Maisteriohjelma Hallinnon opinnotssa Liettuassa

Selaa Maisteriohjelmia Hallinnon opinnotssa Liettuassa 2018/2019

Hallinnon opinnot

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Akateemisessa maailmassa hallinnon alan opintojen tavoitteena on valmistaa päteviä ammattilaisia liike-elämän tarpeisiin. Opintojen aikana opiskelijoiden tulisi sisäistää niin liikkeenjohdon, vuorovaikutustaitojen ja tiimin osana työskentelyn keskeisimmät periaatteet.

Liettua, virallisesti Liettuan tasavallan on Pohjois-Euroopan maassa, suurin kolmesta Baltian maissa. Se sijaitsee pitkin Kaakkois rannalla Itämeren itään Ruotsissa ja Tanskassa. Yli 90% liettualaisista puhuu ainakin yhtä vierasta kieltä ja puolet väestöstä puhuu kahta vierasta kieltä, lähinnä Venäjän ja Englanti.

Parhaat Maisteriohjelmat Hallinnon opinnotssa Liettuassa 2018/2019

Näytä lisää

Julkishallinnon maisteri

Mykolas Romeris University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2019 Liettua Vilnius

Radboudin yliopisto - joka on Nijmegenissä (Hollanti) ja Mykolas Romeris University johtava julkishallinnon ja johtamisen tutkimusyliopisto, tarjoaa mahdollisuuden opiskella kaksoistutkintoon julkishallinnossa ja saada maisterin tutkinnosta vertaileva politiikka, hallinto ja yhteiskunta (COMPASS) yhdessä julkisen hallinnon maisterin kanssa. Julkishallinnon opinto-ohjelman tavoitteena on kehittää johtajuuden ja kriittisen analyysin osaamista nykyaikaisten julkisten ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden laaja-alaisesti. Näihin kuuluvat muun muassa henkilöstöhallinto, julkisen sektorin taloustiede, hallinto-oikeus ja sääntely, sähköinen hallinto, julkisen palvelun tarjoaminen. [+]

Parhaat Maisterit Hallinnon opinnotssa Liettuassa 2018/2019. Miksi tämä opinto-ohjelma?

Näkökulma. Tämä ohjelma tarjoaa "syvää" kansainvälistymistä. Kurssissasi työskentelet monipuolisella opiskelijaryhmällä ja opettajilla, joilla on erilaisia ​​taitoja, kokemuksia ja näkemyksiä siitä, millaista on julkinen johtaja ja miten asiat tehdään eri puolilla maailmaa. Taidot. Saat COMPASS-koulutustilanteessa merkittävät analyyttiset taidot, kun taas MRU: ssa keskitymme kehittämään johtamistaitoja lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteiden saavuttamiseksi julkisessa toimistossa, jossa rakenteettomat ongelmat, epäselvät sidosryhmien edut ovat epäselviä ja rutiininomaiset määräajat ovat rutiineja.

... [-]

Maisteriksi tulevissa ennakointi ja strateginen hallinto

Kazimieras Simonavicius University
Opetus kampuksella Osa-aikainen 18 kuukautta September 2019 Liettua Vilnius

Tulevaisuuden ennakoinnin ja Strategic Governance on ensimmäinen koulutusohjelmaa tulevien tutkimusten Liettuassa. Ohjelma yhdistää monitieteisyyttä, täydentävät ja kiinteä universaalisuus asiaa osaamista, joka luo mahdollisuuksia integroitumista paremmin jatkuvasti muuttuvilla työmarkkinoilla: oivalluksia menetelmiä opetetaan, että voidaan soveltaa eri alueilla ja eri tasoilla, ohjaamalla ne kykyjä strategista mallintaminen sosiaaliset, taloudelliset, poliittiset, kulttuuriset ja teknisten prosessien sekä tulevaisuuden muokkaamisessa osaamisyhteiskunnan. [+]

Tulevaisuuden ennakoinnin ja Strategic Governance on ensimmäinen koulutusohjelmaa tulevien tutkimusten Liettuassa. Ohjelma yhdistää monitieteisyyttä, täydentävät ja kiinteä universaalisuus asiaa osaamista, joka luo mahdollisuuksia integroitumista paremmin jatkuvasti muuttuvilla työmarkkinoilla: oivalluksia menetelmiä opetetaan, että voidaan soveltaa eri alueilla ja eri tasoilla, ohjaamalla ne kykyjä strategista mallintaminen sosiaaliset, taloudelliset, poliittiset, kulttuuriset ja teknisten prosessien sekä tulevaisuuden muokkaamisessa osaamisyhteiskunnan.

Tavoitteena Tulevaisuuden ennakoinnin ja Strategic Governance ohjelma on valmistaa huipputason julkisen hallinnon asiantuntijat, jotka kykenevät ymmärtämään monimutkaisia ​​johdon suhteet kiinteästi monivaiheinen ja muuttuvassa ympäristössä maailmanlaajuisesti. Tutkinnon ohjelman voivat: 1. soveltaa tulevaisuuden ennakointiin menetelmiä samalla muotoilla julkisen hallinnon politiikkaa ja taloudellista toimintaa.... [-]