Maisteriohjelma Elintarviketutkimusssa Marokossa

Selaa Maisteriohjelmia Elintarviketutkimusssa Marokossa 2018

Elintarviketutkimus

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Marokko on Pohjois-Afrikkalainen maa, joka on rantaviivaa sekä Pohjois-Atlantilla ja Välimerellä. Useimmat ulkomaalaiset haluavat opiskella Marokossa etsivät joko arabian tai ranskan kielen kursseja. Kaikki suuret kaupungit ovat Kielikeskukset, ja jotkut jopa järjestää kotiin oleskelusta arabiankieliset perheen aikana kurssin.

Parhaat Maisteriohjelmat Elintarviketutkimusssa Marokossa 2018

Näytä lisää

Executive Master Hotel Management

Ostelea Morocco
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Marokko Rabat

Executive Master Program in Management Hotelli- ja ravintola-alan kehitettiin yhteistyössä operatiivisten ja institutionaalisten alan toimijoita, jotta vastaus ongelmiin sidottiin ja alan kasvua toisaalta, ja tarpeet työmarkkinoiden toisaalta. [+]

esittely

Globalisoituneessa yhteydessä ja kehittyvä, Executive Master in Hospitality Management

Tämä koulutus keskittyy hallintaa ja valvontaa rakenteelliset ominaisuudet tuotantoyksiköt yrityksen, olipa kyseessä kansallinen tai kansainvälinen näkökulma.

Avainsanoja: Tehokas päätöksenteko ja aktiivinen uusien teknologioiden käyttöä.

Executive maisteriohjelman Hospitality Management

tavoitteet

Executive Master in Hospitality Management

Lopussa matkasi, sinun johtajien kanssa taitoja, kykyjä ja arvoja seuraavasti:

Tuntemus ravintola-alalle ja catering: läpi kansainvälisestä näkökulmasta ja lähestymistavasta "liiketoiminnan" business-tilassa, saat vankka tietopohja hotellialalla ja tarjoilut ja kannalta politiikan menettelyjä, käytäntöjä ja kokemuksia matkailu-, vieraanvaraisuus ja vapaa.... [-]