Maisterin tutkinto Elintarviketutkimusssa rabatissa Marokossa

Täältä löydät Maisteriohjelmat Elintarviketutkimusssa 2018 rabatissa Marokossa

Elintarviketutkimus

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Marokon virallisesti Marokon kuningaskunnan. on eniten länsi Pohjois-Afrikkalainen maissa. Se on Atlantin ja Välimeren rannikoille, ja karu vuoristo sisustus. Suuria voimavaroja Marokon talouden ovat maatalous, fosfaatit, matkailu ja tekstiilit.

Rabat on kaupungin ulkomaisten suurlähetystöjen. Tämä paikka tunnetaan myös matkailun. Lisäksi Mohammed V: n yliopisto on erottuva kursseja tieteen, historian, kulttuurin ja vieraita kieliä.

Pyydä lisätietoa maisterin tutkinnoista Elintarviketutkimusssa rabatissa Marokossa 2018

Näytä lisää

Executive Master Hotel Management

Ostelea Morocco
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Marokko Rabat

Executive Master Program in Management Hotelli- ja ravintola-alan kehitettiin yhteistyössä operatiivisten ja institutionaalisten alan toimijoita, jotta vastaus ongelmiin sidottiin ja alan kasvua toisaalta, ja tarpeet työmarkkinoiden toisaalta. [+]

esittely

Globalisoituneessa yhteydessä ja kehittyvä, Executive Master in Hospitality Management

Tämä koulutus keskittyy hallintaa ja valvontaa rakenteelliset ominaisuudet tuotantoyksiköt yrityksen, olipa kyseessä kansallinen tai kansainvälinen näkökulma.

Avainsanoja: Tehokas päätöksenteko ja aktiivinen uusien teknologioiden käyttöä.

Executive maisteriohjelman Hospitality Management

tavoitteet

Executive Master in Hospitality Management

Lopussa matkasi, sinun johtajien kanssa taitoja, kykyjä ja arvoja seuraavasti:

Tuntemus ravintola-alalle ja catering: läpi kansainvälisestä näkökulmasta ja lähestymistavasta "liiketoiminnan" business-tilassa, saat vankka tietopohja hotellialalla ja tarjoilut ja kannalta politiikan menettelyjä, käytäntöjä ja kokemuksia matkailu-, vieraanvaraisuus ja vapaa.... [-]