Maisterin tutkinto Elintarviketutkimusssa Rhone-Alpes Ranskassa

Täältä löydät Maisteriohjelmat Elintarviketutkimusssa 2018 Rhone-Alpes Ranskassa

Elintarviketutkimus

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

Ranska on tällä hetkellä yksi 20 parhaiten suoriutuneen maan kannalta talouden vuoksi hyvästä tuloshakuista korkeakoulutuksen oppiminen. Suurin osa kursseista yliopistoissa on tarjolla ranskan kielellä. Ranskassa on 60 julkista ja 100 yksityisten korkeakoulujen.

Pyydä lisätietoa maisterin tutkinnoista Elintarviketutkimusssa Rhone-Alpes Ranskassa 2018

Näytä lisää

MSc. / MBA Luxury Brand Management, Ruoka

INSEEC Chambéry campus
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 lukukautta October 2018 Ranska Chambéry

MBA / MSc. Luxury Brand Management, Food [+]

MBA / MSc. Luxury Brand Management, Food

Kaikki luokat opetetaan englanniksi.

Ohjelma tarjoaa monialaista lähestymistapaa: vankka liiketoiminta, strateginen, markkinointi- ja kommunikaatiotuntemus yhdistettynä altistumiseen käytännön puolelle aktiivisten ammattilaisten panoksen ja kenttäkäyntien ansiosta.

Se tarjoaa tarvittavaa tietoa ja asiantuntemusta päästäkseen ylellisyystoimialalle yhdistämällä akateemisia pilareita ja käytännön kursseja eri toimialoilla.

URAMAHDOLLISUUDET

Tätä kurssia voidaan soveltaa suoraan Luxury Hospitality -työhön erilaisissa palveluissa, kuten Operations, Brand Management, E-Merchandising, Kulinaarinen matkailu, Management-gastronomia... [-]


International Master In Ruoka & Cook Suunnittelu

École de Condé
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ranska Lyon

International Master in ruoka & Cook suunnittelu, täysin opetetaan Englanti, tarjoaa korkeatasoista koulutusta alan kulinaarisia ja kypsennä suunnittelu. [+]

International Master in ruoka & Cook suunnittelu, täysin opetetaan Englanti, tarjoaa korkeatasoista koulutusta alan kulinaarisia ja kypsennä suunnittelu.

Yksi harvoista kursseista lajissaan saatavilla Ranskassa ja Euroopassa, International Master in ruoka & Cook suunnittelu opetetaan École de Condé Lyon, joka sijaitsee pääkaupunki ranskalaisen gastronomian. Kurssin kokoaa yhteen suunnittelijoita, tunnettu kokit, sosiologit ja tutkijoiden ainutlaatuinen luokkahuoneessa, joka keskittyy tuotannon ja suunnittelun.

Lisäksi suunnittelussa ruokalajien, lautaset ja ruokapaikkoja (ravintolat, kaupat, jne.) Kurssi menee suhde kuluttajan ja tuotteen historiallisten, sosio-kulttuuriset, markkinointi, mutta myös ravitsemukselliset ja tieteellistä analyysiä.... [-]