Maisteriohjelma Hallinnon opinnotssa Malesiassa

Selaa Maisteriohjelmia Hallinnon opinnotssa Malesiassa 2019

Hallinnon opinnot

Edut Masters ulottuvat parantaa tuottopotentiaalin. He voivat tarjota sinulle henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia valmiuksia nopeuttaa kehitystä. Ne ovat myös mahdollisuus erottautua oman ikäisensä, joista monet ovat samanlaiset tason ja perustutkintoa pätevyys.

Akateemisessa maailmassa hallinnon alan opintojen tavoitteena on valmistaa päteviä ammattilaisia liike-elämän tarpeisiin. Opintojen aikana opiskelijoiden tulisi sisäistää niin liikkeenjohdon, vuorovaikutustaitojen ja tiimin osana työskentelyn keskeisimmät periaatteet.

Malesia on liittovaltion perustuslaillinen monarkia Kaakkois-Aasiassa. Se koostuu kolmestatoista valtioiden ja kolme liittovaltion alueella ja on yhteensä alasta on 329847 neliökilometriä erottaa Etelä-Kiinan merellä kahteen samankokoisten alueiden Malakka ja Malesian Borneo.

Parhaat Maisteriohjelmat Hallinnon opinnotssa Malesiassa 2019

Näytä lisää

Master inhimillisten voimavarojen kehittämisen

HELP University
Opetus kampuksella Osa-aikainen January 2019 Malesia Kuala Lumpur

Ohjelma on suunniteltu varustamaan HR ammattilaisten tai niille pyrkivien olettaa vanhempi HR roolit, joilla on vahva monitieteinen perusta ja joukko johtamistaitoja [+]

Ohjelma on suunniteltu varustamaan HR ammattilaisten tai niille pyrkivien olettaa vanhempi HR roolit, joilla on vahva monitieteinen perusta ja joukko johtamistaitoja olettaa useita johtotehtäviä ja näkyvästi vastuussa liiketoiminnan tuloksia.

Opiskelija kehittää taitoja tutkia kärjessä käsitteitä, liike oivalluksia, parhaita käytäntöjä ja tapaustutkimuksia liittyvät esimerkiksi Integrated Talent Management, Osallistuva henkilöstö, HR muunnokset, strateginen suunnittelu ja organisaation kehityksen ja muutoksen.

HR on elintärkeä johdon rooli, mutta suurin osa ohjelmia HR HR toiminnallinen valmennus, HELP Master HR Development siltoja että tieto kuilu.

... [-]

mestari henkilöstöhallinnon

Asia e University
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Osa-aikainen 18 - 20 kuukautta January 2019 Malesia Kuala Lumpur

Nykypäivän erittäin kilpailukykyinen toimintaympäristö, tehtävät ja velvollisuudet HRM ammattilaisten on erittäin kriittinen onnistumisen yrityksen tai organisaation.HRM ammattilaisten on tiedettävä uusimmat [+]

Master of Human Resource Management Nykypäivän erittäin kilpailukykyinen toimintaympäristö, tehtävät ja velvollisuudet HRM ammattilaisten on erittäin kriittinen onnistumisen yrityksen tai organisaation. HRM ammattilaisten on tiedettävä uusimmat asioita, trendit, lainsäädäntöä ja parhaita käytäntöjä, jotka vaikuttavat HR-ja hallintoasioissa.

AeU Master HRM tarjoaa henkilöstöhallinnon ammattilaisten taitoja ja pätevyyttä ottamaan johtotehtäviin. Ohjelma on tarjolla osa-aikaisesti, sopii kiireisen työpäivän aikuisille etsivät uusia vahvuuksia nykyistä ansioluettelo koulutukseen.

&nbsp

LYHYESTI

• Osa-aikainen ohjelma, joka voidaan tehdä 2 vuoden kuluessa.... [-]


Liikenteen ja logistiikan päällikkö

Malaysia University of Science and Technology
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 18 kuukautta January 2019 Malesia Petaling Jaya

Liikenne MSc [+]

Liikenne MSc

Jokainen ihminen ja kaikki teollisuus maailmassa vaikuttavat ja riippuvat kuljetuksesta ja logistiikasta. Näin ollen on olemassa niin monenlaisia ​​uranäkymiä tässä jännittävässä, nopeassa ja muuttuvassa sektorissa. Liikenteessä ja logistiikassa työskenteleviä henkilöitä pidetään jatkuvasti varpaissaan. Teollisuuden on oltava joustava, jotta voidaan ottaa huomioon yleisen mielipiteen, hallituksen päätösten ja ympäristötekijöiden vaikutus.

Liikenteessä ja logistiikassa Master of Science -ohjelma tarjoaa mahdollisuuden viimeaikaisiin tutkinnon suorittaneisiin sekä työskenteleviin ammattilaisiin, jotka haluavat päästä nopeasti kasvavaan ja dynaamiseen kuljetusalaan ja logistiikkaan. Liikenteessä ja logistiikassa on suoraan tai välillisesti monia toimijoita, jotka toimivat mm. Julkisen liikenteen ja joukkoliikenteen, lentoyhtiöiden, lentokenttien, merenkulun, merisatamien, rautatien, rahdin ja rahtiliikenteen, toimitusketjun hallinnan, vihreän ja kestävän liikenteen , liikenteenohjaus, moottoriteiden toiminnot, tietullioperaatiot sekä viestintä- ja matkustustietojärjestelmät.... [-]