1701 Maisteri Ohjelmat sisään Espanja for 2024

Maisteri Ohjelmat sisään Espanja for 2024Filter
    • Barcelona, Espanja

    Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Elämme globaalissa maailmassa, jossa valitsevat lisääntyvässä keskittäminen toiminnassaan. Tässä ympäristössä, logistiikan, toiminta, osto, hankinta ja jakelu niiden tuotteita tai palveluja tullut olennainen pilari eriyttämistä ja asiakaspalvelua. Lisäksi Barcelona on määritetty yksi tärkeimmistä kaupungeista Euroopassa logistiikan, sekä sen sijainti ja tilat ja infrastruktuurin toimijoiden ja siksi useissa alan yritysten.

    • Madrid, Espanja
    • London, Yhdistynyt kuningaskunta
    • + 2 more

    Täysaikainen

    15 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Kokopäiväinen maisteri, Conférence des Grandes Écolesin akkreditoima Ranskassa. Madridin ja Lontoon ESCP Business Schoolin kampuksilla opetettu kiinteistöalan MSc tarjoaa sinulle tarvittavat taidot ja verkostoitumisen menestyäksesi tällä kiehtovalla ja kilpailukykyisellä alalla kansainvälisessä liiketoiminnassa. Maailmankuulun tiedekunnan ja vierailevien asiantuntijoiden opettamana osallistujat saavat huippuluokan koulutuksen, jossa yhdistyvät teoria ja soveltuvuus todelliseen maailmaan tullakseen alan johtajiksi.

    • Valencia, Espanja

    Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Espanja

    Double University Master's Degree in Integrated Management Laatu-, ympäristö- ja työriskien ehkäisy on erittäin kysytty tutkinto liike-elämän alalla, täydellinen täydennys ja apu korkeakoulututkinnon suorittaneille opiskelijoille, jotka haluavat mennä töihin alalle.

    • Online

    Osa-aikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Ranskan kieli, Englanti

    Globaalistuneessa ja kilpailukykyisessä maailmassa, jossa yritysten nykyisyys ja tulevaisuus ovat ulkomaisilla markkinoilla, EMIB-ohjelma tarjoaa ratkaisun kansainvälisen asioihin ja ulkomaankauppaan liittyvän ammattitaidon kasvavaan kysyntään.

    • Madrid, Espanja

    Täysaikainen

    12 kuukaudet

    Kampuksella

    Espanja

    Yritysmaailma vaatii kokeneita ammattilaisia, joilla on pitkälle kehittynyt tietämys tehokkaan johtamisen eri osa-alueilta, mutta samalla vaativat henkilökohtaisia taitoja, kuten joustavuutta, sopeutumiskykyä, pohdintaa, päättäväisyyttä ja luovuutta.Heidän on hallittava ja käytettävä monenlaisia johtamistekniikoita, mukaan lukien tietoisuus viimeisimmästä teoreettisesta tiedosta ja nykyisistä markkinatrendeistä liike-elämässä.

    • Community of Madrid, Espanja

    Täysaikainen

    12 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Espanja

    Kestävän kehityksen ja kiertotalouden verkkomaisteri käsittelee perusteellisesti ESG/ASG-tekijöiden hallintaa, YK:n kestävän kehityksen tavoitteita, kestävän rahoituksen kehittämistä sekä Big Datan ja Smart Datan soveltamista tällä alalla. Tämä on kestävän kehityksen koulutus, joka on suunniteltu opiskelijoille, jotta he voivat hankkia realistisen ja erittäin käytännöllisen vision kestävästä kehityksestä.

    • Barcelona, Espanja

    Täysaikainen

    9 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Master in FinTech &; Business Analytics integroitu FinTech- ja liiketoimintaohjelma, joka tislaa teknologian ja liiketoiminta-analytiikan sovellusten tärkeimmät näkökohdat kattavaksi maisteriohjelmaksi.

    • Madrid, Espanja

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    4 kuukaudet

    Sekoitettu

    Englanti, Espanja

    Yhdistä maailman kirkkaimpiin mieliin Espanjan ainoalla Executive Master -mestarilla, joka on suunniteltu yhteistyössä MIT Sloan School of Managementin kanssa. Tämä Executive Master valmistaa sinut tunnistamaan mahdollisuuksia ja kehittämään innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja digitaalisessa kaupankäynnissä, tekoälyssä ja esineiden internetissä, joiden avulla voidaan johtaa nykyisten ja tulevien markkinoiden haasteisiin.

    • Barcelona, Espanja

    Osa-aikainen

    9 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti, Espanja

    Kaikkein kunnianhimoisin leivonnainen ohjelmamme. Aloita urasi ammattikonditoriakokkina mestarikonditoriadiplomillamme oppimalla kaiken perusteista korkeimpaan erikoistumistasoon. 360 asteen kokemus ammattimaisen leivonnaisten ja suklaanvalmistuksen maailmassa.

    • Online

    Täysaikainen

    12 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Espanja

    Yliopiston päivystys- ja hätäsairaanhoitajan jatko-opinnot kattavat ensiapu- ja hätäsairaanhoidon syventämiseen liittyvät näkökohdat sen kaikissa toimintakonteksteissa.

    • Online

    Osa-aikainen

    9 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Urheilupsykologian maisteriohjelma verkossa on 9 kuukauden ohjelma, jonka avulla opiskelijat voivat erikoistua interventio-ohjelmien suunnitteluun ja toteutukseen tällä psykologian alalla. Ohjelman aikana opit soveltamaan urheilupsykologisissa ympäristöissä hankkimiasi tietoja, taitoja ja pätevyyksiä ammattimaisen lähestymistavan ja käytännön näkökulman avulla. Opiskelet verkossa arvostetun tiedekunnan ohjauksessa, joka tarjoaa sinulle tämän todellisen lähestymistavan ammatilliseen käytäntöön.

    • Barcelona, Espanja

    Täysaikainen

    9 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Suunnittele, rakenna ja hallitse skaalattavia digitaalisia tuotteita. Digitaalisen tuotteen hallinnan Master on edistynein Master seuraavan sukupolven digitaalisten tuotteiden johtajille. Digitaalisen tuotehallinnan maisterin suorittamisen myötä saat teknisiä ja liiketoimintataitoja, joita suurin osa digitaaliyrityksistä ja startup-yrityksistä tarvitsee kehittää ja hallita luovia teknologiaratkaisuja.

    • Paris, Ranska
    • Madrid, Espanja

    Osa-aikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    AMOS: n Global Sports Business Masterin toimittavat kansainvälisen urheilualan asiantuntijat, ja se vie opiskelijat käytännölliselle, ainutlaatuiselle matkalle kolmessa eri liiketoimintaympäristössä ympäri maailmaa - Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois -Amerikassa. Mestari on muotoiltu ja suunniteltu vuosien mittaan vastaamaan ikuisesti muuttuvan urheiluteollisuuden tarpeita.

    • Barcelona, Espanja

    Täysaikainen

    12 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    TBS MSc International Financial Management & Control antaa sinulle osaamisen, jota tarvitaan monimutkaisten talous- ja hallintoongelmien analysointiin, huipputeknisillä tietojen analysointitekniikoilla ja tekniikoilla.

    • Online Spain

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Englanti

    Master in Luxury Brand and Business Management tarjoaa opiskelijoille strategisen näkemyksen alan mahdollisuuksista tarjoamalla edistyneitä taitoja luksusyrityksen päätehtävissä: viestintä ja markkinointi, brändäys, vähittäiskauppa, rahoitus ja kirjanpito.