$close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Maisteriohjelmat Erityisopetusssa 2022/2023 Massachusetts Yhdysvalloissa

Masters tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden joko edistää ymmärrystä tietyn kysymyksen tai ottaa pois täysin eri tavalla käyttäen taitoja olet saanut edellisestä astetta. Erityisopetus keskittyy tarjoamaan oikeudenmukainen ja asianmukainen koulutus opiskelijoille, joilla on oppimisvaikeuksia tai älyllisiä, fyysisiä rajoitteita, näkövammaisten tai kehityksen viivästymisestä. Nämä… Lue lisää

Masters tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden joko edistää ymmärrystä tietyn kysymyksen tai ottaa pois täysin eri tavalla käyttäen taitoja olet saanut edellisestä astetta.

Erityisopetus keskittyy tarjoamaan oikeudenmukainen ja asianmukainen koulutus opiskelijoille, joilla on oppimisvaikeuksia tai älyllisiä, fyysisiä rajoitteita, näkövammaisten tai kehityksen viivästymisestä. Nämä ohjelmat voivat tarjota ammatillista koulutusta tarvitse saada tehtävissä erityisesti kouluissa.  

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Yhdysvalloissa
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Massachusetts College Of Liberal Arts
North Adams, Yhdysvallat

Master of Education -ohjelma valmistaa sinut muuttamaan yhteiskuntaa motivoimalla, haastamalla ja auttamalla lapsia kaikissa koulutusympäristöissä.

Master of Education -ohjelma valmistaa sinut muuttamaan yhteiskuntaa motivoimalla, haastamalla ja auttamalla lapsia kaikissa koulutusympäristöissä. -
Maisteri
Englanti
Kampus
 
Emmanuel College
Boston, Yhdysvallat

Olitpa jo opettaja tai haluatko tulla kentälle, maisterin tutkinto voi muuttaa intohimosi koulutukseksi palkitsevaksi uraksi.

Olitpa jo opettaja tai haluatko tulla kentälle, maisterin tutkinto voi muuttaa intohimosi koulutukseksi palkitsevaksi uraksi. -
Maisteri
Englanti
Kampus