MASTERSTUDIES

Tutustu Osa-aikainen Maisteriohjelmat Globaali hallintossa Oseaniassa 2020

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Ottaa asioita kansainvälisellä tasolla vaatii jonkin verran tietoa siitä, mitä maailmanmarkkinoilla tarvitsee. Sellaisena se vaatii saat oikeat taidot, joita voidaan saanut tekemällä Master Global Management.

Oseania tunnetaan myös Oceanica on alue keskittyy saarilla trooppisen Tyynellämerellä. [4] lausunnot siitä, mikä Oseania vaihtelevat kolmen seutukunnissa Melanesia, Mikronesia ja Polynesia [5], laajemmin, koko saaristoalueella Aasian ja Amerikan, kuten Australia ja Malaiji Saaristo.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Globaali hallintossa Oseaniassa 2020

2 tulosta kohteessa Globaali hallinto, Oseania Filter

Päällikön globaali liikkeenjohdon ja Master globaalin markkinoinnin

Victoria University of Wellington, Business School
Johtamiskurssit 01 November 2019 Full-time Englanti Opetus kampuksella

Ota seuraava askel ja saada päteviä vastaamaan kysyntään ja markkinoinnin opiskelijoille, jotka ovat taidot ankkuroitua liiketoiminnan strategioita globaalissa kontekstissa. ...

Lue lisää

Mestari Global Project Management (Advanced)

Torrens University Australia
Johtamiskurssit 20 February 2020 Full-time Part-time Englanti Opetus kampuksella Online

Tarkenna ja syventää ymmärrystäsi kaikista projektihallinnassa olevista prosesseista. Master of Global Project Management ja Master of Global Project Management (Advanced) kur ...

Lue lisää