Maisteriohjelma Elintarviketutkimusssa Ranskassa

Selaa Maisteriohjelmia Elintarviketutkimusssa Ranskassa 2018

Elintarviketutkimus

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Ranska on tällä hetkellä yksi 20 parhaiten suoriutuneen maan kannalta talouden vuoksi hyvästä tuloshakuista korkeakoulutuksen oppiminen. Suurin osa kursseista yliopistoissa on tarjolla ranskan kielellä. Ranskassa on 60 julkista ja 100 yksityisten korkeakoulujen.

Parhaat Maisteriohjelmat Elintarviketutkimusssa Ranskassa 2018

Näytä lisää

Kansainvälisen Ruoan Maisteri

ESCP Europe Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ranska Paris

IFBMin maisteri ESCP Europe , yksi maailman huippu-kauppakorkeakouluista, on 1 vuoden täysipäiväinen jatko-ohjelma yli 2 maissa niille, jotka haluavat menestyä uran elintarviketuotannossa [+]

ESCP Europe Business School ensimmäinen IFBM-maisteri

IFBMin maisteri ESCP Europe , yksi maailman huippu-kauppakorkeakouluista, on 1 vuoden täysipäiväinen jatko-ohjelma yli 2 maissa niille, jotka haluavat menestyä uran elintarviketuotannossa

Se opetetaan englanniksi ja se tapahtuu Torinon ja Pariisin kampuksilla, jotka ovat täydelliset lähtökohdat kokemaan huippuosaamista Italiasta ja Ranskasta, maailman kärkipaikoista elintarvike- ja juomakulttuurin ja innovaation ytimessä.

Ohjelma alkaa vuosittain syyskuussa. Aloita hakemuksesi nyt!

Valitse "Master - Master of Sciences" -valikko "Pääsy" -osiossa luodun tilisi luona.

IFBM-maisteriohjelma on ainoa kansainvälisen kappaleen ohjelma kahdessa maassa ja aidosti kansainvälinen ja kansainvälinen henki, joka on maailmanlaajuinen tiedekunta, jossa on monikulttuurinen luokkaympäristö ja kansainvälinen yritysverkosto.... [-]


MSc. / MBA Luxury Brand Management, Ruoka

INSEEC Chambéry campus
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 lukukautta October 2018 Ranska Chambéry

MBA / MSc. Luxury Brand Management, Food [+]

MBA / MSc. Luxury Brand Management, Food

Kaikki luokat opetetaan englanniksi.

Ohjelma tarjoaa monialaista lähestymistapaa: vankka liiketoiminta, strateginen, markkinointi- ja kommunikaatiotuntemus yhdistettynä altistumiseen käytännön puolelle aktiivisten ammattilaisten panoksen ja kenttäkäyntien ansiosta.

Se tarjoaa tarvittavaa tietoa ja asiantuntemusta päästäkseen ylellisyystoimialalle yhdistämällä akateemisia pilareita ja käytännön kursseja eri toimialoilla.

URAMAHDOLLISUUDET

Tätä kurssia voidaan soveltaa suoraan Luxury Hospitality -työhön erilaisissa palveluissa, kuten Operations, Brand Management, E-Merchandising, Kulinaarinen matkailu, Management-gastronomia... [-]


Master Ruoka Ja Juoma Hallinta

College de Paris
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Ranska Paris

Ylempi Ruoka ja juoma hallinta on osa kansainvälistä tarjoamia ohjelmia College of Paris, jossa koulutus kokonaan Englanti. [+]

Collège de Paris kokoaa yhteen korkea-asteen keskukset työskentelevät eri aloilla Ranskan huippuosaamista. Kaikki nämä koulut on kolme perusarvot yhteistä: - korkeasta - kansainvälinen näkökulma - Räätälöity opiskelijaohjauksessa ylempi Ruoka ja juoma hallinta on osa kansainvälistä tarjoamia ohjelmia College of Paris, jossa koulutus kokonaan Englanti.

opetus yksiköt ammattimaisessa ympäristössä Ravintolat ja Viestintä - Viestintä - FineWine ja Champagne - Merchandising in Ruoka ja juoma - Applied Communication Sector - Halpa Brands: Ruoka ja juomat - Trends ja Innovations - WSET (Wine and Spirit Education Trust) Tentti - Rungis Markkina: Johtava eurooppalainen Food Market Professional työharjoittelu Pääsy Academic tasoisesti: 180 op tai BA Level tutkinto - Englanti tasoisesti: IELTS (5,5), TOEFL (70), TOEIC (750) Kansainväliset opiskelijat ... [-]

Elintarvike- Ja Viiniprosessien Mikrobiologia Ja Fysikaalinen Kemia

AgroSup Dijon
Opetus kampuksella 2 vuotta September 2018 Ranska Dijon

MP2 on kaksi vuotta kestävä, jatko-opiskelija, kokopäiväinen kansainvälinen tutkimus maisterin tutkinto, joka keskittyy mikrobiologiaan ja siihen liittyviin prosesseihin sekä fysikaaliseen AgroSup Dijon , jota sovelletaan Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijon ja AgroSup Dijon . Tämä päällikkö pyrkii kouluttamaan elintarvike- ja viinieteollisuuden ja -teollisuuden tulevia tutkijoita ja johtajia. [+]

Tietoa maisterin tutkinnoista

MP2 on kaksi vuotta kestävä, jatko-opiskelija, kokopäiväinen kansainvälinen tutkimus maisterin tutkinto, joka keskittyy mikrobiologiaan ja siihen liittyviin prosesseihin sekä fysikaaliseen AgroSup Dijon , jota sovelletaan Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijon ja AgroSup Dijon . Tämä päällikkö pyrkii kouluttamaan elintarvike- ja viinieteollisuuden ja -teollisuuden tulevia tutkijoita ja johtajia.

Nykyisin monet tekijät vaikuttavat ja selittävät tutkijoiden ja johtajien työllisyyden dynaamisuutta elintarviketieteiden ja elintarviketeollisuuden alalla:

sääntelyn lisääminen ja maatalouden hallinnan valvonta,käytön ja teknologian muutokset elintarvikkeiden tuotannossa ja kehittämisessä,energian siirtymäKiireellinen tarve innovaatioihin vastaamaan haasteeseen ruokkia koko planeetta hyvin läheisessä tulevaisuudessa.Kurssin sisältö... [-]

International Master In Ruoka & Cook Suunnittelu

École de Condé
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ranska Lyon

International Master in ruoka & Cook suunnittelu, täysin opetetaan Englanti, tarjoaa korkeatasoista koulutusta alan kulinaarisia ja kypsennä suunnittelu. [+]

International Master in ruoka & Cook suunnittelu, täysin opetetaan Englanti, tarjoaa korkeatasoista koulutusta alan kulinaarisia ja kypsennä suunnittelu.

Yksi harvoista kursseista lajissaan saatavilla Ranskassa ja Euroopassa, International Master in ruoka & Cook suunnittelu opetetaan École de Condé Lyon, joka sijaitsee pääkaupunki ranskalaisen gastronomian. Kurssin kokoaa yhteen suunnittelijoita, tunnettu kokit, sosiologit ja tutkijoiden ainutlaatuinen luokkahuoneessa, joka keskittyy tuotannon ja suunnittelun.

Lisäksi suunnittelussa ruokalajien, lautaset ja ruokapaikkoja (ravintolat, kaupat, jne.) Kurssi menee suhde kuluttajan ja tuotteen historiallisten, sosio-kulttuuriset, markkinointi, mutta myös ravitsemukselliset ja tieteellistä analyysiä.... [-]


Master Viini & E-matkailua

Formasup Campus
Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Ranska Bordeaux

Leader operatiivinen johtaja Yritys varmistaa yleistä kehitystä yhtiön ja sen toiminnasta, tuotteista ja palveluista. Siinä määritellään strategisen suuntiin. [+]

PROFESSIONAL TAVOITE Sen avulla voidaan hankkia kaikki olennainen toiminnalliset johtaja kehittää ja parantaa yhtiön tulokseen. Kaksi vuotta ammattimaisemmaksi yritysjohtaja, oppii kehittämään strategioita, hallita yrityksen tulevaisuus luomalla tai varautumaan siirto.

Leader operatiivinen johtaja Yritys varmistaa yleistä kehitystä yhtiön ja sen toiminnasta, tuotteista ja palveluista. Siinä määritellään strategisen suuntiin.

* Title "Leader Manager operatiivisia" kirjattu RNCP, sertifioitu valtion tasolla I yhteistyössä C3 Institute (plug - 310P koodi OJ of 11.19.2014).

SISÄLTÖ

CORE

Yleinen kehitys Business strateginen asemointi Taloudellinen ja varainhoito Déloppement kaupallista ja viestintäpolitiikka Valvonta ja hallinta ... [-]