Maisteriohjelma Etiikkassa Pohjois-Amerikka

Täältä löydät Maisteriohjelmat Etiikkassa Pohjois-Amerikka 2018

Etiikka

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Etiikka on filosofian haara koskee määrittämiseksi, mikä on oikein ja mikä väärin. Se sisältää vastikkeen aiheita, kuten oikeus-, moraali, uskonto, hyvä, ja paha. Näitä aiheita on tutkittu tuhansia vuosia.

Yhdysvallat yleisesti kutsutaan Yhdysvalloissa, on liittotasavalta, joka koostuu viiteenkymmeneen osavaltioon ja liittovaltion alueella. 48 yhtenäiseen jäsenvaltioiden ja liittovaltion alueella Washington, DC ovat ensimmäinen Pohjois-Amerikan välillä Kanadassa ja Meksikossa. Alaskan osavaltiosta on Luoteis-Pohjois-Amerikassa, Länsi-Kanadan ja itään Venäjän halki Beringin salmen ja valtion Havaijin on saaristossa puolivälissä Pohjois-Tyynenmeren. Maalla on myös viisi asuttu ja yhdeksän asumattomilla alueilla Tyynenmeren ja Karibian.

Täältä löydät Maisteriohjelmat Etiikkassa Pohjois-Amerikka 2018

Näytä lisää

Erikoistunut Opintoja Etiikka

Université du Québec à Rimouski UQAR
Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) etiikan aikoo hankkia kattavaa tietoa teorioita, käsitteitä ja työkaluja etiikan ja filosofian ajatella kriittisesti ja jäsennelty ajankohtaisista asioista ja puuttua sosiaalinen, ammatillista tai organisaation. [+]

Erikoistuneen jatko tutkintotodistus (DESS) etiikan aikoo hankkia kattavaa tietoa teorioita, käsitteitä ja työkaluja etiikan ja filosofian ajatella kriittisesti ja jäsennelty ajankohtaisista asioista ja puuttua sosiaalinen, ammatillista tai organisaation.

yleisö

vanhempi etiikka syklit ohjelmia palvelemaan laaja asiakaskunta, erityisesti opiskelijoille, jotka ovat juuri valmistunut kandidaatin henkilöille jo mukana työssä ja jotka ovat kiinnostuneita eettisiä pohdintaa. Ne ovat avoin hakijoille kandidaatin tutkinto, riippumatta kuria.

Työpaikat

suuria työnantajia

Jotkut työnantajat jonka toimikausi on suoraan keskittynyt etiikasta nimenomaan rekrytoida eettisiä valmistuneet. Tämä on yksi tapaus:... [-]


MA In Ethics

Université du Québec à Rimouski UQAR
Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Kanada Rimouski Lévis

MA Ethics tavoitteena on hankkia kokonaisvaltainen käsitys teorioita, käsitteitä ja työkaluja etiikan ja filosofian valtuuttaa heidät ajattelemaan kriittisesti ja jäsennelty ajankohtaisista asioista, jotta valaisee yksilöllisiä ja kollektiivisia valintoja . [+]

MA Ethics tavoitteena on hankkia kokonaisvaltainen käsitys teorioita, käsitteitä ja työkaluja etiikan ja filosofian valtuuttaa heidät ajattelemaan kriittisesti ja jäsennelty ajankohtaisista asioista, jotta valaisee yksilöllisiä ja kollektiivisia valintoja .

Tutkimusaiheet tällä alalla on määritelty seuraavia aiheita:

maahanmuutto ja kansalaisuus; kansainväliset ja kulttuurien väliset suhteet; ihmisoikeudet; tekniikan, tieteen ja biolääketieteen kehitystä; hallinnointi julkisen ja yksityisen hallinnon; kritiikin ideologia.

Ohjelman rakenne

MA Ethics laatii sekä työpaikalla ja tutkimusta. Koska se on tyytyväinen opiskelijoille kaikille tieteenaloille, se sisältää merkittävän opetusta (21 op), jotta hankkia olennaisen tiedon etiikka.... [-]


Master (MSC) Bioetiikan

School Of Professional Studies - Columbia University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 3 - 6 lukukautta September 2018 Yhdysvallat New York + 1 lisää

Master of Science in bioetiikan, osa Columbian yliopiston sovellus bioetiikan, jossa myös Online Sertifiointi ammatillisista saavutuksista ja Online Noncredit kursseja, perustein opiskelijat historialliset, filosofiset, oikeudelliset ja sosiaalisen tieteelliset lähestymistavat ja malleja vastata bioetiikan haasteisiin. [+]

Koskevat kysymykset eettisiä, oikeudellisia ja yhteiskunnallisia vaikutuksia bioteknologian ja biolääketieteen yhä perustuu sekä Yhdysvalloissa ja ulkomailla. Vuodesta kantasolututkimuksesta terveydenhuollon uudistus, näistä aiheista liittyy kriittisiä ongelmia risteyksissä lain, yhteiskunta, kulttuuri, julkinen politiikka, filosofia, uskonto, taloustiede, ja historia.

Tutkijat, terveydenhuollon tarjoajat, ja poliittiset päättäjät kohdata miten lähestyä näitä monimutkaisia ​​kysymyksiä, mutta tieteen ja teknologian edistysaskeleet ovat pitkälle nopeampaa kykymme ymmärtää tai tehdä keskeiset päätökset näistä asioista.

Master of Science in bioetiikan, Osa Columbian yliopiston sovellus bioetiikan, jossa myös Online Sertifiointi ammatillisista saavutuksista ja Online Noncredit kursseja, perustein opiskelijat historialliset, filosofiset, oikeudelliset ja sosiaalisen tieteelliset lähestymistavat ja malleja vastata bioetiikan haasteisiin. Ohjelma valmistaa opiskelijat työskentelemään eri tehtävissä tämän uuden ja yhä kasvava ala, ja sisältää pitoisuus globaali bioetiikkaa - ensimmäinen laatuaan Yhdysvalloissa.... [-]