Maisterin tutkinto Elintarviketutkimusssa Rhône Ranskassa

Täältä löydät Maisteriohjelmat Elintarviketutkimusssa 2018 Rhône Ranskassa

Elintarviketutkimus

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Ranska on tällä hetkellä yksi 20 parhaiten suoriutuneen maan kannalta talouden vuoksi hyvästä tuloshakuista korkeakoulutuksen oppiminen. Suurin osa kursseista yliopistoissa on tarjolla ranskan kielellä. Ranskassa on 60 julkista ja 100 yksityisten korkeakoulujen.

Pyydä lisätietoa maisterin tutkinnoista Elintarviketutkimusssa Rhône Ranskassa 2018

Näytä lisää

International Master In Ruoka & Cook Suunnittelu

École de Condé
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ranska Lyon

International Master in ruoka & Cook suunnittelu, täysin opetetaan Englanti, tarjoaa korkeatasoista koulutusta alan kulinaarisia ja kypsennä suunnittelu. [+]

International Master in ruoka & Cook suunnittelu, täysin opetetaan Englanti, tarjoaa korkeatasoista koulutusta alan kulinaarisia ja kypsennä suunnittelu.

Yksi harvoista kursseista lajissaan saatavilla Ranskassa ja Euroopassa, International Master in ruoka & Cook suunnittelu opetetaan École de Condé Lyon, joka sijaitsee pääkaupunki ranskalaisen gastronomian. Kurssin kokoaa yhteen suunnittelijoita, tunnettu kokit, sosiologit ja tutkijoiden ainutlaatuinen luokkahuoneessa, joka keskittyy tuotannon ja suunnittelun.

Lisäksi suunnittelussa ruokalajien, lautaset ja ruokapaikkoja (ravintolat, kaupat, jne.) Kurssi menee suhde kuluttajan ja tuotteen historiallisten, sosio-kulttuuriset, markkinointi, mutta myös ravitsemukselliset ja tieteellistä analyysiä.... [-]