Maisteriohjelma Elintarviketutkimusssa Eurooppa

Täältä löydät Maisteriohjelmat Elintarviketutkimusssa Eurooppa 2019

Elintarviketutkimus

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Eurooppa on kuudenneksi suurin maanosa ja sisältää 47 maassa ja valikoituja riippuvuuksia, saaret ja alueet. Se rajoittuu Välimereen etelässä, Aasiassa itään, ja Atlantin valtameri lännessä.

Täältä löydät Maisteriohjelmat Elintarviketutkimusssa Eurooppa 2019

Näytä lisää

Master in Food Design -projektin kokemus

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta March 2019 Italia Rome

Master in Food Design -projektin kokemus kouluttaa suunnittelijoita, joilla on kriittisiä taitoja kehittää jatkuvasti innovaatioita. Elintarvikevalmistajat saavat tarvittavan joustavuuden eri alojen käsittelemiseksi - missä he voivat soveltaa suunnittelutaitoaan - kiinnittäen erityistä huomiota käyttäjien osallistumiseen tarpeiden ja odotusten määrittämiseen. Ammatilliset mahdollisuudet - tutkinnon suorittaneet voivat aloittaa polun kaikkiin tuotantoon, viestintään ja ruoan tuottamiseen liittyviin aloihin. Kiinnostuneiden kriittisten taitojen ansiosta he voivat kohdata johtamis- ja kulttuuritoiminnan. [+]

TÄMÄ KURSSI MAHDOLLISSA ITALIAN KIELEN.

Master in Food Design -projektin kokemus kouluttaa suunnittelijoita, joilla on kriittisiä taitoja kehittää jatkuvasti innovaatioita. Elintarvikevalmistajat saavat tarvittavan joustavuuden eri alojen käsittelemiseksi - missä he voivat soveltaa suunnittelutaitoaan - kiinnittäen erityistä huomiota käyttäjien osallistumiseen tarpeiden ja odotusten määrittämiseen.

Ammatilliset mahdollisuudet - tutkinnon suorittaneet voivat aloittaa polun kaikkiin tuotantoon, viestintään ja ruoan tuottamiseen liittyviin aloihin. Kiinnostuneiden kriittisten taitojen ansiosta he voivat kohdata johtamis- ja kulttuuritoiminnan.

Tavoite - Mestari on osoitettu BA-tutkinnon suorittaneille arkkitehtuurille, suunnittelulle, visuaaliselle viestinnälle, ravitsemustieteille ja muille aloille.... [-]


Tuotemerkin suunnittelu ja johtaminen: Ruoka, viini ja matkailu

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta February 2019 Italia Florence

Brändäystekniikoista ja palvelumallin suunnittelusta Brand Design and Management -ohjelman maisteriohjelma: ruoka, viini ja matkailu auttaa opiskelijoita ja nuoria ammattilaisia ​​kehittämään taitojaan tulevien Horeca-teollisuuden johtajien kanssa yhdistämällä ruokaviini ja matkailu elämäntapaan tarjoaa. Firenzessä ja Barcelonassa järjestetty kurssi tarjoaa laaja-alaisia ​​taitoja vieraanvaraisuuden ja matkailun palvelumallissa, keskittyen erityisesti Barcelonan ravintolaan ja Firenzen viinialan vertikaaliseen tutkimiseen. Catalunya ja Toscana rakensivat brändäysstrategioitansa alueellisuusarvoon maailmanlaajuisen erottuvuuden avaimena. Tämän päällikön ansiosta opiskelijoilla on mahdollisuus kokeilla erilaisia ​​brändäys- ja projektinhallintatapoja, joita kaksi Euroopan tärkeintä matkailukohtaa käyttää menestyksekkäästi. [+]

TÄMÄ KURSSI MAHDOLLISESTI SUOMALAINEN KIELI.

Mitä tarkoittaa tuotemerkin luominen ja hallinta elintarviketeollisuudessa? Miten markkinoida viiniyritystä ja työskennellä sen identiteetin? Miten matkailun sisällyttäminen siihen kaikesta?

Brändäystekniikoista ja palvelumallin suunnittelusta Brand Design and Management -ohjelman maisteriohjelma: ruoka, viini ja matkailu auttaa opiskelijoita ja nuoria ammattilaisia ​​kehittämään taitojaan tulevien Horeca-teollisuuden johtajien kanssa yhdistämällä ruokaviini ja matkailu elämäntapaan tarjoaa.

Firenzessä ja Barcelonassa järjestetty kurssi tarjoaa laaja-alaisia ​​taitoja vieraanvaraisuuden ja matkailun palvelumallissa, keskittyen erityisesti Barcelonan ravintolaan ja Firenzen viinialan vertikaaliseen tutkimiseen.... [-]


Virallinen maisterin tutkinto hotellien johtamisesta ja restauroinnista

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 7 kuukautta April 2019 Espanja Barcelona Madrid + 2 lisää

Master of Hotel Management and Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia johtamaan globaaleja yrityshankkeita vieraanvaraisuuden hallintaan, vaikka liiketoiminnan näkökulmasta, joka on välttämätöntä tehdä päätöksiä tehokkaasti alalla niin globalisoituneita ja dynaamisia, eivätkä estä uuden teknologian vaikutuksia. [+]

Maisterit Elintarviketutkimusssa Eurooppa 2019.

Master of Hotel Management and Restoration , jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​ja johtajia johtamaan globaaleja yrityshankkeita vieraanvaraisuuden hallintaan, vaikka liiketoiminnan näkökulmasta, joka on välttämätöntä tehdä päätöksiä tehokkaasti alalla niin globalisoituneita ja dynaamisia, eivätkä estä uuden teknologian vaikutuksia.

Miksi tutkimus Master

johtamistaidot

Kokousprosessi hotellien johtajien ja ravintolayhtiöiden sekä kansainvälisten matkailualan konsulttien kanssa.Johtamiskokemus: Opiskelija kehittää perustaitoja hankkeiden hallinnoimiseksi tehokkaasti, Soft-taidot.Tapaustutkimus: Tapaustutkimuksen avulla opiskelija pystyy järjestelmällisesti parantamaan päätöksentekoprosessiaan käymällä läpi todellisia matkailualan tapauksia. Lisäksi tämä menetelmä mahdollistaa muiden taitojen, kuten luovuuden, analyyttisen ajattelun, suullisten ja kirjallisten viestintätaitojen ja ihmissuhdetaitojen kehittämisen. Jotkut tapauksista, jotka ovat toimineet tämän ohjelman aikaisemmissa puheluissa, ovat olleet El Bulli ja Ryanair.Erityistä huomiota tulojen hallintaan, joka toimitetaan yrityksen pelin kautta. Tämä erityisesti hotellin markkinointialue on laajalti kehitetty tässä erikoisalana visioon, jota käytetään liikepelissä.kuukausittain konferensseja johtajien eri osastojen tai toimitusjohtajien yritykset edustavat alan.Johtamisosaamisen kehittämisohjelma : Matkailuosaamisen kehittämisohjelma (TSDP).... [-]

Maisterin tutkinto ravintolavalinnoissa (Barcelona)

OSTELEA - Escuela de Turismo
Opetus kampuksella Osa-aikainen October 2019 Espanja Barcelona Madrid

Master in Hotel Management ja Food Management [+]

Maisterin tutkinto ravintola-alan johtamisessa

Master in Hotel Management ja Food Management

Syyt opiskeluun:

Tulojen hallinta opetetaan liiketoimintapelin kautta. Tämä erityisesti hotellin markkinointialue on laajalti kehitetty tässä erikoisalana visioon, jota käytetään liikepelissä.Tämä Mestari opetetaan Madridissa ja BarcelonassaVerkostoituminen: Master-opiskelijat voivat osallistua Afterwork-sykliin, joka yhdistää heidät liiketoimintaympäristöön yrittäjien tapaamisten kautta. Lisäksi he voivat osallistua hotellien johtajien ja catering-yritysten ja kansainvälisten matkailualan konsulttien kokouksiin.Valmennusjakso: Master-opiskelijat voivat osallistua Ostelean valmennustyökiertoon, jossa yhdistyvät ryhmätapahtumat eri osa-alueilla, kuten emotionaalinen valmennus tai perhevalmennus.Osallistuminen sektorien messuille: Pääaineopiskelijat voivat osallistua erilaisiin alakohtaisiin messuihin, kuten Alimentarialle tai IBTM: lle.Ammattitaitoiset käytännöt Mestari tarjoaa mahdollisuuden ammatilliseen harjoitteluun hotelliketjun hallinta- ja cateringyritysten alueilla.Se sisältää kokousten tapaamisen hotellien johtajien ja ravintolayhtiöiden kanssa.tavoitteet... [-]

Master elintarvikkeiden suunnittelu

Scuola Politecnica di Design SPD
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta March 2019 Italia Milan

Master Food suunnittelu kehittää tarvittavat taidot, jotta elinkeinonharjoittaja voi tulla ruokaa suunnittelu alan markkinoilla on jatkuvasti kasvussa, ja missä Italia on viittaus. Kurssi on tarkoitettu tutkinnon suunnittelu-, markkinointi ja viestintä mutta myös ammattilaisille, joilla on kokemusta markkinoilla. Ohjelma keskittyy elintarviketeollisuuden ja sen menetelmiä. [+]

Master Food muotoilu antaa ammatillinen mahdollisuutta kehittää tarvittavat taidot tulla ja tarjota innovatiivinen elintarvikealalla, joka on jatkuvasti kasvava ja missä Italiassa on maan vertailukohta.

Kurssi on suunniteltu paitsi tutkinnon suunnittelu, markkinointi ja viestintä, mutta myös ammattilaisille jo työskentelevät hallinnon ja johtamisen markkinoilla. Ohjelma ohjaa sen painopiste] elintarvikealalla ja sen menetelmiä. Liitto ruoka ja muotoilu, on syntynyt uusia ammatillisia - ruoka suunnittelija - joka pystyy toimimaan: - prosessien, menetelmien ja ympäristöissä, joissa elintarvikkeita valmistetaan, jaetaan ja kulutetaan; - Ruokaa esteettinen näkökulmasta, viestintä- ja edustaja; - Laitteet ja välineet valmistuksessa käytettyjen ja elintarvikkeiden kulutukseen; - Tiedonanto edistäviä toimia elintarvikkeita.... [-]


MSc. / MBA Luxury Brand Management, Ruoka

INSEEC Chambéry campus
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 lukukautta October 2019 Ranska Chambéry

MBA / MSc. Luxury Brand Management, Food [+]

MBA / MSc. Luxury Brand Management, Food

Kaikki luokat opetetaan englanniksi.

Ohjelma tarjoaa monialaista lähestymistapaa: vankka liiketoiminta, strateginen, markkinointi- ja kommunikaatiotuntemus yhdistettynä altistumiseen käytännön puolelle aktiivisten ammattilaisten panoksen ja kenttäkäyntien ansiosta.

Se tarjoaa tarvittavaa tietoa ja asiantuntemusta päästäkseen ylellisyystoimialalle yhdistämällä akateemisia pilareita ja käytännön kursseja eri toimialoilla.

URAMAHDOLLISUUDET

Tätä kurssia voidaan soveltaa suoraan Luxury Hospitality -työhön erilaisissa palveluissa, kuten Operations, Brand Management, E-Merchandising, Kulinaarinen matkailu, Management-gastronomia... [-]


Online Master in Food

Rome Business School
Online Osa-aikainen 1 vuosi March 2019 Italia Rome Italy Online + 1 lisää

Rome Business School Online-ruokaa [+]

Alkamispäivä: joka vuosi, maaliskuussa ja lokakuussa

Huippuosaamisen palkkausharjoittelu, urapalvelu, kansainvälinen verkostoituminen ja monet muut edut ammatillisesta ja henkilökohtaisesta kehityksestä. Opetuskaavat jokaiselle kyselylle.

Rome Business School Online-ruokaa

Italian elintarvike- ja juomateollisuus kasvaa sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Italialaiset tuotteet ovat laatumerkki laadun tasolle, joka tunnetaan ja arvostetaan kaikkialla maailmassa sekä raaka-aineiden että maantieteellisen alkuperän osalta.

Italialaisten tuotteiden rooli on myös kasvava määräävä asema vieraanvaraisuudessa, mikä on tärkeä osa uutta italialaista identiteettiä. Vahva panos tähän "liikkumiseen" oli annettu hotelliketjuilla, jotka ovat herkkyys ja markkinatuntemuksensa ansiosta aloittaneet kansainvälisissä ravintoloissaan, italialaisissa tuotteissaan ja kokkeissaan sekä kotitalouksien nimet että tulevat ne, jotka pistävät henkilökohtaisen sitoutumisensa, kulttuurinsa ja kokeilunsa tarjontaan. Tämä on mahdollistanut hotelliravintoloiden - jotka jo pitkään katsottiin tarjoavan toisen asteen ruoka- ja juomatarjonnan - ottamaan jälleen keskipisteen.... [-]


Kansainvälisen ruoan maisteri

ESCP Europe Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 15 kuukautta September 2019 Italia Turin Ranska Paris + 2 lisää

Ohjelma on kaikille avoin kaikille F: lle [+]

Ohjelman tavoitteet

Ohjelma on kaikille avoin kaikille F: lle

Kun olet suorittanut ohjelman, useita skenaarioita avautuu monikansallisessa yrityksessä tai pk-yrityksessä, käynnistysvaiheessa tai konsolidoidussa liiketoiminnassa Euroopassa tai ympäri maailmaa.

Innovatiivinen ja operatiivinen

Tämä MSc tarjoaa kaikki elementit korkean tason Master-ohjelma innovatiivisella lähestymistavalla tarjoaa ensikäden kokemus yli 20 päivää yritysvierailuja, kokouksia johtavien elintarvikkeiden

Tunnettujen kansainvälisten elintarvike- ja juomayhtiöiden kannattajat antavat vihjeitä ja vinkkejä uusien tuotteiden ja ideoiden menestyksekkääseen kehittämiseen sekä henkilökohtaisen verkon kehittämiseen.... [-]


Master in ruoka ja juoma hallinta

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 8 - 14 kuukautta September 2019 Espanja Barcelona

Master in Ruoka ja juoma Management, jonka EUHT StPOL ja Erikoistunut tutkinto Ruoka & Juoma Management kanssa yliopiston Gerona Foundation: innovaatio ja koulutus [+]

Key Facts

Sen lisäksi, että se tarjoaa 60 opitason vieraanvaraisuus-liiketoiminta-suuntautunutta akateemista ohjelmaa, se tarjoaa ainutlaatuisen ammatillisen induktiomoduulin, jossa opiskelijat viettävät 4 viikon ajan käytännön ohjelmaan kouluhotellissa.

Harjoittelumme avulla opiskelijat osallistuvat sekä henkilökohtaiseen, tekniseen että ammatilliseen ongelmanratkaisuun. Valmistamme heidät dynaamiselle johtajuudelle, jonka he joutuvat käyttämään yritysten johtajina.

Meillä he oppivat tekemään päätöksiä itsenäisesti, objektiivisesti ja systemaattisesti. Tämä heijastuu kunkin yrityksen lopullisiin sosiaalisiin ja taloudellisiin tuloksiin yrityksessä, jossa he työskentelevät.... [-]


Taloustieteen maisterin tutkinto: Elintarvikejärjestelmän hallinta

University of Bologna
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Italia Forli

Elintarvikejärjestelmän hallinta (FoodSys) on 2-vuotinen toisen syklin tutkinto-ohjelma, joka on täysin englannin kielen taito, joka on suunniteltu monitieteisesti ja kansainvälisesti. [+]

Elintarvikejärjestelmän hallinta (FoodSys) on 2-vuotinen toisen syklin tutkinto-ohjelma, joka on täysin englannin kielen taito, joka on suunniteltu monitieteisesti ja kansainvälisesti. Ohjelma perustuu eri osaamisalueiden ja todellisten elämänhallintatilanteiden välisiin suhteisiin kehittääkseen aktiivisia päättäjiä ja johtajia, joilla on edistykselliset kvantitatiiviset ja analyyttiset taidot, jotka ovat välttämättömiä agro-elintarvikejärjestelmissä toimivissa organisaatioissa. Erityisosaamista ovat elintarvike-, ympäristö-, liike-elämän logistiikka ja elintarvikeketjun hallinta, elintarvikkeiden laadunhallinta, kansainvälinen elintarvikemarkkinointi, elintarvike- ja maatalouden talous, politiikka, kansainväliset suhteet ja hankkeiden hallinta.... [-]


Maisterin tutkinto hotelli- ja ravintola-alalla - verkossa

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi November 2019 Espanja Spain Online + 1 lisää

Uusimpien numerossa UNWTO World Tourism Barometer, vuonna 2014 saapuvien kansainvälisten matkailijoiden määrä oli 1138 miljoonaa, kasvua 4,7% edelliseen vuoteen verrattuna. [+]

yleiskatsaus Modality: Online Alku: Marraskuu Kesto: 1 lukuvuosi Op: 60 Ohjaus: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Uusimpien numerossa UNWTO World Tourism Barometer, vuonna 2014 saapuvien kansainvälisten matkailijoiden määrä oli 1138 miljoonaa, kasvua 4,7% edelliseen vuoteen verrattuna.

"Viime vuosina matkailu on osoittautunut yllättävän vahva ja kova ja suuri kyky edistää taloudellista elpymistä taloudellisen toiminnan, koska se tuottaa tuhansia miljoonia dollareita viennin ja luoda miljoonia työpaikkoja. Tämä on tapahtunut kohteisiin ympäri maailmaa, mutta erityisesti Euroopassa, koska alue pyrkii vakiinnuttamaan poistumisen yksi pahimmista talouden aikoja historiansa ", sanoi Taleb Rifai, pääsihteeri WTO on Espanja avaaminen Global matkailufoorumiin Madridissa. ... [-]


Maisterin tutkinto viininviljelystä ja viininviljelystä

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2019 Portugali Vila Real

Viinitekniikan ja viininviljelyn maisterintutkinnon päätavoitteet ovat: jatkokoulutus, täydennys ja innovaatio ensimmäisellä kierroksella; Huippuosaamisen tieteellisten, teknisten ja ammatillisten taitojen kehittäminen; Viininviljelykapasiteetin parantaminen; Kyky suunnitella, innovoida ja arvioida uusia tekniikoita ja prosesseja tai parantaa toimintatapoja; Mekanismit kriittiseen analyysiin, joka perustuu vitikkokulttuuriin; Edistyminen tiedon ja taitojen muodostumisessa ja päivittämisessä. [+]

Viinitekniikan ja viininviljelyn pääaineen päätavoitteet ovat:

Kehittyvä koulutus, täydentäminen ja innovaatio ensimmäisellä kierroksella;Huippuosaamisen tieteellisten, teknisten ja ammatillisten taitojen kehittäminen;Viininviljelykapasiteetin parantaminen;Kyky suunnitella, innovoida ja arvioida uusia tekniikoita ja prosesseja tai parantaa toimintatapoja;Mekanismit kriittiseen analyysiin, joka perustuu vitikkokulttuuriin;Edistyminen tiedon ja taitojen muodostumisessa ja päivittämisessä.

aikataulu

Suurin osa perjantaihin ja lauantaihin keskittyneistä yhteystietoista (lukuun ottamatta opintojaksoa ja väitöskirjoja). Viininvalmistus- ja viininviljelyn ylemmän asteen (2. syklin) sääntely, joka julkaistiin tiedonannossa n: o 14407/2015, Diário da República, toinen sarja, 9. joulukuuta 2015.... [-]


Kansainväliset master-ammattitutkinnot (Euroopan notaarin vahvistama tutkintotodistus)

ESNECA
Opetus kampuksella Osa-aikainen 300 tuntia Avoin ilmoittautuminen Espanja Spain Online

Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille vieraanvaraisuuden alalla, matkailu ja catering sekä kuka tahansa, joka aikoo hankkia tarvittavat tekniset tiedot ammattitaitoinen kokki. [+]

vastaanottajat

Tämä kurssi on suunnattu yrittäjille, johtajille, yrittäjille, työntekijöille vieraanvaraisuuden alalla, matkailu ja catering sekä kuka tahansa, joka aikoo hankkia tarvittavat tekniset tiedot ammattitaitoinen kokki.

liikennemuotojen

Pääohjauskytkimen on online- ja Tutorizada

Kun ilmoittautunut, opiskelija saa ovikoodin 24 työtuntia.Tiimimme opettajien ja ottaa yhteyttä opiskelija jopa 48 tuntia rekisteröinnin jälkeen ohjata opiskelijaa hänen mukanaan alussa ja matkan varrella, ja vastata kaikkiin kysymyksiin, joita saattaa syntyä.kesto

Kurssi kestää 300 tuntia.

määräAlkuperäinen summa: 1900 dollariaTodellinen määrä: $ 475

* Määrä ilmaistaan ​​Yhdysvaltain dollareina... [-]


Maisteri ravitsemuksen ja ruokakulttuurin

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Kokopäiväinen Osa-aikainen 16 - 20 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Sveitsi Zürich + 1 lisää

Lopussa Master (MBA) Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management) opinto-ohjelmaan suorittaneiden yhdistää teoriaopetusta ja työhönsä experiance ja näyttää vankka ravitsemus ja Culinary Arts (Food Service Management). [+]

3 huippuyliopistoihin = 1 Euroopan laatua Kaikki opiskelijat ovat lisäksi ABMS Diploma yhteinen Diploma yliopiston kanssa Dąbrowa Górnicza (WSB) ja Taras Shevchenko National University. 3 Top Euroopan yliopistojen = Best Virtual / Etäisyys Program = 1 Yläosa Euroopan Diploma SVEITSI + EU + sijoilla 500

Advance tutkimustaan ​​ABMS

Yhdistä oppijoiden ja johtajien kuten sinäkin meidän online maisterin ohjelmia. Voit mennä niin pitkälle kuin mielesi vie sinut maisterin opiskelija ABMS.

Ammattilaisille

Mestarin of Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management, MBA) merkitsee seuraavalle tasolle saavutus tahansa koulutusalaan.

Lopussa Master (MBA) Nutrition ja Culinary Arts (Food Service Management) opinto-ohjelmaan suorittaneiden yhdistää teoriaopetusta ja työhönsä experiance ja näyttää vankka ravitsemus ja Culinary Arts (Food Service Management). Opiskelijat ovat varustettu hyödyllisiä terveydelle konsultti työkaluja työmarkkinoille ja edistää tehokkaasti ja tehokkaasti järjestöjen tällä alalla.... [-]


Italian kurssialan taidekurssi

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta March 2019 Italia Turin

180 vuorokautta kestävä italialaisen keittiön ja viinikirjaston maisterikurssi esitetään kahdessa osassa: ensimmäinen, 55 päivän pituinen teoreettinen ja käytännöllinen oppitunti ICIF päämajassa, täydennetty koulutuskenttätarjonnalla; toinen on 120 päivän ammatillinen harjoittelu (valinnainen, ei sisälly tilauskuluihin) koulujen valitsemissa ravintoloissa. [+]

Italian kulttuurin maisteri ja viinikellari

Yhdeksän viikon teoreettiset ja käytännölliset oppitunnit ja mahdollisuus käytännön harjoittelujaksoon parhaissa italialaisissa ravintoloissa

180 vuorokautta kestävä italialaisen keittiön ja viinikirjaston maisterikurssi esitetään kahdessa osassa: ensimmäinen, 55 päivän pituinen teoreettinen ja käytännöllinen oppitunti ICIF päämajassa, täydennetty koulutuskenttätarjonnalla; toinen on 120 päivän ammatillinen harjoittelu (valinnainen, ei sisälly tilauskuluihin) koulujen valitsemissa ravintoloissa.

Mestari opettaa alueellista perinteistä ruokaa ja sen modernin luovan evoluution, perustekniikat, sopivat koristeet, esitystaiteen ja muiden perustavanlaatuisten käsitysten maatalous- ja elintarviketuotteista, mausteista, aromaattisista yrtteistä ja raaka-aineista sekä yksityiskohtaisesta tutkimuksesta viinejä ja öljyjä.... [-]