Maisteriohjelma Elintarviketutkimusssa Eurooppa

Täältä löydät Maisteriohjelmat Elintarviketutkimusssa Eurooppa 2018

Elintarviketutkimus

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Eurooppa on kuudenneksi suurin maanosa ja sisältää 47 maassa ja valikoituja riippuvuuksia, saaret ja alueet. Se rajoittuu Välimereen etelässä, Aasiassa itään, ja Atlantin valtameri lännessä.

Täältä löydät Maisteriohjelmat Elintarviketutkimusssa Eurooppa 2018

Näytä lisää

Maisteri Elintarvikkeiden Suunnitteluohjelman Kokemus

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta January 2019 Italia Rooma

Kurssin tavoitteena on kouluttaa suunnittelijoita, joilla on kriittinen suunnittelun taitoja voidakseen itsenäisesti hoitaa Ylempien suhteita, kehittää taipumusta innovaation tekijä määriteltäessä eri visioita, järjestelmissä, joissa toimimme. Tätä lukua suunnittelija jatkuvassa evoluution, elintarvike- Designer on hankittava tietoa, jonka avulla hänet joustavuutta käsitellä eri suunnittelu alojen vaan peräkkäisiä, jossa soveltaa suunnittelun taitoja, keskittyen erityisesti liittyy käyttäjien määrittelyssä polkuja tarpeita ja odotuksia. [+]

Tämä ohjelma "opetetaan Italian

Kenen tulisi osallistua:

Kurssi on avoin niille, jotka ovat hallussa otsikko Academic Study ensimmäisen tason, joka kestää vähintään kolme vuotta liittyvillä aloilla arkkitehtuuri, suunnittelu, sisustukseen, visuaalisen viestinnän, elintarvike- Science tai muiden siihen liittyvien alojen käsitellään kurssin. Se tarkistaa kykyä käsitellä itsenäisesti sekä keinotteluun että johtoon.

Kurssi sisältää teoreettisia ja käytännön kurssi, johon opiskelijat käytännön tutkimus ja suunnittelu. Master tarjoaa simulaatiot ja erityisiä hankkeita yhteistyössä virastojen ja yksityisten yritysten, jossa soveltaa teoreettisia periaatteita, tekniikoita, välineitä ja menetelmiä hankitut aikana.... [-]


Mestari Ruoan Ja Juomien Liikkeenjohdossa

Rome Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Italia Rooma

Rome Business School elintarvike- ja juomien liikkeenjohdon maisteri tarjoaa yleistä johtamiskoulutusta yhdistettynä tuotantoketjuskohtaisiin kompetensseihin erikoistuneiden ammattilaisten tuottamiseksi, jotka pystyvät vastaamaan elintarvike- ja juomateollisuuden haasteisiin kansainvälisessä ja monikulttuurisessa kontekstissa. [+]

Erinomaisen harjoittelun harjoittelu, urakehitys, kansainvälinen verkostoituminen ja monet muut hyötyvät ammatillisesta ja henkilökohtaisesta kehityksestä. Opetuskaavat jokaiselle kyselylle.

Alkamispäivä: joka vuosi, maaliskuussa ja lokakuussa

Rome Business School maisteriohjelma tarjoaa yleistä johtamiskoulutusta yhdistettynä tuotantoketjuskohtaisiin osaamisalueisiin, jotka tuottavat asiantuntijaammattilaisia, jotka pystyvät vastaamaan elintarvike- ja juomateollisuuden haasteisiin kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä.

Italian elintarvike- ja juomateollisuus kasvaa sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Italialaiset tuotteet ovat laatumerkki laadun tasolle, joka tunnetaan ja arvostetaan kaikkialla maailmassa sekä raaka-aineiden että maantieteellisen alkuperän osalta.... [-]


Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta February 2019 Italia Firenze

[+]

Osallistujat saavat asiantuntemusta brändin ja hallinnan aloilla useille erilaisille kilpailuille.

barcelona

[-]

Maisterin Tutkinto Hotelli- Ja Ravintola (Barcelona)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Espanja Barcelona Madrid

Master Hospitality Management ja Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksenteossa tällä alalla globaalissa ja dynaaminen, eikä sulje pois uuden teknologian vaikutus. [+]

Master Hospitality Management ja palauttaminen

Master Hospitality Management ja Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksenteossa tällä alalla globaalissa ja dynaaminen, eikä sulje pois uuden teknologian vaikutus.

Miksi opiskella Master:

Revenue Management, joka on opettanut kautta Business Game. Tämä erityisesti alalla hotelli markkinointi on laajalti kehitetty tällä alalla kautta levitetään kautta liiketoimintaa peli visio. Tämä Master voidaan ottaa Madrid tai Barcelona integroitu käytännöt: teoreettinen osa sovellettu ilmaantui luokkahuoneessa, mutta täytäntöönpano on yhteistyöprojekti liiketoiminnassa. Ammattikäytäntöjä. Master tarjoaa mahdollisuuden työkokemusta liikkeenjohdossa hotelliketjujen ja catering-yhtiöt. Se sisältää joukon kokouksia johtajien hotelleja, ravintoloita liiketoiminnan ja kansainvälisen matkailun konsultit. Ostelea on jäsenenä Espanjan Association of Avainhenkilöt hotelli (AEDH). Case: Tapaus menetelmä mahdollistaa paras oppilas systemaattisesti sen päätöksentekoprosessin kautta keskustelu todetut matkailuyritysten. Joissakin tapauksissa, jotka työskentelevät ovat: El Bulli ja Ryanair. Läsnäolo messuilla: Opiskelija messuille kuten Alimentaria (Barcelona), pidetään yhtenä messuilla maailman tärkeimmistä elintarvikeala; tai IBTM (Barcelona), yksi johtavista liikematkailun. Tavoitteet ... [-]

Masters Tutkinto Hotelli- Ja Ravintola - Kokopäiväisesti

OSTELEA | Distancia
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Madrid Barcelona + 1 lisää

Master Hospitality Management ja restaurointi, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksenteossa tällä alalla globalisoituneessa ja dynaaminen, ei poista uuden teknologian vaikutus. [+]

Master Hospitality Management ja restaurointi, Jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia, jotka johtavat globaalin liiketoiminnan projekteja alalla ravitsemisalan, mutta tarvittavat liiketoiminnan kannalta tehokkaaksi päätöksentekoon Globaalistuneessa ja dynaaminen ala, ei poista vaikutus uuden teknologian.

Miksi opiskella Master:

johtamistaidot

Sarja kokouksia johtajien hotelli- ja catering-yhtiöt, ja kansainvälisen matkailun konsultteja. Kokemus johtotehtävistä: Opiskelija kehittää perusvalmiudet hallita projekteja tehokkaasti "pehmeitä taitoja". Case: Tapaus menetelmä mahdollistaa opiskelijoiden on systemaattisesti parantamaan päätöksensä - prosessin kautta keskustelu todetut matkailuyritysten. Lisäksi menetelmä mahdollistaa kehittää muita taitoja, kuten luovuutta, analyyttinen ajattelu taidot, suullinen ja kirjallinen viestintä-ja vuorovaikutustaidot. Joissakin tapauksissa toiminut aiemmissa numeroissa tämän ohjelman ovat olleet El Bulli ja Ryanair. Erityistä huomiota tulojen hallinta, opetetaan liiketoiminnan peli. Tämä erityisesti alalla hotelli markkinointi on laajalti kehitetty tällä alalla kautta levitetään kautta liiketoimintaa peli visio. Kuukausittain konferensseja johtajien eri osastojen tai toimitusjohtajien yritykset edustavat alan. Ohjelma johtamistaitojen kehittyminen: Matkailun Skills Development Program (TSDP). ... [-]

Kansainvälisen Ruoan Maisteri

ESCP Europe Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ranska Paris

IFBMin maisteri ESCP Europe , yksi maailman huippu-kauppakorkeakouluista, on 1 vuoden täysipäiväinen jatko-ohjelma yli 2 maissa niille, jotka haluavat menestyä uran elintarviketuotannossa [+]

ESCP Europe Business School ensimmäinen IFBM-maisteri

IFBMin maisteri ESCP Europe , yksi maailman huippu-kauppakorkeakouluista, on 1 vuoden täysipäiväinen jatko-ohjelma yli 2 maissa niille, jotka haluavat menestyä uran elintarviketuotannossa

Se opetetaan englanniksi ja se tapahtuu Torinon ja Pariisin kampuksilla, jotka ovat täydelliset lähtökohdat kokemaan huippuosaamista Italiasta ja Ranskasta, maailman kärkipaikoista elintarvike- ja juomakulttuurin ja innovaation ytimessä.

Ohjelma alkaa vuosittain syyskuussa. Aloita hakemuksesi nyt!

Valitse "Master - Master of Sciences" -valikko "Pääsy" -osiossa luodun tilisi luona.

IFBM-maisteriohjelma on ainoa kansainvälisen kappaleen ohjelma kahdessa maassa ja aidosti kansainvälinen ja kansainvälinen henki, joka on maailmanlaajuinen tiedekunta, jossa on monikulttuurinen luokkaympäristö ja kansainvälinen yritysverkosto.... [-]


Nykypäivän Pastisseri Ja Makea Keittiö

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 5 kuukautta September 2018 Espanja Castellón

Matkustaminen patisserie-maailman läpi, työpaja-esityksistä makealle keittiölle. Nykypäivän sämpylän ja makeiden ruokien maisterin tutkinto on täydellisin ja ajan tasalla oleva koulutus keittiön makeimmillään alueella. [+]

TYÖSKENTELYTÄ SWEET CUISINESTA

Matkustaminen patisserie-maailman läpi, työpaja-esityksistä makealle keittiölle. Nykypäivän sämpylän ja makeiden ruokien maisterin tutkinto on täydellisin ja ajan tasalla oleva koulutus keittiön makeimmillään alueella.

Esitetään opetussuunnitelma, jolla pyritään hallitsemaan korkean paistinpennun, makean keittiön ja muotoilun tekniikoita. Raaka-aineiden tuntemus, valmistusprosessit ja -tekniikka luovat perustan luovuuden ja innovoinnin edistämiselle.

Viiden kuukauden pituinen ohjelma, jossa on 530 tuntia ulkoisia käytäntöjä parhaista ravintoloista ja leipomotuotteista.

TEHTÄJämme, paras takuusi

Opi ensikäden ammattilaisista kuten Paco Torreblanca, Daniel Álvarez, Mario Masià, David Gil, Carito Lourenço, Paco Llopis ja José Montejano.... [-]


Master In Ruoka Ja Juoma Hallinta

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 8 - 14 kuukautta September 2018 Espanja Barcelona

Master in Ruoka ja juoma Management, jonka EUHT StPOL ja Erikoistunut tutkinto Ruoka & Juoma Management kanssa yliopiston Gerona Foundation: innovaatio ja koulutus [+]

Key Facts

Sen lisäksi, että se tarjoaa 60 opitason vieraanvaraisuus-liiketoiminta-suuntautunutta akateemista ohjelmaa, se tarjoaa ainutlaatuisen ammatillisen induktiomoduulin, jossa opiskelijat viettävät 4 viikon ajan käytännön ohjelmaan kouluhotellissa.

Harjoittelumme avulla opiskelijat osallistuvat sekä henkilökohtaiseen, tekniseen että ammatilliseen ongelmanratkaisuun. Valmistamme heidät dynaamiselle johtajuudelle, jonka he joutuvat käyttämään yritysten johtajina.

Meillä he oppivat tekemään päätöksiä itsenäisesti, objektiivisesti ja systemaattisesti. Tämä heijastuu kunkin yrityksen lopullisiin sosiaalisiin ja taloudellisiin tuloksiin yrityksessä, jossa he työskentelevät.... [-]


Master Elintarvikkeiden Suunnittelu

Scuola Politecnica di Design SPD
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta March 2019 Italia Milano

Master Food suunnittelu kehittää tarvittavat taidot, jotta elinkeinonharjoittaja voi tulla ruokaa suunnittelu alan markkinoilla on jatkuvasti kasvussa, ja missä Italia on viittaus. Kurssi on tarkoitettu tutkinnon suunnittelu-, markkinointi ja viestintä mutta myös ammattilaisille, joilla on kokemusta markkinoilla. Ohjelma keskittyy elintarviketeollisuuden ja sen menetelmiä. [+]

Master Food muotoilu antaa ammatillinen mahdollisuutta kehittää tarvittavat taidot tulla ja tarjota innovatiivinen elintarvikealalla, joka on jatkuvasti kasvava ja missä Italiassa on maan vertailukohta.

Kurssi on suunniteltu paitsi tutkinnon suunnittelu, markkinointi ja viestintä, mutta myös ammattilaisille jo työskentelevät hallinnon ja johtamisen markkinoilla. Ohjelma ohjaa sen painopiste] elintarvikealalla ja sen menetelmiä. Liitto ruoka ja muotoilu, on syntynyt uusia ammatillisia - ruoka suunnittelija - joka pystyy toimimaan: - prosessien, menetelmien ja ympäristöissä, joissa elintarvikkeita valmistetaan, jaetaan ja kulutetaan; - Ruokaa esteettinen näkökulmasta, viestintä- ja edustaja; - Laitteet ja välineet valmistuksessa käytettyjen ja elintarvikkeiden kulutukseen; - Tiedonanto edistäviä toimia elintarvikkeita.... [-]


Maisterin Tutkinto Hotelli- Ja Ravintola-alalla - Verkossa

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi November 2018 Espanja Espanja Online + 1 lisää

Uusimpien numerossa UNWTO World Tourism Barometer, vuonna 2014 saapuvien kansainvälisten matkailijoiden määrä oli 1138 miljoonaa, kasvua 4,7% edelliseen vuoteen verrattuna. [+]

yleiskatsaus Modality: Online Alku: Marraskuu Kesto: 1 lukuvuosi Op: 60 Ohjaus: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Uusimpien numerossa UNWTO World Tourism Barometer, vuonna 2014 saapuvien kansainvälisten matkailijoiden määrä oli 1138 miljoonaa, kasvua 4,7% edelliseen vuoteen verrattuna.

"Viime vuosina matkailu on osoittautunut yllättävän vahva ja kova ja suuri kyky edistää taloudellista elpymistä taloudellisen toiminnan, koska se tuottaa tuhansia miljoonia dollareita viennin ja luoda miljoonia työpaikkoja. Tämä on tapahtunut kohteisiin ympäri maailmaa, mutta erityisesti Euroopassa, koska alue pyrkii vakiinnuttamaan poistumisen yksi pahimmista talouden aikoja historiansa ", sanoi Taleb Rifai, pääsihteeri WTO on Espanja avaaminen Global matkailufoorumiin Madridissa. ... [-]


Italian Kurssialan Taidekurssi

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta June 2018 Italia Torino

180 vuorokautta kestävä italialaisen keittiön ja viinikirjaston maisterikurssi esitetään kahdessa osassa: ensimmäinen, 55 päivän pituinen teoreettinen ja käytännöllinen oppitunti ICIF päämajassa, täydennetty koulutuskenttätarjonnalla; toinen on 120 päivän ammatillinen harjoittelu (valinnainen, ei sisälly tilauskuluihin) koulujen valitsemissa ravintoloissa. [+]

Italian kulttuurin maisteri ja viinikellari

Yhdeksän viikon teoreettiset ja käytännölliset oppitunnit ja mahdollisuus käytännön harjoittelujaksoon parhaissa italialaisissa ravintoloissa

180 vuorokautta kestävä italialaisen keittiön ja viinikirjaston maisterikurssi esitetään kahdessa osassa: ensimmäinen, 55 päivän pituinen teoreettinen ja käytännöllinen oppitunti ICIF päämajassa, täydennetty koulutuskenttätarjonnalla; toinen on 120 päivän ammatillinen harjoittelu (valinnainen, ei sisälly tilauskuluihin) koulujen valitsemissa ravintoloissa.

Mestari opettaa alueellista perinteistä ruokaa ja sen modernin luovan evoluution, perustekniikat, sopivat koristeet, esitystaiteen ja muiden perustavanlaatuisten käsitysten maatalous- ja elintarviketuotteista, mausteista, aromaattisista yrtteistä ja raaka-aineista sekä yksityiskohtaisesta tutkimuksesta viinejä ja öljyjä.... [-]


Kansainväliset Master-ammattitutkinnot (Euroopan Notaarin Vahvistama Tutkintotodistus)

ESNECA
Opetus kampuksella Osa-aikainen 300 tuntia Avoin ilmoittautuminen Espanja Espanja Online

Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille vieraanvaraisuuden alalla, matkailu ja catering sekä kuka tahansa, joka aikoo hankkia tarvittavat tekniset tiedot ammattitaitoinen kokki. [+]

vastaanottajat

Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille vieraanvaraisuuden alalla, matkailu ja catering sekä kuka tahansa, joka aikoo hankkia tarvittavat tekniset tiedot ammattitaitoinen kokki.

liikennemuotojen

Pääohjauskytkimen on online- ja Tutorizada

Kun ilmoittautunut, opiskelija saa ovikoodin 24 työtuntia.Tiimimme opettajien ja ottaa yhteyttä opiskelija jopa 48 tuntia rekisteröinnin jälkeen ohjata opiskelijaa hänen mukanaan alussa ja matkan varrella, ja vastata kaikkiin kysymyksiin, joita saattaa syntyä.kesto

Kurssi kestää 300 tuntia.

määräAlkuperäinen summa: 1900 dollariaTodellinen määrä: $ 475

* Määrä ilmaistaan ​​Yhdysvaltain dollareina... [-]


Maisteri Ravitsemuksen Ja Ruokakulttuurin

ABMS Open University Of Switzerland
Online Kokopäiväinen Osa-aikainen 16 - 20 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Sveitsi Zurich + 1 lisää

Lopussa Master (MBA) Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management) opinto-ohjelmaan suorittaneiden yhdistää teoriaopetusta ja työhönsä experiance ja näyttää vankka ravitsemus ja Culinary Arts (Food Service Management). [+]

3 huippuyliopistoihin = 1 Euroopan laatua Kaikki opiskelijat ovat lisäksi ABMS Diploma yhteinen Diploma yliopiston kanssa Dąbrowa Górnicza (WSB) ja Taras Shevchenko National University. 3 Top Euroopan yliopistojen = Best Virtual / Etäisyys Program = 1 Yläosa Euroopan Diploma SVEITSI + EU + sijoilla 500

Advance tutkimustaan ​​ABMS

Yhdistä oppijoiden ja johtajien kuten sinäkin meidän online maisterin ohjelmia. Voit mennä niin pitkälle kuin mielesi vie sinut maisterin opiskelija ABMS.

Ammattilaisille

Mestarin of Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management, MBA) merkitsee seuraavalle tasolle saavutus tahansa koulutusalaan.

Lopussa Master (MBA) Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management) opinto-ohjelmaan suorittaneiden yhdistää teoriaopetusta ja työhönsä experiance ja näyttää vankka ravitsemus ja Culinary Arts (Food Service Management). Opiskelijat ovat varustettu hyödyllisiä terveydelle konsultti työkaluja työmarkkinoille ja edistää tehokkaasti ja tehokkaasti järjestöjen tällä alalla.... [-]


Erikoistunut Master In Viininviljely & Enology

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Italia Milano Rooma Piacenza Ghana Accra Cremona + 5 lisää

Viininviljely & Enology: innovaatio täyttää perinne ohjelman tavoitteena on vastata miten viinitarha ja Rosendahl innovaatio on nopeasti tulossa osa Italian viininviljely perinne. Italia on nyt suurin viinin tuottaja maailmassa ja tarjoaa eniten erilaisia ​​kannalta lajikkeita. Erityisesti Italian viininviljely ja mahdollisuuden säilyttää johtava asema alalla ovat nykyään sitoo kyky esitellä kestävän innovaation menettämättä tunnettu valitus ... [+]

Viininviljely & Enology: innovaatio täyttää perinne ohjelman tavoitteena on vastata miten viinitarha ja Rosendahl innovaatio on nopeasti tulossa osa Italian viininviljely perinne. Italia on nyt suurin viinin tuottaja maailmassa ja tarjoaa eniten erilaisia ​​kannalta lajikkeita. Erityisesti Italian viininviljely ja mahdollisuuden säilyttää johtava asema alalla ovat nykyään sitoo kyky esitellä kestävän innovaation menettämättä tunnettu valitus.

Oppimistavoitteet

Päätavoitteet Ohjelman ovat: - Hankitaan vankka metodologia ja tietämystä soveltuisi innovaation kysymyksiä viinitarha ja Rosendahl - Jotta erityiset taidot uusia katos hallintatekniikka sopiva lieventämiseksi epätoivottuja ilmastoon liittyvät vaikutukset, uusia kestäviä lähestymistapoja tuholaisten ja tautien torjuntaan, tarkkuus viininviljely ja enology - Kehitetään kyky diagnosoida rajoittavia tekijöitä esiintyy viinitarha ja Rosendahl ja tuottaa sopivia ratkaisuja - Opi proaktiivisesti osallistua keskusteluihin käsittelevät viininviljely ja enology aiheista.... [-]


Maisterin Tutkinto Viininviljelystä Ja Viininviljelystä

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Portugali Vila Real

Viinitekniikan ja viininviljelyn maisterintutkinnon päätavoitteet ovat: jatkokoulutus, täydennys ja innovaatio ensimmäisellä kierroksella; Huippuosaamisen tieteellisten, teknisten ja ammatillisten taitojen kehittäminen; Viininviljelykapasiteetin parantaminen; Kyky suunnitella, innovoida ja arvioida uusia tekniikoita ja prosesseja tai parantaa toimintatapoja; Mekanismit kriittiseen analyysiin, joka perustuu vitikkokulttuuriin; Edistyminen tiedon ja taitojen muodostumisessa ja päivittämisessä. [+]

Viinitekniikan ja viininviljelyn pääaineen päätavoitteet ovat:

Kehittyvä koulutus, täydentäminen ja innovaatio ensimmäisellä kierroksella;Huippuosaamisen tieteellisten, teknisten ja ammatillisten taitojen kehittäminen;Viininviljelykapasiteetin parantaminen;Kyky suunnitella, innovoida ja arvioida uusia tekniikoita ja prosesseja tai parantaa toimintatapoja;Mekanismit kriittiseen analyysiin, joka perustuu vitikkokulttuuriin;Edistyminen tiedon ja taitojen muodostumisessa ja päivittämisessä.

aikataulu

Suurin osa perjantaihin ja lauantaihin keskittyneistä yhteystietoista (lukuun ottamatta opintojaksoa ja väitöskirjoja). Viininvalmistus- ja viininviljelyn ylemmän asteen (2. syklin) sääntely, joka julkaistiin tiedonannossa n: o 14407/2015, Diário da República, toinen sarja, 9. joulukuuta 2015.... [-]