Maisteriohjelma Etiikkassa Pohjois-Amerikka

Täältä löydät Maisteriohjelmat Etiikkassa Pohjois-Amerikka 2018/2019

Etiikka

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Etiikka on filosofian haara koskee määrittämiseksi, mikä on oikein ja mikä väärin. Se sisältää vastikkeen aiheita, kuten oikeus-, moraali, uskonto, hyvä, ja paha. Näitä aiheita on tutkittu tuhansia vuosia.

Yhdysvallat yleisesti kutsutaan Yhdysvalloissa, on liittotasavalta, joka koostuu viiteenkymmeneen osavaltioon ja liittovaltion alueella. 48 yhtenäiseen jäsenvaltioiden ja liittovaltion alueella Washington, DC ovat ensimmäinen Pohjois-Amerikan välillä Kanadassa ja Meksikossa. Alaskan osavaltiosta on Luoteis-Pohjois-Amerikassa, Länsi-Kanadan ja itään Venäjän halki Beringin salmen ja valtion Havaijin on saaristossa puolivälissä Pohjois-Tyynenmeren. Maalla on myös viisi asuttu ja yhdeksän asumattomilla alueilla Tyynenmeren ja Karibian.

Täältä löydät Maisteriohjelmat Etiikkassa Pohjois-Amerikka 2018/2019

Näytä lisää

Master (MSC) bioetiikan

School Of Professional Studies - Columbia University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 3 - 6 lukukautta September 2019 Yhdysvallat New York + 1 lisää

Master of Science in bioetiikan, osa Columbian yliopiston sovellus bioetiikan, jossa myös Online Sertifiointi ammatillisista saavutuksista ja Online Noncredit kursseja, perustein opiskelijat historialliset, filosofiset, oikeudelliset ja sosiaalisen tieteelliset lähestymistavat ja malleja vastata bioetiikan haasteisiin. [+]

Koskevat kysymykset eettisiä, oikeudellisia ja yhteiskunnallisia vaikutuksia bioteknologian ja biolääketieteen yhä perustuu sekä Yhdysvalloissa ja ulkomailla. Vuodesta kantasolututkimuksesta terveydenhuollon uudistus, näistä aiheista liittyy kriittisiä ongelmia risteyksissä lain, yhteiskunta, kulttuuri, julkinen politiikka, filosofia, uskonto, taloustiede, ja historia.

Tutkijat, terveydenhuollon tarjoajat, ja poliittiset päättäjät kohdata miten lähestyä näitä monimutkaisia ​​kysymyksiä, mutta tieteen ja teknologian edistysaskeleet ovat pitkälle nopeampaa kykymme ymmärtää tai tehdä keskeiset päätökset näistä asioista.

Master of Science in bioetiikan, Osa Columbian yliopiston sovellus bioetiikan, jossa myös Online Sertifiointi ammatillisista saavutuksista ja Online Noncredit kursseja, perustein opiskelijat historialliset, filosofiset, oikeudelliset ja sosiaalisen tieteelliset lähestymistavat ja malleja vastata bioetiikan haasteisiin. Ohjelma valmistaa opiskelijat työskentelemään eri tehtävissä tämän uuden ja yhä kasvava ala, ja sisältää pitoisuus globaali bioetiikkaa - ensimmäinen laatuaan Yhdysvalloissa.... [-]