MASTERSTUDIES

Täältä löydät Osa-aikainen Maisteriohjelmat Esittävät taiteetssa Saint Andrews Iso-Britanniassa 2021

Edut Masters ulottuvat parantaa tuottopotentiaalin. He voivat tarjota sinulle henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia valmiuksia nopeuttaa kehitystä. Ne ovat myös mahdollisuus erottautua oman ikäisensä, joista monet ovat samanlaiset tason ja perustutkintoa pätevyys.

Esittävät taiteet on kattonimitys kaikenlaisille esittäville taidemuodoille, tanssille, teatterille ja musiikille. Opinnoissa on myös akateemisia vivahteita, sillä kursseilla opiskellaan esittävien taiteiden historiaa ja teoriaa, mutta pääpaino on erilaisten esittävien taiteiden teknisten taitojen hiomisessa.

Yhdistynyt kuningaskunta Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin, yleisesti tunnettu Iso-Britannia ja Britanniassa, on suvereeni valtio sijaitsee pois luoteisrannikolla Manner-Euroopassa.Kaksi tunnetuin (ja vanhin) yliopistot ovat Oxford ja Cambridge (kutsutaan usein Oxbridge monet britit) Englanti on myös useita muita maailmanluokan instituutioiden, mukaan lukien useita Lontoossa (erityisesti Imperial College, London School of Economics, University College Lontoossa ja kuningas 's College London, kaikki ovat osa Lontoon University)

St. Andrews sijaitsee Skotlannissa ja tunnetaan koti golf. Yksi viidentoista Skotlannin yliopistojen, University of St Andrews sijaitsee siellä. Se on myös vanhin Skotlannin yliopisto, perustettu vuonna 1410.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen Maisterin tutkinnot Esittävät taiteetssa Saint Andrews Iso-Britanniassa 2021

2 tulosta kohteessa Esittävät taiteet, Saint Andrews Filter

MLitt Playwriting ja käsikirjoittaminen

University of St Andrews
Maisteri
06 Syys 2021
<
Täyspäiväinen
31 Tammi 2021
Englanti
Kampus

Playittikirjoituksen ja käsikirjoituksen MLitt tarjoaa portin ammattimaailmaan näyttämölle, radiosta tai näytölle.

Lue lisää

Pyhän musiikin päällikkö

University of St Andrews
Maisteri
25 Tammi 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

Sakraalisen musiikin MLitt tarjoaa ainutlaatuisen monitieteisen muodostumisen pyhässä musiikissa muusikoille, tutkijoille ja taiteellisen palvelun johtajille. Sitä opettavat y ...

Lue lisää