Filter
Maisterin tutkinnot
Italia Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Näytä kaikki Osa-aikainen Maisteriohjelmat Globaali toimitusketjujen hallintassa Italiassa 2020

Master-tason tutkimuksiin osallistuu erikoistunut tutkimus tutkimuksen tai alueen ammatillisen harjoittelu. Ansaita maisterin tutkinto osoittaa korkeampi hallintaa aihe. Ansaita maisterin tutkinnon voi kestää vuodesta kolmeen tai neljään vuoteen. Ennen kuin voi valmistua, sinun pitää yleensä kirjoittaa ja puolustaa opinnäytetyön, pitkä paperi, joka on huipentuma oman erikoistunut tutkimus.

Maisterin tutkinto Supply Chain Management tarjoaa osaamista hyvän toimitusketjuja. Opiskelija perehtyy markkinoinnista, hankinta-, logistiikka-, varastonhallinta ja asiakassuhteet. Opiskelija voi suorittaa missä tahansa logistiikkaan liittyvien asentoon.

Italia, virallisesti Italian tasavalta, on yhtenäinen parlamentaarinen tasavalta Euroopan unionissa, joka sijaitsee Etelä-Euroopassa. Pohjoiseen, se rajojen Ranska, Sveitsi, Itävalta ja Slovenia sekä Alpeille.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Globaali toimitusketjujen hallintassa Italiassa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Globaali toimitusketjujen hallinta, Italia

MIP Politecnico di Milano School of Management

Globaali johtava päällikkö operaatioiden ja toimitusketjun hallinnassa (GEMOS) on kaksitoista kuukautta kestävä ohjelma, jota opetetaan kampuksella kahdessa eurooppalaise ... [+]

Tärkeimmät tiedotAloituspäivä: lokakuu 2019 Muoto: Osa-aikainenKesto: 12 kuukauttaOpetusmaksut: 16 500 euroaOpetuskieli: englantiPaikka: MIP Politecnico di Milano (Milano, Italia), EADA Business School (Barcelona, Espanja), Pekingin Jiaotong University (Kiina).Vaadittava pätevyys: vähintään viiden vuoden työkokemus ihanteellisesti Operations / Supply Chain Management -teollisuudessa.

Globaali johtava päällikkö operaatioiden ja toimitusketjun hallinnassa (GEMOS) on kaksitoista kuukautta kestävä ohjelma, jota opetetaan kampuksella kahdessa eurooppalaisessa koulussa, MIP Politecnico di Milano Milanossa (Italia) ja EADA Business School Barcelonassa (Espanja), yhdessä erityinen kansainvälinen viikko Pekingin Jiaotong-yliopistossa Kiinassa.... [-]

Italia Milano
Request Info
Englanti
Part-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi