Maisteriohjelma Elintarviketutkimusssa Italiassa

Selaa Maisteriohjelmia Elintarviketutkimusssa Italiassa 2019

Elintarviketutkimus

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Virallisesti kutsutaan Italian tasavalta, maa löytyy Etelä-Euroopassa. Maan virallinen kieli on italia ja kulttuurin rikas pääkaupunki on Rooma. Monet maailman 's vanhimmista yliopistoista sijaitsevat Italiassa, erityisesti Bolognan yliopisto (perustettu vuonna 1088). On kolme Superior tutkijakoulujen kanssa "yliopiston status ", kolme tutkimuslaitosten kanssa tilan Jatko Colleges, joka toiminto jatko-ja jatko-tasolla.

Parhaat Maisteriohjelmat Elintarviketutkimusssa Italiassa 2019

Näytä lisää

Master in ruokakulttuuria & viestintä

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2019 Italia Bra

Jokainen Master-ohjelman Food Culture ja viestintäministeriö on erillinen ja täydellinen maisteriohjelman tietyn temaattisen virta. Eri virrat Master on yhteinen ydin työselostus, täydentää erikoislisämateriaalia yksilöllinen tälle stream. Jokainen on kuitenkin suunniteltu kansainvälisille opiskelijoille etsivät innovatiivinen lähestymistapa tutkia elintarvikkeiden ja foodways ja miten ne käsitellään ja edustettuina tänään. [+]

kukin Master-ohjelman Food Culture ja viestintäministeriö on erillinen ja täydellinen maisteriohjelman tietyn temaattisen virta. Eri virrat Master on yhteinen ydin työselostus, täydentää erikoislisämateriaalia yksilöllinen tälle stream. Jokainen on kuitenkin suunniteltu kansainvälisille opiskelijoille etsivät innovatiivinen lähestymistapa tutkia elintarvikkeiden ja foodways ja miten ne käsitellään ja edustettuina tänään.

Ohjelma tarjoaa laajan yhdistelmän luokkansa luennot, harjoitukset, ohjattu maistaa, projekteja ja opintomatkoja Italiassa ja ulkomailla tarjota monen kokemuksellista näkemystä sekä laadukasta pienimuotoista ja teollista elintarvikkeiden, ekologian, agronomia, teknologia , historia, antropologia, sosiologia, sekä tarvittavan tiedon ja osaamisen kommunikoida heille.... [-]


Master of gastronomia: ruoka maailmassa

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Italia Bra

Master of Gastronomia: Food in the World-ohjelma tarjoaa työselostus joka on poikkitieteellinen ja monialaisten, vierailevien tutkijoiden ympäri maailmaa opettaen ympäri vuoden. Lukuisat makuista Työpajoissa ruokaa itse, jolloin kaikki aistit osaksi oppimisprosessia. Ja kolme field-opintomatkoja, Italiassa ja ulkomailla, auttaa opiskelijat koota ja contextualize mitä tapahtuu luokkahuoneessa. Lopullinen, neljän kuukauden harjoittelujakson jälkeen opiskelija voi työskennellä tai tutkimusta tietyllä alueella kohteisiin, kudonta nämä langat yhteen käytännön kokemusta. [+]

Master of Gastronomia: Food World ohjelmassa tarjoaa työselostus joka on poikkitieteellinen ja monialaisten, vierailevien tutkijoiden ympäri maailmaa opetuksen ympäri vuoden. Lukuisat makuista Työpajoissa ruokaa itse, jolloin kaikki aistit osaksi oppimisprosessia. Ja kolme field-opintomatkoja, Italiassa ja ulkomailla, auttaa opiskelijat koota ja contextualize mitä tapahtuu luokkahuoneessa. Lopullinen, neljän kuukauden harjoittelujakson jälkeen opiskelija voi työskennellä tai tutkimusta tietyllä alueella kohteisiin, kudonta nämä langat yhteen käytännön kokemusta.

Mikä on gastronomia?

Huolimatta lyhyt historia, gastronomia on käsite, joka on usein keskusteltu, keskusteltu, ja huomiotta. Tällä UNISG, gastronomia on lähestymistapa opiskeluun elintarvikkeiden kautta monimuotoisuutta. On ymmärtämisestä, että tieto on olemassa mielen ja kehon, ja että identiteetti, tunteita, ja aistit ovat myös välineitä oppia ruokaa. Gastronomia myöntää, että ruoka on samanaikaisesti symbolinen ja fyysisiä, poliittisia ja runollinen, ympäristö- ja poliittisia.... [-]


Master in hidas taidetta italialaisen keittiön

University of Gastronomic Sciences (UNISG)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Italia Bra

Suunniteltu ihmisille etsivät innovatiivinen malli keittiö perustuu tietoon perinteistä italialaista tuotteiden ja Slow Food filosofian. Master yhdistyvät sekä ja humanistinen kehittää tietämystä Elintarvikkeiden ja miten ne on tuotettu. Mukana luokat kuuluisa italialainen kokit ja tärkeitä henkilöitä maailmassa Gastronomia, ohjelma yhdistää luentoja, tutkimus matkat Italiaan, ja harjoittelun kokemuksia Italian Slow Food osterias ja ravintoloita. [+]

Hidas Art of Italialainen keittiö

Vuonna 2014 Pollenzo Cookery School, jonka on kehittänyt yliopiston Gastronomic Sciences yhteistyössä Slow Food, järjestää kaksi yhden vuoden Master ohjelmia Slow Art of Italialainen keittiö. Rakenne ja oppimäärä on sama molemmille kurssien, ainoa ero on, että ensimmäinen on opetettava Italian ja toinen Englanti:

Vuodesta syyskuu 2016 - italiaksi Vuodesta tammikuu 2017 - in Englanti

Kukin kurssi on avoin korkeintaan 20 opiskelijaa ja on opetettava Corte Albertina Pollenzo vieressä muille UNISG rakennuksia. Cookery School opiskelijat opiskella ainutlaatuisessa ympäristössä, tiiviissä yhteydessä perustutkintoa, jatko-, Master ja Advanced Oppisopimus opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Ne voivat myös osallistua yliopiston tapahtumia ja luentoja ja osallistuvat toimintaan avoin muille opiskelijoille.... [-]


Erikoistunut Master in viininviljely & enology

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2019 Italia Milan Rome Piacenza Cremona + 3 lisää

Viininviljely & Enology: innovaatio täyttää perinne ohjelman tavoitteena on vastata miten viinitarha ja Rosendahl innovaatio on nopeasti tulossa osa Italian viininviljely perinne. Italia on nyt suurin viinin tuottaja maailmassa ja tarjoaa eniten erilaisia ​​kannalta lajikkeita. Erityisesti Italian viininviljely ja mahdollisuuden säilyttää johtava asema alalla ovat nykyään sitoo kyky esitellä kestävän innovaation menettämättä tunnettu valitus ... [+]

Viininviljely & Enology: innovaatio täyttää perinne ohjelman tavoitteena on vastata miten viinitarha ja Rosendahl innovaatio on nopeasti tulossa osa Italian viininviljely perinne. Italia on nyt suurin viinin tuottaja maailmassa ja tarjoaa eniten erilaisia ​​kannalta lajikkeita. Erityisesti Italian viininviljely ja mahdollisuuden säilyttää johtava asema alalla ovat nykyään sitoo kyky esitellä kestävän innovaation menettämättä tunnettu valitus.

Oppimistavoitteet

Päätavoitteet Ohjelman ovat: - Hankitaan vankka metodologia ja tietämystä soveltuisi innovaation kysymyksiä viinitarha ja Rosendahl - Jotta erityiset taidot uusia katos hallintatekniikka sopiva lieventämiseksi epätoivottuja ilmastoon liittyvät vaikutukset, uusia kestäviä lähestymistapoja tuholaisten ja tautien torjuntaan, tarkkuus viininviljely ja enology - Kehitetään kyky diagnosoida rajoittavia tekijöitä esiintyy viinitarha ja Rosendahl ja tuottaa sopivia ratkaisuja - Opi proaktiivisesti osallistua keskusteluihin käsittelevät viininviljely ja enology aiheista.... [-]


Italian kurssialan taidekurssi

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta March 2019 Italia Turin

180 vuorokautta kestävä italialaisen keittiön ja viinikirjaston maisterikurssi esitetään kahdessa osassa: ensimmäinen, 55 päivän pituinen teoreettinen ja käytännöllinen oppitunti ICIF päämajassa, täydennetty koulutuskenttätarjonnalla; toinen on 120 päivän ammatillinen harjoittelu (valinnainen, ei sisälly tilauskuluihin) koulujen valitsemissa ravintoloissa. [+]

Italian kulttuurin maisteri ja viinikellari

Yhdeksän viikon teoreettiset ja käytännölliset oppitunnit ja mahdollisuus käytännön harjoittelujaksoon parhaissa italialaisissa ravintoloissa

180 vuorokautta kestävä italialaisen keittiön ja viinikirjaston maisterikurssi esitetään kahdessa osassa: ensimmäinen, 55 päivän pituinen teoreettinen ja käytännöllinen oppitunti ICIF päämajassa, täydennetty koulutuskenttätarjonnalla; toinen on 120 päivän ammatillinen harjoittelu (valinnainen, ei sisälly tilauskuluihin) koulujen valitsemissa ravintoloissa.

Mestari opettaa alueellista perinteistä ruokaa ja sen modernin luovan evoluution, perustekniikat, sopivat koristeet, esitystaiteen ja muiden perustavanlaatuisten käsitysten maatalous- ja elintarviketuotteista, mausteista, aromaattisista yrtteistä ja raaka-aineista sekä yksityiskohtaisesta tutkimuksesta viinejä ja öljyjä.... [-]


Taloustieteen maisterin tutkinto: Elintarvikejärjestelmän hallinta

University of Bologna
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Italia Forli

Elintarvikejärjestelmän hallinta (FoodSys) on 2-vuotinen toisen syklin tutkinto-ohjelma, joka on täysin englannin kielen taito, joka on suunniteltu monitieteisesti ja kansainvälisesti. [+]

Elintarvikejärjestelmän hallinta (FoodSys) on 2-vuotinen toisen syklin tutkinto-ohjelma, joka on täysin englannin kielen taito, joka on suunniteltu monitieteisesti ja kansainvälisesti. Ohjelma perustuu eri osaamisalueiden ja todellisten elämänhallintatilanteiden välisiin suhteisiin kehittääkseen aktiivisia päättäjiä ja johtajia, joilla on edistykselliset kvantitatiiviset ja analyyttiset taidot, jotka ovat välttämättömiä agro-elintarvikejärjestelmissä toimivissa organisaatioissa. Erityisosaamista ovat elintarvike-, ympäristö-, liike-elämän logistiikka ja elintarvikeketjun hallinta, elintarvikkeiden laadunhallinta, kansainvälinen elintarvikemarkkinointi, elintarvike- ja maatalouden talous, politiikka, kansainväliset suhteet ja hankkeiden hallinta.... [-]


Kansainvälisen ruoan maisteri

ESCP Europe Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 15 kuukautta September 2019 Italia Turin

Ohjelma on kaikille avoin kaikille F: lle [+]

Ohjelman tavoitteet

Ohjelma on kaikille avoin kaikille F: lle

Kun olet suorittanut ohjelman, useita skenaarioita avautuu monikansallisessa yrityksessä tai pk-yrityksessä, käynnistysvaiheessa tai konsolidoidussa liiketoiminnassa Euroopassa tai ympäri maailmaa.

Innovatiivinen ja operatiivinen

Tämä MSc tarjoaa kaikki elementit korkean tason Master-ohjelma innovatiivisella lähestymistavalla tarjoaa ensikäden kokemus yli 20 päivää yritysvierailuja, kokouksia johtavien elintarvikkeiden

Tunnettujen kansainvälisten elintarvike- ja juomayhtiöiden kannattajat antavat vihjeitä ja vinkkejä uusien tuotteiden ja ideoiden menestyksekkääseen kehittämiseen sekä henkilökohtaisen verkon kehittämiseen.... [-]


Master in Food

Rome Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi March 2019 Italia Rome Italy Online + 1 lisää

Rome Business School ruoka- ja juomahallinnon maisteri on ihanteellinen akateeminen kurssi ammattilaisille, jotka etsivät maailmanluokan tutkinto-ohjelmaa näillä aloilla. [+]

Alkamispäivä: joka vuosi, maaliskuussa ja lokakuussa

Rome Business School ruoka- ja juomahallinnon maisteri on ihanteellinen akateeminen kurssi ammattilaisille, jotka etsivät maailmanluokan tutkinto-ohjelmaa näillä aloilla.

Rome Business School kansainvälisen näkökulman ansiosta ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen oppimiskokemuksen ja maailmanlaajuisen ammatillisen altistumisen, jonka avulla osallistujat voivat opiskella yhdessä maailman parhaista kaupungeista tai verkossa. Ohjelman laadukkaat opetus- ja verkostoitumispalvelut edistävät sen täydellistä soveltamista kaikille, jotka haluavat nousta huipulle ruoka- ja juomateollisuuden maailmassa.... [-]


Online Master in Food

Rome Business School
Online Osa-aikainen 1 vuosi March 2019 Italia Rome Italy Online + 1 lisää

Rome Business School Online-ruokaa [+]

Alkamispäivä: joka vuosi, maaliskuussa ja lokakuussa

Huippuosaamisen palkkausharjoittelu, urapalvelu, kansainvälinen verkostoituminen ja monet muut edut ammatillisesta ja henkilökohtaisesta kehityksestä. Opetuskaavat jokaiselle kyselylle.

Rome Business School Online-ruokaa

Italian elintarvike- ja juomateollisuus kasvaa sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Italialaiset tuotteet ovat laatumerkki laadun tasolle, joka tunnetaan ja arvostetaan kaikkialla maailmassa sekä raaka-aineiden että maantieteellisen alkuperän osalta.

Italialaisten tuotteiden rooli on myös kasvava määräävä asema vieraanvaraisuudessa, mikä on tärkeä osa uutta italialaista identiteettiä. Vahva panos tähän "liikkumiseen" oli annettu hotelliketjuilla, jotka ovat herkkyys ja markkinatuntemuksensa ansiosta aloittaneet kansainvälisissä ravintoloissaan, italialaisissa tuotteissaan ja kokkeissaan sekä kotitalouksien nimet että tulevat ne, jotka pistävät henkilökohtaisen sitoutumisensa, kulttuurinsa ja kokeilunsa tarjontaan. Tämä on mahdollistanut hotelliravintoloiden - jotka jo pitkään katsottiin tarjoavan toisen asteen ruoka- ja juomatarjonnan - ottamaan jälleen keskipisteen.... [-]


Master elintarvikkeiden suunnittelu

Scuola Politecnica di Design SPD
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta March 2019 Italia Milan

Master Food suunnittelu kehittää tarvittavat taidot, jotta elinkeinonharjoittaja voi tulla ruokaa suunnittelu alan markkinoilla on jatkuvasti kasvussa, ja missä Italia on viittaus. Kurssi on tarkoitettu tutkinnon suunnittelu-, markkinointi ja viestintä mutta myös ammattilaisille, joilla on kokemusta markkinoilla. Ohjelma keskittyy elintarviketeollisuuden ja sen menetelmiä. [+]

Master Food muotoilu antaa ammatillinen mahdollisuutta kehittää tarvittavat taidot tulla ja tarjota innovatiivinen elintarvikealalla, joka on jatkuvasti kasvava ja missä Italiassa on maan vertailukohta.

Kurssi on suunniteltu paitsi tutkinnon suunnittelu, markkinointi ja viestintä, mutta myös ammattilaisille jo työskentelevät hallinnon ja johtamisen markkinoilla. Ohjelma ohjaa sen painopiste] elintarvikealalla ja sen menetelmiä. Liitto ruoka ja muotoilu, on syntynyt uusia ammatillisia - ruoka suunnittelija - joka pystyy toimimaan: - prosessien, menetelmien ja ympäristöissä, joissa elintarvikkeita valmistetaan, jaetaan ja kulutetaan; - Ruokaa esteettinen näkökulmasta, viestintä- ja edustaja; - Laitteet ja välineet valmistuksessa käytettyjen ja elintarvikkeiden kulutukseen; - Tiedonanto edistäviä toimia elintarvikkeita.... [-]


Tuotemerkin suunnittelu ja johtaminen: Ruoka, viini ja matkailu

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta February 2019 Italia Florence

Brändäystekniikoista ja palvelumallin suunnittelusta Brand Design and Management -ohjelman maisteriohjelma: ruoka, viini ja matkailu auttaa opiskelijoita ja nuoria ammattilaisia ​​kehittämään taitojaan tulevien Horeca-teollisuuden johtajien kanssa yhdistämällä ruokaviini ja matkailu elämäntapaan tarjoaa. Firenzessä ja Barcelonassa järjestetty kurssi tarjoaa laaja-alaisia ​​taitoja vieraanvaraisuuden ja matkailun palvelumallissa, keskittyen erityisesti Barcelonan ravintolaan ja Firenzen viinialan vertikaaliseen tutkimiseen. Catalunya ja Toscana rakensivat brändäysstrategioitansa alueellisuusarvoon maailmanlaajuisen erottuvuuden avaimena. Tämän päällikön ansiosta opiskelijoilla on mahdollisuus kokeilla erilaisia ​​brändäys- ja projektinhallintatapoja, joita kaksi Euroopan tärkeintä matkailukohtaa käyttää menestyksekkäästi. [+]

TÄMÄ KURSSI MAHDOLLISESTI SUOMALAINEN KIELI.

Mitä tarkoittaa tuotemerkin luominen ja hallinta elintarviketeollisuudessa? Miten markkinoida viiniyritystä ja työskennellä sen identiteetin? Miten matkailun sisällyttäminen siihen kaikesta?

Brändäystekniikoista ja palvelumallin suunnittelusta Brand Design and Management -ohjelman maisteriohjelma: ruoka, viini ja matkailu auttaa opiskelijoita ja nuoria ammattilaisia ​​kehittämään taitojaan tulevien Horeca-teollisuuden johtajien kanssa yhdistämällä ruokaviini ja matkailu elämäntapaan tarjoaa.

Firenzessä ja Barcelonassa järjestetty kurssi tarjoaa laaja-alaisia ​​taitoja vieraanvaraisuuden ja matkailun palvelumallissa, keskittyen erityisesti Barcelonan ravintolaan ja Firenzen viinialan vertikaaliseen tutkimiseen.... [-]


Master in Food Design -projektin kokemus

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta March 2019 Italia Rome

Master in Food Design -projektin kokemus kouluttaa suunnittelijoita, joilla on kriittisiä taitoja kehittää jatkuvasti innovaatioita. Elintarvikevalmistajat saavat tarvittavan joustavuuden eri alojen käsittelemiseksi - missä he voivat soveltaa suunnittelutaitoaan - kiinnittäen erityistä huomiota käyttäjien osallistumiseen tarpeiden ja odotusten määrittämiseen. Ammatilliset mahdollisuudet - tutkinnon suorittaneet voivat aloittaa polun kaikkiin tuotantoon, viestintään ja ruoan tuottamiseen liittyviin aloihin. Kiinnostuneiden kriittisten taitojen ansiosta he voivat kohdata johtamis- ja kulttuuritoiminnan. [+]

TÄMÄ KURSSI MAHDOLLISSA ITALIAN KIELEN.

Master in Food Design -projektin kokemus kouluttaa suunnittelijoita, joilla on kriittisiä taitoja kehittää jatkuvasti innovaatioita. Elintarvikevalmistajat saavat tarvittavan joustavuuden eri alojen käsittelemiseksi - missä he voivat soveltaa suunnittelutaitoaan - kiinnittäen erityistä huomiota käyttäjien osallistumiseen tarpeiden ja odotusten määrittämiseen.

Ammatilliset mahdollisuudet - tutkinnon suorittaneet voivat aloittaa polun kaikkiin tuotantoon, viestintään ja ruoan tuottamiseen liittyviin aloihin. Kiinnostuneiden kriittisten taitojen ansiosta he voivat kohdata johtamis- ja kulttuuritoiminnan.

Tavoite - Mestari on osoitettu BA-tutkinnon suorittaneille arkkitehtuurille, suunnittelulle, visuaaliselle viestinnälle, ravitsemustieteille ja muille aloille.... [-]