Maisteriohjelma Enologia eli viinioppissa Eurooppa

Täältä löydät Maisteriohjelmat Enologia eli viinioppissa Eurooppa 2018

Edut Masters ulottuvat parantaa tuottopotentiaalin. He voivat tarjota sinulle henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia valmiuksia nopeuttaa kehitystä. Ne ovat myös mahdollisuus erottautua oman ikäisensä, joista monet ovat samanlaiset tason ja perustutkintoa pätevyys.

Euroopassa, yksi maailman 's seitsemällä mantereella, on yleensä tunnettu läntisin niemimaa Euraasian. Toiseksi pienin maanosa, jossa 10.180.000 (km2), alue on koottu 50 maassa.

Täältä löydät Maisteriohjelmat Enologia eli viinioppissa Eurooppa 2018

Näytä lisää

Maisterin tutkinto viininviljelystä ja viininviljelystä

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Portugali Vila Real

Viinitekniikan ja viininviljelyn maisterintutkinnon päätavoitteet ovat: jatkokoulutus, täydennys ja innovaatio ensimmäisellä kierroksella; Huippuosaamisen tieteellisten, teknisten ja ammatillisten taitojen kehittäminen; Viininviljelykapasiteetin parantaminen; Kyky suunnitella, innovoida ja arvioida uusia tekniikoita ja prosesseja tai parantaa toimintatapoja; Mekanismit kriittiseen analyysiin, joka perustuu vitikkokulttuuriin; Edistyminen tiedon ja taitojen muodostumisessa ja päivittämisessä. [+]

Viinitekniikan ja viininviljelyn pääaineen päätavoitteet ovat:

Kehittyvä koulutus, täydentäminen ja innovaatio ensimmäisellä kierroksella;Huippuosaamisen tieteellisten, teknisten ja ammatillisten taitojen kehittäminen;Viininviljelykapasiteetin parantaminen;Kyky suunnitella, innovoida ja arvioida uusia tekniikoita ja prosesseja tai parantaa toimintatapoja;Mekanismit kriittiseen analyysiin, joka perustuu vitikkokulttuuriin;Edistyminen tiedon ja taitojen muodostumisessa ja päivittämisessä.

aikataulu

Suurin osa perjantaihin ja lauantaihin keskittyneistä yhteystietoista (lukuun ottamatta opintojaksoa ja väitöskirjoja). Viininvalmistus- ja viininviljelyn ylemmän asteen (2. syklin) sääntely, joka julkaistiin tiedonannossa n: o 14407/2015, Diário da República, toinen sarja, 9. joulukuuta 2015.... [-]


Italian kurssialan taidekurssi

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta October 2018 Italia Turin

180 vuorokautta kestävä italialaisen keittiön ja viinikirjaston maisterikurssi esitetään kahdessa osassa: ensimmäinen, 55 päivän pituinen teoreettinen ja käytännöllinen oppitunti ICIF päämajassa, täydennetty koulutuskenttätarjonnalla; toinen on 120 päivän ammatillinen harjoittelu (valinnainen, ei sisälly tilauskuluihin) koulujen valitsemissa ravintoloissa. [+]

Italian kulttuurin maisteri ja viinikellari

Yhdeksän viikon teoreettiset ja käytännölliset oppitunnit ja mahdollisuus käytännön harjoittelujaksoon parhaissa italialaisissa ravintoloissa

180 vuorokautta kestävä italialaisen keittiön ja viinikirjaston maisterikurssi esitetään kahdessa osassa: ensimmäinen, 55 päivän pituinen teoreettinen ja käytännöllinen oppitunti ICIF päämajassa, täydennetty koulutuskenttätarjonnalla; toinen on 120 päivän ammatillinen harjoittelu (valinnainen, ei sisälly tilauskuluihin) koulujen valitsemissa ravintoloissa.

Mestari opettaa alueellista perinteistä ruokaa ja sen modernin luovan evoluution, perustekniikat, sopivat koristeet, esitystaiteen ja muiden perustavanlaatuisten käsitysten maatalous- ja elintarviketuotteista, mausteista, aromaattisista yrtteistä ja raaka-aineista sekä yksityiskohtaisesta tutkimuksesta viinejä ja öljyjä.... [-]


Master viini & e-matkailua

Formasup Campus
Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Ranska Bordeaux

Leader operatiivinen johtaja Yritys varmistaa yleistä kehitystä yhtiön ja sen toiminnasta, tuotteista ja palveluista. Siinä määritellään strategisen suuntiin. [+]

PROFESSIONAL TAVOITE Sen avulla voidaan hankkia kaikki olennainen toiminnalliset johtaja kehittää ja parantaa yhtiön tulokseen. Kaksi vuotta ammattimaisemmaksi yritysjohtaja, oppii kehittämään strategioita, hallita yrityksen tulevaisuus luomalla tai varautumaan siirto.

Leader operatiivinen johtaja Yritys varmistaa yleistä kehitystä yhtiön ja sen toiminnasta, tuotteista ja palveluista. Siinä määritellään strategisen suuntiin.

* Title "Leader Manager operatiivisia" kirjattu RNCP, sertifioitu valtion tasolla I yhteistyössä C3 Institute (plug - 310P koodi OJ of 11.19.2014).

SISÄLTÖ

CORE

Yleinen kehitys Business strateginen asemointi Taloudellinen ja varainhoito Déloppement kaupallista ja viestintäpolitiikka Valvonta ja hallinta ... [-]

Erikoistunut Master in viininviljely & enology

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Italia Milan Rome Piacenza Ghana Accra Cremona + 5 lisää

Viininviljely & Enology: innovaatio täyttää perinne ohjelman tavoitteena on vastata miten viinitarha ja Rosendahl innovaatio on nopeasti tulossa osa Italian viininviljely perinne. Italia on nyt suurin viinin tuottaja maailmassa ja tarjoaa eniten erilaisia ​​kannalta lajikkeita. Erityisesti Italian viininviljely ja mahdollisuuden säilyttää johtava asema alalla ovat nykyään sitoo kyky esitellä kestävän innovaation menettämättä tunnettu valitus ... [+]

Viininviljely & Enology: innovaatio täyttää perinne ohjelman tavoitteena on vastata miten viinitarha ja Rosendahl innovaatio on nopeasti tulossa osa Italian viininviljely perinne. Italia on nyt suurin viinin tuottaja maailmassa ja tarjoaa eniten erilaisia ​​kannalta lajikkeita. Erityisesti Italian viininviljely ja mahdollisuuden säilyttää johtava asema alalla ovat nykyään sitoo kyky esitellä kestävän innovaation menettämättä tunnettu valitus.

Oppimistavoitteet

Päätavoitteet Ohjelman ovat: - Hankitaan vankka metodologia ja tietämystä soveltuisi innovaation kysymyksiä viinitarha ja Rosendahl - Jotta erityiset taidot uusia katos hallintatekniikka sopiva lieventämiseksi epätoivottuja ilmastoon liittyvät vaikutukset, uusia kestäviä lähestymistapoja tuholaisten ja tautien torjuntaan, tarkkuus viininviljely ja enology - Kehitetään kyky diagnosoida rajoittavia tekijöitä esiintyy viinitarha ja Rosendahl ja tuottaa sopivia ratkaisuja - Opi proaktiivisesti osallistua keskusteluihin käsittelevät viininviljely ja enology aiheista.... [-]


Elintarvike- ja viiniprosessien mikrobiologia ja fysikaalinen kemia

AgroSup Dijon
Opetus kampuksella 2 vuotta September 2018 Ranska Dijon

MP2 on kaksi vuotta kestävä, jatko-opiskelija, kokopäiväinen kansainvälinen tutkimus maisterin tutkinto, joka keskittyy mikrobiologiaan ja siihen liittyviin prosesseihin sekä fysikaaliseen AgroSup Dijon , jota sovelletaan Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijon ja AgroSup Dijon . Tämä päällikkö pyrkii kouluttamaan elintarvike- ja viinieteollisuuden ja -teollisuuden tulevia tutkijoita ja johtajia. [+]

Maisterit Enologia eli viinioppissa Eurooppa 2018. Tietoa maisterin tutkinnoista

MP2 on kaksi vuotta kestävä, jatko-opiskelija, kokopäiväinen kansainvälinen tutkimus maisterin tutkinto, joka keskittyy mikrobiologiaan ja siihen liittyviin prosesseihin sekä fysikaaliseen AgroSup Dijon , jota sovelletaan Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijon ja AgroSup Dijon . Tämä päällikkö pyrkii kouluttamaan elintarvike- ja viinieteollisuuden ja -teollisuuden tulevia tutkijoita ja johtajia.

Nykyisin monet tekijät vaikuttavat ja selittävät tutkijoiden ja johtajien työllisyyden dynaamisuutta elintarviketieteiden ja elintarviketeollisuuden alalla:

sääntelyn lisääminen ja maatalouden hallinnan valvonta,käytön ja teknologian muutokset elintarvikkeiden tuotannossa ja kehittämisessä,energian siirtymäKiireellinen tarve innovaatioihin vastaamaan haasteeseen ruokkia koko planeetta hyvin läheisessä tulevaisuudessa.Kurssin sisältö... [-]

Master-tutkinto sommelier-opinnoissa ja enomarketing

Basque Culinary Center
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 6 kuukautta January 2019 Espanja San Sebastián

Tämän maisteriohjelman tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet viininmaailmaan, jolla on laaja viinin ja viinialan ammattitaito, mukaan lukien sen suhde elintarvikkeisiin. Monitieteinen visio ammatillisen uran kehittämiseksi viinintuotannon, jakelun ja ravitsemuksen alalla. [+]

Rekisteröinti avattu

Alkamispäivä: tammikuu 2018

Espanja on yksi maailman suurimmista viinintuottajista, ja sen gastronomialla on luonnollinen suhde kyseiseen tuotteeseen. .

Tämän maisteriohjelman tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet viininmaailmaan, jolla on laaja viinin ja viinialan ammattitaito, mukaan lukien sen suhde elintarvikkeisiin. Monitieteinen visio ammatillisen uran kehittämiseksi viinintuotannon, jakelun ja ravitsemuksen alalla.

Master-luokat, yritysten tapaustutkimukset, maistiaiset ja seminaarit, joita ovat arvostetut viinin asiantuntijat, sommelierit ja viinintuottajat.... [-]


MSc. / MBA Luxury Brand Management, Ruoka

INSEEC Chambéry campus
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 lukukautta October 2018 Ranska Chambéry

MBA / MSc. Luxury Brand Management, Food [+]

MBA / MSc. Luxury Brand Management, Food

Kaikki luokat opetetaan englanniksi.

Ohjelma tarjoaa monialaista lähestymistapaa: vankka liiketoiminta, strateginen, markkinointi- ja kommunikaatiotuntemus yhdistettynä altistumiseen käytännön puolelle aktiivisten ammattilaisten panoksen ja kenttäkäyntien ansiosta.

Se tarjoaa tarvittavaa tietoa ja asiantuntemusta päästäkseen ylellisyystoimialalle yhdistämällä akateemisia pilareita ja käytännön kursseja eri toimialoilla.

URAMAHDOLLISUUDET

Tätä kurssia voidaan soveltaa suoraan Luxury Hospitality -työhön erilaisissa palveluissa, kuten Operations, Brand Management, E-Merchandising, Kulinaarinen matkailu, Management-gastronomia... [-]


Yliopiston maisterin tutkinto fermentoiduissa juomissa

Universitat Rovira i Virgili
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 9 kuukautta October 2018 Espanja Tarragona + 1 lisää

Master-tutkintojen yleisenä tavoitteena on kouluttaa sinut tutkijaksi ja ammattilaiseksi käymisteillä, erityisesti viinillä, kuohuviineillä ja oluella. [+]

Master-tutkintojen yleisenä tavoitteena on kouluttaa sinut tutkijaksi ja ammattilaiseksi käymisteillä, erityisesti viinillä, kuohuviineillä ja oluella.

Siinä on siksi kolme selkeää ammattisalaisuutta:

Viinitekniikka: Tämä erikoistuminen kouluttaa tulevia tutkijoita viininvalmistus- ja elintarvikebioteknologian alalla ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden seurata opintojaan tohtoriohjelmalla.Kuohuviinien tiede ja teknologia: Tämä erikoistuminen kouluttaa viininvalmistus- tai viininviljelyalan ammattilaisia, jotka haluavat erikoistua kuohuviinin tuotantoon, joka on laajalti Kataloniassa edustettu ala.Oluen tiede ja teknologia: Tämä erikoistuminen kouluttaa ammattilaisia ​​eri aloilta (bioteknologiat, viininviljelijät, insinöörit jne.) Erilaisten oluiden valmistukseen teollisessa ja käsiteollisuudessa.... [-]