Maisterin tutkinto Elintarviketutkimusssa altavilla Vicentina Italiassa

Täältä löydät Maisteriohjelmat Elintarviketutkimusssa 2018 altavilla Vicentina Italiassa

Elintarviketutkimus

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Virallisesti kutsutaan Italian tasavalta, maa löytyy Etelä-Euroopassa. Maan virallinen kieli on italia ja kulttuurin rikas pääkaupunki on Rooma. Monet maailman 's vanhimmista yliopistoista sijaitsevat Italiassa, erityisesti Bolognan yliopisto (perustettu vuonna 1088). On kolme Superior tutkijakoulujen kanssa "yliopiston status ", kolme tutkimuslaitosten kanssa tilan Jatko Colleges, joka toiminto jatko-ja jatko-tasolla.

Kaunis kaupunki Altavilla Vicentina tunnetaan täydellinen loma paikalla. Kuitenkin monet ihmiset ovat tietoisia siitä, että tämä paikka on hyviä oppilaitosten kuten Fondazione Cuoa Centro Universitario di Organizzazione aziendale ja Universita 'Degli Studi Di Padova-filologia Slava. Nämä yliopistot ovat tunnettuja korkeatasoisesta opetuksesta ja on suurta liiketoimintaa tutkimuksen laitos.

Pyydä lisätietoa maisterin tutkinnoista Elintarviketutkimusssa altavilla Vicentina Italiassa 2018

Näytä lisää

Master Of Management In Ruoka & Juoma (MFB)

SDA Bocconi School of Management
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta January 2019 Italia Milano Altavilla Vicentina + 1 lisää

Hän Master of Management in Ruoka & Juoma (MFB) on kokopäiväistä, kansainvälinen, yhden vuoden ohjelma, joka on opettanut kokonaan Englanti ja houkuttelee opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Ohjelma keskittyy hallintaan F & B: n ja siihen liittyvien yhtiöiden, kuten ravintoloita, hotelleja, lomakohteet ja kehittyneet vähittäismyyjät, mistä innovatiivisia ja tehokkaita näkökulmasta. MFB on monitieteistä lähestymistapaa ja hyväksyy kokemuksellisen menetelmällä. [+]

Master of Management in Ruoka & Juoma (MFB) on kokopäiväistä, kansainvälinen, yhden vuoden ohjelma, joka on opettanut kokonaan Englanti ja houkuttelee opiskelijoita eri puolilta maailmaa.

Ohjelma keskittyy hallintaan F & B: n ja siihen liittyvien yhtiöiden, kuten ravintoloita, hotelleja, lomakohteet ja kehittyneet vähittäismyyjät, mistä innovatiivisia ja tehokkaita näkökulmasta. MFB on monitieteistä lähestymistapaa ja hyväksyy kokemuksellisen menetelmällä.

Luentoja professorit ja vierailevat puhujat vuorottelevat ryhmän harjoitukset, tiimi ja yksittäisiä hankkeita, simulaatioita, roolipelejä ja tapaustutkimuksen analyysi. Sinulla on monia kyselytilaisuuksia ajankohtaisista kysymyksistä alalla on edessään nyt ja koettu tulevaisuudessa.... [-]