Maisteriohjelma Elintarviketutkimusssa Espanjassa

Selaa Maisteriohjelmia Elintarviketutkimusssa Espanjassa 2018

Elintarviketutkimus

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Espanja (Spanish: España) on monipuolinen maa jakaa Iberian niemimaan Portugalin kanssa länsipäässä Välimerelle. Espanja pidetään eksoottinen maa Euroopassa, koska sen ystävälliset asukkaat ja rento elämäntyyli. Normaali kesto yliopiston kurssit Espanjassa on 4 vuotta, paitsi lääketieteen ja kaksinkertainen astetta, mikä on 6. Madrid ja Barcelona ovat tunnettuja kaupungeissa ympäri maailmaa sen keittiö, vilkas yöelämä, ja maailmankuulu kansanperinne ja juhlat.

Parhaat Maisteriohjelmat Elintarviketutkimusssa Espanjassa 2018

Näytä lisää

Maisterin tutkinto hotelli- ja ravintola (Barcelona)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Espanja Barcelona Madrid

Master Hospitality Management ja Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksenteossa tällä alalla globaalissa ja dynaaminen, eikä sulje pois uuden teknologian vaikutus. [+]

Master Hospitality Management ja palauttaminen

Master Hospitality Management ja Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksenteossa tällä alalla globaalissa ja dynaaminen, eikä sulje pois uuden teknologian vaikutus.

Miksi opiskella Master:

Revenue Management, joka on opettanut kautta Business Game. Tämä erityisesti alalla hotelli markkinointi on laajalti kehitetty tällä alalla kautta levitetään kautta liiketoimintaa peli visio. Tämä Master voidaan ottaa Madrid tai Barcelona integroitu käytännöt: teoreettinen osa sovellettu ilmaantui luokkahuoneessa, mutta täytäntöönpano on yhteistyöprojekti liiketoiminnassa. Ammattikäytäntöjä. Master tarjoaa mahdollisuuden työkokemusta liikkeenjohdossa hotelliketjujen ja catering-yhtiöt. Se sisältää joukon kokouksia johtajien hotelleja, ravintoloita liiketoiminnan ja kansainvälisen matkailun konsultit. Ostelea on jäsenenä Espanjan Association of Avainhenkilöt hotelli (AEDH). Case: Tapaus menetelmä mahdollistaa paras oppilas systemaattisesti sen päätöksentekoprosessin kautta keskustelu todetut matkailuyritysten. Joissakin tapauksissa, jotka työskentelevät ovat: El Bulli ja Ryanair. Läsnäolo messuilla: Opiskelija messuille kuten Alimentaria (Barcelona), pidetään yhtenä messuilla maailman tärkeimmistä elintarvikeala; tai IBTM (Barcelona), yksi johtavista liikematkailun. Tavoitteet ... [-]

Maisteri hotelli- ja ravintola-johto (Madrid)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Espanja Madrid

Master Hospitality Management ja Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksenteossa tällä alalla globaalissa ja dynaaminen, eikä sulje pois uuden teknologian vaikutus. [+]

Master Hospitality Management ja palauttaminen

Master Hospitality Management ja Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksenteossa tällä alalla globaalissa ja dynaaminen, eikä sulje pois uuden teknologian vaikutus.

Miksi opiskella Master:

Revenue Management, joka on opettanut kautta Business Game. Tämä erityisesti alalla hotelli markkinointi on laajalti kehitetty tällä alalla kautta levitetään kautta liiketoimintaa peli visio. Tämä Master voidaan ottaa Madrid tai Barcelona integroitu käytännöt: teoreettinen osa sovellettu ilmaantui luokkahuoneessa, mutta täytäntöönpano on yhteistyöprojekti liiketoiminnassa. Ammattikäytäntöjä. Master tarjoaa mahdollisuuden työkokemusta liikkeenjohdossa hotelliketjujen ja catering-yhtiöt. Se sisältää joukon kokouksia johtajien hotelleja, ravintoloita liiketoiminnan ja kansainvälisen matkailun konsultit. Ostelea on jäsenenä Espanjan Association of Avainhenkilöt hotelli (AEDH). Case: Tapaus menetelmä mahdollistaa paras oppilas systemaattisesti sen päätöksentekoprosessin kautta keskustelu todetut matkailuyritysten. Joissakin tapauksissa, jotka työskentelevät ovat: El Bulli ja Ryanair. Läsnäolo messuilla: Opiskelija messuille kuten Alimentaria (Barcelona), pidetään yhtenä messuilla maailman tärkeimmistä elintarvikeala; tai IBTM (Barcelona), yksi johtavista liikematkailun. Tavoitteet ... [-]

Maisterin tutkinto ravintolavalinnoissa (Barcelona)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Opetus kampuksella Osa-aikainen October 2018 Espanja Barcelona Madrid

Master in Hotel Management ja Food Management [+]

Maisterin tutkinto ravintola-alan johtamisessa

Master in Hotel Management ja Food Management

Syyt opiskeluun:

Tulojen hallinta opetetaan liiketoimintapelin kautta. Tämä erityisesti hotellin markkinointialue on laajalti kehitetty tässä erikoisalana visioon, jota käytetään liikepelissä.Tämä Mestari opetetaan Madridissa ja BarcelonassaVerkostoituminen: Master-opiskelijat voivat osallistua Afterwork-sykliin, joka yhdistää heidät liiketoimintaympäristöön yrittäjien tapaamisten kautta. Lisäksi he voivat osallistua hotellien johtajien ja catering-yritysten ja kansainvälisten matkailualan konsulttien kokouksiin.Valmennusjakso: Master-opiskelijat voivat osallistua Ostelean valmennustyökiertoon, jossa yhdistyvät ryhmätapahtumat eri osa-alueilla, kuten emotionaalinen valmennus tai perhevalmennus.Osallistuminen sektorien messuille: Pääaineopiskelijat voivat osallistua erilaisiin alakohtaisiin messuihin, kuten Alimentarialle tai IBTM: lle.Ammattitaitoiset käytännöt Mestari tarjoaa mahdollisuuden ammatilliseen harjoitteluun hotelliketjun hallinta- ja cateringyritysten alueilla.Se sisältää kokousten tapaamisen hotellien johtajien ja ravintolayhtiöiden kanssa.tavoitteet... [-]

Maisterin tutkinto ravintolavalinnoissa (Madrid)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Opetus kampuksella Osa-aikainen October 2018 Espanja Madrid Barcelona

Master in Hotel Management ja Food Management [+]

Maisterin tutkinto ravintola-alan johtamisessa

Master in Hotel Management ja Food Management

Syyt opiskeluun:

Tulojen hallinta opetetaan liiketoimintapelin kautta. Tämä erityisesti hotellin markkinointialue on laajalti kehitetty tässä erikoisalana visioon, jota käytetään liikepelissä.Tämä Mestari opetetaan Madridissa ja BarcelonassaVerkostoituminen: Master-opiskelijat voivat osallistua Afterwork-sykliin, joka yhdistää heidät liiketoimintaympäristöön yrittäjien tapaamisten kautta. Lisäksi he voivat osallistua hotellien johtajien ja catering-yritysten ja kansainvälisten matkailualan konsulttien kokouksiin.Valmennusjakso: Master-opiskelijat voivat osallistua Ostelean valmennustyökiertoon, jossa yhdistyvät ryhmätapahtumat eri osa-alueilla, kuten emotionaalinen valmennus tai perhevalmennus.Osallistuminen sektorien messuille: Pääaineopiskelijat voivat osallistua erilaisiin alakohtaisiin messuihin, kuten Alimentarialle tai IBTM: lle.Ammattitaitoiset käytännöt Mestari tarjoaa mahdollisuuden ammatilliseen harjoitteluun hotelliketjun hallinta- ja cateringyritysten alueilla.Se sisältää kokousten tapaamisen hotellien johtajien ja ravintolayhtiöiden kanssa.tavoitteet... [-]

Päällikkö kulinaarisissa taiteissa ja keittiönhallinnassa

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 8 - 14 kuukautta September 2018 Espanja Barcelona

EUHT StPOL: n ja "Geronan yliopistosäätiön innovaatiokoulutus" (pätevyys, jonka ovat tunnustaneet molemmat toimielimet ja hotelli- [+]

Pätevyys

EUHT StPOL: n ja "Geronan yliopistosäätiön innovaatiokoulutus" (pätevyys, jonka ovat tunnustaneet sekä instituutiot että hotellialat pitkällä taustallaan ja arvostuksellaan).

KESTO

Kahdeksan kuukautta hotellikoulussa ja alan teollisuusharjoittelu 3-6 kuukautta (60 op).

opetuskieli

Päällikön englanninkielinen versio ja espanjalainen versio, joten opiskelija voi valita kielitaitostaan ​​riippuen.

Metodologia

Kurssi on jaettu teoreettisiin luokkiin, käytännön työpajoihin, käytännön harjoitteluun Hotel-kouluun ja alan harjoitteluun eräissä Wolrdin parhaista ravintoloista (mukaan lukien Michelin Star Restaurant).

Sisäänkäynti Valmistuneet tai tekniset tutkinnon gastronomian, kulinaariset taiteet tai vastaavat. Henkilöitä on koulutettu keittiö- ja gastronomian kouluissa. EUHT StPOL: n aiemmin tunnustama korkeakoulututkinto ja tekniset opinnot ruoasta, gastronomista ja hotellihuoneista, joiden koulutus on vähintään kaksi vuotta. Ammattilaiset, joilla on todistettavasti kokemus EUHT StPOLin lausunnosta. Star luentoja ... [-]

Master in ruoka ja juoma hallinta

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 8 - 14 kuukautta September 2018 Espanja Barcelona

Master in Ruoka ja juoma Management, jonka EUHT StPOL ja Erikoistunut tutkinto Ruoka & Juoma Management kanssa yliopiston Gerona Foundation: innovaatio ja koulutus [+]

Key Facts

Sen lisäksi, että se tarjoaa 60 opitason vieraanvaraisuus-liiketoiminta-suuntautunutta akateemista ohjelmaa, se tarjoaa ainutlaatuisen ammatillisen induktiomoduulin, jossa opiskelijat viettävät 4 viikon ajan käytännön ohjelmaan kouluhotellissa.

Harjoittelumme avulla opiskelijat osallistuvat sekä henkilökohtaiseen, tekniseen että ammatilliseen ongelmanratkaisuun. Valmistamme heidät dynaamiselle johtajuudelle, jonka he joutuvat käyttämään yritysten johtajina.

Meillä he oppivat tekemään päätöksiä itsenäisesti, objektiivisesti ja systemaattisesti. Tämä heijastuu kunkin yrityksen lopullisiin sosiaalisiin ja taloudellisiin tuloksiin yrityksessä, jossa he työskentelevät.... [-]


Kansainväliset master-ammattitutkinnot (Euroopan notaarin vahvistama tutkintotodistus)

ESNECA
Opetus kampuksella Osa-aikainen 300 tuntia Avoin ilmoittautuminen Espanja Spain Online

Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille vieraanvaraisuuden alalla, matkailu ja catering sekä kuka tahansa, joka aikoo hankkia tarvittavat tekniset tiedot ammattitaitoinen kokki. [+]

vastaanottajat

Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille vieraanvaraisuuden alalla, matkailu ja catering sekä kuka tahansa, joka aikoo hankkia tarvittavat tekniset tiedot ammattitaitoinen kokki.

liikennemuotojen

Pääohjauskytkimen on online- ja Tutorizada

Kun ilmoittautunut, opiskelija saa ovikoodin 24 työtuntia.Tiimimme opettajien ja ottaa yhteyttä opiskelija jopa 48 tuntia rekisteröinnin jälkeen ohjata opiskelijaa hänen mukanaan alussa ja matkan varrella, ja vastata kaikkiin kysymyksiin, joita saattaa syntyä.kesto

Kurssi kestää 300 tuntia.

määräAlkuperäinen summa: 1900 dollariaTodellinen määrä: $ 475

* Määrä ilmaistaan ​​Yhdysvaltain dollareina... [-]


Kansainvälinen maisterin tutkinto keittiössä Ammattitaitoinen kokin kokki - kolminkertainen tutkinto (Euroopan notaarin hyväksymät tutkintotodistukset)

ESNECA
Opetus kampuksella Osa-aikainen 600 tuntia Avoin ilmoittautuminen Espanja Spain Online

Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille ja kaikille, jotka haluavat hankkia tarvittavat tekniset ja hallinnolliset tiedot keittiöstä. [+]

vastaanottajat

Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille ja kaikille, jotka haluavat hankkia tarvittavat tekniset ja hallinnolliset tiedot keittiöstä.

liikennemuotojen

Pääohjauskytkimen on online- ja Tutorizada

Kun ilmoittautunut, opiskelija saa ovikoodin 24 työtuntia.Tiimimme opettajien ja ottaa yhteyttä opiskelija jopa 48 tuntia rekisteröinnin jälkeen ohjata opiskelijaa hänen mukanaan alussa ja matkan varrella, ja vastata kaikkiin kysymyksiin, joita saattaa syntyä.kesto

Kurssi pituus on 600 tuntia.

määräAlkuperäisestä määrästä $ 2976Todellinen määrä: $ 744

* Määrä ilmaistaan ​​Yhdysvaltain dollareina

Sertifikaatti saatiin... [-]

Maisterin tutkinto: tekniikka, tuote ja luovuus

Basque Culinary Center
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta October 2018 Espanja San Sebastián

Tämä maisterin tutkinto, joka on tarkoitettu kokeneille ammattikokemuksille, on harjoittelu, jonka avulla voit hyppää eteenpäin ammattiurassa. Hanki todellinen käsitys tuotteista, niiden alkuperästä, lajikkeista, gastronomisista ominaisuuksista ja käyttäytymisestä keittiössä. Opi kaikesta nykyaikaisista tekniikoista, fysiikasta ja kemisyydestä saadakseen ammattitaitoa sovelluksessaan. Tule nauttimaan uusimmista trendit arvostetuimmista kokit. [+]

Tämä maisterin tutkinto, joka on tarkoitettu kokeneille ammattikokemuksille, on harjoittelu, jonka avulla voit hyppää eteenpäin ammattiurassa. Hanki todellinen käsitys tuotteista, niiden alkuperästä, lajikkeista, gastronomisista ominaisuuksista ja käyttäytymisestä keittiössä. Opi kaikesta nykyaikaisista tekniikoista, fysiikasta ja kemisyydestä saadakseen ammattitaitoa sovelluksessaan. Tule nauttimaan uusimmista trendit arvostetuimmista kokit.

6 kuukauden ohjelma, joka huipentuu lavalla parhaissa kansallisissa ja kansainvälisissä ravintoloissa.

Opettajat, joilla on laaja ammattitaitoinen ja akateeminen kokemus, käsittävät seminaareja ja mestarikursseja, joihin osallistuvat tuoteasiantuntijat ja arvostetut kansainväliset kokit. Tietämyksen hankkimista täydennetään opintomatkoilla ja master-projektin tuotolla.... [-]


Master's Degree in Restaurant pastry and sweet cousine

Basque Culinary Center
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta October 2018 Espanja San Sebastián

[+]

* Tämä määrä vaihtelee jonkin verran edellisen seuraavan numeron edellä

Rahoitusvaihtoehdot

[-]

Maisteriksi gastronomia

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Online Osa-aikainen September 2018 Espanja Zaragoza

Tämä Masters Gastronomia avulla voit kehittyä ammatillisesti pidemmälle keittiö ja ruokailutilat sekä tekniset ja humanistinen tietämystä, implicándote todellisuuteen tuotantoprosessien, tutkimukseen ja innovointiin, otatte velvollisuuksista ja vastuista, että tänään vaatii liikemaailmassa ... [+]

Masters Gastronomia

Eriyttää käyttö mielikuvitusta ja innovaatioita

Suuri kutsumus, jota nykyisin gastronomia, maassa, jossa tällainen poikkeuksellisen runsaasti vieraanvaraisuus ja matkailun pitäisi saada ammattialalla yhtenäinen, realistinen ja tehokas tapa, sopeutuminen nykyisiä vaatimuksia erikoistumista ja kilpailukykyä.

Kuten School of Hospitality tässä mestari gastronomia tarjota kattavaa koulutusta peruskoulun ammattietiikka, kehittää kykyä sopeutua uusiin suuntauksiin ja käyttöä mielikuvitusta ja innovaatioita tekijöiksi.

Tämä Masters Gastronomia avulla voit kehittyä ammatillisesti pidemmälle keittiö ja ruokailutilat sekä tekniset ja humanistinen tietämystä, implicándote todellisuuteen tuotantoprosessien, tutkimukseen ja innovointiin, otatte velvollisuuksista ja vastuista, että tänään vaatii liikemaailmassa.... [-]


Maisterin tutkinto edistyksellisessä keittotasossa

Basque Culinary Center
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta February 2019 Espanja San Sebastián

Perinteiset ja modernit keittiöt koulutusohjelmassa, joka auttaa sinua parantamaan ja oppimaan uusia tekniikoita sekä seuraamaan tuotantojärjestelmiä ja kulinaarisia hallintoa. Käsittele taitavia tuotteita ja hankitse teknistä tietämystä, jonka avulla voit saada optimaaliset tulokset. Pohjimmiltaan käytännöllinen 6 kuukauden ohjelma: ruoanlaittotyöt ja kuukausi ja puoli varsinaista palvelua tiedekunnan ravintolassa. Mahdollisuus testata kulinaarisen projektin suunnittelua ja parantaa osaamisesi ammatillisen tulevaisuuden kehittämiseksi. [+]

Perinteiset ja modernit keittiöt koulutusohjelmassa, joka auttaa sinua parantamaan ja oppimaan uusia tekniikoita sekä seuraamaan tuotantojärjestelmiä ja kulinaarisia hallintoa

Käsittele taitavia tuotteita ja hankitse teknistä tietämystä, jonka avulla voit saada optimaaliset tulokset.

Pohjimmiltaan käytännöllinen 6 kuukauden ohjelma: ruoanlaittotyöt ja kuukausi ja puoli varsinaista palvelua tiedekunnan ravintolassa. Mahdollisuus testata kulinaarisen projektin suunnittelua ja parantaa osaamisesi ammatillisen tulevaisuuden kehittämiseksi.

SYYT TÄMÄN MASTERIN KORKEAKOULU Parannat ammatillista profiiliaasi asiantuntemuksella perinteisten ja uusinta tekniikoiden soveltamisesta. Opit klassisen ja modernin keittotekniikan fysikaaliset ja kemialliset periaatteet. Opit tuotteen gastronomisista ominaisuuksista ja parhaista sovelluksista. Syvällinen tekninen tietämys mahdollistaa sopeutumisen eri ruoanvalmistustyyleihin. Saat tietoa eri aloilla: ruoanlaitto, tuotannonohjaus, ravitsemus, henkilökohtaisen osaamisen kehittäminen jne. Harjoittelet erittäin käytännöllisellä menetelmällä: ruoanlaittotyöpajoista, tiedekunnan ravintolasta ja ulkoisesta käytännön kokemuksesta BCC-verkoston ravintoloissa. Sinulla on käytettävissänne parhaat tilat ja laitteet mahdollisimman todellisessa ympäristössä. Voit luottaa arvostettujen tutoreiden ja mestarikurssien joukkoon kansainvälisiltä vieraskeilijöiltä. Sinusta tulee osa BCC: tä, joka on kansainvälinen vertailu, jonka eetos on gastronomia. Parannat osaamistasi varmistaaksesi ammatillisen tulevaisuuden täydellisen kehityksen. + 1: hyppää eteenpäin ammatillisen urasi laatuun, jolloin sinusta tulee erittäin pätevä kokki ja se näkyy nykyisillä markkinoilla. Ohjelmoida ... [-]

Ruokamatkailun isäntä

Basque Culinary Center
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta October 2018 Espanja San Sebastián

Tämä maisterin tutkinto antaa sinulle tarvittavat pätevyydet hallita tehokkaasti kulinaarisia matkailualan yrityksiä ja organisaatioita julkisella ja yksityisellä sektorilla sekä strategisella lähestymistavalla alan todellisuuden ja innovatiivisimpien suuntausten mukaisesti. [+]

Ryhdy korkeasti koulutettuun kulinaariseen matkailuun erikoistuneeseen asiantuntijaan ja se näkyy nykypäivän markkinoilla.

Keittiön kiistämätön vaikutus matkailuun ja kulinaarisen matkailun kysynnän lisääntyminen merkitsevät sitä, että tämä aihe on tullut yksi suurimmista kehitysmahdollisuuksista.

Maailman matkailujärjestö ja baskialainen keittiökeskus ovat yhdistäneet voimansa luomaan vertailukoulutusohjelman, jonka tarkoituksena on ammattitaitoa tällä nopeasti kasvavalla alalla.

Tämä maisterin tutkinto antaa sinulle tarvittavat pätevyydet hallita tehokkaasti kulinaarisia matkailualan yrityksiä ja organisaatioita julkisella ja yksityisellä sektorilla sekä strategisella lähestymistavalla alan todellisuuden ja innovatiivisimpien suuntausten mukaisesti.... [-]


Kaksinkertainen Masters restonomi

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Online Osa-aikainen September 2018 Espanja Zaragoza

Double Master Hotelli-ja ravintola tarjoaa mahdollisuuden ostaa täyden koulutuksen kahdessa toimialojen työvoiman kysyntä maassamme. Tämän kaksinkertaisen maisterin tutkinto hotelli-ja ravintola-alan liikkeenjohdon ammattilaisille, jotka voivat suunnitella, organisoida ja suorittaa yhtiömuoto. Johtajien ja ammattilaisille, jotka valmistautuvat ottamaan ... [+]

Double Master Hotelli-ja ravintola

Erikoistua jossa kaksinkertainen maisterin tutkinto hotelli-ja ravintola

Double Master Hotelli-ja ravintola tarjoaa mahdollisuuden ostaa täyden koulutuksen kahdessa toimialojen työvoiman kysyntä maassamme. Tämän kaksinkertaisen maisterin tutkinto hotelli-ja ravintola-alan liikkeenjohdon ammattilaisille, jotka voivat suunnitella, organisoida ja suorittaa yhtiömuoto. Johtajien ja ammattilaisille, jotka valmistautuvat täyttämään työpaikkoihin vastuun tasoilla, että kilpailluilla työmarkkinoilla tarvitaan.

Asianmukaista suorittamista tehtävät aseman sekä tuntemusta kaikilla liittyviä toimintoja ja hotellin ravintolassa hallinta on suoraan vastuussa sen alueella. Ymmärtää, hallita ja saavuttaa tyydyttäviä tuloksia liittyy suoraan hallintaan hotellit ja ravintolat. Tämä kaksinkertainen mestari mahdollistaa suuren erikoistumisen ja mukautettu tarpeisiin työmarkkinoilla.... [-]


Maisterin tutkinto ravintoloiden innovaatioissa ja johtamisessa

Basque Culinary Center
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta October 2018 Espanja San Sebastián

Ravintolan menestys ja kestävyys riippuvat paljolti tiukasta projektisuunnittelusta ja sen hallintaan tarvittavien pätevyyksien hankkimisesta. Voit hankkia tarvittavat pätevyydet ravintola-alan eri alueiden (keittiö-, palvelu- ja yritysjohdon) hallitsemiseksi ja kehittää globaali ja innovatiivinen visio konseptista ja hallinnoinnista yhdessä vuodessa, formaatissa, joka sopii yhteen työpaikkasi kanssa. vaihe. [+]

ENROLLMENT Avattu!

Seuraava editori: lokakuu 2018.

Ravintolan menestys ja kestävyys riippuvat paljolti tiukasta projektisuunnittelusta ja sen hallintaan tarvittavien pätevyyksien hankkimisesta.

Voit hankkia tarvittavat pätevyydet ravintola-alan eri alueiden (keittiö-, palvelu- ja yritysjohdon) hallitsemiseksi ja kehittää globaali ja innovatiivinen visio konseptista ja hallinnoinnista yhdessä vuodessa, formaatissa, joka sopii yhteen työpaikkasi kanssa. vaihe.

Löydät uusia trendejä liiketoimintamalleissa ja annetaan keskeisiä ideoita kannattavien ja kestävien formaattien luomiseksi.

32 opintopistettä , joihin kuuluu valmiin master-projektin tuottaminen, joka voidaan suorittaa joko yksitellen tai osana tiimiä ja jota varten ohjelmaan kuuluvat eri alaohjelmat erikoistuneet tutorit ovat saatavana.... [-]