Näytä kaikki Osa-aikainen Maisteriohjelmat Elintarviketutkimusssa Espanjassa 2020
Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.
Espanja (Spanish: España) on monipuolinen maa jakaa Iberian niemimaan Portugalin kanssa länsipäässä Välimerelle. Espanja pidetään eksoottinen maa Euroopassa, koska sen ystävälliset asukkaat ja rento elämäntyyli. Normaali kesto yliopiston kurssit Espanjassa on 4 vuotta, paitsi lääketieteen ja kaksinkertainen astetta, mikä on 6. Madrid ja Barcelona ovat tunnettuja kaupungeissa ympäri maailmaa sen keittiö, vilkas yöelämä, ja maailmankuulu kansanperinne ja juhlat.
Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Elintarviketutkimusssa Espanjassa 2020
11 tulosta kohteessa Elintarviketutkimus, Espanja Filter
Master in ruoka ja juoma hallinta
Escuela Universitaria de Hotelería y Turismo Sant Pol
Master in Ruoka ja juoma Management, jonka EUHT StPOL ja Erikoistunut tutkinto Ruoka & Juoma Management kanssa yliopiston Gerona Foundation: innovaatio ja koulutus
Virallinen maisterin tutkinto hotellien johtamisesta ja restauroinnista
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Master of Hotel Management and Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ja johtajia johtamaan globaaleja yrityshankkeita vieraanvaraisuuden hallintaan, vaik ...
Maisterin tutkinto ravintolavalinnoissa (Barcelona)
OSTELEA - Escuela de Turismo
Master in Hotel Management ja Food Management
Mestari gastronomisten käsitteiden kehittämisessä
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Gasma ja elBarri kokoontuvat esittelemään muotoiluhankkeen, joka on täynnä luovuutta ja avantgardea. Ainutlaatuinen mestari maailmassa. Eri panos niille ammattilaisille, jotka ...
Master in Fermented Beverages
Universitat Rovira i Virgili
The overall objective of this master's degree is to train students to become researchers and professionals in the field of fermented beverages, especially wine, sparkling wine ...
Päällikkö kulinaarisissa taiteissa ja keittiönhallinnassa
Escuela Universitaria de Hotelería y Turismo Sant Pol
EUHT StPOL: n ja "Geronan yliopistosäätiön innovaatiokoulutus" (pätevyys, jonka ovat tunnustaneet molemmat toimielimet ja hotelli-
Maisterin tutkinto hotelli- ja ravintola (Barcelona)
OSTELEA - Escuela de Turismo
Master Hospitality Management ja Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisa ...
Maisteri hotelli- ja ravintola-johto (Madrid)
OSTELEA - Escuela de Turismo
Master Hospitality Management ja Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisa ...
Maisterin tutkinto ravintolavalinnoissa (Madrid)
OSTELEA - Escuela de Turismo
Master in Hotel Management ja Food Management
Nykypäivän pastisseri ja makea keittiö
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Matkustaminen patisserie-maailman läpi, työpaja-esityksistä makealle keittiölle. Nykypäivän sämpylän ja makeiden ruokien maisterin tutkinto on täydellisin ja ajan tasalla olev ...
Master gastronomian ja kulinaarisia hallinta
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Tämä Master tarjoaa uppoutua ruokia päivä tehdä laadullista urasi. Pystyn luomaan luova ja kannattava ehdotus, paitsi ruoanlaitossa myös makeisissa ja leipomo.