Filter
Maisterin tutkinnot
Pohjois-Amerikka Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Näytä kaikki Osa-aikainen Maisteriohjelmat Globaali hallintossa Pohjois-Amerikka 2020

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Globaali hallinta auttaa valmistautumaan ihmisiä toimimaan ympäri maailmaa samalla säilyttäen kulttuurisen herkkyyden ja kunnioittaa. Yksilöt, jotka tutkivat globaalin hallinnan oppia johtajuutta ja johtamiskäytäntöjä sekä yhteiskunnallinen tulli voidakseen toimia tehokkaasti kansainvälisellä tasolla.

Yhdysvallat sijaitsee Pohjois-Amerikan mantereen. Se on kolmanneksi suurin maa koko maailmassa. Se on suhteellisen lyhyt historia verrattuna muihin maailman kansat, on yksi maailman 's suurimpia talouksia, ja on yksi maailman ' s kaikkein eri väestöryhmien.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Globaali hallintossa Pohjois-Amerikka 2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Globaali hallinto, Pohjois-Amerikka

Royal Roads University

Master of Global Management-tutkinto tarjoaa jatkotutkinnon kansainvälisen liikkeenjohdon koulutuksen, jonka avulla voit kehittää ja osoittaa kykyjä hallita yli rajojen j ... [+]

Suositut Osa-aikainen Maisterit Globaali hallintossa Pohjois-Amerikka.

Yleiskatsaus

Kansainvälinen liiketoiminta nykypäivän taloudessa edellyttää, että ammattilaisilla on käytännön kokemuksen ja akateemisen tietoisuuden näkökulma - ihanteellinen yhdistelmä valmiita taitoja ihmisten ja hankkeiden johtamiseen ja johtamiseen monimutkaisessa globaalissa markkinapaikassa.

Master of Global Management on 42 luotto, kansainvälinen yritysjohtamisen tutkinto, joka on suunniteltu erityisesti ammattilaisille, jotka haluavat suorittaa herkkyyttä ja ketteryyttä globaalissa työpaikassa. Ohjelmaan on sovellettava vähintään kaksi vuotta, kokopäiväinen, asianmukainen työkokemus. Tarjoamme käytännön ohjelmaa, jossa saat tietoa, joka luo yhteyksiä Kanadaan ja ympäri maailmaa toimivien ammattilaisten kanssa. Tämän ohjelman suorittaneet ovat täysin ammattitaitoisia, työvalmiita johtajia ja johtajia, joilla on globaali ajattelutapa, kulttuuritietoisuus ja ymmärrys siitä, millä tavoin tietojenkäsittely, kuten kirjanpito ja laki, vaihtelevat teollisuuden ja markkinoiden mukaan.... [-]

Kanada Victoria
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
12 - 19 kuukautta
Kampus
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi