MASTERSTUDIES

Näytä kaikki Osa-aikainen Maisteriohjelmat Globaali toimitusketjujen hallintassa Espanjassa 2020

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Opetusohjelmia, jotka tarjoavat globaalien toimitusketjujen hallintaan keskittyvät usein liiketoiminnan käytäntöihin, ongelmanratkaisukykyä ja kansainvälisen toimitusketjun hallinnan käsitteitä. Business juridiikan, markkinointi, talous, jakelukanavat ja tuotannon ennustaminen on joitakin käsitteitä, jotka voidaan tutkia.

Espanja, virallisesti Espanjan kuningaskunta, on suvereeni valtio ja jäsenvaltion Euroopan unionin. Se sijaitsee Iberian niemimaalla Lounais-Euroopassa. Espanjan yliopistot säännellä pääsyä oman astetta ja ne korjata akateemisen maksuja. Ne voivat myös tarjota epävirallinen jatkotutkintoja. Pääkaupunki Madrid on mahdollisesti eniten baareja asukasta kohden tahansa Euroopan kaupungeista ja hyvin aktiivinen yöelämä.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Globaali toimitusketjujen hallintassa Espanjassa 2020

2 tulosta kohteessa Globaali toimitusketjujen hallinta, Espanja Filter

Toimitusketjun hallinta

OBS Business School
Online Full-time Part-time 10 kuukautta Request Info Espanja Barcelona + 1 lisää

Online-logistiikkamestari, joka tarjoaa avaimet perinteisten liiketoimintamallien muuttumiseen. Master toimitusketjun hallinnassa

Toimiala- ja toimitusketjun hallinta (GEMOS)

MIP Politecnico di Milano School of Management
Kampus Part-time 12 kuukautta Request Info Italia Milano Espanja Barcelona Kiina Peking + 4 lisää

Globaali johtava päällikkö operaatioiden ja toimitusketjun hallinnassa (GEMOS) on kaksitoista kuukautta kestävä ohjelma, jota opetetaan kampuksella kahdessa eurooppalaisessa koulussa, MIP Politecnico di Milano Milanossa (Italia) ja EADA Business School Barcelonassa (Espanja), yhdessä erityinen kansainvälinen viikko Pekingin Jiaotong-yliopistossa Kiinassa. Kurssin tavoitteena on ohjata työskenteleviä avainhenkilöitä nykyaikaisen toiminnan ja toimitusketjun hallinnan avaintekijöistä ja teorioista.