Filter
Maisterin tutkinnot
Pohjois-Amerikka

Täältä löydät Maisteriohjelmat Etiikkassa Pohjois-Amerikka 2019

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Tutkimus etiikka liittyy filosofinen huomioon sellaisia ​​käsitteitä kuin hyvä, paha, oikea ja väärä. Kohteena on useita alikenttiä, kuten poliittinen etiikka, liiketoiminnan etiikka, akateeminen etiikka, ja kulttuuriin etiikka.

Yhdysvallat yleisesti kutsutaan Yhdysvalloissa, on liittotasavalta, joka koostuu viiteenkymmeneen osavaltioon ja liittovaltion alueella. 48 yhtenäiseen jäsenvaltioiden ja liittovaltion alueella Washington, DC ovat ensimmäinen Pohjois-Amerikan välillä Kanadassa ja Meksikossa. Alaskan osavaltiosta on Luoteis-Pohjois-Amerikassa, Länsi-Kanadan ja itään Venäjän halki Beringin salmen ja valtion Havaijin on saaristossa puolivälissä Pohjois-Tyynenmeren. Maalla on myös viisi asuttu ja yhdeksän asumattomilla alueilla Tyynenmeren ja Karibian.

Täältä löydät Maisteriohjelmat Etiikkassa Pohjois-Amerikka 2019

Read More Read Less
Other options within this field of study:

1 Results in Etiikka, Pohjois-Amerikka

School Of Professional Studies - Columbia University

Master of Science in bioetiikan, osa Columbian yliopiston sovellus bioetiikan, jossa myös Online Sertifiointi ammatillisista saavutuksista ja Online Noncredit kursseja, p ... [+]

Koskevat kysymykset eettisiä, oikeudellisia ja yhteiskunnallisia vaikutuksia bioteknologian ja biolääketieteen yhä perustuu sekä Yhdysvalloissa ja ulkomailla. Vuodesta kantasolututkimuksesta terveydenhuollon uudistus, näistä aiheista liittyy kriittisiä ongelmia risteyksissä lain, yhteiskunta, kulttuuri, julkinen politiikka, filosofia, uskonto, taloustiede, ja historia.

Tutkijat, terveydenhuollon tarjoajat, ja poliittiset päättäjät kohdata miten lähestyä näitä monimutkaisia ​​kysymyksiä, mutta tieteen ja teknologian edistysaskeleet ovat pitkälle nopeampaa kykymme ymmärtää tai tehdä keskeiset päätökset näistä asioista.

Master of Science in bioetiikan, Osa Columbian yliopiston sovellus bioetiikan, jossa myös Online Sertifiointi ammatillisista saavutuksista ja Online Noncredit kursseja, perustein opiskelijat historialliset, filosofiset, oikeudelliset ja sosiaalisen tieteelliset lähestymistavat ja malleja vastata bioetiikan haasteisiin. Ohjelma valmistaa opiskelijat työskentelemään eri tehtävissä tämän uuden ja yhä kasvava ala, ja sisältää pitoisuus globaali bioetiikkaa - ensimmäinen laatuaan Yhdysvalloissa.... [-]

Yhdysvallat New York
September 2019
Full-time
Part-time
3 - 6 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi