Maisteriohjelmat Eriarvoisuuden tutkimusssa

Täältä löydät Maisteriohjelmaa Eriarvoisuuden tutkimusssa

Ylempi korkeakoulututkinto auttaa opiskelijaa ymmärtämään aiheen, joka ei ole kandidaatin tutkinto-ohjelman ulkopuolella. Nämä jatkotutkinnot edellyttävät yleensä enemmän tutkimusta ja syvällistä opiskelua. Lisäksi maisterin tutkinto yleensä avaa jännittäviä urapolkuja valmistuneille, jotka yleensä maksaa enemmän kuin työpaikkoja, jotka vaativat vain poikamies.

Mikä on mestari epätasa-arvoisissa opinnoissa? Nämä maisteriohjelmat keskittyvät miesten ja naisten väliseen epätasa-arvoon eri puolilla maailmaa. Kurssit voivat myös keskittyä eriarvoisuuden risteytyksiin, kuten rotuun, seksuaaliseen suuntautumiseen ja taloudelliseen luokkaan. Opiskelija perehtyy tämän epätasa-arvon historiaan ja tutkii teorioita tasa-arvon lisäämisestä tulevaisuudessa. Opiskelija oppii näkemään yhteiskunnan sosiaalisten, kulttuuristen ja taloudellisten objektiivien avulla paremmin ymmärtämään epätasa-arvoa ohjaavia voimia. Monissa eriarvoisissa opinto-ohjelmissa maistuu kaksi vuotta kokopäiväisen opiskelijan suorittamiseksi.

Opiskelijat, jotka suorittavat maisterin tutkinnon epätasa-arvoisissa tutkimuksissa, voivat kehittää empatian tunteen ihmisille, jotka eivät ole itsensä kaltaisia. Tämä tunne voi palvella heitä hyvin henkilökohtaisissa ja urakehityksissä. Lisäksi valmistuneet tyypillisesti jättävät nämä ohjelmat uskomattomilla tutkimus- ja viestintätaidoilla, jotka ovat arvokkaita monille työnantajille.

Ei kahta maisterin tutkinto-ohjelmaa epätasa-arvo-opinnoissa. Opintojen hinnat voivat vaihdella maiden, alueiden ja yksittäisten yliopistojen välillä. Opiskelijoiden tulee tarkistaa kunkin koulun selvittää mahdolliset kustannukset.

Inhimillisten opintojen suorittaneiden tutkinnon suorittaneiden jatko-opiskelijat voivat jatkaa menestyvän yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden uralla. Jotkut tutkinnon suorittajat johtavat johtajien tai jopa perustajien voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden kanssa, jotka työskentelevät syrjäytyneiden ihmisten kanssa oikeudenmukaisemman maailman luomiseksi. Toiset voivat jatkaa työskentelyä valtionhallinnon hyvinvointiorganisaatioissa, joissa hallitaan ihmisjoukkoja, jotka työskentelevät suoraan tarvitsevien ihmisten kanssa. Muut henkilöt, joilla on tämä tutkinto, työskentelevät hallituksissa poliittisina neuvonantajina. Nämä neuvonantajat analysoivat ehdotettuja toimintatapoja ymmärtääkseen mahdolliset vaikutukset syrjäytyneille yhteisöille.

Online-ohjelmien avulla monet opiskelijat ansaitsevat päällikönsä epätasa-arvotutkimuksissa etänä. Toiset valitsevat paikalliset yliopistot, ja jotkut opiskelijat matkustavat ulkomaille opintoihinsa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

Näytä lisää

Maisteri sukupuolitutkimuksen ja tasa-arvopolitiikka

Universidad de La Laguna
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2018 Espanja Santa Cruz de Tenerife

Master naistutkimuksen ja tasa käytännöt tarjoaa puitteet teoreettisen tutkimuksen peruskäsitteitä kuten sukupuolten välisiä eroja, valtasuhteita tai kulttuuridiskursseissa joka edelleen säilyttää status quo eriarvoisuutta ja syrjintää. Tietäen tämän kehyksen meidän pitää yhteyttä tehdä analyysi todellisuudesta ympärillämme, keskittyen menetelmiä toiminnan kitkemiseksi eriarvoisuuden ja luoda politiikkaa, jotka heijastavat Euroopan, kansallisia ja alueellisia säännöksiä yhtäläisiä mahdollisuuksia. [+]

Master naistutkimuksen ja tasa Policy tarjoaa puitteet teoreettisen tutkimuksen peruskäsitteitä kuten sukupuolierosta, valtasuhteita ja kulttuuridiskursseissa että edelleen säilyttää status quo eriarvoisuutta ja syrjintää. Tietäen tämän kehyksen meidän pitää yhteyttä tehdä analyysi todellisuudesta ympärillämme, keskittyen menetelmiä toiminnan kitkemiseksi eriarvoisuuden ja luoda politiikkaa, jotka heijastavat Euroopan, kansallisia ja alueellisia säännöksiä yhtäläisiä mahdollisuuksia.

Perustelu otsikko

Naisten ja miesten on perusoikeus, joka ei kuitenkaan näy jokapäiväisessä elämässä todellinen ja tehokas tapa. Syrjiviä asenteita ovat juurtuneet yhteiskunnassamme ja ilmenevät lähteenä monet ongelmat edelleen koetteleva naisia, estäen arvovaikutuksiltaan.... [-]