MASTERSTUDIES

Suositut Maisteriohjelmat Sabadell Espanjassa 2021

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Master on jatko-tason akateeminen ohjelma, joka vie noin kaksi vuotta pidemmälle kandidaatin vastaanottamaan. Mestarin tarjotaan monissa eri erikoisuuksia, ja riippuen koulu, ne voivat myös tarjota verkossa tai henkilökohtaisesti. Ansaita Master saattaa lisätä työmahdollisuuksia valmistuneet.

 

 

Espanja (Spanish: España) on monipuolinen maa jakaa Iberian niemimaan Portugalin kanssa länsipäässä Välimerelle. Espanja pidetään eksoottinen maa Euroopassa, koska sen ystävälliset asukkaat ja rento elämäntyyli. Normaali kesto yliopiston kurssit Espanjassa on 4 vuotta, paitsi lääketieteen ja kaksinkertainen astetta, mikä on 6. Madrid ja Barcelona ovat tunnettuja kaupungeissa ympäri maailmaa sen keittiö, vilkas yöelämä, ja maailmankuulu kansanperinne ja juhlat.

Sabadell kaupunki sijaitsee maakunnassa Espanjan Kataloniassa. On myös nimitystä villa kaupunki Espanjassa. Sabadell väkiluku on 200000 asukasta. Se on yli 5 yliopistoissa.

Selaa maisterin tutkintoja Espanjassa Sabadell 2021

Tulokset Filter

Master käyttöliittymäsuunnittelussa ja käyttökokemuksessa (UI / UX Design)

ESDi - Design School
Maisteri
<
Täyspäiväinen
Espanjalainen
Englanti
Kampus
Online

Tietoyhteiskunnassa, joka on merkitty käyttäjän aktiivisella osallistumisella, käyttöliittymästä tulee ihmisten ja esineiden välisen vuorovaikutuksen peruselementti. Käyttölii ...

Lue lisää