yleisenä tavoitteena on kouluttaa sinut tutkijaksi ja ammattilaiseksi käymisteillä, erityisesti viinillä, kuohuviineillä ja oluella.
Siinä on siksi kolme selkeää ammattisalaisuutta:
Viinitekniikka: Tämä erikoistuminen kouluttaa tulevia tutkijoita viininvalmistus- ja elintarvikebioteknologian alalla ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden seurata opintojaan tohtoriohjelmalla.Kuohuviinien tiede ja teknologia: Tämä erikoistuminen kouluttaa viininvalmistus- tai viininviljelyalan ammattilaisia, jotka haluavat erikoistua kuohuviinin tuotantoon, joka on laajalti Kataloniassa edustettu ala.Oluen tiede ja teknologia: Tämä erikoistuminen kouluttaa ammattilaisia eri aloilta (bioteknologiat, viininviljelijät, insinöörit jne.) Erilaisten oluiden valmistukseen teollisessa ja käsiteollisuudessa.... [-]Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille ja kaikille, jotka haluavat hankkia tarvittavat tekniset ja hallinnolliset tiedot keittiöstä ... [+]
Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille ja kaikille, jotka haluavat hankkia tarvittavat tekniset ja hallinnolliset tiedot keittiöstä.
liikennemuotojenPääohjauskytkimen on online- ja Tutorizada
Kun ilmoittautunut, opiskelija saa ovikoodin 24 työtuntia.Tiimimme opettajien ja ottaa yhteyttä opiskelija jopa 48 tuntia rekisteröinnin jälkeen ohjata opiskelijaa hänen mukanaan alussa ja matkan varrella, ja vastata kaikkiin kysymyksiin, joita saattaa syntyä.kestoKurssi pituus on 600 tuntia.
määräAlkuperäisestä määrästä $ 2976Todellinen määrä: $ 744* Määrä ilmaistaan Yhdysvaltain dollareina
Sertifikaatti saatiin... [-]Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille vieraanvaraisuuden alalla, matkailu ja catering sekä kuka tahansa, joka aikoo hankkia tarvit ... [+]
Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille vieraanvaraisuuden alalla, matkailu ja catering sekä kuka tahansa, joka aikoo hankkia tarvittavat tekniset tiedot ammattitaitoinen kokki.
liikennemuotojenPääohjauskytkimen on online- ja Tutorizada
Kun ilmoittautunut, opiskelija saa ovikoodin 24 työtuntia.Tiimimme opettajien ja ottaa yhteyttä opiskelija jopa 48 tuntia rekisteröinnin jälkeen ohjata opiskelijaa hänen mukanaan alussa ja matkan varrella, ja vastata kaikkiin kysymyksiin, joita saattaa syntyä.kestoKurssi kestää 300 tuntia.
määräAlkuperäinen summa: 1900 dollariaTodellinen määrä: $ 475* Määrä ilmaistaan Yhdysvaltain dollareina... [-]
Uusimpien numerossa UNWTO World Tourism Barometer, vuonna 2014 saapuvien kansainvälisten matkailijoiden määrä oli 1138 miljoonaa, kasvua 4,7% edelliseen vuoteen verrattun ... [+]
Uusimpien numerossa UNWTO World Tourism Barometer, vuonna 2014 saapuvien kansainvälisten matkailijoiden määrä oli 1138 miljoonaa, kasvua 4,7% edelliseen vuoteen verrattuna.
"Viime vuosina matkailu on osoittautunut yllättävän vahva ja kova ja suuri kyky edistää taloudellista elpymistä taloudellisen toiminnan, koska se tuottaa tuhansia miljoonia dollareita viennin ja luoda miljoonia työpaikkoja. Tämä on tapahtunut kohteisiin ympäri maailmaa, mutta erityisesti Euroopassa, koska alue pyrkii vakiinnuttamaan poistumisen yksi pahimmista talouden aikoja historiansa ", sanoi Taleb Rifai, pääsihteeri WTO on Espanja avaaminen Global matkailufoorumiin Madridissa. ... [-]
EUHT StPOL: n ja "Geronan yliopistosäätiön innovaatiokoulutus" (pätevyys, jonka ovat tunnustaneet molemmat toimielimet ja hotelli- ... [+]
EUHT StPOL: n ja "Geronan yliopistosäätiön innovaatiokoulutus" (pätevyys, jonka ovat tunnustaneet sekä instituutiot että hotellialat pitkällä taustallaan ja arvostuksellaan).
KESTOKahdeksan kuukautta hotellikoulussa ja alan teollisuusharjoittelu 3-6 kuukautta (60 op).
opetuskieliPäällikön englanninkielinen versio ja espanjalainen versio, joten opiskelija voi valita kielitaitostaan riippuen.
MetodologiaKurssi on jaettu teoreettisiin luokkiin, käytännön työpajoihin, käytännön harjoitteluun Hotel-kouluun ja alan harjoitteluun eräissä Wolrdin parhaista ravintoloista (mukaan lukien Michelin Star Restaurant).
Sisäänkäynti Valmistuneet tai tekniset tutkinnon gastronomian, kulinaariset taiteet tai vastaavat. Henkilöitä on koulutettu keittiö- ja gastronomian kouluissa. EUHT StPOL: n aiemmin tunnustama korkeakoulututkinto ja tekniset opinnot ruoasta, gastronomista ja hotellihuoneista, joiden koulutus on vähintään kaksi vuotta. Ammattilaiset, joilla on todistettavasti kokemus EUHT StPOLin lausunnosta. Star luentoja ... [-]