Maisterin tutkinto Elintarviketutkimusssa Lyon Ranskassa

Täältä löydät Maisteriohjelmat Elintarviketutkimusssa 2018 Lyon Ranskassa

Elintarviketutkimus

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Ranska tarjoaa erinomaisen korkeakoulujärjestelmän paitsi kansalaisten myös ulkomaalaisia. Maan 's dynaaminen kulttuuri houkuttelee ulkomaisia ​​opiskelijoita ja jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan kansainvälisiä kursseja. Ranska on perinteisesti tieteelliset ja teknologiset innovaatiot. Näin varmistetaan, että tutkijat täysin hyödyntää luovuuttaan.

Lyon sijaitsee Itä-ja Keski-Ranskassa. Se on kaupunki, jossa on yli 400000 asukasta. Lyon kaupunki on lukuisia yliopistot, korkeakoulut ja muut pienet laitokset korkeakoulujen.

Pyydä lisätietoa maisterin tutkinnoista Elintarviketutkimusssa Lyon Ranskassa 2018

Näytä lisää

International Master In Ruoka & Cook Suunnittelu

École de Condé
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Ranska Lyon

International Master in ruoka & Cook suunnittelu, täysin opetetaan Englanti, tarjoaa korkeatasoista koulutusta alan kulinaarisia ja kypsennä suunnittelu. [+]

International Master in ruoka & Cook suunnittelu, täysin opetetaan Englanti, tarjoaa korkeatasoista koulutusta alan kulinaarisia ja kypsennä suunnittelu.

Yksi harvoista kursseista lajissaan saatavilla Ranskassa ja Euroopassa, International Master in ruoka & Cook suunnittelu opetetaan École de Condé Lyon, joka sijaitsee pääkaupunki ranskalaisen gastronomian. Kurssin kokoaa yhteen suunnittelijoita, tunnettu kokit, sosiologit ja tutkijoiden ainutlaatuinen luokkahuoneessa, joka keskittyy tuotannon ja suunnittelun.

Lisäksi suunnittelussa ruokalajien, lautaset ja ruokapaikkoja (ravintolat, kaupat, jne.) Kurssi menee suhde kuluttajan ja tuotteen historiallisten, sosio-kulttuuriset, markkinointi, mutta myös ravitsemukselliset ja tieteellistä analyysiä.... [-]