MASTERSTUDIES

Vertaa Osa-aikainen Maisteriohjelmat Globaali toimitusketjujen hallintassa Aasia 2020

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Tutkimuksessa globaalin toimitusketjun hallinta on laaja kenttä, joka tutkii tuotanto ja jakelu ympäri maailmaa. Opiskelijat tällä alalla voitaisiin varautua uran tuonti mukaan lukien johtaja, sopimus neuvottelija, tukea analyytikko tai johtaja toimitusketjun toimintaa.

Opiskelijat, jotka suorittavat osan tutkinnostaan ​​Aasiassa kannatus lisääntyy. Tällä hetkellä toinen ja kolmanneksi suurin taloudet ovat Aasiassa. Rajoituksetta opiskelijat ovat kuvanneet aikaa Aasiassa paras kokemus elämänsä. Nykyään kolme neljästä väkirikkain maailman maissa ovat Aasiassa: Kiinassa, Intiassa ja Indonesiassa.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Globaali toimitusketjujen hallintassa Aasia 2020

1 tulosta kohteessa Globaali toimitusketjujen hallinta, Aasia Filter

Toimiala- ja toimitusketjun hallinta (GEMOS)

MIP Politecnico di Milano School of Management
Kampus Part-time 12 kuukautta Request Info Italia Milano Espanja Barcelona Kiina Peking + 4 lisää

Globaali johtava päällikkö operaatioiden ja toimitusketjun hallinnassa (GEMOS) on kaksitoista kuukautta kestävä ohjelma, jota opetetaan kampuksella kahdessa eurooppalaisessa koulussa, MIP Politecnico di Milano Milanossa (Italia) ja EADA Business School Barcelonassa (Espanja), yhdessä erityinen kansainvälinen viikko Pekingin Jiaotong-yliopistossa Kiinassa. Kurssin tavoitteena on ohjata työskenteleviä avainhenkilöitä nykyaikaisen toiminnan ja toimitusketjun hallinnan avaintekijöistä ja teorioista.